inşşşşşşşş herkes böyle olurrrrrrrrrrrEki Görüntüle 216499 Eki Görüntüle 216499 Eki Görüntüle 216499 Eki Görüntüle 216499 Eki Görüntüle 216499 Eki Görüntüle 216499 Eki Görüntüle 216499 Eki Görüntüle 216499 ]
günaydın kızlar:16 bu sarıkafaları kendim tek tek rakam yazarak yapıyorum
olmuyor çünkü
nabersiniz bakalım sevdamce çift çizgi görmüşsüninşallah dileğin gerçek olmuştur canım benim, hadi banada umut ol büyük ihtimalle bende önümüzdeki ay bir aşılama denerim gibi geliyo bana
şu an adet oluyorum bu ay geçti ama önümüzdeki ay değerlendiririm inşallah
bu arada kızlar sadece romanyada bulunan bir ilaç öğrendim. sipariş verdik ama bekliyoruz gelecekmi bakalım.çok ümidim yok ama denemekte faydabitkisel bir ilaçmış ve romanyada kısırlık tedavisinde kullanılıyormuş, ama şunuda belirteyim erkek probleminde faydalı değil, kadınlara faydalı ama ci...sel pe..formans artırıcı etkisiden dolayı erkeğe de zararı yokmuş
çiğdem seni o topikte gördüm canım, sende deneyebilrsin bu ilacı bizim sebepsiz infertilite, faydası olabilirmiş
evet kızlar işte böyle (basit bir yöntemle infertiliteyi yendim)diye girerseniz sizede belki faydası olur kontrol edin isterseniz
sevommmmmmmm antalyayamı geliyosun canım buyur gel beklerizotel fiyatları hakkında bişey diyemiycem canım 4 yıldızlılar herşey dahil 1 kişi 70 tl den başlıyor bende araştırıyorum bu günlerde ,ben çıralıyı düşünüyorum ama bilmiyorum bana fazla geliyor fiyat
orasıda deniz burasıda deniz bana göre cazip tarafı yok, sadece yeme içme ayağıma gelecek o kadar onada o parayı veremicem sanırım evimde geçirecem,günübirlik gitmeyi düşünüyorum sadece 1-2 yere gideriz olur biter al sana tatil
sanada tavsiyem şu, zaten tüp bebe merkezi sizi ücretsiz ağırlıyorsizde günübirlik gezebilirsiniz canım, ayrıca kemere bağlı kalmadan bikaçyere gidersiniz.tüp bebe merkzine yakın yerden tatil beldelerine servisler kalkıyor(yakın dediysem dibi değil ama ulaşımı rahat)saat başı servisler onları kullanarak gidip gelirsiniz 10 lira bişey yol parası verirsiniz olur biter. bence bunu düşün ve değerlendir derim canım
kızlar hepinizi çokkkkkkkk öperim ve kaçarım çok yazdım kusura bakmayım görüşürüzhepinize mis kokulu çiçek ve
kızlar gelmedimi fatoş dahaaaa:18:
asiiiii hoşgeldin nasılsın bakalımmm
hoşbulduk cnm iyim çok şükür sen nasılsın
Kızlar olmamışş(( nurcikle konuştum şimdi
evet kızlar maalesef olmamışşne diyebilirizki hakkında hayırlısı buymuş demekten başka ..inşallah en yakın zamanda son bulur bu sıkıntılarımız
sevo benim smileylerde çıkmıyo ,numaralarını yazıyorum öyle çıkıyo cancazım...
asican seni tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarımm canım hoşgeldin
nevomm bu sefer yakalıyamadık birbirimizi ben çıktıktan sonra girmişsinn
bende seni yakalayamıyacaktım bende birazdan işimin başına dönecem neredesin bee nurcikk özlettin iyice kendini
fatoş için çok üzüldüm herşeyin hayırlısı olsun
evet kızlar maalesef olmamışşne diyebilirizki hakkında hayırlısı buymuş demekten başka ..inşallah en yakın zamanda son bulur bu sıkıntılarımız
sevo benim smileylerde çıkmıyo ,numaralarını yazıyorum öyle çıkıyo cancazım...
asican seni tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarımm canım hoşgeldin
nevomm bu sefer yakalıyamadık birbirimizi ben çıktıktan sonra girmişsinn
öyle tabii hakımızda hayırlısı elbet vardır bunda da bir hayırdün çok üzgündü zatennn olmadı diyoduuuu allahım hakkında olanı versin inşallahh gerçekten çok üzgünümmm
saol nurcan hoşbuldummm
tam çıkıyordumki bu mesajını gördüm yoksa gerçekten yakalıyamıyacktın benii
ayyy sormaa çiğdemm 2 gündür ev temizliği yapmaktan helak oldum abim ve ablamalr gelecek hafta sonu, onlar gelmeden bitirmek istedim neyseki çok az kaldı mutfak dolapları ve kapılar silenecek onlarıda yarın yaparımm ..haa bu arada yarın akşam nişan var eşimin teyzesi nişanlanıyor geçen gün nişan için kıyafet almaya çıktım ama alamadan evime döndümm beğendiklerimin bedenleri olmadıyarın ne giyecem bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?