Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm canlarım nurcan kusura bakma arayamadım seni doktordan gelince moralim çöüktü arayamadım kızma küsme lütfen... böbrekteki kum taşa çevirmiş katater takmak gerekebilir dedi o nasıl bişeydir bilmem ama duyduğum kadarıyla vajenden takılıymuş ben istemedim erzincanda cuma dr gidicem tekrar oda aynı şeyi sölerse ıspartadan antalyaya gidicem birde orda baktırıcam hiç bir hazırlık yapaqmadım canımın sıkıntısından bebeğimde zayıfmış zayıf doğabilrmiş ben moralsizim çok haftasına göre uyumlu dedi sonrada zayıf doğabilir panik yapma dedi nasıl oluyop bu iş anlamadım neyse nevom geçmiş olsun senin kzularada allah korusun onları herkesinkini hoşçakalın kızlar biliyorumki aranızda bi çok arkadaşımda yerimde değerimde bambaşka lütfen bizim için dua edermisiniz kara bulutlar gekldi yine üzer,mi,ze gibi, hissediyorum eşim kaza yaptı bugün akşam olayı anlatıyoda biçilmekten kurtulmuş son anda şükürler olsun allah onu bize bağışladı öpüldünüz

tuğba canım çok geçmiş olsun allah korumuş eşini sadaka verin başınızdaki belaları savsın
bebeğin içinde üzülme daha önünde haftalar var kilosu artar yeterki kalbi atsın seninle olsun rabbim korktuğuna uğratmasın hafta hafta rabbimin izniyle daha iyi gelişir kızın nasılsa haftasıyla uyumlu olduğunu söylemiş doktor canını sıkma

teşekkür ederim canım benim dün başbaşa kaldık yemek yedik film izledik çok güzeldi ve dr dan sonuçlarıda iyi haber aldım herşey yolunda rahim filminden sonra gebe kalanlar var sende kalabilrisin dedi hiç bi sıkıntı sorun görmedim dedi hadi hayırlısı bakalımm

iinşallah canım inşallahhh hepimizin kendiliğinden gelsin inşallah

canım benim hayırlı haberlerle geldim herşey iyimiş bakalımm

canım rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah nice yıllara bu yıl bebişinide sizinle olur inşallah bu arada sen kaç senelik evlisin bizim evlilik yıldönümümüz de yarın

teşekkür ederim canım inşallah gönlünüz o kadar temiz kii dualarınızla kalacağız hepimiz inşallahhh 2 yıllık evliğim 2 yılı devirdik bakalım
bugünde senin evlilik yıldönümün demek allahım ömür boyu mutlu huzurlu ssağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallahhh canımm

canım çok geçmiş olsun allahım yardımcı olsun acil şifalar versin

canımmmmm kıyamam sana çok çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin eşin için rabbim korumuş canımm bi nazar duası okuttursanız kendinize ve bebiş için hiç üzülme canım lütfen yeter ki sağlığı sıhhati yerinde olsun minicik kalbi pır pır etsin avuç kadar bebişler doğuyor rabbim sağlık versin yeterkki nolur üzülme emi canım benim senin için nazar duası okuyacam

günaydın hatunlarımmm dün dr a gittim dr herşey yolunda çok iyi hiç bişey yok tertemiz rahim filmden sonra hemen hamile kalanlar var sinir sters yapma bu ay belki bebk olabilir adet görsende görmesende ara ve adet görürsen yumurtlama takibi yapacağım dedi kızlar hadi hayırlısı artık rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin aminn
ya tubişim sana taktım kafayı nolur üzülme tamam mıı

canım geçmiş olsun amman diak etdin

canım geçmiş olsun evet sıkıntılı bir durum ancak hamile bayanlara sık sık yugulana bir yöntem canını sıkma benim kuzenimede takılmıştı ve bebğini sağlıklı şekilde dünyaya getirdi bir kaç dr sor ama kafana tama rabbim yardımcın olsun

geçmiş olsun canım sonuçların temiz olmasına sevindimm benim inşşş bebişin hızlıcana gelip göbüşene konsunn

kuzucuklarına çok geçmiş olsun canım buara kimi görsem duysam hep hasta ..tatlım içtiği suya çok dikkat et sular gerçek anlamda rezalet. K.İ.B..
TUĞBA CIĞIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ...ahh cnm ya senin de ne bu çektiğin...sabret moraliniz bozma bebişini kucağına aldığın zaman bütün dertlerin bitecek seni onu aldığın günü düşün .eşin içinde geçmiş olsun...kuzum bi sadaka ver başınız gözünüz için...bi yardımda bulun da def et şu belaları başınızdan..k.i.b...

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim çiğdem ciğim ..inşallah duam filmden sonra hamile kalman sen hiç düşünme film çekindim hamile kalcam die de bekleme sonra hüsran oluor kafanı dağıt olayı unutmaya çalış ki...kafanı boşalt..RABBİM hayırlarla en yakın zamanda bebeğini sana verir .k.i.b

herkese günaydınlarr ne olmuş böle herkes hastaaa ((

tuğbişimmm çokgeçmiş olsunnn bacımm dualarımdasınız sen moralini bozma ama kızlarında dediği gibi bir sadaka falan ver gücün yettiğince.. herşey geçicek inşallahhh bunu da atlat6ıcaksınız..eşinide allah korumuşş yaa çok büyük geçmiş olsunn (

nevommm bebelerin hastalanmış seninde çok çok geçmiş olsunn evet gelemiyosun özledimmm senii çokkk (

nurcik sende rahatsızlanmışsın bacım dikkat et kendine bu kadar hırpalama lütfen geçmiş olsunn

çiğdemm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım. testler temiz çıkmış hadi gözün aydınnn en yakın zqamanda hamiş haberini alırız inşallahhh

herkesler iyidir inşallahhh ben işlerden dolayı yoğunum akşamlarıda işlerim vardı giremedim meğer neler olmuşş (

benimde çok ağrım vardı bikaç gündür sol kasık tarafımda bacağıma vuruyodu doktora gittim dün hemen meğer yumurta kisti olmuş 4 cm nedir bu kistlerden çektiğim allah başka zeval vermesin..

bu arada sevdamce gelmedimi sonuç ne oldukii merak ettim
neyse ben çöıkıyorumm durumm melikemm elif pınar ayşe fatoş fatma nevom kamerim tarfil yeeter tuğbiş nurcik çiğdem allaha emanet olunn müsait olursam gelicem yine..

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım sonuçların temiz olmasına sevindimm benim inşşş bebişin hızlıcana gelip göbüşene konsunn

inşallah canım benim inşallahhh

bende çok sevindim canım evet düşünmemeye çalışacağım kafamı dağıtmam lazım zaten bişeyler uğraşacam bakalım bol bol kitap okuyorum ahh bi tatile gidebilsek kafam tam dağılacak amaa nerdee neyse yaa rabbim sağlığımızı huzurumuzu bozmasında gerisi gelirr sende kib canım aeo

canım yaaa ahh sorma o kistler yok mu o kistlerrr bende ne yapacağımı şaşırdımmm ama son ameliyattan sonra görülmedi inşalalh görülmezdee allahım yardımcın olsun canımmm evet canım şükür iyi çıktı teşekkür ederim canım öyle böyle geçiyor evliliğimiz bakalım

nurcikimm nasılsınn bacımm bugün gitmedin çapaya galiba hastamısın hala yoksa ( bence kendini çok zorlama bacım

senin kistlerinin türü neydi canımki amelişyat oldun
yaa ben şunuda anlamıyorum geçen hafta yumoş tam büyüyememişti 13 mm di dün 42 mm olmuş nasıl bukadar hızla büyüyo bu velet anlamadım bebek olsaydı doğacak vakiti gelmişti :))))

o da olacak inşalalh canım
ya benim kistim over kisti yumurtalığımın içindeydi kist büyüyordu patlama derecesine geliyordu ilaçla küçülüyor yok oluyordu ama tekrar başlıyordu garip bişeydi benim ki

tubişim büyük geçmiş olsun canım allah beterinden korumuş ..Rabbim bir daha göstermesin..elinden geldiğince evden bişeyler çıkarmaya çalış ne bileyim bir fakire kıyafet (eşinin kıyafetide olabilir)veya erzak ver canım ..sana telefonda da söylediğim gibi tuz çıkarmak iyidir dedim ama senin annen tersini düşünmüş ..neyse sen elinden geldiğince bir fakiri sevindir canım ..kurban verecek durmunuz yok çünkü
herşey geldimi üstüste geliyo bende böbrek taşından ameliyat olduktan sonra takılmıştı o dediğin şeyden ..15 gün falan takılı kaldı böbrekteki kum taş ne varsa atıyor canım ama her idrara çıktığında da kanlı idrar geliyordu benimki.. ne zamanki çıkardılar kesildi kanamam..doktor daha iyi bilir ama dayanabildiğin kadar dayan hamileliği yarıladın doğuma kadar bekleyebilirsen doğumdan sonra taksınlar ama yinede senin kararın o acıyı çeken sensin dayanılmayacak gibi değilse doktoruna güven ..çok geçmiş olsun canım

nevom bizde seni özliyoruz annem ..şirinelerin hastalanmışlar geçmiş olsun allah acil şifalar versin allaha emanet olun

çiğdem doktordan iyi haberler almışsın şükür çok sevindim ..inşalllahçok bekletmeden gelir veletinn

sevom sanada geçmiş olsun canım yinemi kist ( bir sorun bitiyor derken başka sorunlar çıkıyor karşımıza dimi ..bu sıkıntılarımız son bulsun artık yaaa

nurcanımmmmmm naberrr yemin var ya seni bekliyrodummm
kalbin temizz canımm benimm

nurcikimm nasılsınn bacımm bugün gitmedin çapaya galiba hastamısın hala yoksa ( bence kendini çok zorlama bacım
yok yaa gitmedim bugünde evdeyim ..gecxe yine fenalaştım .ne oluyor bana anlamıyorum mutfağa su içmeye gidecektim güm diye yere düştüm dizlerimin bağı çözüldü birden ayaklarım tutmadı eşim zar zor kanepeye getirdi ..elim ayağım boşalıyor nefes almakta zorlanıyorum o an ..kolonya falan döktü eşim biraz kendime geldim ..

inşalalh canım inşallah ısıracam bi gelsin görecek gününüüü

nurcanım noluyor sana sen bi dr gidip görünsen diyorum iyice merak ettim hayırdırr nolur dikkat et kendineee

bu aralar çok sık dinlediğim şarkı her dinlediğimdeböyle oluyorumm

[video=youtube;vO9_ETQsOM4]http://www.youtube.com/watch?v=vO9_ETQsOM4&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…