slm canlarr ben geldimm moralım çok bozuk benım aşılama yine tutmadııidrar testi yaptım sonuç yine negatif offff RABBİM sen bize en yakın zamandaaaa bebek nasip ettttttt
canım ya keşke anlasamda yardımcı olabilsem benimde bi bilgim yok datlımmm
hayır olsun inşşş
hoşgeldin canım aramıza inşalahh meleğin bekletmeden glirr
saol canım benimm
tekrardan saol canımm bakalım şimdilik bişey yok gibi inşş böle giderrr
saoll aplammmmmmmmmmmmm nasılsın bakımm
yasemin aplayla konuşuyordum ki teli kapandı şarjı bitti galibaa teli kapalı şuan da meyve suyu içiyordu en sonnn sesi çok güseldii
ay canım ya aklımdaydın sürekli ne oldu diee
adet oldun mu bidenemm kan testi verdin mi
kıslarrrrrr 15 dk öncee testte bi baktım çok silik 2. çizgiiiiii çok heycan yaptımmm inşallah vardırr daha öncedee 2 . silik çizgiyii görmüştüm ama inşallah bu sefer vardırrrrrrrrr
cnm yarın doktor test yapar çünkü bana eger 27 sine kadar adet olmazsan hmn gel bütün ilaçlarıda kes demiştiiii ben ilaçları kestim ama velakin doktoraa gitmedimmmmm inşallahh bidanem dedigin gibi yARIN tek gider çift dönerim eger yarın bebemin olduğunu ögrenirsem birsürü kıyafet alacamm onaaaaa inşallahhhhh
Herkese günaydınlarrr
Fatoşun mesajını okur okumaz aradım şimdi kan veriyordu ..sonucu 3 saat sonra çıkacakmışalllah'ım sen fatoşun emeklerini boş çıkarma ,bu mübarek aylar hatırına yüzünü güldür arkadaşımızınn
(aminnnnnnnn)
gelde şimdi 3 sattin geçmesini bekleee
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Herkese günaydınlarrr
Fatoşun mesajını okur okumaz aradım şimdi kan veriyordu ..sonucu 3 saat sonra çıkacakmışalllah'ım sen fatoşun emeklerini boş çıkarma ,bu mübarek aylar hatırına yüzünü güldür arkadaşımızınn
(aminnnnnnnn)
slm kızlar nasılsınız bakemmm dün msnde fatoşla konuştuğumda idrar testi yaptım negatif çıktı çok mutsuzum diyodu ayyy inş..tam tersi olur arkadaşımızın yüzünü güldürür kurban olduğum rabbim.....
sağol canım sen nasılsın
hamdolsun canım benim
şimdi acil çıkmam lazım görüşürüz inş
Herkese günaydınlarrr
(aminnnnnnnn)
herkese günaydınlar
fatoşş neler okuyorumm böleee hadi inşallah güzel haberlerle dön heyecanla bekliyossss
çiğdemcim melike alıntı yapınca gözüme çarptı adet zamanalrın gayet normal bir sorun yokki bacım 27 günde bir oluyosun tam hesap yapmasamda gözüme öle çarptı bende öle oluyorum çok ideal yanii
slm kızlar nasılsınız bakemmm dün msnde fatoşla konuştuğumda idrar testi yaptım negatif çıktı çok mutsuzum diyodu ayyy inş..tam tersi olur arkadaşımızın yüzünü güldürür kurban olduğum rabbim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?