Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcanım kıyafet için üzülme güzel insana ne yakışmaz ki kalbinin temiziliği güzelliği yere güzellik saçacaksın bak görürsün canım ne giysen yakışır bana olmadı diye üzülmeee canım

aboooww afacanlar basmış evini desene en çokta çiçeğine üzüldüm temizlik bir şekilde halolur sonuçta,neyse sağlık olsunn canımm üzülme..

tabii tabiii öyleyimmm

aboooww afacanlar basmış evini desene en çokta çiçeğine üzüldüm temizlik bir şekilde halolur sonuçta,neyse sağlık olsunn canımm üzülme..

tabii tabiii öyleyimmm

yaaa üzülmeyeyim diyorum ama en çok üzüldüğüm bi ucundan tutupta yardım etmemeleri canım çocuklara gelince diyeceğim yok ama insan kendi evladına terbiyesini vermesi lazım illa birilerinin kızıp bağırması mı gerek neyse ki zor da olsa tuttum kendime çocuklara değil analarına çok kızdımmm neyseee

yaaa ben doğruyu söylüyorum yalan demiyorum vallahi bakkk senin yüzünün güzelliği kalbinin temizliği herşeyi geride bırakır emin ol bayanları en güzeli sen olacaksınnn

Son düzenleme:
haklıısn canım böyle durumlarda büyüklere daha çok kızıyo insan..böyle annelerde var çocuklarına yapma etme demesini bilmezler

ya aslında şöyle nişan kapı önünde ve müziksiz olacak(cenazemiz vardı ya) bu yüzden sade kıyafet giyecem onu bile bulamadım

hımmm evde ne kıyafetlerin var ki bilmiyorum eğer sade bi elbisen varsa elbise giy derim

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın çıkacam çıkacam diyorum ama herkes gelmiş bi iş bi sizinle laflayayım özledim valla sizi

boynum çok ağrıyo 10 gündür falan onun dışında iyiyim (haaa bide yumurtlamaya başladım acayip )biraz daha kal hazır herkez burdaykene barii

iyiyim nuraycım yiğenlerim bendeler sabah onlara kahvaltıya hamur kızartıyım dedim muftağım battı yerleri sildim dolapları şöle bi sildim ocağımı temizle bulaşık yıka derken öğlen oldu

ay canım sorma ya bendede kız kardeşim var ona kızartma yaptım bende mutfak aynıama hiç iş yapasım yok inan kapısını kapatıp çıktım mutfakta şimdide bi bakayım diye buraya geldim sizler bulmuşken bırakıp gidesim hiç yok işleri salladım gitsin

hımmm evde ne kıyafetlerin var ki bilmiyorum eğer sade bi elbisen varsa elbise giy derim

tunik tarzında bir eslbisem var altınada şifon bir pantolon lazım onun için yarın çıkıp bakmam lazım ...yaaa en sinir olduğum şey mağazaya gidiyorsun 40 bedenden sonrasını bulamıyorsun deli oluyorum ozamann ..şu balina etli bayanları hiçmi düşünmezlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…