böyle olunca kışı özlüyorum hemen..çünkü kışın herkeşler burda olurrr .muhabbet koyu ve bel altı oluyooo :76::76::76::76::76::76:evet nurcan yaa kimsecikler yok artık
böyle olunca kışı özlüyorum hemen..çünkü kışın herkeşler burda olurrr .muhabbet koyu ve bel altı oluyooo :76::76::76::76::76::76:
afiyet olsun bacım..bende biraz oyun oynayıp işlerime bakayımm...pınarcım görüşürüz canımm
abuuuu papatya yazcaktım pınar yazmışım özür dilerim canım kusura bakma hemen düzeltiyorum
duya dalıyosun ya dibe doğru dalarasan ayakların zaten yuıkarda olur
bu sene tatile çıkabilirmiyiz bilmiyorum şu an eylüle kadar bir plan yok zaten tatilde dinlenemiyorumki heleki eşle tatil çekilmiyo
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinize güzel bir hafta diliyorummmdemek tatil palnları yapıyonuz öylemiiiiii
bende yapıyorum ama nereye gideceğimizi bilemiyorum, boş plan ecicik. bizim gidecek pek yerimiz yok deniz sahil dibimiz lara plajlarına yürüyerek gidiyoz ama bende değişik bişeyler istiyom 2 gün ne yapıyım sizce değişik:26::26::26: bana fikir verin biraz
geri kalan günleri doktor hastane öyle geçirecem, tedaviye başlıcam yaçok heycanlıyım bu arada hayırlısı bakalım neler olacakkkkkkkk
eee sizler nasılsınız?
yaa işte bütün mesele ordaa dibe daklamıyorumkii suyun üstünde debeleniyorumm
niye öyle diyorsun canım eşlerimiz iyi olmasalar bile onlarsız tatil güzel olmaz diye düşünüyorumm
inşallah çıkarsınız canım ege içinde değişiklik olur
imkanın varsa canım git oğluşunla biraz vakit geçir boşver kocayııı sen bebişinle kendine bak canım inşallah gidersinizz
bizim planımız yok gidemiyoruz sanırım para yokkkinsan başka şehire gidince acaip rahatlıyor değişiklik iyi geliyor insana nerde huzur buluyorsan canım oraya git derim canım
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende yapıyorum ama nereye gideceğimizi bilemiyorum, boş plan ecicik. bizim gidecek pek yerimiz yok deniz sahil dibimiz lara plajlarına yürüyerek gidiyoz ama bende değişik bişeyler istiyom 2 gün ne yapıyım sizce değişik:26::26::26: bana fikir verin biraz
geri kalan günleri doktor hastane öyle geçirecem, tedaviye başlıcam yaçok heycanlıyım bu arada hayırlısı bakalım neler olacakkkkkkkk
eee sizler nasılsınız?
ben eşşiz gidersen kesinlikle daha iyi dinlenirim
bak anlatiimm egeden önceki tatil: gittiğimiz yer tatil kum güneş deniz hava sıcak otele gelinir yerleşilir ilk gün öyle geçer ertesi sabah saaat 6 larda koca tarafından kaldırılı bütün yalvarmalarıma rağmen vazgeçilmez buraya uyumayamı geldin o zaman evde uyusaydın denildikten sonra tıpış tıpış kahvaltıya gidilir (maksat kimse dokunmadan ilk yiyecek saat 07.00-07.30) sonra odaya gelinir hazırlanılır doooğrruuu şehir merkezine öğlene kadar gezilecek öğlen otele duş ve yemek sonra otelin içinde gezilir isatersen denize git denilirki sıcakta girmem ben sonra belki tekrar şehir merkezine gezilir yada dinlenme akşam üstü istersen denize git denir bizim koca tarafından eeeeee güneş nerde neyse boşver yemek yiyelim sonra yine şehi,r merkezi abuuuuuuuuuu nerdeyse hergün aynı şeyyy ee ben neza man dinşlencem sanki askeri kampa geldim böyle tatilmi olur
ben gitmesem bile gezmeye telle sürekli aranır bunuda unuttum
ahhh ahhhhh be canım
kamer canım biz oralara gelmek istiyoz sen kaçıyon tatil ayağının altında be canım egeye git derim yada bodrum
saol aplamm teşekkür ederizz teyzoşşşşherkese hayırlı haftalar
nasılsınız akidelerim
Leydim doğumamı girdi anaam merve hanım geliyo hayırlısı ile doğsun alsın kucağına, sıra burdaki arkadaşlarıma anne olsunlar tatsınlar bu duyguyu amiiiinnnnn
nurcik çapa bitmiş sevindim şimdi tatil zamanı ohhh git yazlığa dinlen mis gibim benim yerimede yüz
melike önemli birşey olmadığına sevindim canım tekrar geçmiş olsun arabayı almışınız güle güle kullanın canım yunus paşa rahat rahat gezsin
papatya film çekilmişisn tüplerinin açık olduğuna sevindim canım hayırlısı ile gelsin bebeler
nevom canım iyi oldğuna çok sevindim kuzularımı öp benim yerime
sevdam , srp, kamer, kıvanççiğdem, sevdamce, ipek, bebekdls (rüyan hayır olsun canım), yeteer, tarfil, tubiş, şifa, elif inşallah unuttuğum yoktur hepinizi kocaman öperim
canım benim ya inşalahh heyecanınn göbüşünde olsun emiiiiselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eee sizler nasılsınız?
kızlar az önce noldu biliyormusunuz hiç bu kadar garip bi duygusal yaşamamıştım benim çok samimi arkadaşım var onun adı da çiğdem bugün ameliyat oldu knt olmadığı için anca eşime msj atıyordum çiğdem ameliyat olmuş dedim benim koca iş yerinden izin al hastaneyi altını üstünü getirmiş beni bi arıyor yüreği inmiş sesinden o kadar belli oluyor ki meğer benim ameliyat olduğumu düşünmüş bana senin a.k. dedi küfretti afedersiniz ama kızarak bağırarak değil allahım var ya nasıl hoşuma gitti anlatamam sizlere ya garip bi duygu anlatamam biraz beni çok sevdiğini hissettim bir an allahım böyle olacağını hiç mi hiç aklıma gelmezdi gelmemişti dee
kızlar az önce noldu biliyormusunuz hiç bu kadar garip bi duygusal yaşamamıştım benim çok samimi arkadaşım var onun adı da çiğdem bugün ameliyat oldu knt olmadığı için anca eşime msj atıyordum çiğdem ameliyat olmuş dedim benim koca iş yerinden izin al hastaneyi altını üstünü getirmiş beni bi arıyor yüreği inmiş sesinden o kadar belli oluyor ki meğer benim ameliyat olduğumu düşünmüş bana senin a.k. dedi küfretti afedersiniz ama kızarak bağırarak değil allahım var ya nasıl hoşuma gitti anlatamam sizlere ya garip bi duygu anlatamam biraz beni çok sevdiğini hissettim bir an allahım böyle olacağını hiç mi hiç aklıma gelmezdi gelmemişti dee
ay canımm geçmiş olsun arkadaşınaaaa
kıss insanın hoşuna gidiyoo benim kocişte dr gittimya önemli bişi sanıyordu üstüme titriyo garibim ben bu adamı çok seviyorum yaa
yaa bugünnn girdim net gitti yazamadan çıkmak zorunda kaldım deli oldumm
leydimmm demek doğuma girdiii ayy bugün sezeryan günü belli olacaktı meğer zamanı gelmiş herşey iyi geçmiştir inşallah sağlıcakla kızını kucağına almıştır canımmm yaaa..
yaaa bugün okuduğüum herşeyi unuttummm(
çiğdemm geçmiş olsun arkadaşın için. ayy demekk eşin hastaneyi alt üst etmiş senin için :)) sevilmek önemsenmek çok güzel dimiii
nurcikk çapa bitmiş hadi gözün aydın bacım bu arada ne durumdasın ovulasyon zamanın geliyo doktora gitmişmiydin bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?