Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm nurcan tatıldeeeee kuşadasında pazartesii dönecek evinee hepinizee çokkkk selam söyledii benim net yoktuuuuu gelince hmn gelip yazayım dedimmmm
inşallahhhhhh bu durumundaa dahaa daa agrısız rahat geçirirsinn cnmm hayırlısıylaa inşallahhhhhh

oo ne güzell demek yeni €vine geçiyosun hayırlı olsun inşallah bu ev sana uğur,mutluluk,bereket ve bebek getirsin inşallah
taşınmak biraz zahmetli evet ben 3 kere taşındımm

canım benim çoğunlukla koyulaşır idrar bazende normale döner diye biliyorum tabi herkeste aynı mı olur bilemiyorum
adet olmuşsun sanırım üzülme sakın canım herşey normale giriyo yakında bebişin gelecek inşallahh..bakalım doktora gidecekmişsin neticeyi söylemeyi ihmal etme

canım benim nurcik evet yazlıkta kızların dediği gibi ablası falan yanında gayet iyi geliyodu sesi..
maşallahh diyelimmm sana az uz bişey kaldı hayırlısıyla sende atlatıcaksın..

slmm şekerlrrr naıslsınız bakalımmm
nurayy ne oldu datlımmm hayırdırr neden mutsuzsunn
demetto yeni evine geçiyon ne güsel baacımm yavrun yeni evinde cee desin inşalahhhhhhhh
seyhan aplam sen napıyonn nassılsınnn

canım benimm mucizenle gel inşallah ama bak ne güzel bu ay olmadıysa snraki aylar zafer bizim diyebiliyosun bunun bilincindeisn ne mutlu dikkat etmeye çalışoyorum canımm allah razı olsun çok düşüncelisin

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutsuzuzmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
niye annnemmmmmmmmm ne olduuuuuuuu sana bi çikolata ikram edeyim dur mutluluk hormonlarını harekete geçirsin

aleykümselam iyi ettin canıom ben ıspartadayken konuşmuştuk sölemişti gideceğinide yaşlıklık neylersin unutmuşum millete soruyorum nerde nurcik diye inşallah canımm şükür şimdi daha iyiyim böle giderse süper olur allahın izniyle ona sığındım bakalım

canım benim nurcik evet yazlıkta kızların dediği gibi ablası falan yanında gayet iyi geliyodu sesi..
maşallahh diyelimmm sana az uz bişey kaldı hayırlısıyla sende atlatıcaksın..
öleymiş evet konuştuk sağol bebem...az kaldı he bu geçen 6 ay ömrümden 6 sene götürdü bitermii 3 ayy :84:gerçi tövbe diyim hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah sen nabersin sevomm

anammmm canım çikolata istedi bende allımm mııı bi taneee

napimm canımm işte aynıı vaziyett değişen bişey yok sen nasılsın bakalım

yasemin seni aradımı hurma olayı için ?

kızlar kim söylemişti 41 hurmaya yasin okuma olayını hergün bi tane hurmaya bir yasinmi okunuyo toplamda 41 gün sonra hepsi bittikten sonra mı tüketilecek,etrafa dağıtılacakmı bilen biri söyleyebilirmi

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutsuzuzmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım noldu yoksa adet mi oldun ilk aklıma o geldi canımm:26::26::26::26::26::26:

inşallah yaaa rahatlasın stresi dağılmıştır inşalalhhh

inşallahh canım benim inşallah birazdan anlatacammm

öyle olmak gerekiyor canım umutlar insanlar için vardır her karanlıkta bi küçücük bi umut ışğı olmalı insanın içindee küçücük bi umut insanın hayatına renk katabiliyor canım onun için rabbime yalvardığımız sürece bize herşşeyin en güzelini hayırlısını nasip edeceğini biliyorum kalben hissediyorum o umudum hiç gitmesin içimden inşallahh aminnn

günaydınn kızlar canlarım naber size bişey diyeyim mi bi yarım saat öncesine kadar gergindim ama sonra birden neşem yerine geldi yani umut ışığım yandıı neyse konuyu uzatmayayım cumartesi günü sabah size yazdıktan sonra dr a gittim dr ultrasonla muayene etti yumurtalık oluşmamış dedi ve ilaç yazacağını söyledi bizde eşimle daha önce konuşmuştuk bu ay gebelik oluşmazsa tedaviye ara verelim çok yıpranıyor üzülüyorsun dedi bana bende tamam dedim dr ilaç yazarken sohbet koyu olunca anlattım düşüncelerimi tedaviye ara vermebilirmiyiz uygun mudur diye dr umda tabi çok iyi olur hem herşey yolunda gözküyor yalnız adet günlerinin ve kaç gün sürdüğünü bana telefonla bilgi vermek şartıyla size yaz tatili izniveriyorum dedi gülüştük aslında iyi olur biraz stres atın tatile gidin dinlenin düşünmemeye çalışın tedaviyi ara verince bakarısn gebelik oluşur dedi bende inşallah dedim ilk defa o gün hastaneden garip ama mutlu ve ferah içinde çıktım sanki üzerimde tonlarca ağırca bi yük varmış gibi birden doktorun odasında o yükü boşaltım kuş kadar hafif olduğumu hissettim ama sebebini bilmiyorum neyse o gün biraz kendime geldim iyi geçti ertesi gün yani dün kayınvalidem benim burnumdan getirdim haa bişey daha unuttum cuma günü kayınvalidemlerle akşam pikniğe gitik herkes bana o kadar soğuk ve mesafeliydi ki ilk defa bu kadar takmadığımı farkettim galiba olgunlaşıyorum kızlar ve büyük görümcem ortalığı o kadar iyi karıştırıyor ki hani size daha önce anlatmıştım eşimin teyzesinin kızıyla bi atışmamız olmuştu o gün hem kendimi hem kayınvalidemi savunmuştum ama herzaman gibi haksızlğa uğradım şaşırmadım ve abla bana oturmaya gideceklerini söylemişti bende o kız varsa ben yok istemiyorum özür dileyecek dedim neyse anasına yumurtala dün bana telefon açtı açtı ağzını yumdu gözünü ya istemiyorum dedim neymiş efendim sessiz kalıp hiç bişey olamamış gibi devam edecekmişim gidilip gelinecekmiş bende size iyi eğlenceler slm söyleyin dedim bi telde bana bağırdı eşimi istedi verdim eşime de bişyeler diyor hemen eşim telefonun sesini kıstı konuşmaları duymayayım diye en sonunda bi pazarımız var oraya mı gitsin dedi tel kapandı eşim bişey demedi ama eşime dedim haklıyken herzamanki gibi haksız duruma düşdüm gayet normal ve iyimiş ya dedim sustum ayy kızlar çok konuştum özür dilerim anlatmazsamda olmayacak valla kusurumu bağışlayın emiii çok konuştuğum için hadi ben işimin başına döner hepinizi öpüyorum ve seviyorummmmm

günaydınnnnnnnnnherkse hayırlı haftalarrrrrrrrrrr,nasılsınız bakalım herşey yolunda ve güzel olun inşallahhh
çiğdemcim takma boşver canım benim, eşin seni savunmuş ya önemli olan o gerisi boş
kızlar benim ilaçlarım geldi bugünçok heycan yaptım yaww
ama sormayın kaç kişi uğraştı yaa allah hepsinden razı olsun, fransa-romanya-istanbul-antalya arasında hiç tanımadığımız kişiler uğraştı, şimdide kendime stres yaptım sormayın, hadi olmazsa bu kadar uğraş boşa gidecek kızlar, boşuna uğraştık diyecekler belkidebilmiyorum ama elimden gelenin fazlasını yapmalıyım, bana kalan sadece bu:122::122::122::122:
bide diyorumki bana tavsiyede bulunun başka ne yapmalıyım, eşime keçiboynuzu pekmezi mi içiriyim? bal+arısütü+polen gibi şeylermi yiyelim, yada başka tavsiye de bulunacağınız bişey varmı yardımcı olun bana
bu arada biz sigarayı bıraktık eşimle birlikte _20_ gün oldu enerjimiz tavan yaptı, dahada fazla yapmalı tavsiyelerinizi bekliyorum

hayırlı haftalar cicoşlarım geçmişi okudum Şu 3 ayların hürmetine MEvlam herkesin gönlünden geçen dileklerini kabul etsin

evet canım takmamaya çalışıyorum daha doğrusu takmıyorum kendime şaşıyorum eski çiğdem olsa kesinlikle yerinde duramaz arayı bulmaya çalışır haksızda olsa kimse kırılmasın diye uğraşıyordum şimdi benden onu bekliyorlar bende yapmayınca kafa tutyorlar bana benimde bu huyum çok hoşuma gitti nedense artık bazı şeyleri farkına vardım ya şimdi içim rahatt
oo ne güzel darısı benim eşimin başına inşallah en kısa zamanda bırakır sigarayı
canım şu bal arısütü polen çok faydalı olduğunu duydum benim evimde var nedense ikimizde içemiyoruz çok kötü sanki tadı kokusu dayanamıyorum ben allahım yardımcınız olsun canım heyecanlanmamak elde mi canım hem öyle düşünme boşa mı uğraştık gibi laflar deme canım allah büyük inşşallah hayırlısıyla olur iyi düşün kafaya takmamaya çalış canım moralini yüksek tut canım

hayırlı haftalar cicoşlarım geçmişi okudum Şu 3 ayların hürmetine MEvlam herkesin gönlünden geçen dileklerini kabul etsin

amin amin inşallah canım aminnnn

canım benim bencede tatil size iyi gelecek bi bakmışsın süpriz yapmışş neden olmasın dimi
amann kaynana baktı senle baş edemedi demek eşine çemkiriyoo eşin iyi demiş sende iyi demişsin..boşverr aynen bu karaktere devamm :))) sen üzülme başkalrı üzülsün yeter üzüldüğün öle değilmi birazda onlar düşünsün..
allaha şükür benim k.valideler hiç böle değilller yaa sinir hastası olurdum herhal..

aa ne güzel 2 güzel haber verdin ;
hem sigarayı bırakmışsınız tebriklerrr ve bir daha içmezsiniz inşallah diyorumm
ilacın gelmiş hadi gözün aydın canım nasıl bişey bana söylermisin netten bakayım yada resmini ekleyebilirmisin benim dediğim şeymi merak ettim canım. inşallahh işe yarar canımm yaz mevsimi hormonlar tavan yaptıı :)) boşa gitmeyecek bu enerji inşallahhh..
ben aktardan arısütü,bal,polen aldım eşim onu yiyo 5-6 gündür canım ya bunu al yada keçiboynuzu kürü yap pekmezi değil..

hayırlı haftalar canım benimnmm aminnnn inşallahhhh

merhabalar cankuşlar yavruslar bitaneler nasılsınız görüşmeyeli

aaa melikeee canım hoşgeldin nerelerdesin iyisindir inşallahh

herkese selamlarrr herkeş iyidir inşallahhh bir pazartesi günü daha geldi hayırlısıyla atlatırız inşallahh :))

ayy inşalalh canım arabayı satabilirsek ilk işimiz tatil işi olacak canım ayy inşallahhh bebişle döneriz memlekete hayırlısı canım
bencede canım üzüldüğüm yeterr artık birazda onlar üzülsünn :) allahım hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim
aman kayınvalidelerin iyi olsun canım inanki çok zor bişi allah korusun ben sinir hastası olmadığıma şaşıyorum zaten en sonunda baktım kendime zarar veriyorum onlar vur patlasın çal oynasın yapıyor gözlerimin önünde umursamıyorum allahım elbet bi gün gösterecek herşeyi meydana çıkacak inşallahh allaha havale ettim hiç takmıyorum canım

inşallahh canım inşallahh
en iyisi canım

ben çıkıyorum canım vergi dairesine gidicem
görüşürüzz

bende çok şükür iyiym aplammm
yok datlım aramadı bilmiyorum ki nasıl olduğunu ben seni akşama ararım bidenemm komşuma sorraım bu konularda maşalllahı varr okiş datlımm sen mi yapacan quuzmm
canımsun ya hakkınızda hayırlısı olsun inşalahhhhhh
ohh maşalahh datlımmmm çok sevindimmm her ikisinide hakkınızda hayırlısı olsun inşalahh gelsinn bebennnnnnnnnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/371939-basit-yontemle-infertiliteyi-yendim-3.html

sevom canım bak burda ilaç inşallah linki doğru vermişimdir
kızlar nasılsınız canlarım melike guzu sağol canımçiğdemcim çok sağolsevom sağol canım
hepinize teşekkür ederim
sevo keçiboynuzu kürü derken kaynatmasınımı diyon bacım tarif edermisin bana nasıl oluyomuş unuttum ben
bide kızlar aktardan alıyım da bal+polen+arısütü karışımını nasıl güvenecem sahtesimi gerçeğimi normalde gerçeği bayağı pahalıymışta, ondan sahteleri çok oluyomuş
bide istanbulda arı dünyası diye biyer var bilenizniniz varmı orayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…