Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aman benimkiyle iyi bi kavga yaptık hemde ne kavga ahhh ahhh neyse düşündükçe delleniyorum

kızlarrr merhabaa nasılsınız 1 haftadır yoktum ne var ne yok

hoşgeldin canım nerelerdeydin bakayım kayıp kızzz

melikem banada yasemin sormuştu canım bir arkadaşı için eğer komşun biliyosa canım iyi olur bende yapmayı düşünüyorum elimde baya bi hurma var

kamercimm evettt evet benimkide ondan daha doğrusu sipariş vermeye çalıştığım o hadi inşallahh sna yararı olur da bizede yol olur bu ilaç..

nuraycımm ahh şu aileler yüzünden tartışmalar varyaa deli oluyorumm sorunlarımız yokmuş gibi bide bunlarla uğraşıyoruz

çiğdem demek akşama kaynanaya gidiyon hadi selamettle diyek

fıstıklar nasılsınız ben yine köydeyim annemdeyim sileri merak ettim bakim bir dedim herkes iyidir umarımmm
bende adet olacağım belim çok ağrıyor

sevom cnm 41 yasini elif söylemişti hurmaya okutup yemişti transfer sırasında hatırladıgım kadarıylaaaaaa

selametle geldim canım benim herkes bana tavır almış ve mesafeliydi çocuklar dışında işime de geldi ne diyeyim hiç olmazsa başım ağrımadı ama üzülmedim desem yalan olur aile bağları böyle mi olmalı demekmiş dedim kendi kendime allahım hepimize merhamet güç kuvvet sabır versin aminn

fıstıklar nasılsınız ben yine köydeyim annemdeyim sileri merak ettim bakim bir dedim herkes iyidir umarımmm
bende adet olacağım belim çok ağrıyor

ne güzel temiz havaya gittin inşallah olmazsında bebiş vardırrr

kızlar herkese günaydınnn ....

seyhancım benim bildiğim kadarıyla 41 hurmaya meryem suresi okunuyor du canım

haklısın canım biz kendi derdimizle zar zor mücadele etmeye çalışırken onlarla olan diyalogler daha çok yıpratıyo bizi rabbim yardımcımız olsun diycek bişi bulamıyorum başka

"Peygamberler dediler ki: Ümitsizliğe düşmek kötüdür. Allah'ın ihsan ve rahmetlerine son yoktur. Böyle bir ihsan sâhibinden ümit kesmek hiç de yaraşmaz. Bu rahmete el atın, yapışın. Nice işler vardır ki ilk önce güç görünür de sonradan kolaylaşır, o güçlük geçer gider. Ümitsizlikten sonra nice ümitler var. Karanlığın ardında nice güneşler var!" (Mesnevi, c. III, beyit: 2922-25)

dayanın minnoşlarım....güneşli günlere az kaldıııı....

5yıldır hasretim yavruma dua edin bu ay olsun yavrummm iğne vuruldum dün inş tutarrrrr

Büyük zatlar, bir kimse dua ettiği zaman 7 kere "Yâ Vehhâb" dese o kimsenin duasını Allah teala kabul eder, demişlerdir. Bir şey isteyen, düşman elinde bağlı kalan, rızkında darlık olan, ticaretinde ve kazancında çokluk ve kârlıllık olmayan veya seyrü sülûkünde her hangi bir fethi olmayan kimse üç gece veya yedi gece boyunca gece yarısı abdest alıp ve iki rekat namaz kılıp başını açarak ellerini havaya kaldırarak Yâ Vehhâb" dedikten sonra ihtiyacını Cenab-ı Hakk'a arzetse Allahü teala onun ihtiyacını karşılar, sıkıntısını giderir. (1)

Kaynaklar:
1) Miftahü'l Kulûb, Kalplerin Anahtarı, (Fethiye Evradı Bölümü) Mehmed Nuri Şemseddin Nakşıbendî, Bedir Yayınevi, 2001

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…