Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canlarımmmm bugün öğleden sonra sonuçları alacammm veee bugün bizim evlilik yıldönümüzzzzzz birden içim bi hoş olduuuu

kılzar günaydın annemdeyim sizleri tapik edemiyorum
RABBİM HEPİMİZN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞ

günaydın canlarımmmm bugün öğleden sonra sonuçları alacammm veee bugün bizim evlilik yıldönümüzzzzzz birden içim bi hoş olduuuu

CANIM NİCE SENLERE sağlık huzur içinde eşinle ve meleklerinle beraber nice yıllarar inşşşş

kılzar günaydın annemdeyim sizleri tapik edemiyorum
RABBİM HEPİMİZN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞ

amin inşallahhhh şimdi nasıl keyifler günler geçiriyorsunuzdur canım stresten herşeyden uzak ne bileyim ben annemlerin evine gideyim eşlimle huzur kaplıyor heryanımıı

CANIM NİCE SENLERE sağlık huzur içinde eşinle ve meleklerinle beraber nice yıllarar inşşşş

inşallah canım benim inşallahhh

evet canım ya annemler köydeler şimdi köyde işde yok (en azından annemletrde yok )havva mis gibi temiz valla iyi geldi burası
canım sonuçlard iyi çıkcaka inşşş ve inşş meleğide gelecek allahın izni ile

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR BUYRUN KÖYE BEKLERİM HEPİNİZİ SİZE SIKMALAR BÖREKLER YAPARIM MİS GİBİ ELLERİMLE AÇARIMMM TEMİZ HAVA OOHHHH STESİNİZİ ATARSINIZ

inşallah ablacım inşallah iyi haberler le gelirimmmm
ahh ahhhh keşke gelebilsek valla uçarak gelirim temiz hava gibisi var mı alıp götürüyor seniii belli mi olur bi gün geliriz inşallahhhh

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım, ballarımmm, çiçeklerim, arkadaşlarım nabersiniz görüşmeyeliözledim sizi hepinizi öpüyorum kocamannnnnnn

çok geçmişe bakamadım ama alıntılardan okudum bikaç sayfaa
çiğdem rahim filmi çekinmişin canım çok geçmiş olsun, inşallah sana hayırlı gelir bu film bebişine giden yodur canım benim. ayrıca kanama bendede olmuştu az bişey olabileceğini doktorlar söylüyorlar zaten önemli değil canım
fotoş aşılama oluyormuş heralde hayırlı olsun inşanlah hayırlı sonuç alırsın canım
yeterrrrr canım bir özledim köy havasını sorma gitsin sıkma mı dedinnnnnnnnn bayılırım vallahhhh daha önce çalıştığım iş yerimde patronumuzun hanımı yapardı getirirdi bize yanında ayranla kalabalıktık o zaman 7-8 kişi kavga gürültü yerdik ne tatlı olurdu ahh özlemişim. kalabalıkta bişeyler yemeyi çok severim ben doyamaz insan curcunada çok keyifli olur ellerine sağlık
nurcikkkkkkkk canım geçmiş olsun, çok yormuşsun kendini canım dikkat et en azından 2 gün dinlen yarın başlarım deme canını düşün önce sağlık bu yerine gelirmi hiç öpüyorum canım senide
tuğba hayırlarla git dön iyi yolculuklar

kızlr çok geçmişe bakamadım, kusura bakmyın canlar allah herkese sağlık sıhat ve kalbindeki muradını versin hepinizi çokkkkkkk çok öpüyorum tek tek isim yazmıcam burdaki herkesi çok seviyorum, kader ortaklarım benimmmmm canlarım

birazda kendimden bahsedeyim, bende çok yoğun çalışıyorum işler yoğun artık 12 de gelen patronlar sabahın köründe damlıyolar,pek fırsatım olmuyor topiklere giremiyorum, faceyi bile dondurmuştum açtım geri, kardeşim yeğenimin fotolarını yükleyip yükleyip bakkk teyzesi diyorbende onları görmek için açtım yksa oraya bile fazla takılamıyorum son günlerde

Bu arada yavaştan tedaviye başlamak istiyorum ama neresinden başlıcamı bilemiyorumdolması gereken iş günü sayımı doldurdum en azından başlangıç için antalya gelecek tüp bebek merkz. ile görüşme yapıcam, çokk iyi bir merkez ve mete bey çok iyi bir doktormerkezin başarı oranı çok yüksek, ilgi alaka süperr, işin bitti güle güle havasında değiller, arayıp durumunu evden bile kontrol ediyolarmış, araştırmalarım sonucunda bunları öğrendim
şimdi benim tekrar rahim filmi çekilmesi lazım, loporoskopi sonucumu kaybettim(daha doğrusu eşim atmış eski tahlillerle birlikte) onu çıkarttırmam lazım hastaneye gidip, başkada ne lazımsa alıp hepsini gidip ilk görüşmemi yapacam inşallah:26::26::26:hemen tedaviye başlayamasamda, başlangıç olsun istiyorum belki aşılama olamam gerekecek bilmiyorum işte böyle kızlar çok uzun oldu sanırım kusura bakmayın
bu günlerde izine çıkmayı düşünüyorum bu aradada bunları hallederim inşannlahh
hepinizi çok öpüyorum ve çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakınnnnnnnn

sağol canım ,yok kız aç kalmadım sabah 7de gidiyoruz 9buçuğa kadar çalışıp kahvaltı molası veriyoruz yarım saat ,açlıktan olmadı benimki çünkü yemekten sonra fenalaştım ...eee sen nasılsın özledim hepinizi ama neden kimsecikler yokk e hade gelin gariii

kamer bacım hoşgeldin nasılsınn
dersler nasıl gdiyo çalışıyormun .sınav ne zaman bu arada
sonunda tedavi için sıvadın kolları hade hayırlısı kaderdaşım inşallah rabbim çok uğraştırmadan göndersin meleğini

nurcik ben biliyorum neden fenalaştığınıııııı sigara demi canımmmm
yorgunluk sıcak susuzluk bide üzeriğne sigara içtiysenn olacağı buu bende oldu birkaçkere ama sigara içmesem olmıcak o zıkkımı içince dökülüveriyor elim kolum
dikkat et canım kendine ayran iç bol boll okey görüşürüz çok öptüm

iyiym nurcik sınavım temmuzun ortalarında bişey şimdi hatırlayamadım tam tarihini canım çalışıyorum işte her seçtiğim dersi geçmek zorundayım yoksa dönemim uzayacak ondan uğraşım biraz daha fazla canım
evet ucundan tutmak istiyorum nurcikim ben başlayım da allah yürü ya kulum desin inşannalahhhh

Son düzenleme:

çapada sigara içmiyorum kesinlikle,çünkü kaynanatör cadısıda bizimle geliyo ..içtiğimi biliyo gerçi ,ama orda içipte bana laf sokacağını biliyorum bu yüzdende sigaramı almıyorum yanıma saat 5e kadar sigarasız kalıyorumm işte
bende öptüm canikomm allaha emanet ol

hımmm zaman var daha biraz daha kendini derslere ver canım geçeceksin inşallah ben sana güveniyorumm üstesinden geleceksin
Allah yardımcın olsun canım hem sınavında hemde tedavinde

canımm allahım gönlüne göre versin inşalalhhh bende bakalım iyi haberlerle dönerim inşallahhhhh

bende çok özledim canımmmmmmm olsun sen yinede dikkat ettt kıyamam sanaaa

aman iyi yoksa daha kötü olurdun :26::26::26:dimek kaynanatör bazen işe yarıyor o da güzel
bende çok öptüm
gelişmeleri bildiririm eğer bu günlerde olursaaaabakalım izin konusu nasıl olacak onuda bilmiyorum da oda benim hakkım ama yapabileceğim bişey yok
ayrıca merkez bana çok yakın yürüyerek bilem giderim hemen arka sokakta buda işimi kolaylaştıracak hayırlısı bakalım

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sağolun canlarım bende hepinizi öpüyorum ve kaçıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm kusura bakmayın byyyyyyy

hayırlı haberler hayırlı gelişmlerle dön aramıza canım
rabbim gönlüne göre versin

nurcanım kamerim hoşgeldiniz nerelerdesiniz yahu özledim valla kimsecikler yokkk

nurcancım çok geçmiş olsun bu kadar çilen bebek için değilmi biran önce tedaviye başlamak için gidiyosun allahım yardımcın olsun tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah....

kamercim sonunda tedaviye başlıycan haaa çok sevindim canım rabbim işini gücünü rast getirsinde sende kavuş meleğine

günaydın kızlarrr kızlar bende iltihap vardı hem rahimde hem idrar yollarımda ilaçlarım dün bitti adetime bi hafta var zaten artık yumurtlamışımdr çoktanda iltihap bittikten sonra hemen hamile kalabilr mym szce bu ay gecti artık da.. etrafımdanda duyuyorum iltihap bittikten sonraki ay hamile kalanları ama ... bşey söyleyn her ay test yapıp negatf görmektn bıktımmmm:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…