canlar bende çıkıyorum kardeşiem gideceğim ablamalar gelmiş yeğenlerim falan toplanacağızz akşama gelirim
günaydın topikin güzeel hatunlarııı nasılsınızzzz
günaydın topikin güzeel hatunlarııı nasılsınızzzz
günaydınnnn kızlarrr
günaydın fıstıklarrr iyiyiz siz nasılsınız bakemmmm
benim çok gerginliğim var regli olamadım henüz bi olsam rahatlıcam çiğdem
canım ben tam bişey anlamadım adet olmadıysan neden üzüldün yaa ben hiç bişey anlamadım bid eöğle yemeğine yaklaştık bana anlatırsan sevinirim canım kafam mı basmıyor neee
afiyet olsun kızlar
pınar doktor aradımı seni?
yok canım henüz aramadı bekliyorum zaten çok yoğun biliyorum kesin döner bana
anladım canım belki yeniden test falan ister diye sordum
şimdi nurcikin dediği topiğe baktımda orasıda içime sindi tuğbişin tedavi olduğu yer kafam karıştı şu 2 ayı hayırlısıyla atlatayım eylüle çıkayım karar vermiş olurum :86:
estağfirullah anlatırım tabii adet olmadım çünkü kullandığım ilaçlardan dün olmam gerekiyodu normalde en geç 1 hafta sonra olurmuşum üzüldüm çünkü kan testim negatif çıktı sonuç kesin
yaa canım hiç belli olmaz allahım büyük ne bileyim yine umutlandırmak istemiyorum ama allahım hakkımızda hayırlısını versin
ben geldimmmm
yaa ne biliim ablam da öle dedi ötekilerde de ilaç kullanmıştım ama 3 4 gün önceden adet oluyodum bunda neden geçikti bilmiyorum öle dandik bi yerde de yaptırmadım ki testi koskocaaa medicana has. yaptırdım:26:
namaz kılıyodum o yüzden hemen cevap yazamadım canım nurcanın dediği merkez neresi sen istanbuldasın nurcan aydın da sanırım şuan kafan karışır normaldir biz doktorumuzdan memnununz aklımıza dr la ilgili en ufak bi pürüz gelmiyo sonuçta doktorlar da bi yere kadar çare insana bazıları ilk aşılamasında hamile kalıyo bazıları 10 15. sefer tüple sen ilk mi deniceksin canımm kusura bakma aklımda kalmıyo
yaa ne biliim ablam da öle dedi ötekilerde de ilaç kullanmıştım ama 3 4 gün önceden adet oluyodum bunda neden geçikti bilmiyorum öle dandik bi yerde de yaptırmadım ki testi koskocaaa medicana has. yaptırdım:26:
bu dediğimiz merkez antalyada canımne aydın ne ist. yani konaklaması falan var hem daha uygun hem tedavi olanlar topiğindekiler ilgi alakadan doktordan gayet memnun bakalımm daha var tedavime ozaman karar veririm
ahh canım benimde aklımda hiçbişey kalmıyo unutuyorum..sen çalışıyosun sanırım ne işinde çalışıyosun mesela bunları daha önceden yazmışsındır ama ben unutmuş olabilirim kusura bakma
benim ikinci tüpüm olacak inşallah canım 2010 aralık ayında yaptırmıştım umut tüp merkezinde öle tabi nasipten ötesi yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?