Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldim ooffff bu kocam habire tartışma proğramı izliyo ya da belgesel ümüğünü sıkacam yakında yaaa

merhaba kızlar ben hiç iyi değilim histeroskopinin akşamına hastalandım acillik oldum önce üşüme titreme sonrasında ateş ter derken acili boyladım iğne serum derken daha kendime gelemedim kanamam devam ediyor hafif kasık ağrılarım var.
seyhan canım histeroskopi yoptırdım rahim filmi değil sen demiştinya doktor tüplerime sıvı vermiş ultrasonla bakmış birinde tıkanıklık varmış diye bende senin dediğini doktoruma dedim oda sıvı verip bakmış zaten cd. de kayıtlı sesiyle ne görüyorsa anlatıyor tüplerimin rahme çıkış deliklerini gördüm tüplerde sıvı geçişi var rahim çok iyi daha telafuz edemediğim bir kaç kelimeyle anlatıyor cd. yi seyrettim kaçkere sonunda rahim içini de gördüm çocuk olana kadar bakalım daha neler göreceğiz kim bilir bide bugün hormon tahlillerimi gösterdim doktor normal dedi bide yumurtlama olup olmadığını anlamak için 21. gün kan testi istedi benden bu kadar inşallah yaramazlık yoktur sizde allaha emanet olun
SEYHAN PINAR MELİKE DURU YETER ÇİĞDEM geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim rabbim sizlerede aynı sıkıntıları yaşatmadan gönlünüzün muradını hakkınızda hayırlı eylesin AMİN.

ayşe iyi geceler tekrardan geçmiş olsun acillik olmanın hist. ile alakası varmıymış yoksa tedasüf mü oldu benim dr umda bana verdi cd yi rahimin içi ne kadar değişik dimi

pınar canım acil doktoru enfeksiyon olabilir dedi histeroskopiden dolayı doktorumu aradım histeroskopiden enfeksiyon kapman okadar çabuk belli etmez dedi üşütmüşüm heralde şimdilik bilmiyorum 10 gün sonra doktoruma kontrole gideceğim bakalım bundan sonrası için ne diyecek

pınar gerçekten rahim içi çok değişik ben daha önce teyzemde yaptırmıştı histeroskopi onunda cd. sini izlemiştim onun rahimde puroblem olduğu için rahim içinde dikkat çeken sallanan küçük et parçaları gibi birşeyler vardı onlara müdahile ediliyordu sürekli rahim içi kan oluyordu benim ki farklı onunki gibi dikkat çeken bişey görünmüyor kan olmuyor ben benim rahim içini sevdim değişik açık pembe tuğçüklü bişey garip doğrusu rabbim ne güzel yaratmış

ay canımm geçmiş olsun arkadaşınaaaa
kıss insanın hoşuna gidiyoo benim kocişte dr gittimya önemli bişi sanıyordu üstüme titriyo garibim ben bu adamı çok seviyorum yaa

sağol canım benim şimdi iyimiş ağrısı varmış adaşımın
yaa demi dün akşam çarşıda buluştuk ben bi gülmeye başlyınca anladı bende gerçekten çok korktuğunu hissetim hatta eşim altta kalmayacak ya bana da hastaneye bıçak götürdüm al bu bıçakla keste son olsun diye gelmiştim hastaneye diyo eyy allahım yaaa

ama var yaaa eğlenmedim değil hani acaip hoşuma gittii

teşekkür ederim canım arkadaşım için.
yaa hastaneyi alt üst edeceğini hiç aklıma gelmemişti bende be adam insan bi arar ne diye msj çekiyon dedin ne bileyim ya dedi

ayyy geçmiş olsun bende rahim filmi çekildiğimde böyle olmuştum ama acillik olacak kadar değil allaha şükür akşama doğru iyi oldum yorganın içine kışlıklarımı giyip yatmıştım geçmişti ayy çok geçmiş olsun dikkat et kendinee

günaydın kızlarrr hepiniizi birden çok özledimmmm ve bugün kandil KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN BU GECE ELLERİMİZİ AÇIP ALLAHIMIZA YALVARACAĞIZ DUALARIMIZI KABUL EDECEK RABBİM İNŞALLAH HAYIRLI EVLATLAR VE HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN.

Bugün ellerini semaya,gönlünü mevlaya aç.Bugün günahlardan olabildiğince kaç.Bugün en gizli incilerini onun için saç.çünkü bugün kandil kandiliniz mübarek olsun...

kızlar bi sorunum var bi kaçgündür garip sancılarım vardı bugün sağ kasıklarım felaket ağrıdı biraz daha yürüyünce iyi geşi acısı hafifledi ama gene kist mi çıktı yaaaa:26::26::26::26: allahım dr aramayı düşünüyorum bakalım ne diyecekk

Günaydın kızlar kandiliniz kutlu olsun

papatya geçmiş olsun şimdi nasılsın

kıvançiğdem canım eşi hastaneyimi bastı

herkesleri öperim kızlar

günaudın canlarrrrrrrrrr HYIRLI KANDİLER rabbim hepimizn ettiği duarı kabul etsin inşşş

kuzum geçmiş olsunnn

kız yazık enişteme:26::26::26::26::26: eğlenmiş .................... ama bazan bu koçişlerde böyle şeyler yapmak gerekiyor

Günaydın kızlar kandiliniz kutlu olsun

papatya geçmiş olsun şimdi nasılsın

kıvançiğdem canım eşi hastaneyimi bastı

herkesleri öperim kızlar

valla bastıı canım hemde pek güzel olduu

günaudın canlarrrrrrrrrr HYIRLI KANDİLER rabbim hepimizn ettiği duarı kabul etsin inşşş

amin inşallahhhhhhhh

kuzum geçmiş olsunnn

kız yazık enişteme:26::26::26::26::26: eğlenmiş .................... ama bazan bu koçişlerde böyle şeyler yapmak gerekiyor

sağol canım benim evet arada bi yapmak lazım biraz tazelensin demiii ayy çok güzeldi hala aklıma geldikçe gülüyorum neyse yaaa

slm olsun sizlere

inş herkezin duası kabul olur bu güzel günün hürmetine

RABBİM en kısa zamanda hepimiz evlatlarımıza kavuşturur

AMİNNNNN

canım yaa inşalahh tahlillerinde çatır çatır umurtladığın çıkarr
geçmiş olsunn canımm bu çektiklerinii inşalahh bebeğin gelince tek tek sorarsınn sıpayaa
maşaahh rahmin çok iyiymiş e ne bekliyoo sıpaa gell garii üzme annneniii beaaa
inşalahh geçer ağrılarııı kolay değil yaa wallaa
arada şart havva aplaın ddiği gibii

hayırlı kandiller canımm aminn inşaahhhhhhh
canımm inşalah kist değildir adete ne kadar varr

aynen quzumm katılıyorummmmmmmm

günaydınnnnn tontişlerrrrrrrrrrrrr
biz aşıya gidecez birazdannn 3 dozmuş inşalahh sorunsuz atlatırızz
MİRAÇ KANDİLİMİZ mübarek olsunn bu güsel günün yüzü suyu hürmetine Rabbimm göbüşlerinize melekler kondursun inşalahhhhh hamişlere hayırlı hamilelik hayırlı doğumlar nasib etsinn
dertlerimize deva hastalarımıza şifa borçlularımıza edalar versin inşalahh
evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin hayırlı nesiller versin inşallah evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde büyütmeyi nasib etsin inşallahh
akraba eş dost hiç kimseyle kırgınlıklar kalmasın, eşlerimizle sohbetimizi artırsın sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin hepimize hayırlı ömürler nasib etsin, kazalardan belelardan müsubetlerden, insanların , hayvanların şerlerinden korusun bizleri inşalahhhh.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kolay gelsin canım

canım ne garip bi adetim var yaaa bide siz bakın yazıyorum
21 ocak adet başlangıcı
17 şubat adet başlangıcı
17 mart adet başlangıcı
14 nisan adet başlangıcı
13 mayıs adet başlangıcı
10 haziran adet başlangıcı
adet günlerim 4 ile 5 gün arasında gidiyor kasık ağrım geçti sanki hiç olmamış gibi göğüs ağrım briaz hafifledi sanki

slm olsun sizlere

inş herkezin duası kabul olur bu güzel günün hürmetine

RABBİM en kısa zamanda hepimiz evlatlarımıza kavuşturur

AMİNNNNN

amin inşallahhhhhh

ayy canım ne güzel dua o öyle allahım kabul etsin inşallah aminnnn

canlar hepinizin dualrına aminnnnnnnnnn diyorum hepiniz dualrımdasınız inşşş rabbim gönlümüzden geçenleri nasip eder bu günün hürmetine dualrımız kabul eder
inşşşşşş inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…