bitti şükür canım kurtuldum artık evimdeyim emme velakkinn evin halini görmelisin batmış durumda kaç gün oldu temizliğe el sürmemiştim dinlene d,nlene yapıyorum
aaaa sen yüzmeyi bilmiyonmuuu hıhhh ben biliyomm ayaklarım yerde yüzüyorumm hemdeee :86: :86: :86:yaneee bende senin kadar biliyorum canımm ..derinlere gitmediğim sürece bir mok olmaz
valla iyi olur bilmek lazım önemli bir aktiviteal benden de o kadar ama eylülde yüzme kursuna gidecem eşime dedim hıh
süpersonikkkİki arkadaş, Hamdi ile Mahmut, beraberce bir iş seyahatine çıkmışlar.Hamdi, Mahmut'un her gece yatmadan önce 'Allahım, anamın düşündüğü düşman başına, karımın düşündüğü benim başıma' diye dua ettiğine dikkat etmiş ve sormuş :
"Arkadaş senin anan bu kadar kötü bir kadın mı? Senin karın bir melek mi? Halbuki normal olarak insanların anaları iyiliklerini ister!"
Hamdi gülümseyerek cevap vermiş:
"Kardeşim şimdi anam oturup düşünüyordur. "Benim Hamdi'nin başına bir iş mi geldi? Bir kaza mı geçirdi?" diye.
Halbuki karım "Bu herif kim bilir şimdi hangi kadınla eğleniyordur? Neler beceriyordur?" diye düşünür.
Onun için anamın düşündüğü düşman başına, karımın düşündüğü benim başıma der dururum."
valla iyi olur bilmek lazım önemli bir aktivitesen bakma öyle dediğime kendi kendime öğrendim yüzmeyi ...bu senede, kafayı sokup ayakları havada bırakmayıda öğrensem tam olacak yoksa içimde kalacak ..yapanlara bön bön bakıyorum kaç defa denedimm olmadı ayaklar değilde popom havada kalıyordu her defasında,,eşimm yapma rezil oluyoruz diyorduu
suç bizim beceriksizliğimizde değilkii yüzme kursuna göndermeyen eşlerimizdevalla dediğin gibi öğrenmek lazım ammaaa nerde öğrenecez ki tatilden tatile yüzme kursuna başlayayım bende devamlı yüzmeye gitmeyi düşünüyorum valla canım dediğin gibi yüzebilene bön bön bakıyorum imreniyorum sonra kendime kızıyorum beceriksiz diyeeee
suç bizim beceriksizliğimizde değilkii yüzme kursuna göndermeyen eşlerimizde
bitti şükür canım kurtuldum artık evimdeyim emme velakkinn evin halini görmelisin batmış durumda kaç gün oldu temizliğe el sürmemiştim dinlene d,nlene yapıyorum
aaaa sen yüzmeyi bilmiyonmuuu hıhhh ben biliyomm ayaklarım yerde yüzüyorumm hemdeee :86: :86: :86:yaneee bende senin kadar biliyorum canımm ..derinlere gitmediğim sürece bir mok olmaz
valla iyi olur bilmek lazım önemli bir aktivitesen bakma öyle dediğime kendi kendime öğrendim yüzmeyi ...bu senede, kafayı sokup ayakları havada bırakmayıda öğrensem tam olacak yoksa içimde kalacak ..yapanlara bön bön bakıyorum kaç defa denedimm olmadı ayaklar değilde popom havada kalıyordu her defasında,,eşimm yapma rezil oluyoruz diyorduu
kızlar leydim aradı şimdi sezeryana alacaklarmış birazdan ..hepimizden dua istiyoo
ayy amann ne oluyor banaaa gözyaşlarım şakır şakır akıyoooçok duygulandımm ben yaaaa
kızlar leydim aradı şimdi sezeryana alacaklarmış birazdan ..hepimizden dua istiyoo
ayy amann ne oluyor banaaa gözyaşlarım şakır şakır akıyoooçok duygulandımm ben yaaaa
haşema giyoyom gardaşımm ..sen?
istersen ara hemen almıyacaklar herhalde ..birazdan dediayyyyyyyyyy aplam aynen bendee bi tuhaff oldum bende haber bekliyodum yasemin apladann maşalahh Rabbim sağ salim bebeğini kucağına almayı nasib etsin arasam açarmıı acerp hemen mi alacaklarrrrrr
rabbim bugünleri isteyen ,dileyen herkese nasip etsinn inşallahbütün dualarımız onunla canım duygulanmak normal canım ayy canım ya allahım yardımcısı olsun herşeyi gönlünce olsun inşallahhhhh ben şimdi okuyorum
istersen ara hemen almıyacaklar herhalde ..birazdan dedi
rabbim bugünleri isteyen ,dileyen herkese nasip etsinn inşallah
aradımm slmı varrr canım benim ya Rbbimm inşalahh bu günleri sizlerede gösteriri inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?