Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

al benden de o kadar ama eylülde yüzme kursuna gidecem eşime dedim hıh

İki arkadaş, Hamdi ile Mahmut, beraberce bir iş seyahatine çıkmışlar.Hamdi, Mahmut'un her gece yatmadan önce 'Allahım, anamın düşündüğü düşman başına, karımın düşündüğü benim başıma' diye dua ettiğine dikkat etmiş ve sormuş :
"Arkadaş senin anan bu kadar kötü bir kadın mı? Senin karın bir melek mi? Halbuki normal olarak insanların anaları iyiliklerini ister!"
Hamdi gülümseyerek cevap vermiş:
"Kardeşim şimdi anam oturup düşünüyordur. "Benim Hamdi'nin başına bir iş mi geldi? Bir kaza mı geçirdi?" diye.
Halbuki karım "Bu herif kim bilir şimdi hangi kadınla eğleniyordur? Neler beceriyordur?" diye düşünür.
Onun için anamın düşündüğü düşman başına, karımın düşündüğü benim başıma der dururum."

al benden de o kadar ama eylülde yüzme kursuna gidecem eşime dedim hıh
valla iyi olur bilmek lazım önemli bir aktivite sen bakma öyle dediğime kendi kendime öğrendim yüzmeyi ...bu senede, kafayı sokup ayakları havada bırakmayıda öğrensem tam olacak yoksa içimde kalacak ..yapanlara bön bön bakıyorum kaç defa denedimm olmadı ayaklar değilde popom havada kalıyordu her defasında,,eşimm yapma rezil oluyoruz diyorduu

süpersonikkk

valla dediğin gibi öğrenmek lazım ammaaa nerde öğrenecez ki tatilden tatile yüzme kursuna başlayayım bende devamlı yüzmeye gitmeyi düşünüyorum valla canım dediğin gibi yüzebilene bön bön bakıyorum imreniyorum sonra kendime kızıyorum beceriksiz diyeeee

suç bizim beceriksizliğimizde değilkii yüzme kursuna göndermeyen eşlerimizde

Aldatıyorsam Sebebi Var
Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona. Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgğmadıgı bir pantolonunu da verdim. Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..'

Babamla Teyzem
Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmis.
Bir de ne görsün. Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar. Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne. Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinles. Öyle anlat" demis.
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler".
Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu. Devamini anlatma, sakla. Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum".
Aksam olmus, yemege oturmuslar. Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis.
Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler. Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar".

yaparsın canım yorma kendinii yavaş yavaşş
ayy canım benimm kıs ne giyiyosunn bakım mayomu bikinimi haşema mı yokam şort badi mi

nan gardaşımm ısırırımmmm senii haeee
hırr demişken tubişim ne yaptı ki kayganalardaa inşalahh iyui geçerrrrrrrr

kızlar leydim aradı şimdi sezeryana alacaklarmış birazdan ..hepimizden dua istiyoo
ayy amann ne oluyor banaaa gözyaşlarım şakır şakır akıyoooçok duygulandımm ben yaaaa

kızlar leydim aradı şimdi sezeryana alacaklarmış birazdan ..hepimizden dua istiyoo
ayy amann ne oluyor banaaa gözyaşlarım şakır şakır akıyoooçok duygulandımm ben yaaaa

ayyyyyyyyyy aplam aynen bendee bi tuhaff oldum bende haber bekliyodum yasemin apladann maşalahh Rabbim sağ salim bebeğini kucağına almayı nasib etsin arasam açarmıı acerp hemen mi alacaklarrrrrr

bütün dualarımız onunla canım duygulanmak normal canım ayy canım ya allahım yardımcısı olsun herşeyi gönlünce olsun inşallahhhhh ben şimdi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…