selam kızlar gerçi kimsecikler yok kimseler uğramaz oldu..
melike demek gündüze döndü çalışma saatleri ne güzel gece yalnız kalmayacaksın.uzun süreliğinemi bö eoldu yoksa ilerde yine değişecekmi
bende ütü yaptımm üff çok birikmişti sucuk oldum resmenşimdi de yemek yapıyom oda bitsin hemen duşa atıcam kendimi ıyy çok fena oldumm neyseki eşim yok
he walla datlımm kimse uğramıyo artıkınn
ohh ellerine sağlık quzum benimde ellerimden öper ütü ama biraz daha biriksinn napımm:)))
yok datlımm sürekli değil quzum malesef 2 aylığına sonra yine gecee hatta bugün gelmicek eşim yarın sabah gelecekk mesai yapıyorr
ohh duşunuda almışsındır mis gibim olmuşsundur sıhhatler olsun şekerimm:)))
bende akşam girerim diodumm malaesef yalnızken giremiyorumm artık yarna kadar biraz daha kokacam:99
canımm bendeözledim çokinankii şükür bugünümedebildiğin gibiyim hSTALILA CEBELLEŞİYORUMİŞTE SEN NASILSIN BİTANEM
inşallah canım gebeliğimi n nerdeyse ,ilk gününden buyana sürekli hastanelerdeyim sürekli ilaç alıyorum korkuyorum onun için allah razı olsun dualarınız karşılık bulsun inşallahh
canımm beniim nasılda anlarmış bacısını geçermi bilmem ama ben bendne geçtim artık nurcan allah günah yazmasın ağlıyorum sürekli mantarım başladı yine kullandığım antibiyotik mantaryaptı yine kabus dolu günlerdeyimm
o nedemek kimi düşünüce3z sizler her zaman dualaırmdasınız benimm yine okumaya çalışıcam inşallah yazarım evime bi gideyimde hayırlısıyla
geçmiş olsun canım yerim o miniği ben ya
aay nevooom garip bi bakış açısı dersin belki ama bunları yazacağını kırk yışl düşü
nsen aklına getiremazd,in heralde şükürler olsunki evlatların varda ufakta olsa sorun yaşıyosun toceyle boşverkim iyiki öle böler geçiriyoruz işte zamanı
geçmiş olsun canım dikkat et kendinee
amiiiin allah sanada hayırlısıylşa bu günleri göstersin ama hayırlı ve sağlıklı gebelik geçirin inşslllahh
leydimin nesi varkİ ben evelki gün konuştum çok iyi geliyodu sesi hayırdır inşallah sevooo
evet canım erken doğum oldu emme yeteneği pek yok o yüzden gerçi sütüde daha bugün gelmeye başlamış canımmbildiklerim bu kadar çok konuşamadık doktoru bekliyolardı olmazsa başka hastaneye götürelim diye sorcaklardı başka bişey çıkmasından korkuyodu inşallah başka sorunları olmaz
kızlar bizim küçük melek ateşlendi dün öğlen gibi has yatırdık gece has geçti gelemdim topiğe
şimd çıktık ama hala ateşi var
slm kızlar ben geldim ama kimsecikler yok eşim daha eve gelmedi evlendiğimden beri ilk defa güzel bi hafta sonu yaşadım sorunsuz sıkıntısız ilk defa annemlerde uzun oturdum gezdim büyükleirme ziyarte ettim içim birden ferah oldu özledim galibaaa neyse hepinizi çok öpüyorum ben biraz oyuna dalayım muck muck muck
canım sağol daha iyi yaramazbirazdan tekrar dr gideceğiz
oh ne güzel yapmışsın ailenle sohbet gezmeler
günaydın canım sorma valla çok özlemişim inşallah çabucak iyileşir yaramaz
günaydınlarrrrr nasılsınızzzz hepinizi çok çok öpüyorummmmmm
Günaydınım, Nar Çiçeğim, Sevdiğim...
Şavkıması, sana doğru yolların
Sana doğru, denizlerin çağrısı
Çırıl çırıl ötelerde bir güzel
Çıkmaz sokaklarda bu minyatür kim?
Bu göğüs kim, ya bu gözler, bu saçlar?
Uzak bir özlemde ayak seslerin
Kırk odanın kırkında da kırk güzel
Kırk aynada çengi çengi bir güzel
Çağlar ötesinde bir avuç nota
Bu yıldızlar doğan günü çağrışır
Bu gündüzler gözlerini çağrışır
Ya kimlere verdin avuçlarını
Vurdum tellerine seni, sazımın
Sende anahtarı, alın yazımın
Yağmur yağmur serpil yalnızlığıma
iyi yapmışsın ama geçen bende gittim 10 gün kaldık annemlerde köyde çok iyi geldi sanki sırtımdaki bütün yükü bıraktım bekrlık günlerimdeki gibi sorumluluklarım yokmuş gibi geldi çok güzeldi yaffff
sağol canımmmm inşş bir an önce düzelir miniğim benim
minik kuşa Allah şifa versin yeterim
ben de bulsam bi köy gitsem ama iş olmasa hep dinlensemmmm
sağol canımm
kız gelin bana ben sizi köyegötürürüm
nasıl güzel şarkıdır bu ya çok beğenirim hem sözlerini hem bestesini
Çinuçen Tanrıkorura Allah rahmet eylesin.....
valla ne güzel olur
taze kaymak bal yumurta nefis bi kahvaltı...
içim gitti
kuzular bizim cadı diş çıkarıyo
huysuzluk tavan yaptı
çıkmam lazım
görüşürüz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?