Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlar :16 bu sarıkafaları kendim tek tek rakam yazarak yapıyorum
olmuyor çünkü
nabersiniz bakalım sevdamce çift çizgi görmüşsüninşallah dileğin gerçek olmuştur canım benim, hadi banada umut ol büyük ihtimalle bende önümüzdeki ay bir aşılama denerim gibi geliyo bana
şu an adet oluyorum bu ay geçti ama önümüzdeki ay değerlendiririm inşallah
bu arada kızlar sadece romanyada bulunan bir ilaç öğrendim. sipariş verdik ama bekliyoruz gelecekmi bakalım.çok ümidim yok ama denemekte fayda bitkisel bir ilaçmış ve romanyada kısırlık tedavisinde kullanılıyormuş, ama şunuda belirteyim erkek probleminde faydalı değil, kadınlara faydalı ama ci...sel pe..formans artırıcı etkisiden dolayı erkeğe de zararı yokmuş
çiğdem seni o topikte gördüm canım, sende deneyebilrsin bu ilacı bizim sebepsiz infertilite, faydası olabilirmiş
evet kızlar işte böyle (basit bir yöntemle infertiliteyi yendim)diye girerseniz sizede belki faydası olur kontrol edin isterseniz
sevommmmmmmm antalyayamı geliyosun canım buyur gel beklerizotel fiyatları hakkında bişey diyemiycem canım 4 yıldızlılar herşey dahil 1 kişi 70 tl den başlıyor bende araştırıyorum bu günlerde ,ben çıralıyı düşünüyorum ama bilmiyorum bana fazla geliyor fiyat
orasıda deniz burasıda deniz bana göre cazip tarafı yok, sadece yeme içme ayağıma gelecek o kadar onada o parayı veremicem sanırım evimde geçirecem,günübirlik gitmeyi düşünüyorum sadece 1-2 yere gideriz olur biter al sana tatil
sanada tavsiyem şu, zaten tüp bebe merkezi sizi ücretsiz ağırlıyorsizde günübirlik gezebilirsiniz canım, ayrıca kemere bağlı kalmadan bikaçyere gidersiniz.tüp bebe merkzine yakın yerden tatil beldelerine servisler kalkıyor(yakın dediysem dibi değil ama ulaşımı rahat)saat başı servisler onları kullanarak gidip gelirsiniz 10 lira bişey yol parası verirsiniz olur biter. bence bunu düşün ve değerlendir derim canım
kızlar hepinizi çokkkkkkkk öperim ve kaçarım çok yazdım kusura bakmayım görüşürüz hepinize mis kokulu çiçek ve

asi seni burda görmek ne güzel hoşgeldinn

nevommm canımmm benim evet leydim doğum yaptı bidenemmm,inşallahh bizlerde peşpeşe hamiş kalırızzz dediğin gibi

kamerimm güzelimmm :)) açıklamalar için çokkkk tşk ediyorummm ya ben yeme içme derdine girmek istemiyorum zaten eşimle tail yapıcamya o yüzden merkezin konaklama yeri olmaz :) anladın sen onu :))) inşallahh herşey istediğimiz gibi olur canım evet 70 den başlıyo fiyatlar ben 5 gece falan düşünüyom zati taksit falan yaptırıp güzel bi tatil yapmayı düşünüyomm bakalımm

slm kızlar naber fatoş inşallah hayırlı haberle dönersin bacım
asimmmm hoşgeldin dön artık aramıza lütfennnnn çok özledimmmm

canım hangi topikeydi acaba :26::26::26::26:
birde eşim iş yerinden duymuş almanyadan bi ilaç getirtirmişler ve kadın o ay hamile kalmış okadar çok umutlandık ki eğer ben bu ay hamile kalamazsam başka bi dr buldum ona gidecem bide bu eşimin bahsettiği ilaçı aldıracam bakalım hayırlısı rabbim herşeyi gönlümüze göre nasip et sen büyüksün aminnnn

evet kızlar maalesef olmamışş ne diyebilirizki hakkında hayırlısı buymuş demekten başka ..inşallah en yakın zamanda son bulur bu sıkıntılarımız

sevo benim smileylerde çıkmıyo ,numaralarını yazıyorum öyle çıkıyo cancazım...

asican seni tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarımm canım hoşgeldin

nevomm bu sefer yakalıyamadık birbirimizi ben çıktıktan sonra girmişsinn

bende seni yakalayamıyacaktım bende birazdan işimin başına dönecem neredesin bee nurcikk özlettin iyice kendini
fatoş için çok üzüldüm herşeyin hayırlısı olsun

bende seni yakalayamıyacaktım bende birazdan işimin başına dönecem neredesin bee nurcikk özlettin iyice kendini
fatoş için çok üzüldüm herşeyin hayırlısı olsun

tam çıkıyordumki bu mesajını gördüm yoksa gerçekten yakalıyamıyacktın benii

ayyy sormaa çiğdemm 2 gündür ev temizliği yapmaktan helak oldum abim ve ablamalr gelecek hafta sonu, onlar gelmeden bitirmek istedim neyseki çok az kaldı mutfak dolapları ve kapılar silenecek onlarıda yarın yaparımm ..haa bu arada yarın akşam nişan var eşimin teyzesi nişanlanıyor geçen gün nişan için kıyafet almaya çıktım ama alamadan evime döndümm beğendiklerimin bedenleri olmadı yarın ne giyecem bilmiyorumm

dün çok üzgündü zatennn olmadı diyoduuuu allahım hakkında olanı versin inşallahh gerçekten çok üzgünümmm
saol nurcan hoşbuldummm

yaa seni göremiyecez artık doğru düzgün canım gelince tatile gideceksiniz neyse sağlığımız yerinde olsun da yine görüşürüz artık ayy kıyamam sana yaaa temizlik zor iş valla bende hafta sonu yapacam görümcemler ve çocukları sağolsunlar bi güzel becerdiler ayy dün mübarek günde beni o kadar çok günaha soktular ki allahım affetsin beni ama sinirlenmemek elde değil insan bi ucundan tutarda yardım eder demii heryer heryere ne bi toplama ne bi çocuklarına yapma etme diyen var çiçeğimi kopardılar ayy kötü bi kabustu sanki neysee yaa sizinde canınızı sıktım özür dilerim kızlar yoksa anlatmasam patlayacağımı hissetim inan ki herşeyden bıktım usandım yaşama sevincim bile yok artık herşey anlamsız gelmeye başladı banaaa tekrar özür dilerim kızlar canınızı sıktıysammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…