aynen canım bebek için ,küçük bir mebleda olsa biriktirdiğimiz paranın üstüne ekliyecem tedavi içinnurcanım kamerim hoşgeldiniz nerelerdesiniz yahu özledim valla kimsecikler yokkk
nurcancım çok geçmiş olsun bu kadar çilen bebek için değilmi biran önce tedaviye başlamak için gidiyosun allahım yardımcın olsun tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah....
kamercim sonunda tedaviye başlıycan haaa çok sevindim canım rabbim işini gücünü rast getirsinde sende kavuş meleğine
günaydın kızlarrrkızlar bende iltihap vardı hem rahimde hem idrar yollarımda ilaçlarım dün bitti adetime bi hafta var zaten artık yumurtlamışımdr çoktanda iltihap bittikten sonra hemen hamile kalabilr mym szce bu ay gecti artık da.. etrafımdanda duyuyorum iltihap bittikten sonraki ay hamile kalanları ama ... bşey söyleyn her ay test yapıp negatf görmektn bıktımmmm :84:
aynen canım bebek için ,küçük bir mebleda olsa biriktirdiğimiz paranın üstüne ekliyecem tedavi için
sen nasılsın canım
günaydın ..sorun sadece iltihapsa atlatmışsın ne güzel inşallah bu ay müjdeli haberlerin verirsin
inşallah ablacım inşallah iyi haberler le gelirimmmm
ahh ahhhh keşke gelebilsek valla uçarak gelirim temiz hava gibisi var mı alıp götürüyor seniii belli mi olur bi gün geliriz inşallahhhh
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım, ballarımmm, çiçeklerim, arkadaşlarım nabersiniz görüşmeyeliözledim sizi hepinizi öpüyorum kocamannnnnnn
çok geçmişe bakamadım ama alıntılardan okudum bikaç sayfaa
çiğdem rahim filmi çekinmişin canım çok geçmiş olsun, inşallah sana hayırlı gelir bu film bebişine giden yodur canım benim. ayrıca kanama bendede olmuştu az bişey olabileceğini doktorlar söylüyorlar zaten önemli değil canım fotoş aşılama oluyormuş heralde hayırlı olsun inşanlah hayırlı sonuç alırsın canım:yeterrrrr canım bir özledim köy havasını sorma gitsinsıkma mı dedinnnnnnnnn bayılırım vallahhhh daha önce çalıştığım iş yerimde patronumuzun hanımı yapardı getirirdi bize yanında ayranla kalabalıktık o zaman 7-8 kişi kavga gürültü yerdik ne tatlı olurdu ahh özlemişim. kalabalıkta bişeyler yemeyi çok severim ben doyamaz insan curcunada çok keyifli olur ellerine sağlık
nurcikkkkkkkk canım geçmiş olsun, çok yormuşsun kendini canım dikkat et en azından 2 gün dinlenyarın başlarım deme canını düşün önce sağlık bu yerine gelirmi hiç öpüyorum canım senide
tuğba hayırlarla git döniyi yolculuklar
kızlr çok geçmişe bakamadım, kusura bakmyın canlar allah herkese sağlık sıhat ve kalbindeki muradını versin hepinizi çokkkkkkk çok öpüyorum tek tek isim yazmıcam burdaki herkesi çok seviyorum, kader ortaklarım benimmmmm canlarım
birazda kendimden bahsedeyim, bende çok yoğun çalışıyorum işler yoğun artık 12 de gelen patronlar sabahın köründe damlıyolar,pek fırsatım olmuyor topiklere giremiyorum, faceyi bile dondurmuştum açtım geri, kardeşim yeğenimin fotolarını yükleyip yükleyip bakkk teyzesi diyorbende onları görmek için açtım yksa oraya bile fazla takılamıyorum son günlerde
Bu arada yavaştan tedaviye başlamak istiyorum ama neresinden başlıcamı bilemiyorumdolması gereken iş günü sayımı doldurdum en azından başlangıç için antalya gelecek tüp bebek merkz. ile görüşme yapıcam, çokk iyi bir merkez ve mete bey çok iyi bir doktor merkezin başarı oranı çok yüksek, ilgi alaka süperr, işin bitti güle güle havasında değiller, arayıp durumunu evden bile kontrol ediyolarmış, araştırmalarım sonucunda bunları öğrendim
şimdi benim tekrar rahim filmi çekilmesi lazım, loporoskopi sonucumu kaybettim(daha doğrusu eşim atmışeski tahlillerle birlikte) onu çıkarttırmam lazım hastaneye gidip, başkada ne lazımsa alıp hepsini gidip ilk görüşmemi yapacam inşallah:26::26::26:hemen tedaviye başlayamasamda, başlangıç olsun istiyorum belki aşılama olamam gerekecek bilmiyorum işte böyle kızlar çok uzun oldu sanırım kusura bakmayın
bu günlerde izine çıkmayı düşünüyorum bu aradada bunları hallederim inşannlahh
hepinizi çok öpüyorum ve çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakınnnnnnnn
anlıyorum canım damlaya damlaya göl olur küçük deme bende halk eğitimin kursuna gidiyodum para kazandırmaya yönelik azda olsa biriktirmek için ama oda kapandı ....
nasıl olduğuma gelince iyi olduğum pek söylenemez özlemim iyice depreşti dayanması çok zor canım yanıryor resmen geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim nasılda sevinmiştik ama yine muradım gözümde kaldı şimdi hep düşünüyom işte geçen sene karnımdaydı şöyleydi böyleydi diyeee
çok zor yaaa rabbim güç versin tez zamanda kavuştursun bebelerimize
nurcaaanım nerdesin geçmişimi okuyon canım
doğru diyorsun ama kaşıkla toplayıp kepçeyle gidiyor paranın hiç bereketi yok gerçekten
canımm yaa kıyamam getirme aklına diyecem ama elde değilinşallah bugünlerimizi unutacağımız hayırlı evlatlarımız olacak allahın izni ile geçecek bu günlrimiz Rabbim sabır ve güç versin hepimize
NURCAN'cığım geçmiş olsun..dikkat et kendine....hep dilimde duamdasınız inş.RABBİM yüzünüzü güldürecek sabır herşeyin zamanı var en yakın zamanda meleklerinize kavuşursunuz hamle olanlarda inş..vakitlice kucaklarımıza alırız.günaydın kızlar nasılsınızz bugün evdeyim dün çapada aniden fenalaştım acile gittim tansiiyonum düşmüş güneş çarpması ve vücudum susuz kaldığından baygınlık geçirmişim doktor bir kaç gün istirihat verdi bugün gitmiyim dedim yarın daha iyi olursam giderim artık
çiğdemcim rahimm filmini çektirmişsin inşallah bir sorun yoktur hayırşlı soonuçlar alırsın canım,
elif zaman nasıl geçiyo maşallah 5 ayı geride bırakmışsınız Nazar çoğu bitti azı kaldı inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin rabbim ve biz isteyen kullarınada nasip etsin
tubişim kızınla gezmelere gidiyorsunuz hade bakalımm inşallah şen şakrak dönersiniz evinize canım
günaydın canlarımmmm bugün öğleden sonra sonuçları alacammm veee bugün bizim evlilik yıldönümüzzzzzz birden içim bi hoş olduuuu
iyiyim çok şükür duru bacım sen nasılsınselam kızlar hepinizi öperim
kamer fırsatını buldukça uğra buraya
tubiş gezmeyemi gidiyo güle güle canım
nurcik geçmiş olsun canım şimdi nasılsın iyimisin
tarfilcim kursun kapandı demek
kıvaççiğdem rahim filmi çektirdin inşallah bebeiş kendiliğinden gelir
ellif yoldurmaya gitmiş şmdiden sıhhatler olsun
sevdam nasılsın canım
melike ayağın geçtimi yunusun resmini koymamışın faceye koydundsa yoksa benmi görmedim:26:
bebekdls sen nasılsın canım
yeteer annedesin mis gibi hava ohhhh dinlen canım
unuttuğum varmı aceba hepinizi kocaman öperim
nan kızım walla seni ısırırımmm hadi bakalım güsel güsel git gel inşalahh hiç bi olumsuzluk olmasın seni seviyoree
geçmişi okumadım sadece ilk sayfaya göz attım ciğerimin köşecikleri sevom melişim b-nurcikim durum fatoşum şifam leydim aklıma gelmeyen tüm mekan güzelleri sizler iyisinizdir umarım ben çarşamba günü memleketime oradanda tosunun memleketine gidiyorum dua edin bu defa sorunsuz sıkıntısız geleyim gerginlik olmasın bebeğim üzülmesin yok hali ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle sizleri çok seviyoreeeeeeeeeee
daha iyisin inşalahh gardaşım benim iyi yapmışsın bugün gitmemekleeegünaydın kızlar nasılsınızz bugün evdeyim dün çapada aniden fenalaştım acile gittim tansiiyonum düşmüş güneş çarpması ve vücudum susuz kaldığından baygınlık geçirmişim doktor bir kaç gün istirihat verdi bugün gitmiyim dedim yarın daha iyi olursam giderim artık
çiğdemcim rahimm filmini çektirmişsin inşallah bir sorun yoktur hayırşlı soonuçlar alırsın canım,
elif zaman nasıl geçiyo maşallah 5 ayı geride bırakmışsınız Nazar çoğu bitti azı kaldı inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin rabbim ve biz isteyen kullarınada nasip etsin
tubişim kızınla gezmelere gidiyorsunuz hade bakalımm inşallah şen şakrak dönersiniz evinize canım
oy aplam hadi bakalım almışsınızya tedavi kararını gerisi gelir artık hadi bakalım hayırlıs olsun quzummr
kızlr çok geçmişe bakamadım, kusura bakmyın canlar allah herkese sağlık sıhat ve kalbindeki muradını versin hepinizi çokkkkkkk çok öpüyorum tek tek isim yazmıcam burdaki herkesi çok seviyorum, kader ortaklarım benimmmmm canlarım
birazda kendimden bahsedeyim, bende çok yoğun çalışıyorum işler yoğun artık 12 de gelen patronlar sabahın köründe damlıyolar,pek fırsatım olmuyor topiklere giremiyorum, faceyi bile dondurmuştum açtım geri, kardeşim yeğenimin fotolarını yükleyip yükleyip bakkk teyzesi diyorbende onları görmek için açtım yksa oraya bile fazla takılamıyorum son günlerde
Bu arada yavaştan tedaviye başlamak istiyorum ama neresinden başlıcamı bilemiyorumdolması gereken iş günü sayımı doldurdum en azından başlangıç için antalya gelecek tüp bebek merkz. ile görüşme yapıcam, çokk iyi bir merkez ve mete bey çok iyi bir doktor merkezin başarı oranı çok yüksek, ilgi alaka süperr, işin bitti güle güle havasında değiller, arayıp durumunu evden bile kontrol ediyolarmış, araştırmalarım sonucunda bunları öğrendim
şimdi benim tekrar rahim filmi çekilmesi lazım, loporoskopi sonucumu kaybettim(daha doğrusu eşim atmışeski tahlillerle birlikte) onu çıkarttırmam lazım hastaneye gidip, başkada ne lazımsa alıp hepsini gidip ilk görüşmemi yapacam inşallah:26::26::26:hemen tedaviye başlayamasamda, başlangıç olsun istiyorum belki aşılama olamam gerekecek bilmiyorum işte böyle kızlar çok uzun oldu sanırım kusura bakmayın
bu günlerde izine çıkmayı düşünüyorum bu aradada bunları hallederim inşannlahh
hepinizi çok öpüyorum ve çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakınnnnnnnn
aplam koymuştum eşim kaldırttı kızdı bende kaldırdımmselam kızlar hepinizi öperim
kamer fırsatını buldukça uğra buraya
tubiş gezmeyemi gidiyo güle güle canım
nurcik geçmiş olsun canım şimdi nasılsın iyimisin
tarfilcim kursun kapandı demek
kıvaççiğdem rahim filmi çektirdin inşallah bebeiş kendiliğinden gelir
ellif yoldurmaya gitmiş şmdiden sıhhatler olsun
sevdam nasılsın canım
melike ayağın geçtimi yunusun resmini koymamışın faceye koydundsa yoksa benmi görmedim:26:
bebekdls sen nasılsın canım
yeteer annedesin mis gibi hava ohhhh dinlen canım
unuttuğum varmı aceba hepinizi kocaman öperim
hayırlı haberlerle gel quuzmmmhadi kızlar baş baş bana dua edin nolur
sonuçları
bakmaya gidiyoruzzzzz
nneden kimse yokkkkkkkkkkkkkkk
evet oyuna dalmışım ne yapıyım kimse gelmeyince bende oyuna verdim kendimibende didim memeğimi yapııöm geliyim grdaşım oyun oynuyoo
günaydın canlarımmmm bugün öğleden sonra sonuçları alacammm veee bugün bizim evlilik yıldönümüzzzzzz birden içim bi hoş olduuuu
selam kızlar umarım herkes iyidir....
teyzoşlar kuzular geçen hafta hastalandılar önce oğlan sonra kız ishal oldu
ateş kusma acile zor götürdük
2 gecemiz hastanede geçti serumu yiyince iyileştiler çok şükür
iyileştiler ama hala huysuzlar...
artık hiçççç gelemiyorum buraya
hepinizi sefiyorum
Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?