Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız baya sessiz kalmış artık burası..bende ders çalışıyorum mola verdim bu akşamlık biraz oyun oynayayım dedim

melikemm rüyan hayrolsun canım

ipek uğramış maşallah iyilermiş,nevom uğramış

Günaydın bal kaymaklar

melike rüyan hayır olsun canım
sevdam derslerinde allah zihin açıklığı versin
sizler nasılsınız cicoşlar aman herkesler iyi olsun ağzınızın tadı bozulmasın
öperim kaçarım bu sefer vıııııınnnn demiycem

inşialahh çok isterimm canım
sen nasılsınnnn

iyiyim canım valla ne olsun bi sıkılıyorum bi keyifleniyorum canım sen nasılsın

allah yardımcın olsun canım biran önce kurtulursun derslerindenn allah zihin açıklığı versin aminn
evet canım baya sessiz kaldı kimsecikler uğramaz olduuu

günaydın canımmm iyiyiz sen nasılsınnn

günaydın fıstıklarrrr nabersiniz
hadi bana baş başşş işlerimi teslim edeyim artık hepinizi ööpüyorum muck muck muck

Allah zihin açıklığı bversin bidenemm benimmm
saol datlımm çok öptümmmmmm
evett vıınn demedinnnn
saol datlımmmm yakışıklımız nasılll öp benim yerime kocamannn
bende çok şükür datlımm iyiyimm bugünnn annemlere gidicez bende ona keyifleniyorumm birde temizlikle uğraşıyom haftaya misafirlerim gelecekk eşimin halaları ilk defa geleceklerrr anca bitiririm die temizliğe girdim bakalımm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allahım işlerini kolaylaştırsın canım demek ilk defa geliyorlar bide hala olacaklarrr temizlik işine girdin mi çıkmak bilinmiyor demi yaa bende yapacam bu sıralar yapamadım hiç halim kalmıyor ya eve git hemen yemek yap ye topla vur kafayı yat uyu hergünüm böyle

merhaba kızlar
bugün benim ewlilik yıldönümüm 3 bitti 4 e girdik
kuaföre gittim saçlarımı yaptırdım kendimi göözzeeel bi bakıma aldım sonra eşimle fotoğraf çektirmeye gittik çünkü karnım çıktı ve bu halimle ilk fotomu çektirmeliydim fırsat bu hem ewlilik yıldönümü hem bebeğimle ilk resmim .:98:akşam da yemeğe gitcez geçen seneki ewlilik yıldönümüde ağlamıştım bu senede bebek yok diekutladık ama hüzünlü bi kutlamaydı o zamanda fotoğraf çektirmiştik ama yüzümüzdeki ifade çok acıklı şimdi elimde bakıorumda ağlamaklı tatsız bi resim var elimde ama çok şükür şimdi eşiminde bnmde yüzümüz gülüooyooor... rabbim nazarlardan korusun inşallh
hepinize bu güzel duyguları yaşatsın

havalar çok sıcak gidio maşallah .... artık zorlandığımı hissetmeye başladım ters giden bişe yok şükür şehir dışından misafirler geldi annemin ve kayınvalidemin çoğunlukla hep onlardayım ewde fazla duramıorum resmen ew otel gibi oldu bizim için olsun ben memnunum zaten ewde hiç yemek istemiıor canım başkaları yapsada ben yesem o durumdayım

sizlerde ne var ne yokkk herkesler iyimi ?

nice senelere eşinle birlikte

eşinle nice güzel mutlu sağlıklı hayırlı evlatlarla geçirmek dileğiyle canım benim nice senelere
ben çıktım vbyyyyy

selamlar olsun mekanın gğzellerine nabersiniz hatunlar ben şükür dün evime geldim temizlik ütü derken anca gelebildim nevom hepsi aynı tv olmasada pc yetiyo yinede allah başımızdaneksik etmesin tabibirazda bizi görsünler ama dimi şekercim anlıyorum seni herkes bir taneyle zor başa çıkarlen sen iki tane birdenallah yardımcın olsun canımm...ipem mevlüt okutmuş allah kabul etsin niyetinizi elif gelmiş yine döktürmüş şükür bu günleri gördün darısı senin mesajını okuyupta aaah aaah diyen herkese olsun ama kimsenin yarasınada dokunmayalım demi şekerim mesajlarımızla anladın sne onu sevom hastalamışsın geçmiş olsun canımmm inşallah boğazın miden daha iyidir melişim naber şekericm nurcanım gelmemiş çapa bitmedimi acaba arayamadımda onu küsmemiştir inşallah kıvanççç allah o güzel gönlüne göre versin biliyorum sizlerin duaları koruyo bizi alllah razı olsun canımmm asiii gıııı neydiyon annneeem fatoşumm seni hiç unutmadım aklımdaydın hep sonucu okudum ama yazamadım bişey şimdi daha iyisindir toparlanmışsındır diye yazıyorum üzülme canımm allah büyük elbet gönlkündekine kavuşacaksın tosti yok tarfil yok durucuk facede takibimdesin paylaşımların süper öpeirm seni kocaman gelelim banaaaa şükür böbrek ağğrımkullandığım antibiyotikten sonra daha hafifledi fakaat antibiyotik kabusu geri getirdi yani buyrun mantarlı soteyeee onun dışında şimdilik iyiyim çok şükür herkesi öper diğer topiğe kaçarım byeeee

tubişim mantarın hariç iyi olmana çok sevindim canım her zaman dualarımdasın ......

biliyosun ben zaten pek yazmazdım öncedende sizleri takip ederdim bayada zorlanırdım sayfalar dolusu yazardınız şimdi saniyesinde bitiyo pek kimsecikler yok kışa toparlanırız artıkın

diğer arkadaşlarım sizleride kocaman öpüyorum hepiniz allaha emanet olun rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin inşallahhhhhh

geçmiş olsunnnnnnnnnn

bende seni kucak dolusu öpüyorumm

tuğbacığım yok ben ne demek istedin anlamadım kimsenin yarasına dokunmadım herkes gibi bende içimden geleni yazdım birilerini üzecek bişe yazdıysam özürdilerim ama sen mi yanlış anladın bnm yazdıklarımı ne anladın

canımsın yaa çok tatlı bunlarrr ..........

rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah havvacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…