Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tuğbişim hoşgeldin canım aman maşallah iyiymişsin böbrek ağrıların hafiflemiş mantarda geçer inişallahh canım..nasıl geçti bakalım anlat üzmediler seni dimi..ben iyiiym canım hemen geçti zaten ev iş ders onlarla cebelleşiyorum..nurcanın ablası geldi bildiğim kadarıyla yazlığa gitceklerdi..

elif yıl dönümünüz kutlu olsun ne güzel artık mutlulukla kutlayabiliyosun maşallah

saol canım benim darısı sana o zamann.)))
ee canım kolay değilk ihem ev hem iş idare etmek yine iyisiniz maşalahhh
günaydın kızlar nasılsınızzzzzz
slm canımm nebrsiniz ne zaman taşınıyon bakımmm
ayy quuzm benimm telin başında kökk saldımmmmmmm benngeldim burayaa
çok şükürr iyisin bidenenmm şu mantarda gitsin artık yaff seni mantardan tiksindirdii bea
kıss eni üzmediler dimiiii
ben anladımm onuuuuuu
canım benim Allah razı olsunn sen nasılsınn nasıl gidiyorr

aplammm bapıyon nasıl gidiyor derslerr

Günaydın akidelerim elif evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tubiş yinemi mantar oldun canım az kaldı doğumdan sonra kaybolur

kızlar hepinizi ayrı ayrı öperim faceye giderim arada gelirim hadi bana vıııııııııınnnnn

canım benim yaaaa ahh şu mantardan bi kurtulabilsen inşallah kurtulacaksın allahım sana saır güç şifa versin canım benimm

ahh ahh sorma nasıl idare ettiğimizii allahım yardımcımız olsunnn bazen çalışmak iyi oluyor mesela kadınlar haftada 4 gün çalışsa ne güzel olur diye hayal bile kuruyorum obile yetecek bide erken çıksak tamam abarttım ama napayım hayallerimdeeee

bende seni öperim yavaş git canım sağına soluna bak emi vınlayıp gidiyon vınlayıp geliyon

günaydın canlarım nasılsınız beni soracak olursanız uykumu alamıyorum az yatsam da 10 saat yatsamda yine alamıyorum kocişte öyleymiş havalar allak bullak yaptı hayır olsun dün iş yerimizde söylentiler dolaştı yakında interneti kapatacaklarmış yani belli sitelere yasak koyacakmış ve iş saatlerinde nette takılırlarssa soruşturma açılacakmış ben artık eskisi gibi giremiyecem evdeki neti kapattıracaz sizleri çok özleyecem ama olmazsa öğle saatlarinde akşam çıkışa yakın girerim artıkın inşallah söylentiler yalandırrrr
neyse ben işimin başına döneyim hepinizi öpüyorum muck muck muck

umarım doğru değildirrrrrrrr

iyim melikecim çok şükür rabbim bugünümüzü aratmasın derdi dertle unutturmasın inşallah.....yunusumu öp yerime

günaydın kızlar
bu sabah yine baş ağrısıyla uynadım hamileliğin başından beri neredeyse her gün başım ağrıyooo valla bıkmaya başladım artık bütün günüm rezil oluor baş ağrısından havalarda sıcak sıkılmaya başladım.......sağlıkla geçeydi şu günler inşallah

hayırlısıyla geçer inşallah canımm dualarım sizinle

inşallah söylentiden ibarettir canım benim havalardan kaynaklı uyku problemi bendede var sabahları uya:78:nmak bilmiyorum

hayırlısıyla geçer inşallah canımm dualarım sizinle
saol cnm allah razı olsun bnmde duam hep sizle nolur kendiniz için dua ederken sağlıklı hamilelik sağlıklı ewlat demeyi unutmayın emi !!!!! aman bebek olsunda ne olursa olsun gibi yarım dileklerde bulunmayın çok şükür bnm bi baş ağrımdan başka sıkıntım yok onuda doktorumla konuşacam ama hamilelik zor bi süreç ağırlık,uykusuzluk,yorgunluk,sıcaklar,ağrılar......vs.. rabbim sorunsuz sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize

umarım doğru değildirrrrrrrr

inşallah canım inşallahhhh

hayırlısıyla geçer canım merak etmee rabim beterinden saklasın

inşallah söylentiden ibarettir canım benim havalardan kaynaklı uyku problemi bendede var sabahları uya:78:nmak bilmiyorum

inşallah canım ya hepsi yalandırrr yeni işlerde geldi ona başladım
ayy evet ya bu uyku nolacak böyleeeee

selam kızlar diyecem ama kimsecikler yok...

herkeşler iyidir inşallahh

çiğdemcim umarım söylentidir sadece bence neti tamamen kapatamazlar sonuçta netsiz bi işyerini düşünemiyorum elimiz ayağımız olmuş durumda ama bazı sitelere yasak gelebilir engellenebilir duru nunda işyerinde öle canım..

hoşgeldin canım nasılsın bakalım

iyi diyelim iyi olalım canım ya biraz canım sıkkın rabbim hayırlısını versin ne diyeyim sen nasılsın canım
öyle olsun daa bu site engellenmesinnn inşallahhh doğru netsiz bi işyeri olmamalı bence ama ipin ucunu kaçıranlar var dikkatli olsaydı bu duruma gelmeyecektik yani tedirgin olmazdık

ne oldu canım neden canın sıkkın bakayım anlat
bu arada adetine ne kadar kaldı sanki bugün yarın hatırlıyorum onun gerginliğide olabilir

ne oldu canım neden canın sıkkın bakayım anlat
bu arada adetine ne kadar kaldı sanki bugün yarın hatırlıyorum onun gerginliğide olabilir

yaa gergin değilim moral de bozulmayacak gibi de değil canım maaş alıyoruz olduğu gibi borççlara araba aldık başımıza gelmeyen kalmadı 950 milyon parça bulduk tamir edilecek borç isteyelim araba satınca öderiz dedim eniştesi ya ablasının kocası yok efendim gururumuz yerlerde gezilecek falan filan yapılandırma yapalım diyo banka bu şakaya gelmez dedim ama enişten bekleyebilir dedim ama gelde anlat gururlu yaa benim koca asla gururunu ayaklarr altına almazzz ona kızdım moralim bozuldu dün adetim gelmesi gerekiyordu canım gelmedi bugünde yok gibi belirti falan dr aramam gerek ama bekleyeyim diyorum 23 çekiyor yaa belki 30 olmuştur diyorum pazartesi ye kadar bekleyecem canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…