inşallahhhhhhhhharadımm slmı varrr canım benim ya Rbbimm inşalahh bu günleri sizlerede gösteriri inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
güle güle gardaşım bende işlerime bakayımm bir yandanda dualar edeyim arkadaşıma
ben kaçıyım kıslarrr eşim 5 dk gelirr öpüldünüzzzzzzz
pınarcı hoşgeldinn...işlere ara verdim çok çabuk yoruluyorum..çapada bünye münye kalmamış bende
herkese hayırlı haftalar
nasılsınız akidelerim
Leydim doğumamı girdi anaam merve hanım geliyo hayırlısı ile doğsun alsın kucağına, sıra burdaki arkadaşlarıma anne olsunlar tatsınlar bu duyguyu amiiiinnnnn
nurcik çapa bitmiş sevindim şimdi tatil zamanı ohhh git yazlığa dinlen mis gibim benim yerimede yüz
melike önemli birşey olmadığına sevindim canım tekrar geçmiş olsun arabayı almışınız güle güle kullanın canım yunus paşa rahat rahat gezsin
pınar film çekilmişisn tüplerinin açık olduğuna sevindim canım hayırlısı ile gelsin bebeler
nevom canım iyi oldğuna çok sevindim kuzularımı öp benim yerime
sevdam , srp, kamer, kıvanççiğdem, sevdamce, ipek, bebekdls (rüyan hayır olsun canım), yeteer, tarfil, tubiş, şifa, elif inşallah unuttuğum yoktur hepinizi kocaman öperim
evet bitti çok şükür hiç bitmeyecek sanıyordum ...bir aksilik çıkmazsa gidecez bacım senin yerinede yüzerim hemide baş aşağı popo yukarıherkese hayırlı haftalar
nasılsınız akidelerim
Leydim doğumamı girdi anaam merve hanım geliyo hayırlısı ile doğsun alsın kucağına, sıra burdaki arkadaşlarıma anne olsunlar tatsınlar bu duyguyu amiiiinnnnn
nurcik çapa bitmiş sevindim şimdi tatil zamanı ohhh git yazlığa dinlen mis gibim benim yerimede yüz
melike önemli birşey olmadığına sevindim canım tekrar geçmiş olsun arabayı almışınız güle güle kullanın canım yunus paşa rahat rahat gezsin
pınar film çekilmişisn tüplerinin açık olduğuna sevindim canım hayırlısı ile gelsin bebeler
nevom canım iyi oldğuna çok sevindim kuzularımı öp benim yerime
sevdam , srp, kamer, kıvanççiğdem, sevdamce, ipek, bebekdls (rüyan hayır olsun canım), yeteer, tarfil, tubiş, şifa, elif inşallah unuttuğum yoktur hepinizi kocaman öperim
hoşbulduk canım benim,bende özlemişim hepinizi ..ama eskisi gibi kimseler olmuyo topikte yaaahoşbulduk canım sen de hoşgeldin özledim valla kız seni tabii canım kolay mı ev işine benzemiyodur kesinlikle
merhaba durucum histerekopiyi ayşe(papatya)çektirdi canım inşallah bebeği hemen gelsin
evet bitti çok şükür hiç bitmeyecek sanıyordum ...bir aksilik çıkmazsa gidecez bacım senin yerinede yüzerim hemide baş aşağı popo yukarısiz gitmiyonuzmu bu sene didime falan :26:
hoşbulduk canım benim,bende özlemişim hepinizi ..ama eskisi gibi kimseler olmuyo topikte yaaa
abuuuu papatya yazcaktım pınar yazmışım özür dilerim canım kusura bakma hemen düzeltiyorum
duya dalıyosun ya dibe doğru dalarasan ayakların zaten yuıkarda olur
bu sene tatile çıkabilirmiyiz bilmiyorum şu an eylüle kadar bir plan yok zaten tatilde dinlenemiyorumki heleki eşle tatil çekilmiyo
yaa işte bütün mesele ordaa dibe daklamıyorumkii suyun üstünde debeleniyorummabuuuu papatya yazcaktım pınar yazmışım özür dilerim canım kusura bakma hemen düzeltiyorum
duya dalıyosun ya dibe doğru dalarasan ayakların zaten yuıkarda olur
bu sene tatile çıkabilirmiyiz bilmiyorum şu an eylüle kadar bir plan yok zaten tatilde dinlenemiyorumki heleki eşle tatil çekilmiyo
evet bitti çok şükür hiç bitmeyecek sanıyordum ...bir aksilik çıkmazsa gidecez bacım senin yerinede yüzerim hemide baş aşağı popo yukarısiz gitmiyonuzmu bu sene didime falan :26:
hoşbulduk canım benim,bende özlemişim hepinizi ..ama eskisi gibi kimseler olmuyo topikte yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?