selam kızlar hepinizi çok özledim
çıkmam lazım pc klavyesinin tuşları çalışmıyorekran klayvesinden yazabildim hepinizi öpüyorum galiba pc ye format atılması lazım :44::97:
selam kızlar ben geldim ama kimsecilkler yokkkk hayırdırrr ben öğlen rahim filmi çektirdim ağrı kesici iğne vurulmama rağmen pek işe yaramadı sanırım aynı sevdanehri ablamın dediği gibiydi adet sancısı yaşadım eve geldim hala ağrım vardı bide bi üşüme titreme tuttu sonuçları yarın alacaz eşimin sonuçlarını aldık ama onuda yarın bakacakmış dr sevdanehri ablam burda olaydı da soraydımmm
hadi ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum muck muck muck
selam kızlar ben geldim ama kimsecilkler yokkkk hayırdırrr ben öğlen rahim filmi çektirdim ağrı kesici iğne vurulmama rağmen pek işe yaramadı sanırım aynı sevdanehri ablamın dediği gibiydi adet sancısı yaşadım eve geldim hala ağrım vardı bide bi üşüme titreme tuttu sonuçları yarın alacaz eşimin sonuçlarını aldık ama onuda yarın bakacakmış dr sevdanehri ablam burda olaydı da soraydımmm
hadi ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum muck muck muck
pınar nasılsın şekerim
bende oyunlardaydım anca gördüm cevabını inşallah canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.
ben çıkıyorum görüşürüz pınar
geçmiş olsun canım inşş sonuçlarda temizz çıkar ve inşş beişin yolu açılırda hemmen gelir
geçmiş olsun canım inşallah bu ilk ve son olur bebek yolundaki operasyonlarda.. rahim filminin sonucunudamı yarın alıcaksın çekerken söylemedimi sana :44: girersen siteye canım bana özelden yaz yprumlamaya çalışırım istersen.. tekrar geçmiş olsun en kısa zamanda bebişin gelir inşallahh
yaa kızlar bi sayfacıkmı ilerlemiş bugünn bu topikk
herkesler iyidir umarım
iyi akşamlarrr arkadaşlar çiğdemcim geçmiş olsun benim de ağrım olmuştu bayağı hsg çekilirken ama sıkmıştım dişimi
merhaba kızlar iyi sayfalar ilerlememiş okuması kolay oldu.
ben bu gün dr.a gittim adetim biter bitmez sonunda histeroskopimi yaptıracağım ayriyetten bu gün öğrendimki ben kiloya bağlı pco. mişim yani kilo verirsem yumurtalıklarım normale dönermiş sağ yumurtalığım normalmiş sol yumurtalığımda pco varmış tabi kilo verecek irade bende nerdeeee
bide kan verdim hormonlarıma baktıracağım yarın çıkacak sonuçlar sonuçları ala bilirsem seyhan sana yazarım doktordan önce sen yorumlarsın.
eğğ kızlar bendeki gelişmeler şimdilik bukadar hepinizi seviyorum sizlerle sohbet etmeyi özledim kimseyle denk gelemiyorum ki iki lafın belini kırsaydık
SELAM KIZLAR nasılsınız ?? lkimse yok tabi tatil zamanı millet şimdi ailesinin anne babasının yanında ..
benimde ailem burda aynı şehirdeyiz dışardan gelen çok oldu bisürü düğünler vardı hepsi yakın akrabaların öldük bittik temmmuz ayında da bi kaç düğün var ne bereketli yaz maşallah ramazan erken gelio die millet bu 2 ayda ewlenio ALLAH ım herkesin mutluluğunu artırsın istedikleri zaman bebek versin inş..şimdi kim evlense ilk duam hemen bebeniz olsun diorum RABBİM aratmasın....
sizlerde ne var ne yokkk
bebekdelisi PINAR cığım hakkında hayırlısı kuzum inşallh
geçmişi okuyamadım .....kimseden haberim yok bitek pınar çarptı gözüme .
bense oğluşumla büyümeye devam edioruz inş..5.ayıma girdim şükür bulantım kalmadı ama hergün çıkarıorum oda galiba 9 ay sürecek.3 lü testim yapılacak bu hafta herşey iyi gidior bende kilo aldım göbeğim çok çıktı maşallah..bi canlılık geldi elime yüzüme...herkes dioki geçen senelerdeki halinden eser kalmamış diolar çok üzgün yüz ifaden vardı şimdi gözlerinin içi gülüor diolar nasıl gülmesin bide kucağıma alsam şükür...ben yine girerim kızlar hadi sizde girdikçe kendinizden havadisler verin nabersiniz????
hatunlar nabersiniz elif maşallah 5 e girdin demek allah sağlıkla kucağına almak nbaisp etsin inşallah benimd ebulantılar bitti sayılır ara ara oluyo ama deidğin gibi hergün çıkarıyorum özellikle son 10 gündür oldukça yoğun neyse bebeler i olsunda bunada razıyız demi yani amin allah dileyen tüm kullarına bekletmeden yalvartıp aratmadan versin inşallah...
kıvanççiğdem rahim filmi çektirmişsin hayırlı sonuçlar al inşallah canımm allah o güzel yüreğine göre tüm dileklerini nasip etsin inşalllah başta sağlık eşinle huzur ve birde bebiş
papatya kilo ver annem bebek için değeeer gerekiyosa ver ben bu topicte azimsiz kims eolduğuna inanmıyorum bebek için oramıza buramıza otlar kökler sokuyoruzda boğazımızamı dur diyemicez ben inanıyorum verebilirsin ayrıca maşallah sağ yumoş ,y,ymiş soldaki ppco da gitmez sana söliyim çünkü benim gittiğim bi dr demiştiki pco hayatın boyunca seninle yaşayacak olan kist türüdür ama onu vücut üretir tamamen kurtulamzsın ama baskılayabilirsin dmeişti bence sne şu yumurtalık için kullanılan kürlere bi bak öpüyorum
geçmişi okumadım sadece ilk sayfaya göz attım ciğerimin köşecikleri sevom melişim b-nurcikim durum fatoşum şifam leydim aklıma gelmeyen tüm mekan güzelleri sizler iyisinizdir umarım ben çarşamba günü memleketime oradanda tosunun memleketine gidiyorum dua edin bu defa sorunsuz sıkıntısız geleyim gerginlik olmasın bebeğim üzülmesin yok hali ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle sizleri çok seviyoreeeeeeeeeee
günaydın kızlar nasılsınızz bugün evdeyim dün çapada aniden fenalaştım acile gittim tansiiyonum düşmüş güneş çarpması ve vücudum susuz kaldığından baygınlık geçirmişim doktor bir kaç gün istirihat verdi bugün gitmiyim dedim yarın daha iyi olursam giderim artık
çiğdemcim rahimm filmini çektirmişsin inşallah bir sorun yoktur hayırşlı soonuçlar alırsın canım,
elif zaman nasıl geçiyo maşallah 5 ayı geride bırakmışsınız Nazar çoğu bitti azı kaldı inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin rabbim ve biz isteyen kullarınada nasip etsin
tubişim kızınla gezmelere gidiyorsunuz hade bakalımm inşallah şen şakrak dönersiniz evinize canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?