aboooww afacanlar basmış evini deseneyaa seni göremiyecez artık doğru düzgün canım gelince tatile gideceksiniz neyse sağlığımız yerinde olsun da yine görüşürüz artık ayy kıyamam sana yaaa temizlik zor iş valla bende hafta sonu yapacam görümcemler ve çocukları sağolsunlar bi güzel becerdiler ayy dün mübarek günde beni o kadar çok günaha soktular ki allahım affetsin beni ama sinirlenmemek elde değil insan bi ucundan tutarda yardım eder demii heryer heryere ne bi toplama ne bi çocuklarına yapma etme diyen var çiçeğimi kopardılar ayy kötü bi kabustu sankineysee yaa sizinde canınızı sıktım özür dilerim kızlar yoksa anlatmasam patlayacağımı hissetim inan ki herşeyden bıktım usandım yaşama sevincim bile yok artık herşey anlamsız gelmeye başladı banaaa tekrar özür dilerim kızlar canınızı sıktıysammm
nurcanım kıyafet için üzülme güzel insana ne yakışmaz ki kalbinin temiziliği güzelliği yere güzellik saçacaksın bak görürsün canım ne giysen yakışır bana olmadı diye üzülmeee canım
aboooww afacanlar basmış evini deseneen çokta çiçeğine üzüldüm temizlik bir şekilde halolur sonuçta,neyse sağlık olsunn canımm üzülme..
tabii tabiii öyleyimmm
herkeze merhaba güzel bayanlar nasılsınız
haklıısn canım böyle durumlarda büyüklere daha çok kızıyo insan..böyle annelerde var çocuklarına yapma etme demesini bilmezleryaaa üzülmeyeyim diyorum ama en çok üzüldüğüm bi ucundan tutupta yardım etmemeleri canım çocuklara gelince diyeceğim yok ama insan kendi evladına terbiyesini vermesi lazım illa birilerinin kızıp bağırması mı gerek neyse ki zor da olsa tuttum kendime çocuklara değil analarına çok kızdımmm neyseee
yaaa ben doğruyu söylüyorum yalan demiyorum vallahi bakkk senin yüzünün güzelliği kalbinin temizliği herşeyi geride bırakır emin ol bayanları en güzeli sen olacaksınnn
hoşgeldin canım iyiyiz tatlım sen nasılsın
haklıısn canım böyle durumlarda büyüklere daha çok kızıyo insan..böyle annelerde var çocuklarına yapma etme demesini bilmezler
ya aslında şöyle nişan kapı önünde ve müziksiz olacak(cenazemiz vardı ya) bu yüzden sade kıyafet giyecem onu bile bulamadım
hoşgeldin canım iyiyiz tatlım sen nasılsın
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın çıkacam çıkacam diyorum ama herkes gelmiş bi iş bi sizinle laflayayım özledim valla sizi
iyiyim nuraycım yiğenlerim bendeler sabah onlara kahvaltıya hamur kızartıyım dedim muftağım battı yerleri sildim dolapları şöle bi sildim ocağımı temizle bulaşık yıka derken öğlen oldu
hoşbulduk ablam naber
hımmm evde ne kıyafetlerin var ki bilmiyorum eğer sade bi elbisen varsa elbise giy derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?