Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ben tam bişey anlamadım adet olmadıysan neden üzüldün yaa ben hiç bişey anlamadım bid eöğle yemeğine yaklaştık bana anlatırsan sevinirim canım kafam mı basmıyor neee

estağfirullah anlatırım tabii adet olmadım çünkü kullandığım ilaçlardan dün olmam gerekiyodu normalde en geç 1 hafta sonra olurmuşum üzüldüm çünkü kan testim negatif çıktı sonuç kesin

yok canım henüz aramadı bekliyorum zaten çok yoğun biliyorum kesin döner bana

anladım canım belki yeniden test falan ister diye sordum

şimdi nurcikin dediği topiğe baktımda orasıda içime sindi tuğbişin tedavi olduğu yer kafam karıştı şu 2 ayı hayırlısıyla atlatayım eylüle çıkayım karar vermiş olurum :86:

namaz kılıyodum o yüzden hemen cevap yazamadım canım nurcanın dediği merkez neresi sen istanbuldasın nurcan aydın da sanırım şuan kafan karışır normaldir biz doktorumuzdan memnununz aklımıza dr la ilgili en ufak bi pürüz gelmiyo sonuçta doktorlar da bi yere kadar çare insana bazıları ilk aşılamasında hamile kalıyo bazıları 10 15. sefer tüple sen ilk mi deniceksin canımm kusura bakma aklımda kalmıyo

yaa canım hiç belli olmaz allahım büyük ne bileyim yine umutlandırmak istemiyorum ama allahım hakkımızda hayırlısını versin
ben geldimmmm

yaa canım hiç belli olmaz allahım büyük ne bileyim yine umutlandırmak istemiyorum ama allahım hakkımızda hayırlısını versin
ben geldimmmm

yaa ne biliim ablam da öle dedi ötekilerde de ilaç kullanmıştım ama 3 4 gün önceden adet oluyodum bunda neden geçikti bilmiyorum öle dandik bi yerde de yaptırmadım ki testi koskocaaa medicana has. yaptırdım:26:

bu dediğimiz merkez antalyada canım ne aydın ne ist. yani konaklaması falan var hem daha uygun hem tedavi olanlar topiğindekiler ilgi alakadan doktordan gayet memnun bakalımm daha var tedavime ozaman karar veririm

ahh canım benimde aklımda hiçbişey kalmıyo unutuyorum..sen çalışıyosun sanırım ne işinde çalışıyosun mesela bunları daha önceden yazmışsındır ama ben unutmuş olabilirim kusura bakma
benim ikinci tüpüm olacak inşallah canım 2010 aralık ayında yaptırmıştım umut tüp merkezinde öle tabi nasipten ötesi yokkk

asicim benim okuduğum kadarı ile kimse arkandan konuşmadıki istediğin insana cevap verirsin istemediğine vermezsin bir yada bir kaç arkadaşa kızdın diye diğerlerini cezalandırman doğru değilki benden yanada helal olsun sende hakkını helal et

aa bak ben şimdi hatırladım benim adette sonradan gelmişti bi hafta sonra falan adet olana kadar ümit kesilmiyo hani gerçekleri bilirsinde inanmak istemezsinya belki bi umut demiştim hep ama olmadı..

yok seyhancım ben çalışmıyorum kocamm sağolsunnohh ne güzel aslında gitmişken antalyayı da gezersin çok güzeldirrr içine neresi sinerse oraya git canım sakın şüphe ettiğin merkeze başlama mesela ben hergün tv de canlı yayın yapan bi dr a gittim adı lazım değil ama herkez anlamıştır hiç memnun kalmadım eşimde öle adam beni konuşturmadı bile lafı ağzıma tıktı toplam 5 dkka bi kalmadık içerde zaten çok da kazıktı şimdi başka has. geçti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…