Canım noldu yoksa adet mi oldun ilk aklıma o geldi canımm:26::26::26::26::26::26:
yok canım keşke öle olsa eşimle ailesi yüzünden tartıştık ta moral sıfırrdı
slmm şekerlrrr naıslsınız bakalımmm
nurayy ne oldu datlımmm hayırdırr neden mutsuzsunn
demetto yeni evine geçiyon ne güsel baacımm yavrun yeni evinde cee desin inşalahhhhhhhh
seyhan aplam sen napıyonn nassılsınnn
kızlarrr merhabaa nasılsınız 1 haftadır yoktum ne var ne yok
Canım noldu yoksa adet mi oldun ilk aklıma o geldi canımm:26::26::26::26::26::26:
yok canım keşke öle olsa eşimle ailesi yüzünden tartıştık ta moral sıfırrdı
ahh şu kaynanalar ahh şu kaynanalarrrr ne diyeceğimi bilemiyorum az öncede bana telefon geldi kaynana hıncını alamamış olacak ki bana akşama onlara gitmem için ısrar etti eşimde geç gelecek olaki kalbimi kırarsa fena patlarım yada kapı çeker giderim beni deli etmezler umarım gayet sakin duracam bakalım ahh canım benim kıyamam sana ne desek boş
kızlarrr merhabaa nasılsınız 1 haftadır yoktum ne var ne yok
melikem banada yasemin sormuştu canım bir arkadaşı için eğer komşun biliyosa canım iyi olur bende yapmayı düşünüyorum elimde baya bi hurma var
kamercimm evettt evet benimkide ondan daha doğrusu sipariş vermeye çalıştığım o hadi inşallahh sna yararı olur da bizede yol olur bu ilaç..
nuraycımm ahh şu aileler yüzünden tartışmalar varyaa deli oluyorumm sorunlarımız yokmuş gibi bide bunlarla uğraşıyoruz
çiğdem demek akşama kaynanaya gidiyon hadi selamettle diyek
fıstıklar nasılsınız ben yine köydeyim annemdeyim sileri merak ettim bakim bir dedim herkes iyidir umarımmm
bende adet olacağım belim çok ağrıyor
melikem banada yasemin sormuştu canım bir arkadaşı için eğer komşun biliyosa canım iyi olur bende yapmayı düşünüyorum elimde baya bi hurma var
kamercimm evettt evet benimkide ondan daha doğrusu sipariş vermeye çalıştığım o hadi inşallahh sna yararı olur da bizede yol olur bu ilaç..
nuraycımm ahh şu aileler yüzünden tartışmalar varyaa deli oluyorumm sorunlarımız yokmuş gibi bide bunlarla uğraşıyoruz
çiğdem demek akşama kaynanaya gidiyon hadi selamettle diyek
5yıldır hasretim yavruma dua edin bu ay olsun yavrummm iğne vuruldum dün inş tutarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?