cnm bu evde bizimde 2.evimizi aldık bu evide kiraya vercez çıkacam ev güney cephe bide burdan biraz daha büyük çıkmazdım aslında ama orası güneş alıyo diye çıkıyorum bakalım rabbim yardım eder inşalllahhh..
ben evlendiğimden beri bu evde oturuyorum hiç taşınmamıştım bakalım yorucu olcakmııı ....
rabbim sanada hayırlısından bi ev nasip etsin inşallahhh...
slm güzellikler nabersiniz geçmişi okudum yaptığım alıntı yok oldu sinirliyim hemde çooooookneyse mühim değil asi taşınıyomuş hayırlı olsun yeni evi uğur getirsin sağlık huzur içinde otursun inşallah..nurcan yok ortalarda aradım açmadıda inşallah fena bişey yoktur ben şükür iyi sayılırım ekime kadar böyle hafif ağrılı geçirirsem ne mutlu bana aksini dşünmek istemiyorum zaten...hepiniz dualaırmdaısnız öpüyorum çok çok çook
cnm bu evde bizimde 2.evimizi aldık bu evide kiraya vercez çıkacam ev güney cephe bide burdan biraz daha büyük çıkmazdım aslında ama orası güneş alıyo diye çıkıyorum bakalım rabbim yardım eder inşalllahhh..
ben evlendiğimden beri bu evde oturuyorum hiç taşınmamıştım bakalım yorucu olcakmııı ....
rabbim sanada hayırlısından bi ev nasip etsin inşallahhh...
slm güzellikler nabersiniz geçmişi okudum yaptığım alıntı yok oldu sinirliyim hemde çooooookneyse mühim değil asi taşınıyomuş hayırlı olsun yeni evi uğur getirsin sağlık huzur içinde otursun inşallah..nurcan yok ortalarda aradım açmadıda inşallah fena bişey yoktur ben şükür iyi sayılırım ekime kadar böyle hafif ağrılı geçirirsem ne mutlu bana aksini dşünmek istemiyorum zaten...hepiniz dualaırmdaısnız öpüyorum çok çok çook
sevdanehri canım inşallah gelirsin topiğe sana sorularım olacak dünde diyecektim unuttum gebelikde idrar rengi değişiyor demiştin önceden hatırlıyormusun benim çevremdekiler ben her hamileliğimde hep aynı renkte açık renkte idrarım oldu dediler yani renk değişmez dediler kafam o kadar çok karıştı kii adetim 2 gün gecikti ama bugün öğle vakti hafif pembe renginde geldi az önce wc ye gittim 2 tane küçük yuvarlak kadar battı dr u da arayamadım knt yok hem kafam o kadar karışık ki göğüs ağrım geçti ama zaman zaman uçlarında acaip kaşıntı oluyor :26::26::26::26::26:
canımtets yaptırsan yaaa:26::26::26::26::26::26:
yaa canım korkuyorummm ümitlenmek istemiyorum dr u da aramam gerek ama aramadım ne bileyim ne yapmaya çalıştığımıda bilmiyorum
korkma bbeğim yaaaaaaaaaaaaa kandan baktırıver ne olurrrrrrrrrrr
şimdi wc ye gittim geldim normal bi kanama gibi geliyor canım işten çıkayım dr arayayım bari gel derse yarın hastanedeyse hemen bakar belki inşallah ne diyeyim bu sefer sancım olmadı yani beni yıpratacak kadar olmadı neyse rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
ben çıkıyorum canım çok öpüyorum seni kendine dikkat et bi gelişme olursa haber veririm
cnm çok tşkr ederim allah razı olsun ettiğin dualara amin amin amin diyorumslm güzellikler nabersiniz geçmişi okudum yaptığım alıntı yok oldu sinirliyim hemde çooooookneyse mühim değil asi taşınıyomuş hayırlı olsun yeni evi uğur getirsin sağlık huzur içinde otursun inşallah..nurcan yok ortalarda aradım açmadıda inşallah fena bişey yoktur ben şükür iyi sayılırım ekime kadar böyle hafif ağrılı geçirirsem ne mutlu bana aksini dşünmek istemiyorum zaten...hepiniz dualaırmdaısnız öpüyorum çok çok çook
asim yeni evinde bebğin seni bulsun sağlıkla huzurla otur inşşş
canım benim çok dikkat et kendine hayırlısıyla hepsi geçecek nurcan ablalarıyla yazlığa gidecekti diye biliyorum ama herkes iyidir inşallahhh gelmeyen arkadaşlarda çok
çalışıyorum hayatımkuzum dikat et kendine
günün geçtimikıvanç birde bu kanama normal adet kanamasına benziyormu yani sancısı vs.belirtilerindende anlayabilirsin az çok o müjdeyi vereceksin elbet bu ay olmazsa bidahaki ay birgün mutlakaaaa inşallahhhhşimdi wc ye gittim geldim normal bi kanama gibi geliyor canım işten çıkayım dr arayayım bari gel derse yarın hastanedeyse hemen bakar belki inşallah ne diyeyim bu sefer sancım olmadı yani beni yıpratacak kadar olmadı neyse rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
ben çıkıyorum canım çok öpüyorum seni kendine dikkat et bi gelişme olursa haber veririm
amiiin sağol canımmmmcnm çok tşkr ederim allah razı olsun ettiğin dualara amin amin amin diyorum
rabbim sanada sıkıntısız bi hamilelik geçirtsin inşallahhhh sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallahhhh
.
cnm çok tşkr ederim allah razı olsun ettiğin dualara amin amin amin diyorum
rabbim sanada sıkıntısız bi hamilelik geçirtsin inşallahhhh sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallahhhh
saol kuzum allah razı olsun rabbim senin de gönlünün muradını versin inşallahhh...
rabbim isteyen herkese hayırlsından ev nasip etsin....rabbim olmayanada versin inşallahhh..
inşallah canım..evet yaaa ben neden bu kadar unutkan oldumkii sölemişti nurcanım nasılda unutmuşum tüh neyse iyi,ki söledin merak eidyodum bend e
çalışıyorum hayatım
günün geçtimikıvanç birde bu kanama normal adet kanamasına benziyormu yani sancısı vs.belirtilerindende anlayabilirsin az çok o müjdeyi vereceksin elbet bu ay olmazsa bidahaki ay birgün mutlakaaaa inşallahhhh
amiiin sağol canımmmm
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutsuzuzmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?