Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm canlarr ben geldimm moralım çok bozuk benım aşılama yine tutmadııidrar testi yaptım sonuç yine negatif offff RABBİM sen bize en yakın zamandaaaa bebek nasip ettttttt

ne diyelim canım hayırlısı olsun

kıslarrrrrr 15 dk öncee testte bi baktım çok silik 2. çizgiiiiii çok heycan yaptımmm inşallah vardırr daha öncedee 2 . silik çizgiyii görmüştüm ama inşallah bu sefer vardırrrrrrrrr

ayyyy inşallahhh canım yaaa moralini çok yüksek tut nolur tamam mı canım inşallah karnıcığındadırrrr allahım büyük sevindirecek inşallahhhhhh

ayyy bi heyecanlandım sormaaaa canım çabuk dön emi merakta bırakma biziii

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım işime dönmeden bi bakayım dedim hepinizi öpüyorum canlarım nerelerdesinizzz yaa neyse hadi kaçtım ben byy

Herkese günaydınlarrr
Fatoşun mesajını okur okumaz aradım şimdi kan veriyordu ..sonucu 3 saat sonra çıkacakmışalllah'ım sen fatoşun emeklerini boş çıkarma ,bu mübarek aylar hatırına yüzünü güldür arkadaşımızınn
(aminnnnnnnn)
gelde şimdi 3 sattin geçmesini bekleee

herkese günaydınlar

fatoşş neler okuyorumm böleee hadi inşallah güzel haberlerle dön heyecanla bekliyossss

çiğdemcim melike alıntı yapınca gözüme çarptı adet zamanalrın gayet normal bir sorun yokki bacım 27 günde bir oluyosun tam hesap yapmasamda gözüme öle çarptı bende öle oluyorum çok ideal yanii

günaydınn bacımm yaa ben smile ları kullanamıyomm ((

demek 3 saat sonraa sonuç alacakkk uzunnn zamandır hamiş haberi almıyosss inşallah bu durgunluğu fatoş bozacakkk

slm kızlar nasılsınız bakemmm dün msnde fatoşla konuştuğumda idrar testi yaptım negatif çıktı çok mutsuzum diyodu ayyy inş..tam tersi olur arkadaşımızın yüzünü güldürür kurban olduğum rabbim.....

sevooooo nasılsın kuzu ya çok heyecanlandım fatoş adına
Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inş.
kızlar hamilelik haberleri olmaz olmaz sonra da arka arkaya gelir
inş. bi kaç haber birden alırız...

kızlar leydim doğummu yaptı yanlışmı gördüm
varsa haberler paylaşın nolur
inş. sağlıcakla almıştır kucağına

ben bi yandan kahvaltı yapıyorum
her an uyanabilirler
olsaydınız ne güzel konuşurduk şansıma bakkk

ayy inşallah allhım gönlüne göre versin inşallah pozitif çıkacak inşallahhhh

canım ben tam 30 günde bir oluyorum canım ondan garip ilgimi çekiyor yada değişiyor galibaaa

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın inşallah rabbim güldürecek hepimizin yüzünüüüü

kızlar ben geldim ara verdim işime öğleden sonra devam edecez ne kaldı ki şurada 20 dk sonra çıkacazznurcanım nerelerdesin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…