Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynen canım bebek için ,küçük bir mebleda olsa biriktirdiğimiz paranın üstüne ekliyecem tedavi için
sen nasılsın canım
günaydın ..sorun sadece iltihapsa atlatmışsın ne güzel inşallah bu ay müjdeli haberlerin verirsin

anlıyorum canım damlaya damlaya göl olur küçük deme bende halk eğitimin kursuna gidiyodum para kazandırmaya yönelik azda olsa biriktirmek için ama oda kapandı ....

nasıl olduğuma gelince iyi olduğum pek söylenemez özlemim iyice depreşti dayanması çok zor canım yanıryor resmen geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim nasılda sevinmiştik ama yine muradım gözümde kaldı şimdi hep düşünüyom işte geçen sene karnımdaydı şöyleydi böyleydi diyeee

çok zor yaaa rabbim güç versin tez zamanda kavuştursun bebelerimize

inşallah ablacım inşallah iyi haberler le gelirimmmm
ahh ahhhh keşke gelebilsek valla uçarak gelirim temiz hava gibisi var mı alıp götürüyor seniii belli mi olur bi gün geliriz inşallahhhh

kızlar valla gelin siz gelene kadar yaparımmm çay ayran oohhhh mis gibi

doğru diyorsun ama kaşıkla toplayıp kepçeyle gidiyor paranın hiç bereketi yok gerçekten
canımm yaa kıyamam getirme aklına diyecem ama elde değil inşallah bugünlerimizi unutacağımız hayırlı evlatlarımız olacak allahın izni ile geçecek bu günlrimiz Rabbim sabır ve güç versin hepimize

evet canım yaa bu yolda çok para gidiyo bide umut taciri bi dra denk gelirsen vay haline.......

canım sende bilirsinki bi noktadan sonra hiç aklından çıkmıyokii sanki herkes inadına hamile inadına etrafın bebek çocuk dolu kıskandığımdan değilde imreniyorum içim burkuluyo....

hele 5 kayıptan sonra çok zor canım hamile kalsam bile sevinebileceğimi sanmıyorum sanırım kucağıma alana kadarda tam olarak kabullenemem.....hep korku hep endişe dolu olucammmm

NURCAN'cığım geçmiş olsun..dikkat et kendine....hep dilimde duamdasınız inş.RABBİM yüzünüzü güldürecek sabır herşeyin zamanı var en yakın zamanda meleklerinize kavuşursunuz hamle olanlarda inş..vakitlice kucaklarımıza alırız.
günaydın canlarımmmm bugün öğleden sonra sonuçları alacammm veee bugün bizim evlilik yıldönümüzzzzzz birden içim bi hoş olduuuu

ÇİĞDEM'ciğim ewlilik yıldönümüzüü kutluyorum nolur üzülme sakın bugünün tadını çıkar eşine bildirme ve çok dua et bidaha yıldönümünüzü bebeğinle kutlarsun inşalhh......sonuçlarında temiz çıkar ve rahim filminden sonra şöööle kendiliğinden hamiş kalıverirsin .

selam kızlar hepinizi öperim

kamer fırsatını buldukça uğra buraya
tubiş gezmeyemi gidiyo güle güle canım
nurcik geçmiş olsun canım şimdi nasılsın iyimisin
tarfilcim kursun kapandı demek
kıvaççiğdem rahim filmi çektirdin inşallah bebeiş kendiliğinden gelir
ellif yoldurmaya gitmiş şmdiden sıhhatler olsun
sevdam nasılsın canım
melike ayağın geçtimi yunusun resmini koymamışın faceye koydundsa yoksa benmi görmedim:26:
bebekdls sen nasılsın canım
yeteer annedesin mis gibi hava ohhhh dinlen canım
unuttuğum varmı aceba hepinizi kocaman öperim

iyiyim çok şükür duru bacım sen nasılsın

nan kızım walla seni ısırırımmm hadi bakalım güsel güsel git gel inşalahh hiç bi olumsuzluk olmasın seni seviyoree
daha iyisin inşalahh gardaşım benim iyi yapmışsın bugün gitmemekleee
oy aplam hadi bakalım almışsınızya tedavi kararını gerisi gelir artık hadi bakalım hayırlıs olsun quzumm
aplam koymuştum eşim kaldırttı kızdı bende kaldırdımm((
sen napıyon aplam nasılsınn
hadi kızlar baş baş bana dua edin nolur
sonuçları
bakmaya gidiyoruzzzzz
hayırlı haberlerle gel quuzmmm
nneden kimse yokkkkkkkkkkkkkkk

ben varım datlın anca gelebildim kusura bakma lütfenn

papatya aplaa kilo verirsin quuzm ya tubişin dedikleri doğru hakkında hayırlsı olsun inşalhh

günaydın canlarımmmm bugün öğleden sonra sonuçları alacammm veee bugün bizim evlilik yıldönümüzzzzzz birden içim bi hoş olduuuu

canım rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah nice yıllara bu yıl bebişinide sizinle olur inşallah bu arada sen kaç senelik evlisin bizim evlilik yıldönümümüz de yarın

selam kızlar umarım herkes iyidir....

teyzoşlar kuzular geçen hafta hastalandılar önce oğlan sonra kız ishal oldu
ateş kusma acile zor götürdük
2 gecemiz hastanede geçti serumu yiyince iyileştiler çok şükür
iyileştiler ama hala huysuzlar...
artık hiçççç gelemiyorum buraya
hepinizi sefiyorum
Allaha emanet olun...

canımsın aplam ya hoşgeldin çokk geçmiş olsun şifa versin Rabbim yavrunalarınaa
bizde seni sefiyokkk çok öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…