- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
saol canım benim darısı sana o zamann.)))allahım işlerini kolaylaştırsın canım demek ilk defa geliyorlar bide hala olacaklarrrtemizlik işine girdin mi çıkmak bilinmiyor demi yaa bende yapacam bu sıralar yapamadım hiç halim kalmıyor ya eve git hemen yemek yap ye topla vur kafayı yat uyu hergünüm böyle
slm canımm nebrsiniz ne zaman taşınıyon bakımmmgünaydın kızlar nasılsınızzzzzz
ayy quuzm benimm telin başında kökk saldımmmmmmm benngeldim burayaaselamlar olsun mekanın gğzellerine nabersiniz hatunlar ben şükür dün evime geldim temizlik ütü derken anca gelebildim nevom hepsi aynı tv olmasada pc yetiyo yinede allah başımızdaneksik etmesin tabibirazda bizi görsünler ama dimi şekercim anlıyorum seni herkes bir taneyle zor başa çıkarlen sen iki tane birdenallah yardımcın olsun canımm...ipem mevlüt okutmuş allah kabul etsin niyetinizi elif gelmiş yine döktürmüş şükür bu günleri gördün darısı senin mesajını okuyupta aaah aaah diyen herkese olsun ama kimsenin yarasınada dokunmayalım demi şekerim mesajlarımızla anladın sne onusevom hastalamışsın geçmiş olsun canımmm inşallah boğazın miden daha iyidir melişim naber şekericm nurcanım gelmemiş çapa bitmedimi acaba arayamadımda onu küsmemiştir inşallah kıvanççç allah o güzel gönlüne göre versin biliyorum sizlerin duaları koruyo bizi alllah razı olsun canımmm asiii gıııı neydiyon annneeem fatoşumm seni hiç unutmadım aklımdaydın hep sonucu okudum ama yazamadım bişey şimdi daha iyisindir toparlanmışsındır diye yazıyorum üzülme canımm allah büyük elbet gönlkündekine kavuşacaksın tosti yok tarfil yok durucuk facede takibimdesin paylaşımların süper öpeirm seni kocaman gelelim banaaaa şükür böbrek ağğrımkullandığım antibiyotikten sonra daha hafifledi fakaat antibiyotik kabusu geri getirdi yani buyrun mantarlı soteyeee onun dışında şimdilik iyiyim çok şükür herkesi öper diğer topiğe kaçarım byeeee
canım benim Allah razı olsunn sen nasılsınn nasıl gidiyorrtubişim mantarın hariç iyi olmana çok sevindim canım her zaman dualarımdasın ......
biliyosun ben zaten pek yazmazdım öncedende sizleri takip ederdim bayada zorlanırdım sayfalar dolusu yazardınız şimdi saniyesinde bitiyo pek kimsecikler yok kışa toparlanırız artıkın
diğer arkadaşlarım sizleride kocaman öpüyorum hepiniz allaha emanet olun rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin inşallahhhhhh
tuğbacığım yok ben ne demek istedin anlamadım kimsenin yarasına dokunmadım herkes gibi bende içimden geleni yazdım birilerini üzecek bişe yazdıysam özürdilerim ama sen mi yanlış anladın bnm yazdıklarımı ne anladın
tuğbişim hoşgeldin canım aman maşallah iyiymişsin böbrek ağrıların hafiflemiş mantarda geçer inişallahh canım..nasıl geçti bakalım anlat üzmediler seni dimi..ben iyiiym canım hemen geçti zaten ev iş ders onlarla cebelleşiyorum..nurcanın ablası geldi bildiğim kadarıyla yazlığa gitceklerdi..
elif yıl dönümünüz kutlu olsun ne güzel artık mutlulukla kutlayabiliyosun maşallah
selamlar olsun mekanın gğzellerine nabersiniz hatunlar ben şükür dün evime geldim temizlik ütü derken anca gelebildim nevom hepsi aynı tv olmasada pc yetiyo yinede allah başımızdaneksik etmesin tabibirazda bizi görsünler ama dimi şekercim anlıyorum seni herkes bir taneyle zor başa çıkarlen sen iki tane birdenallah yardımcın olsun canımm...ipem mevlüt okutmuş allah kabul etsin niyetinizi elif gelmiş yine döktürmüş şükür bu günleri gördün darısı senin mesajını okuyupta aaah aaah diyen herkese olsun ama kimsenin yarasınada dokunmayalım demi şekerim mesajlarımızla anladın sne onusevom hastalamışsın geçmiş olsun canımmm inşallah boğazın miden daha iyidir melişim naber şekericm nurcanım gelmemiş çapa bitmedimi acaba arayamadımda onu küsmemiştir inşallah kıvanççç allah o güzel gönlüne göre versin biliyorum sizlerin duaları koruyo bizi alllah razı olsun canımmm asiii gıııı neydiyon annneeem fatoşumm seni hiç unutmadım aklımdaydın hep sonucu okudum ama yazamadım bişey şimdi daha iyisindir toparlanmışsındır diye yazıyorum üzülme canımm allah büyük elbet gönlkündekine kavuşacaksın tosti yok tarfil yok durucuk facede takibimdesin paylaşımların süper öpeirm seni kocaman gelelim banaaaa şükür böbrek ağğrımkullandığım antibiyotikten sonra daha hafifledi fakaat antibiyotik kabusu geri getirdi yani buyrun mantarlı soteyeee onun dışında şimdilik iyiyim çok şükür herkesi öper diğer topiğe kaçarım byeeee
saol canım benim darısı sana o zamann.)))
ee canım kolay değilk ihem ev hem iş idare etmek yine iyisiniz maşalahhh
slm canımm nebrsiniz ne zaman taşınıyon bakımmm
ayy quuzm benimm telin başında kökk saldımmmmmmm benngeldim burayaa
çok şükürr iyisin bidenenmm şu mantarda gitsin artık yaff seni mantardan tiksindirdii bea
kıss eni üzmediler dimiiii
ben anladımm onuuuuuu
canım benim Allah razı olsunn sen nasılsınn nasıl gidiyorr
aplammm bapıyon nasıl gidiyor derslerr
Günaydın akidelerim elif evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tubiş yinemi mantar oldun canım az kaldı doğumdan sonra kaybolur
kızlar hepinizi ayrı ayrı öperim faceye giderim arada gelirim hadi bana vıııııııııınnnnn
günaydın canlarım nasılsınız beni soracak olursanız uykumu alamıyorum az yatsam da 10 saat yatsamda yine alamıyorum kocişte öyleymiş havalar allak bullak yaptı hayır olsun dün iş yerimizde söylentiler dolaştı yakında interneti kapatacaklarmış yani belli sitelere yasak koyacakmış ve iş saatlerinde nette takılırlarssa soruşturma açılacakmış ben artık eskisi gibi giremiyecem evdeki neti kapattıracaz sizleri çok özleyecem ama olmazsa öğle saatlarinde akşam çıkışa yakın girerim artıkın inşallah söylentiler yalandırrrr
neyse ben işimin başına döneyim hepinizi öpüyorum muck muck muck
saol canım benim darısı sana o zamann.)))
ee canım kolay değilk ihem ev hem iş idare etmek yine iyisiniz maşalahhh
slm canımm nebrsiniz ne zaman taşınıyon bakımmm
ayy quuzm benimm telin başında kökk saldımmmmmmm benngeldim burayaa
çok şükürr iyisin bidenenmm şu mantarda gitsin artık yaff seni mantardan tiksindirdii bea
kıss eni üzmediler dimiiii
ben anladımm onuuuuuu
canım benim Allah razı olsunn sen nasılsınn nasıl gidiyorr
aplammm bapıyon nasıl gidiyor derslerr
günaydın kızlar
bu sabah yine baş ağrısıyla uynadım hamileliğin başından beri neredeyse her gün başım ağrıyooo valla bıkmaya başladım artık bütün günüm rezil oluor baş ağrısından havalarda sıcak sıkılmaya başladım.......sağlıkla geçeydi şu günler inşallah
günaydın canlarım nasılsınız beni soracak olursanız uykumu alamıyorum az yatsam da 10 saat yatsamda yine alamıyorum kocişte öyleymiş havalar allak bullak yaptı hayır olsun dün iş yerimizde söylentiler dolaştı yakında interneti kapatacaklarmış yani belli sitelere yasak koyacakmış ve iş saatlerinde nette takılırlarssa soruşturma açılacakmış ben artık eskisi gibi giremiyecem evdeki neti kapattıracaz sizleri çok özleyecem ama olmazsa öğle saatlarinde akşam çıkışa yakın girerim artıkın inşallah söylentiler yalandırrrr
neyse ben işimin başına döneyim hepinizi öpüyorum muck muck muck
saol cnm allah razı olsun bnmde duam hep sizle nolur kendiniz için dua ederken sağlıklı hamilelik sağlıklı ewlat demeyi unutmayın emi !!!!! aman bebek olsunda ne olursa olsun gibi yarım dileklerde bulunmayın çok şükür bnm bi baş ağrımdan başka sıkıntım yok onuda doktorumla konuşacam ama hamilelik zor bi süreç ağırlık,uykusuzluk,yorgunluk,sıcaklar,ağrılar......vs.. rabbim sorunsuz sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimizehayırlısıyla geçer inşallah canımm dualarım sizinle
umarım doğru değildirrrrrrrr
günaydın kızlar
bu sabah yine baş ağrısıyla uynadım hamileliğin başından beri neredeyse her gün başım ağrıyooo valla bıkmaya başladım artık bütün günüm rezil oluor baş ağrısından havalarda sıcak sıkılmaya başladım.......sağlıkla geçeydi şu günler inşallah
inşallah söylentiden ibarettir canım benim havalardan kaynaklı uyku problemi bendede var sabahları uya:78:nmak bilmiyorum
işime biraz ara verdim biraz size bakayım dedimm özledimmmmm
selam kızlar diyecem ama kimsecikler yok...
herkeşler iyidir inşallahh
çiğdemcim umarım söylentidir sadece bence neti tamamen kapatamazlar sonuçta netsiz bi işyerini düşünemiyorum elimiz ayağımız olmuş durumda ama bazı sitelere yasak gelebilir engellenebilir duru nunda işyerinde öle canım..
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
iyi diyelim iyi olalım canım ya biraz canım sıkkın rabbim hayırlısını versin ne diyeyim sen nasılsın canım
öyle olsun daa bu site engellenmesinnn inşallahhh doğru netsiz bi işyeri olmamalı bence ama ipin ucunu kaçıranlar var dikkatli olsaydı bu duruma gelmeyecektik yani tedirgin olmazdık
ne oldu canım neden canın sıkkın bakayım anlat
bu arada adetine ne kadar kaldı sanki bugün yarın hatırlıyorum onun gerginliğide olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?