Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

afiyet olsun bacım..bende biraz oyun oynayıp işlerime bakayımm...pınarcım görüşürüz canımm

ayy kızlar varya hepimiz birlikte tatile gitsek nasıl olurdu ama dimi ohhh oteli kapatırdık süperr

kızlar mrh nasılsnız ben yoğunum size bir slm deyip kaçacağımm

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinize güzel bir hafta diliyorummm demek tatil palnları yapıyonuz öylemiiiiii
bende yapıyorum ama nereye gideceğimizi bilemiyorum, boş plan ecicik. bizim gidecek pek yerimiz yok deniz sahil dibimiz lara plajlarına yürüyerek gidiyoz ama bende değişik bişeyler istiyom 2 gün ne yapıyım sizce değişik:26::26::26: bana fikir verin biraz
geri kalan günleri doktor hastane öyle geçirecem, tedaviye başlıcam yaçok heycanlıyım bu arada hayırlısı bakalım neler olacakkkkkkkk
eee sizler nasılsınız?

Son düzenleme:
sanırım kötü bir zamanlama oldu kimseler yokkkkkkkk
neyse sonra gelmeye çalışırım tekrar, görüşürüz hepinizi öptüm
bu aradaa leydim bebişini almıştır kucağına hayılı, sağlıklı evlat olsun inşallah. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.
görüşürüz hepinizi öptümmmmmmmmm kaçtım

imkanın varsa canım git oğluşunla biraz vakit geçir boşver kocayııı sen bebişinle kendine bak canım inşallah gidersinizz

bizim planımız yok gidemiyoruz sanırım para yokkkinsan başka şehire gidince acaip rahatlıyor değişiklik iyi geliyor insana nerde huzur buluyorsan canım oraya git derim canım

ben eşşiz gidersen kesinlikle daha iyi dinlenirim
bak anlatiimm egeden önceki tatil: gittiğimiz yer tatil kum güneş deniz hava sıcak otele gelinir yerleşilir ilk gün öyle geçer ertesi sabah saaat 6 larda koca tarafından kaldırılı bütün yalvarmalarıma rağmen vazgeçilmez buraya uyumayamı geldin o zaman evde uyusaydın denildikten sonra tıpış tıpış kahvaltıya gidilir (maksat kimse dokunmadan ilk yiyecek saat 07.00-07.30) sonra odaya gelinir hazırlanılır doooğrruuu şehir merkezine öğlene kadar gezilecek öğlen otele duş ve yemek sonra otelin içinde gezilir isatersen denize git denilirki sıcakta girmem ben sonra belki tekrar şehir merkezine gezilir yada dinlenme akşam üstü istersen denize git denir bizim koca tarafından eeeeee güneş nerde neyse boşver yemek yiyelim sonra yine şehi,r merkezi abuuuuuuuuuu nerdeyse hergün aynı şeyyy ee ben neza man dinşlencem sanki askeri kampa geldim böyle tatilmi olur
ben gitmesem bile gezmeye telle sürekli aranır bunuda unuttum

ahhh ahhhhh be canım

kamer canım biz oralara gelmek istiyoz sen kaçıyon tatil ayağının altında be canım egeye git derim yada bodrum

amanın ne bu yaaa hakkatten askeri kampı oluşturmuş neyse canım sağlık olsun allahım o güzel yüreğin gibi güzel huzurlu mutlu günler geçirmeni nasip etsin canım inan ki içimden diledim inşallah rabbim kabul eder dualarımızı dileklerimizi amin

nerdesiniz be kızlarrr gözüm yollarda takılı kaldııı şaşı olacam böyl egidersee
ya kızlar ben artık adetten 10 gün öncesi göğüslerimin şişmesi ve ağrımaya başladı son 2 aydır böyle adet çıkardı başıma hatta 10 gün öncesi değil 15 gün varken kaşınma vardı şimdi de ağrıma 23 gün çekiyor noluyor ya anlam veremiyorum ben bu işe şaştım kaldım

saol aplamm teşekkür ederizz teyzoşşşş
canım benim ya inşalahh heyecanınn göbüşünde olsun emiiii

kızlar az önce noldu biliyormusunuz hiç bu kadar garip bi duygusal yaşamamıştım benim çok samimi arkadaşım var onun adı da çiğdem bugün ameliyat oldu knt olmadığı için anca eşime msj atıyordum çiğdem ameliyat olmuş dedim benim koca iş yerinden izin al hastaneyi altını üstünü getirmiş beni bi arıyor yüreği inmiş sesinden o kadar belli oluyor ki meğer benim ameliyat olduğumu düşünmüş bana senin a.k. dedi küfretti afedersiniz ama kızarak bağırarak değil allahım var ya nasıl hoşuma gitti anlatamam sizlere ya garip bi duygu anlatamam biraz beni çok sevdiğini hissettim bir an allahım böyle olacağını hiç mi hiç aklıma gelmezdi gelmemişti dee

Son düzenleme:

ay canımm geçmiş olsun arkadaşınaaaa
kıss insanın hoşuna gidiyoo benim kocişte dr gittimya önemli bişi sanıyordu üstüme titriyo garibim ben bu adamı çok seviyorum yaa

ay canımm geçmiş olsun arkadaşınaaaa
kıss insanın hoşuna gidiyoo benim kocişte dr gittimya önemli bişi sanıyordu üstüme titriyo garibim ben bu adamı çok seviyorum yaa

cadılar sizi

yaa bugünnn girdim net gitti yazamadan çıkmak zorunda kaldım deli oldumm

leydimmm demek doğuma girdiii ayy bugün sezeryan günü belli olacaktı meğer zamanı gelmiş herşey iyi geçmiştir inşallah sağlıcakla kızını kucağına almıştır canımmm yaaa..

yaaa bugün okuduğüum herşeyi unuttummm (

çiğdemm geçmiş olsun arkadaşın için. ayy demekk eşin hastaneyi alt üst etmiş senin için :)) sevilmek önemsenmek çok güzel dimiii

nurcikk çapa bitmiş hadi gözün aydın bacım bu arada ne durumdasın ovulasyon zamanın geliyo doktora gitmişmiydin bu ay

datlım hayırdır unutkanlıkkk havalardan bencee bendede var:))))))
öptüm bidenemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…