5yıldır hasretim yavruma dua edin bu ay olsun yavrummm iğne vuruldum dün inş tutarrrrr
aplamm sordum ama bilgim yok dio tatlım akşam arayamaedım kusura bakma datlım nolurrmelikem banada yasemin sormuştu canım bir arkadaşı için eğer komşun biliyosa canım iyi olur bende yapmayı düşünüyorum elimde baya bi hurma var
kamercimm evettt evet benimkide ondan daha doğrusu sipariş vermeye çalıştığım o hadi inşallahh sna yararı olur da bizede yol olur bu ilaç..
nuraycımm ahh şu aileler yüzünden tartışmalar varyaa deli oluyorumm sorunlarımız yokmuş gibi bide bunlarla uğraşıyoruz
çiğdem demek akşama kaynanaya gidiyon hadi selamettle diyek
Büyük zatlar, bir kimse dua ettiği zaman 7 kere "Yâ Vehhâb" dese o kimsenin duasını Allah teala kabul eder, demişlerdir. Bir şey isteyen, düşman elinde bağlı kalan, rızkında darlık olan, ticaretinde ve kazancında çokluk ve kârlıllık olmayan veya seyrü sülûkünde her hangi bir fethi olmayan kimse üç gece veya yedi gece boyunca gece yarısı abdest alıp ve iki rekat namaz kılıp başını açarak ellerini havaya kaldırarak Yâ Vehhâb" dedikten sonra ihtiyacını Cenab-ı Hakk'a arzetse Allahü teala onun ihtiyacını karşılar, sıkıntısını giderir. (1)
Kaynaklar:
1) Miftahü'l Kulûb, Kalplerin Anahtarı, (Fethiye Evradı Bölümü) Mehmed Nuri Şemseddin Nakşıbendî, Bedir Yayınevi, 2001
meraba kuzucuklar nasılsınız bakalımyeterrrrr hoşgeldin canım mis mis havaları depolayıp geldin demi damarlara oksijeni
kızlar benim sınav günüm iyice yaklaştı, hayırlısıyla bir atlatayım şunuda, sizle sohbetleri özledim yaw
ben söylediğim ilacı getirttim kızlar ama biz 4 şişe istemiştiksonra bize ilaçlarınız yolda 5 şişe olarak geliyor dediler çok heves yaptım, hatta ihtiyacı olan arkadaşlara fazlasını gönderirim diye düşünüyorduk eşimle ama maalesef 1 şişe geldi, anlamadık ama yanlış anlaşılma olmuş 1 şişe geldi bunada şükür
hani kulaktan kulağa oyununu bilirmisiniz, onun gibi bişey oldu heraldekaç kişi uğraştı, ülkeler arası, heralde bundan kaynaklanıyor bunada şükür söz verdiler gerçi gerisini en yakın zamanda getirticez diye ama ben bidaha üstelemeyi düşünmüyorum, insanlar mecbur değil benim için o kadar uğraşmaya, allah razı olsun olacaksa 1 şişedende olur demi kızlar
bunu söyleyim diye geldim vallah yoksa hiç zamanım yok beni iş ve ders bekler25 temmuza kadar gelmeyim ben artık ve 25 temmuz bomba gibi geliyim olurmu adetim başlıcak bitecebittiği gün kullanmaya başlıcam ilacı :94::94::94:adetime daha 10 gün var. o zamnki gelişmeleri hep beraberce yaşar görürüz olurmu hepinizi kocaman öpüyorum ve 25 temmuzda görüşmek üzere deyip kaçıyorum
merhaba kızlar nasılsınız ben bu aralar biraz sıkıntılıyım annem trafik kazası geçirdi kalça kemiği kırıldı içkanama geçirdi bir haftadır hastanedeydik çok şükür bu gün evimize geldik iç kanaması durdu allaha şükür hayati tehlikesi vardı şükürler olsun rabbim onu bizlere bağışladı fırsat bulur bulmaz sizlere yazmak istedim lütfen dua edin çabucak iyleşsin bu aradada iki erkek kardeşiminde kolu kırık yardımcı olacak kimse yok tek başıma üçünede ben koşturuyorum gelen giden ne zormuş hasta bakmak rabbim bana ve bu yaz günlerinde yatakta hiç kıpırdamadan yatan anneciğime sabır versin beni merak eden olduysa işte başımıza gelenler rabbime şükür canları sağ onları bize bağışladı allaha emanet olun
xeda inşallah bu ay özlemin biter bebeğin sana sıkı sıkı tutunurr
yeterr bol oksijenli günler
nevommm canım benimmm allah razı olsun paylaşım için notumu aldım
tarfimcim sen meryem suresi diyon,fatoş sen yasin diyon iyice kafam karıştıyinede tşkler ben yasini yapayım bu ay sonrada meryemi yaparım
melikecimm ne kusuru canım benim
kamercik demek 1 şişe geldi olsun canım hele sen kullanmaya başla bi bakmışsın 1 şişe yetecek hamiş kalacaksın kim bilir
çiğdemcim evet keşke bu şekilde olmaya aile içi durumlar ama oluyosada elden bişey gelmez
nuraycım nasılsın tatlım....
canım oksijen güzel havası serin 20 gün kadar sonra incir toplmak için yine gideceğim hem annemlere yardım edeceğim hamde yazın sıcağından köy havasına sığınacağım bizim buralrda yaşanacak gini değil cok sıcak çokkk
ne güzel tertemiz hava ohh keyfine diycek yok hemde incir toplamak güzel olsa gerek
merhaba kızlar nasılsınız ben bu aralar biraz sıkıntılıyım annem trafik kazası geçirdi kalça kemiği kırıldı içkanama geçirdi bir haftadır hastanedeydik çok şükür bu gün evimize geldik iç kanaması durdu allaha şükür hayati tehlikesi vardı şükürler olsun rabbim onu bizlere bağışladı fırsat bulur bulmaz sizlere yazmak istedim lütfen dua edin çabucak iyleşsin bu aradada iki erkek kardeşiminde kolu kırık yardımcı olacak kimse yok tek başıma üçünede ben koşturuyorum gelen giden ne zormuş hasta bakmak rabbim bana ve bu yaz günlerinde yatakta hiç kıpırdamadan yatan anneciğime sabır versin beni merak eden olduysa işte başımıza gelenler rabbime şükür canları sağ onları bize bağışladı allaha emanet olun
canlar nasılsınız keyifler nasıl inşş hepiniz iyisinizdir
bende geldim evimdeyimmm sizleri özledimm
canım oksijen güzel havası serin 20 gün kadar sonra incir toplmak için yine gideceğim hem annemlere yardım edeceğim hamde yazın sıcağından köy havasına sığınacağım bizim buralrda yaşanacak gini değil cok sıcak çokkk
temiz havayı depoladın demiii bizde seni özledikkkkk
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin çok üzüldüm tekrar çok çok geçmiş olsun biran önce iyileşirler ayaklanırlar inşallahh allahım sanada yardımcın olsun güç kuvvet versin amin
allahım yardımcın olsun ama sters atarsın toplaya toplaya inşallah keşke bizimde köyümüz olsaydıııne güzel temiz hava bol gıda
Herkese mucuks mucuks mucuks nasılsınız şekerlerim
Öncelikle papatya geçmiş olsun Allah korumuş bir daha yaşanmasın iyi olmana ve olmanıza sevindim
nevbaharım ne güzel sözlerdi çok hoşuma gitti kuzular nasıl öp yerime
yeteer mis gibi köy havası aldın demek çok iyi gelmiştir burdan hissetim valla o mis havayı
sevdam nabersin
kamer ilacı getirttin hadi hayırlısı olsun tek şişe vesile olsunda gelsin yaramaz
melike yunus paşa nasıl sıcaklarla aranız nasıl
tubiş mantarın geçtimi canım nerelerdesin en son ağrın vardı nasıl oldun
tarifilim sen nasılsın
kıvanççiğdem nasıl gidiyor
asi taşınıyosun hayırlı olsun canım
nurcik tatilde,
ipek paşayla,
bebekdls canım sen nasılsın
serap nerelerdesin ,
geçen gün melike bacı gelmiş (mairbef) daha sık gel tatlıım
tosti kayıp iyidir umarım
şifa yok
unutttuğum varmı acep varsa affedin hepinizi seviyruuuummmmm şimdilik gider
neeeeeeeeeeeeeeee deli kız ne zaman nasıl niye sölemiyosun yaaaaaaaa gelmiyosunda eskisi gibi yemin ederim ben korktum kendimden şu dakika dah adün öğlen vakti çamaşır asarken aklımdan geçirdim nerde d,ye b,de bombayla geliyomuş dedimkii geldin vallahi ayyy çok sevindim vallahiii tebriklerrrrrrrrraaa melikeee canım hoşgeldin nerelerdesin iyisindir inşallahh
hoşbulduk sevdam iyiyim tatlım bir gittim iki geldim ama.ilk yurcanıma özelden mesaj attım ama sanırım tatilse o yüzden geç görecek.iki başarısız geçen aşılamadan sonra hemen tüp bebek diyen doktoruma kendimi hazır hissetmediğimi söyledim ramazandan sonraya bıraktık.ve ben iğnesiz ilaçsız kendiliğinden hamile kaldım,şuan söylerken kendim bile inanamıyorum.sanırım 6 haftalık pazartesi günü doktor gidicem inşallah.bebek özlemimi ve üzüntülerimi sizinle paylaştım ve uzun bir süre ara vermiş olsamda siz ailem gibisiniz o yüzden sevincimi de sizinle paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?