Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

fıstıklar ne habersinizzzzz sesiniz çıkmıyor bu günnn

slm canlarr ben geldimm moralım çok bozuk benım aşılama yine tutmadııidrar testi yaptım sonuç yine negatif offff RABBİM sen bize en yakın zamandaaaa bebek nasip ettttttt

slm canlarr ben geldimm moralım çok bozuk benım aşılama yine tutmadııidrar testi yaptım sonuç yine negatif offff RABBİM sen bize en yakın zamandaaaa bebek nasip ettttttt

canımsın yaaa bozma moralini napalım elimizden geleni yapıyoz ama olmuyo işte bende bu sabah test yapcaktım kalktım baktım kırmızılar gelmiş çokkk çokk üzüldüm ama elimizden gelen bişey yok işte rabbim duysun sesimizi bu güzel günün yüzü suyu hürmetine hepimize nasip etsin inşallah

canım üzme kendini gördüğün son negatif olsunnn inşşş tez zamanda bebişin seni bulsun

aminnnn cnmm inşallahhhhhhhh
canım üzme kendini gördüğün son negatif olsunnn inşşş tez zamanda bebişin seni bulsun

inşallahhh cnmm en yakın zmanadaaaaa hepimizin göbüşleri dolarrrrrr

canım ya keşke anlasamda yardımcı olabilsem benimde bi bilgim yok datlımmm
hayır olsun inşşş
hoşgeldin canım aramıza inşalahh meleğin bekletmeden glirr
inşallah canım hayırlısıyla atlatın dualarımızı allah kabul etsin aminnnnn
saol canım benimm
tekrardan saol canımm bakalım şimdilik bişey yok gibi inşş böle giderrr
saoll aplammmmmmmmmmmmm nasılsın bakımm
yasemin aplayla konuşuyordum ki teli kapandı şarjı bitti galibaa teli kapalı şuan da meyve suyu içiyordu en sonnn sesi çok güseldii

ay canım ya aklımdaydın sürekli ne oldu diee
adet oldun mu bidenemm kan testi verdin mi

kıslarrrrrr 15 dk öncee testte bi baktım çok silik 2. çizgiiiiii çok heycan yaptımmm inşallah vardırr daha öncedee 2 . silik çizgiyii görmüştüm ama inşallah bu sefer vardırrrrrrrrr

kıslarrrrrr 15 dk öncee testte bi baktım çok silik 2. çizgiiiiii çok heycan yaptımmm inşallah vardırr daha öncedee 2 . silik çizgiyii görmüştüm ama inşallah bu sefer vardırrrrrrrrr

canım neden bu kadar stres yapıyorsun yaa git kan ver bak sonuca bak bende heycanladım hadi güzel haberlerle inşşş

cnmm yarınn doktoraa gidecemmmm inşallah orda yaptıracam ay çok heycan lıyım inşallah yarın pozitifle dönerimmmmm

kuzumsun yarın dr yapmasa git bir devlet has sağlıkocagına günüm geçti 1 hafta de hepside yapar
hadi bakalım TEK GİT ÇİFT DÖN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

cnm yarın doktor test yapar çünkü bana eger 27 sine kadar adet olmazsan hmn gel bütün ilaçlarıda kes demiştiiii ben ilaçları kestim ama velakin doktoraa gitmedimmmmm inşallahh bidanem dedigin gibi yARIN tek gider çift dönerim eger yarın bebemin olduğunu ögrenirsem birsürü kıyafet alacamm onaaaaa inşallahhhhh

Son düzenleme:

delüüüüüüüüüüüüüüü delüüüüüüüüüüüüü sen hamiş ol kıyafet nekii

[QoUOTE=yeteeeeer;19891241]

delüüüüüüüüüüüüüüü delüüüüüüüüüüüüü sen hamiş ol kıyafet nekii [/QUOTE]

olsunn cnmmm magazalardaaaaa görüp görüp hep aglardım inşallahhhhh bu sefer bebeim karnımdayken sevinçten aglarımmmmmmm

[QoUOTE=yeteeeeer;19891241]

delüüüüüüüüüüüüüüü delüüüüüüüüüüüüü sen hamiş ol kıyafet nekii

olsunn cnmmm magazalardaaaaa görüp görüp hep aglardım inşallahhhhh bu sefer bebeim karnımdayken sevinçten aglarımmmmmmm[/QUOTE]

hadi bakalım yarın güzel haberlerle gelinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş halay çakalim bizdeeeeee

fatoşcum çok heyecanlandım yaaa sabah erken git dra bize ver hemen müjdeyi inşallahhhh
ayyyyy canımmmmm inşallahh yarın hayyellerim suyaa düşmezzz inşallah yarın tek kişi gidip iki kişi dönerizzzzzz RABBİM hepimizin özlemini dindirsin inşallah

hadi bakalım yarın güzel haberlerle gelinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş halay çakalim bizdeeeeee[/QUOTE]

inşallahhhh cannım dua etmeyi unutmayın olurmuuuuuuu:18:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…