Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aradım bende hazırlıyorlarmış alacaklar birazdan ..ayyy çokk heyecanlıydıı yaseminn nasıl olmasınn canımm benimm yaaa

leydim sezaryene girmiş allah kurtarsın belki de doğmuştur şuanda minik yavrusu allahım bütün isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu

pınarcı hoşgeldinn...işlere ara verdim çok çabuk yoruluyorum..çapada bünye münye kalmamış bende

herkese hayırlı haftalar
nasılsınız akidelerim

Leydim doğumamı girdi anaam merve hanım geliyo hayırlısı ile doğsun alsın kucağına, sıra burdaki arkadaşlarıma anne olsunlar tatsınlar bu duyguyu amiiiinnnnn

nurcik çapa bitmiş sevindim şimdi tatil zamanı ohhh git yazlığa dinlen mis gibim benim yerimede yüz
melike önemli birşey olmadığına sevindim canım tekrar geçmiş olsun arabayı almışınız güle güle kullanın canım yunus paşa rahat rahat gezsin
papatya film çekilmişisn tüplerinin açık olduğuna sevindim canım hayırlısı ile gelsin bebeler
nevom canım iyi oldğuna çok sevindim kuzularımı öp benim yerime
sevdam , srp, kamer, kıvanççiğdem, sevdamce, ipek, bebekdls (rüyan hayır olsun canım), yeteer, tarfil, tubiş, şifa, elif inşallah unuttuğum yoktur hepinizi kocaman öperim

Son düzenleme:

merhaba durucum histerekopiyi ayşe(papatya)çektirdi canım inşallah bebeği hemen gelsin

evet bitti çok şükür hiç bitmeyecek sanıyordum ...bir aksilik çıkmazsa gidecez bacım senin yerinede yüzerim hemide baş aşağı popo yukarı siz gitmiyonuzmu bu sene didime falan :26:
hoşbulduk canım sen de hoşgeldin özledim valla kız seni tabii canım kolay mı ev işine benzemiyodur kesinlikle
hoşbulduk canım benim,bende özlemişim hepinizi ..ama eskisi gibi kimseler olmuyo topikte yaaa

merhaba durucum histerekopiyi ayşe(papatya)çektirdi canım inşallah bebeği hemen gelsin

abuuuu papatya yazcaktım pınar yazmışım özür dilerim canım kusura bakma hemen düzeltiyorum

duya dalıyosun ya dibe doğru dalarasan ayakların zaten yuıkarda olur
bu sene tatile çıkabilirmiyiz bilmiyorum şu an eylüle kadar bir plan yok zaten tatilde dinlenemiyorumki heleki eşle tatil çekilmiyo

yok bee yavrum ne özürü aşkolsun

yaa işte bütün mesele ordaa dibe daklamıyorumkii suyun üstünde debeleniyorumm

niye öyle diyorsun canım eşlerimiz iyi olmasalar bile onlarsız tatil güzel olmaz diye düşünüyorumm
inşallah çıkarsınız canım ege içinde değişiklik olur

evet nurcan yaa kimsecikler yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…