Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaa kızlarrr çok yorgun hissediyorum nedense sabah iyidim tee bi arkadaş var bana sen hiç iyi dğilsin bi tatil yapta gel dedi dediği an ben birden kendimi kötü hissettim işimide bıraktım tekrar keyfim gelince hemen çizerim kolaydım sayılır allahıma şükür

canım havala yaşananlar rabbim yardımcımız olsunn tatil yi fikir ama

selam kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz haftasonu mevlüt yaptık bugün 34 günlüğüz kırkımızın çıkmasına çok az kaldı
annem yanımda günler çok yoğun geçiyo ay sonuna doğru annem evine dönüyo annem döndüken sonra gelmeye çalışırım oğlum
izin verdikçe çünkü huysuz biraz hepinizi öpüyorum görüşürüzilk aklıma gelenleri yazdım karışıksa kusura bakmayın

allah kabul etsinnnnn
düğününe şahit ol inşşşşşşş

ayy ipekim cnmmm ne güzel geçiyodur günler paşanlaaaaaaaa ayy öperim ben o miss kokuluyuuu RABBİM bizede yaşatır inşallah o günleri
bu aradaaaa RABBİM KURAN ınınzı kabul eylesin inşallah sırayla sünnet ve düğün KURAN larınıdaa okutursunuz ikinizidee mis kokulu kokulu öpüyorum....

Günaydın akidelerim herkesler nasıl Allah herşeyi gönlünüze göre versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın

ipeğim paşanın mevlütünü yapmışsın allah kabul etsin damatlığınıda gör inşallah

öperim kaçarım vııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn

allahım dualarınızı mevlütünüzü kabul etsin herşey gönlünüzce olsun inşallahhhhh

günaydın canım amin amin allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallahhh

günaydınlarrrr günaydın güzel hatunlarr nasılsınızz bakalım ben pek iyi değilim gözlerim gidiyor dün akşam uyumuşum ama nasıl uyuduğumu bilmiyorum eşim beni uyandırmaya çalışmış ama ben hiç birini hatırlamıyorum sabahta zor kalktım artık eskisi gibi hiç ama hiç yemek yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum nolacak bu havaların hali bilmem bize de kötü yansıtıyor allahım hayır etsin sonumuzu inşallahhh

aminn ayy canım kıyamam dikkat et kendine canım azda olsa bişiler yemeye çaılış

aminn ayy canım kıyamam dikkat et kendine canım azda olsa bişiler yemeye çaılış

biraz önce kendimi zorladım bi parça küçük bişey yiyebildim zorluyorum bakalım neyse bakalım bugün kimsecikler gelmemiş nuraycım işlerimi kolayladım bitti sayılır ama yeni iş gelecekmiş bakalım

geçmişi okumadan daldımmmmmmmm
ipek aplamm gelmişş hoşgelmişşşş hayırlı olsun mevlütünüz aplammmm
fatoşşşşşşşşş seni rüyamdaa gördümmmmmmmmm wallaaa apartmanının adı da sevdamceydiii
yemekk yapmıştınn bna da ikram ediyodunnn

hayır olsunnn bakalım bi bakmışın gerçeğini yaşayacaksınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…