Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne güzel canım allahım yardımcınız olsun güle güle oturun canım güney cepheyse çok iyi yeni eve hayırlı bebiş inşallahhhh allahım gönlünüze göre versin darısı bizim başımıza canımmm allahım hepimize yardım etsin aminnn

sevdanehri canım inşallah gelirsin topiğe sana sorularım olacak dünde diyecektim unuttum gebelikde idrar rengi değişiyor demiştin önceden hatırlıyormusun benim çevremdekiler ben her hamileliğimde hep aynı renkte açık renkte idrarım oldu dediler yani renk değişmez dediler kafam o kadar çok karıştı kii adetim 2 gün gecikti ama bugün öğle vakti hafif pembe renginde geldi az önce wc ye gittim 2 tane küçük yuvarlak kadar battı dr u da arayamadım knt yok hem kafam o kadar karışık ki göğüs ağrım geçti ama zaman zaman uçlarında acaip kaşıntı oluyor :26::26::26::26::26:

slm güzellikler nabersiniz geçmişi okudum yaptığım alıntı yok oldu sinirliyim hemde çooooook neyse mühim değil asi taşınıyomuş hayırlı olsun yeni evi uğur getirsin sağlık huzur içinde otursun inşallah..nurcan yok ortalarda aradım açmadıda inşallah fena bişey yoktur ben şükür iyi sayılırım ekime kadar böyle hafif ağrılı geçirirsem ne mutlu bana aksini dşünmek istemiyorum zaten...hepiniz dualaırmdaısnız öpüyorum çok çok çook

canım benim çok dikkat et kendine hayırlısıyla hepsi geçecek nurcan ablalarıyla yazlığa gidecekti diye biliyorum ama herkes iyidir inşallahhh gelmeyen arkadaşlarda çok

asim yeni evinde bebğin seni bulsun sağlıkla huzurla otur inşşş

kuzum dikat et kendine

canım tets yaptırsan yaaa:26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
korkma bbeğim yaaaaaaaaaaaaa kandan baktırıver ne olurrrrrrrrrrr

şimdi wc ye gittim geldim normal bi kanama gibi geliyor canım işten çıkayım dr arayayım bari gel derse yarın hastanedeyse hemen bakar belki inşallah ne diyeyim bu sefer sancım olmadı yani beni yıpratacak kadar olmadı neyse rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
ben çıkıyorum canım çok öpüyorum seni kendine dikkat et bi gelişme olursa haber veririm

tamam kuzum haber bekliyorum

cnm çok tşkr ederim allah razı olsun ettiğin dualara amin amin amin diyorum
rabbim sanada sıkıntısız bi hamilelik geçirtsin inşallahhhh sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallahhhh
asim yeni evinde bebğin seni bulsun sağlıkla huzurla otur inşşş

saol kuzum allah razı olsun rabbim senin de gönlünün muradını versin inşallahhh...
rabbim isteyen herkese hayırlsından ev nasip etsin....rabbim olmayanada versin inşallahhh..

canım benim çok dikkat et kendine hayırlısıyla hepsi geçecek nurcan ablalarıyla yazlığa gidecekti diye biliyorum ama herkes iyidir inşallahhh gelmeyen arkadaşlarda çok

inşallah canım..evet yaaa ben neden bu kadar unutkan oldumkii sölemişti nurcanım nasılda unutmuşum tüh neyse iyi,ki söledin merak eidyodum bend e
kuzum dikat et kendine
çalışıyorum hayatım
günün geçtimikıvanç birde bu kanama normal adet kanamasına benziyormu yani sancısı vs.belirtilerindende anlayabilirsin az çok o müjdeyi vereceksin elbet bu ay olmazsa bidahaki ay birgün mutlakaaaa inşallahhhh

cnm çok tşkr ederim allah razı olsun ettiğin dualara amin amin amin diyorum
rabbim sanada sıkıntısız bi hamilelik geçirtsin inşallahhhh sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallahhhh

.
amiiin sağol canımmmm

amin kuzum aminnnn

canım günüm 2 gün geçti 3. günün öğlene doğru geldi normalde benim sancılarım şiddetli geçerdi çok çok hafif hani tatlı bi acı derler ya tıpkı onun gibi rahatsız etmiyor yani ama diğer adetlerime göre baya çok geliyor çok şaşırttı beni ameliyattan öncekilerim böyleydi ameliyattan sonra adet kanamalarım çok değişmişti tam ona alıştım derken şimdi eski adet kanamaları gibi yaşıyorum dün dr aradım hemen yarın hastaneye gel dedi ben de şimdi hazırlanıyorum hem size haber vereyim dedim rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ne bileyim içimde gaip bi duygu var bebek olmasa bile üzülmeyeceğim gibi his var sanki dediğin gibi bu ay olmazsa diğer aylar var en güzeline en hayırlısına kavuşacaz gibi rabbim bu güzel günleri hepimize yaşatsın inşallah amin hepinizi çok öpüyorum tubişim kendine çok dikkat et oldu mu öpüyorum seni

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutsuzuzmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…