slm güzellikler nabersiniz geçmişi okudum yaptığım alıntı yok oldu sinirliyim hemde çooooookneyse mühim değil asi taşınıyomuş hayırlı olsun yeni evi uğur getirsin sağlık huzur içinde otursun inşallah..nurcan yok ortalarda aradım açmadıda inşallah fena bişey yoktur ben şükür iyi sayılırım ekime kadar böyle hafif ağrılı geçirirsem ne mutlu bana aksini dşünmek istemiyorum zaten...hepiniz dualaırmdaısnız öpüyorum çok çok çook
selam kızlar herkese hayırlı cumalarrr rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımıza OL desin inşallahh...
herkesler iyidir inşallahhhh.....
bende evimi toparlamaya başlıycam artık eşim dün kolileri getirmiş taşınmak zor bi durum olsa gerek olsun toparlar evime geçerim inşallahhhh....
rabbim ev dileyene ev,bebek dileyene hayırlısından bebek,hamişlerimize hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallaaaahhhh....
bu aradaaaaa nurcaaaan nirdesin bacıııııımmmmm çok özledim seniiiiiiiii....
haden ben kaçar fırsat buldukça gelirim sanmıyorum fırsat bulacağımıdaaaaa melişimi ararım son gelişmeleri ona sölerimmm haden öperim hepiniziiiiiiii....
sevdanehri canım inşallah gelirsin topiğe sana sorularım olacak dünde diyecektim unuttum gebelikde idrar rengi değişiyor demiştin önceden hatırlıyormusun benim çevremdekiler ben her hamileliğimde hep aynı renkte açık renkte idrarım oldu dediler yani renk değişmez dediler kafam o kadar çok karıştı kii adetim 2 gün gecikti ama bugün öğle vakti hafif pembe renginde geldi az önce wc ye gittim 2 tane küçük yuvarlak kadar battı dr u da arayamadım knt yok hem kafam o kadar karışık ki göğüs ağrım geçti ama zaman zaman uçlarında acaip kaşıntı oluyor :26::26::26::26::26:
slm güzellikler nabersiniz geçmişi okudum yaptığım alıntı yok oldu sinirliyim hemde çooooookneyse mühim değil asi taşınıyomuş hayırlı olsun yeni evi uğur getirsin sağlık huzur içinde otursun inşallah..nurcan yok ortalarda aradım açmadıda inşallah fena bişey yoktur ben şükür iyi sayılırım ekime kadar böyle hafif ağrılı geçirirsem ne mutlu bana aksini dşünmek istemiyorum zaten...hepiniz dualaırmdaısnız öpüyorum çok çok çook
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutsuzuzmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benimm mucizenle gel inşallah ama bak ne güzel bu ay olmadıysa snraki aylar zafer bizim diyebiliyosun bunun bilincindeisn ne mutlucanım günüm 2 gün geçti 3. günün öğlene doğru geldi normalde benim sancılarım şiddetli geçerdi çok çok hafif hani tatlı bi acı derler ya tıpkı onun gibi rahatsız etmiyor yani ama diğer adetlerime göre baya çok geliyor çok şaşırttı beni ameliyattan öncekilerim böyleydi ameliyattan sonra adet kanamalarım çok değişmişti tam ona alıştım derken şimdi eski adet kanamaları gibi yaşıyorum dün dr aradım hemen yarın hastaneye gel dedi ben de şimdi hazırlanıyorum hem size haber vereyim dedim rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ne bileyim içimde gaip bi duygu var bebek olmasa bile üzülmeyeceğim gibi his var sanki dediğin gibi bu ay olmazsa diğer aylar var en güzeline en hayırlısına kavuşacaz gibi rabbim bu güzel günleri hepimize yaşatsın inşallah amin hepinizi çok öpüyorum tubişim kendine çok dikkat et oldu mu öpüyorum seni
niye annnemmmmmmmmm ne olduuuuuuuu sana bi çikolata ikram edeyim dur mutluluk hormonlarını harekete geçirsinçokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutsuzuzmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aleykümselam iyi ettin canıom ben ıspartadayken konuşmuştuk sölemişti gideceğinide yaşlıklık neylersin unutmuşum millete soruyorum nerde nurcik diyecnm nurcan tatıldeeeee kuşadasında pazartesii dönecek evinee hepinizee çokkkk selam söyledii benim net yoktuuuuu gelince hmn gelip yazayım dedimmmm
inşallahhhhhh bu durumundaa dahaa daa agrısız rahat geçirirsinn cnmm hayırlısıylaa inşallahhhhhh
öleymiş evet konuştuk sağol bebem...az kaldı he bu geçen 6 ay ömrümden 6 sene götürdü bitermii 3 ayy :84:gerçi tövbe diyim hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah sen nabersin sevommcanım benim nurcik evet yazlıkta kızların dediği gibi ablası falan yanında gayet iyi geliyodu sesi..
maşallahh diyelimmm sana az uz bişey kaldı hayırlısıyla sende atlatıcaksın..
canım benimm mucizenle gel inşallah ama bak ne güzel bu ay olmadıysa snraki aylar zafer bizim diyebiliyosun bunun bilincindeisn ne mutluDikkat etmeye çalışoyorum canımm allah razı olsun çok düşüncelisin
niye annnemmmmmmmmm ne olduuuuuuuu sana bi çikolata ikram edeyim dur mutluluk hormonlarını harekete geçirsin [ımg]http://images.habervitrini.com/haber_resim/cikilota.jpg[/ımg]
aleykümselam iyi ettin canıom ben ıspartadayken konuşmuştuk sölemişti gideceğinide yaşlıklık neylersin unutmuşum millete soruyorum nerde nurcik diyeinşallah canımm şükür şimdi daha iyiyim böle giderse süper olur allahın izniyle ona sığındım bakalım
öleymiş evet konuştuk sağol bebem...az kaldı he bu geçen 6 ay ömrümden 6 sene götürdü bitermii 3 ayy :84:gerçi tövbe diyim hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah sen nabersin sevomm
slmm şekerlrrr naıslsınız bakalımmm
nurayy ne oldu datlımmm hayırdırr neden mutsuzsunn
demetto yeni evine geçiyon ne güsel baacımm yavrun yeni evinde cee desin inşalahhhhhhhh
seyhan aplam sen napıyonn nassılsınnn
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutsuzuzmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm nurcan tatıldeeeee kuşadasında pazartesii dönecek evinee hepinizee çokkkk selam söyledii benim net yoktuuuuu gelince hmn gelip yazayım dedimmmm
inşallahhhhhh bu durumundaa dahaa daa agrısız rahat geçirirsinn cnmm hayırlısıylaa inşallahhhhhh
oo ne güzell demek yeni vine geçiyosun hayırlı olsun inşallah bu ev sana uğur,mutluluk,bereket ve bebek getirsin inşallah
taşınmak biraz zahmetli evet ben 3 kere taşındımm
canım benim çoğunlukla koyulaşır idrar bazende normale döner diye biliyorum tabi herkeste aynı mı olur bilemiyorum
adet olmuşsun sanırım üzülme sakın canım herşey normale giriyo yakında bebişin gelecek inşallahh..bakalım doktora gidecekmişsin neticeyi söylemeyi ihmal etme
canım benim nurcik evet yazlıkta kızların dediği gibi ablası falan yanında gayet iyi geliyodu sesi..
maşallahh diyelimmm sana az uz bişey kaldı hayırlısıyla sende atlatıcaksın..
canım benimm mucizenle gel inşallah ama bak ne güzel bu ay olmadıysa snraki aylar zafer bizim diyebiliyosun bunun bilincindeisn ne mutludikkat etmeye çalışoyorum canımm allah razı olsun çok düşüncelisin
niye annnemmmmmmmmm ne olduuuuuuuu sana bi çikolata ikram edeyim dur mutluluk hormonlarını harekete geçirsin
aleykümselam iyi ettin canıom ben ıspartadayken konuşmuştuk sölemişti gideceğinide yaşlıklık neylersin unutmuşum millete soruyorum nerde nurcik diyeinşallah canımm şükür şimdi daha iyiyim böle giderse süper olur allahın izniyle ona sığındım bakalım
öleymiş evet konuştuk sağol bebem...az kaldı he bu geçen 6 ay ömrümden 6 sene götürdü bitermii 3 ayy :84:gerçi tövbe diyim hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah sen nabersin sevomm
günaydınnnnnnnnnherkse hayırlı haftalarrrrrrrrrrr,nasılsınız bakalım herşey yolunda ve güzel olun inşallahhh
çiğdemcim takma boşver canım benim, eşin seni savunmuş ya önemli olan o gerisi boş
kızlar benim ilaçlarım geldi bugünçok heycan yaptım yaww
ama sormayın kaç kişi uğraştı yaa allah hepsinden razı olsun, fransa-romanya-istanbul-antalya arasında hiç tanımadığımız kişiler uğraştı, şimdide kendime stres yaptım sormayın, hadi olmazsa bu kadar uğraş boşa gidecek kızlar, boşuna uğraştık diyecekler belkidebilmiyorum ama elimden gelenin fazlasını yapmalıyım, bana kalan sadece bu:122::122::122::122:
bide diyorumki bana tavsiyede bulunun başka ne yapmalıyım, eşime keçiboynuzu pekmezi mi içiriyim? bal+arısütü+polen gibi şeylermi yiyelim, yada başka tavsiye de bulunacağınız bişey varmı yardımcı olun bana
bu arada biz sigarayı bıraktık eşimle birlikte _20_ gün olduenerjimiz tavan yaptı, dahada fazla yapmalı tavsiyelerinizi bekliyorum
hayırlı haftalar cicoşlarım geçmişi okudum Şu 3 ayların hürmetine MEvlam herkesin gönlünden geçen dileklerini kabul etsin
günaydınn kızlar canlarım naber size bişey diyeyim mi bi yarım saat öncesine kadar gergindim ama sonra birden neşem yerine geldi yani umut ışığım yandııneyse konuyu uzatmayayım cumartesi günü sabah size yazdıktan sonra dr a gittim dr ultrasonla muayene etti yumurtalık oluşmamış dedi ve ilaç yazacağını söyledi bizde eşimle daha önce konuşmuştuk bu ay gebelik oluşmazsa tedaviye ara verelim çok yıpranıyor üzülüyorsun dedi bana bende tamam dedim dr ilaç yazarken sohbet koyu olunca anlattım düşüncelerimi tedaviye ara vermebilirmiyiz uygun mudur diye dr umda tabi çok iyi olur hem herşey yolunda gözküyor yalnız adet günlerinin ve kaç gün sürdüğünü bana telefonla bilgi vermek şartıyla size yaz tatili izniveriyorum dedi gülüştük aslında iyi olur biraz stres atın tatile gidin dinlenin düşünmemeye çalışın tedaviyi ara verince bakarısn gebelik oluşur dedi bende inşallah dedim ilk defa o gün hastaneden garip ama mutlu ve ferah içinde çıktım sanki üzerimde tonlarca ağırca bi yük varmış gibi birden doktorun odasında o yükü boşaltım kuş kadar hafif olduğumu hissettim ama sebebini bilmiyorum neyse o gün biraz kendime geldim iyi geçti ertesi gün yani dün kayınvalidem benim burnumdan getirdim haa bişey daha unuttum cuma günü kayınvalidemlerle akşam pikniğe gitik herkes bana o kadar soğuk ve mesafeliydi ki ilk defa bu kadar takmadığımı farkettim galiba olgunlaşıyorum kızlar ve büyük görümcem ortalığı o kadar iyi karıştırıyor ki hani size daha önce anlatmıştım eşimin teyzesinin kızıyla bi atışmamız olmuştu o gün hem kendimi hem kayınvalidemi savunmuştum ama herzaman gibi haksızlğa uğradım şaşırmadım ve abla bana oturmaya gideceklerini söylemişti bende o kız varsa ben yok istemiyorum özür dileyecek dedim neyse anasına yumurtala dün bana telefon açtı açtı ağzını yumdu gözünü ya istemiyorum dedim neymiş efendim sessiz kalıp hiç bişey olamamış gibi devam edecekmişim gidilip gelinecekmiş bende size iyi eğlenceler slm söyleyin dedim bi telde bana bağırdı eşimi istedi verdim eşime de bişyeler diyor hemen eşim telefonun sesini kıstı konuşmaları duymayayım diye en sonunda bi pazarımız var oraya mı gitsin dedi tel kapandı eşim bişey demedi ama eşime dedim haklıyken herzamanki gibi haksız duruma düşdüm gayet normal ve iyimiş ya dedim sustum ayy kızlar çok konuştum özür dilerim anlatmazsamda olmayacak valla kusurumu bağışlayın emiii çok konuştuğum için hadi ben işimin başına döner hepinizi öpüyorum ve seviyorummmmm
günaydınnnnnnnnnherkse hayırlı haftalarrrrrrrrrrr,nasılsınız bakalım herşey yolunda ve güzel olun inşallahhh
çiğdemcim takma boşver canım benim, eşin seni savunmuş ya önemli olan o gerisi boş
ama sormayın kaç kişi uğraştı yaa allah hepsinden razı olsun, fransa-romanya-istanbul-antalya arasında hiç tanımadığımız kişiler uğraştı, şimdide kendime stres yaptım sormayın, hadi olmazsa bu kadar uğraş boşa gidecek kızlar, boşuna uğraştık diyecekler belkidebilmiyorum ama elimden gelenin fazlasını yapmalıyım, bana kalan sadece bu:122::122::122::122:
bide diyorumki bana tavsiyede bulunun başka ne yapmalıyım, eşime keçiboynuzu pekmezi mi içiriyim? bal+arısütü+polen gibi şeylermi yiyelim, yada başka tavsiye de bulunacağınız bişey varmı yardımcı olun bana
bu arada biz sigarayı bıraktık eşimle birlikte _20_ gün olduenerjimiz tavan yaptı, dahada fazla yapmalı tavsiyelerinizi bekliyorum
hayırlı haftalar cicoşlarım geçmişi okudum Şu 3 ayların hürmetine MEvlam herkesin gönlünden geçen dileklerini kabul etsin
merhabalar cankuşlar yavruslar bitaneler nasılsınız görüşmeyeli
canım benim bencede tatil size iyi gelecek bi bakmışsın süpriz yapmışş neden olmasın dimi
amann kaynana baktı senle baş edemedi demek eşine çemkiriyoo eşin iyi demiş sende iyi demişsin..boşverr aynen bu karaktere devamm :))) sen üzülme başkalrı üzülsün yeter üzüldüğün öle değilmi birazda onlar düşünsün..
allaha şükür benim k.valideler hiç böle değilller yaa sinir hastası olurdum herhal..
aa ne güzel 2 güzel haber verdin ;
hem sigarayı bırakmışsınız tebriklerrr ve bir daha içmezsiniz inşallah diyorumm
ilacın gelmiş hadi gözün aydın canım nasıl bişey bana söylermisin netten bakayım yada resmini ekleyebilirmisin benim dediğim şeymi merak ettim canım. inşallahh işe yarar canımm yaz mevsimi hormonlar tavan yaptıı :)) boşa gitmeyecek bu enerji inşallahhh..
ben aktardan arısütü,bal,polen aldım eşim onu yiyo 5-6 gündür canım ya bunu al yada keçiboynuzu kürü yap pekmezi değil..
hayırlı haftalar canım benimnmm aminnnn inşallahhhh
aaa melikeee canım hoşgeldin nerelerdesin iyisindir inşallahh
herkese selamlarrr herkeş iyidir inşallahhh bir pazartesi günü daha geldi hayırlısıyla atlatırız inşallahh :))
ayy inşalalh canım arabayı satabilirsek ilk işimiz tatil işi olacak canım ayy inşallahhh bebişle döneriz memlekete hayırlısı canım
bencede canım üzüldüğüm yeterr artık birazda onlar üzülsünn :) allahım hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim
aman kayınvalidelerin iyi olsun canım inanki çok zor bişi allah korusun ben sinir hastası olmadığıma şaşıyorum zaten en sonunda baktım kendime zarar veriyorum onlar vur patlasın çal oynasın yapıyor gözlerimin önünde umursamıyorum allahım elbet bi gün gösterecek herşeyi meydana çıkacak inşallahh allaha havale ettim hiç takmıyorum canım
inşallahh canım inşallahh
en iyisi canım
ben çıkıyorum canım vergi dairesine gidicem
görüşürüzz
bende çok şükür iyiym aplammmnapimm canımm işte aynıı vaziyett değişen bişey yok sen nasılsın bakalım
yasemin seni aradımı hurma olayı için ?
kızlar kim söylemişti 41 hurmaya yasin okuma olayını hergün bi tane hurmaya bir yasinmi okunuyo toplamda 41 gün sonra hepsi bittikten sonra mı tüketilecek,etrafa dağıtılacakmı bilen biri söyleyebilirmi
canımsun ya hakkınızda hayırlısı olsun inşalahhhhhhgünaydınn kızlar canlarım naber size bişey diyeyim mi bi yarım saat öncesine kadar gergindim ama sonra birden neşem yerine geldi yani umut ışığım yandııneyse konuyu uzatmayayım cumartesi günü sabah size yazdıktan sonra dr a gittim dr ultrasonla muayene etti yumurtalık oluşmamış dedi ve ilaç yazacağını söyledi bizde eşimle daha önce konuşmuştuk bu ay gebelik oluşmazsa tedaviye ara verelim çok yıpranıyor üzülüyorsun dedi bana bende tamam dedim dr ilaç yazarken sohbet koyu olunca anlattım düşüncelerimi tedaviye ara vermebilirmiyiz uygun mudur diye dr umda tabi çok iyi olur hem herşey yolunda gözküyor yalnız adet günlerinin ve kaç gün sürdüğünü bana telefonla bilgi vermek şartıyla size yaz tatili izniveriyorum dedi gülüştük aslında iyi olur biraz stres atın tatile gidin dinlenin düşünmemeye çalışın tedaviyi ara verince bakarısn gebelik oluşur dedi bende inşallah dedim ilk defa o gün hastaneden garip ama mutlu ve ferah içinde çıktım sanki üzerimde tonlarca ağırca bi yük varmış gibi birden doktorun odasında o yükü boşaltım kuş kadar hafif olduğumu hissettim ama sebebini bilmiyorum neyse o gün biraz kendime geldim iyi geçti ertesi gün yani dün kayınvalidem benim burnumdan getirdim haa bişey daha unuttum cuma günü kayınvalidemlerle akşam pikniğe gitik herkes bana o kadar soğuk ve mesafeliydi ki ilk defa bu kadar takmadığımı farkettim galiba olgunlaşıyorum kızlar ve büyük görümcem ortalığı o kadar iyi karıştırıyor ki hani size daha önce anlatmıştım eşimin teyzesinin kızıyla bi atışmamız olmuştu o gün hem kendimi hem kayınvalidemi savunmuştum ama herzaman gibi haksızlğa uğradım şaşırmadım ve abla bana oturmaya gideceklerini söylemişti bende o kız varsa ben yok istemiyorum özür dileyecek dedim neyse anasına yumurtala dün bana telefon açtı açtı ağzını yumdu gözünü ya istemiyorum dedim neymiş efendim sessiz kalıp hiç bişey olamamış gibi devam edecekmişim gidilip gelinecekmiş bende size iyi eğlenceler slm söyleyin dedim bi telde bana bağırdı eşimi istedi verdim eşime de bişyeler diyor hemen eşim telefonun sesini kıstı konuşmaları duymayayım diye en sonunda bi pazarımız var oraya mı gitsin dedi tel kapandı eşim bişey demedi ama eşime dedim haklıyken herzamanki gibi haksız duruma düşdüm gayet normal ve iyimiş ya dedim sustum ayy kızlar çok konuştum özür dilerim anlatmazsamda olmayacak valla kusurumu bağışlayın emiii çok konuştuğum için hadi ben işimin başına döner hepinizi öpüyorum ve seviyorummmmm
ohh maşalahh datlımmmm çok sevindimmm her ikisinide hakkınızda hayırlısı olsun inşalahh gelsinn bebennnnnnnnnnngünaydınnnnnnnnnherkse hayırlı haftalarrrrrrrrrrr,nasılsınız bakalım herşey yolunda ve güzel olun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?