valla ne güzel olur
taze kaymak bal yumurta nefis bi kahvaltı...
içim gitti
yaa kızlarrr çok yorgun hissediyorum nedense sabah iyidim tee bi arkadaş var bana sen hiç iyi dğilsin bi tatil yapta gel dedi dediği an ben birden kendimi kötü hissettim işimide bıraktım tekrar keyfim gelince hemen çizerim kolaydım sayılır allahıma şükür
canım havala yaşananlar rabbim yardımcımız olsunn tatil yi fikir ama
ahh keşke gidebilsek şu paranın gözü kör olsun inşallahh yaaaaa
selam kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz haftasonu mevlüt yaptık bugün 34 günlüğüz kırkımızın çıkmasına çok az kaldı
annem yanımda günler çok yoğun geçiyo ay sonuna doğru annem evine dönüyo annem döndüken sonra gelmeye çalışırım oğlum
izin verdikçe çünkü huysuz biraz hepinizi öpüyorum görüşürüzilk aklıma gelenleri yazdım karışıksa kusura bakmayın
selam kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz haftasonu mevlüt yaptık bugün 34 günlüğüz kırkımızın çıkmasına çok az kaldı
annem yanımda günler çok yoğun geçiyo ay sonuna doğru annem evine dönüyo annem döndüken sonra gelmeye çalışırım oğlum
izin verdikçe çünkü huysuz biraz hepinizi öpüyorum görüşürüzilk aklıma gelenleri yazdım karışıksa kusura bakmayın
Günaydın akidelerim herkesler nasıl Allah herşeyi gönlünüze göre versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın
ipeğim paşanın mevlütünü yapmışsın allah kabul etsin damatlığınıda gör inşallah
öperim kaçarım vııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
günaydınlarrrr günaydın güzel hatunlarr nasılsınızz bakalım ben pek iyi değilim gözlerim gidiyor dün akşam uyumuşum ama nasıl uyuduğumu bilmiyorum eşim beni uyandırmaya çalışmış ama ben hiç birini hatırlamıyorum sabahta zor kalktım artık eskisi gibi hiç ama hiç yemek yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum nolacak bu havaların hali bilmem bize de kötü yansıtıyor allahım hayır etsin sonumuzu inşallahhh
aminn ayy canım kıyamam dikkat et kendine canım azda olsa bişiler yemeye çaılış
geçmişi okumadan daldımmmmmmmm
ipek aplamm gelmişş hoşgelmişşşş hayırlı olsun mevlütünüz aplammmm
fatoşşşşşşşşş seni rüyamdaa gördümmmmmmmmm wallaaa apartmanının adı da sevdamceydiii
yemekk yapmıştınn bna da ikram ediyodunnn
hayır olsunnn bakalım bi bakmışın gerçeğini yaşayacaksınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?