Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz kaçırdım yaa anca temizliğimi bitirip geldim kimse kalmamış çiğdemcim faceden kabul ettim seni çok güzel hatunsun maaşaallah canım

Günaydıııııılaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr

gününüz aydın olsun, bereketli olsun, işleriniz rast gitsin , mutlulukla geçsin, dilekleriniz kabul olsun

kocaman kokulu öpücükler bende sizeeeeee

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sıcaktan eriyip akmasam eğer iyiym kuzum

ahh canım sorma valla aynen ben de öle 2 gecedir uyku tutmuyo bi de benim sıcaktan ayaklarımın altı yanıyo çok uyuz bişey uyuyamıyorum gecede 2 3 kere ayaklarımı yıkıyorum san ki duman çıkıyo yıkarkene akşama da kaynım gelecek yemek yapacam mutfağım da çoookkk sıcak oluyo nasıl yapacam bilmem

Günaydıııııılaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr

gününüz aydın olsun, bereketli olsun, işleriniz rast gitsin , mutlulukla geçsin, dilekleriniz kabul olsun

kocaman kokulu öpücükler bende sizeeeeee

canım günaydın maşallah egeye ne kadar tatlı öyle rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

kız sen kendindenmi söz ediyorsun benimi anlatıyorsunn benimde ayaklarımın altı yanıyor terlik falan giymiyorum yalın ayak yürüyorum evdaa mutfağımda sıcak ve küçük hiçç geresimyok valla eşim evde olmasa ben yemek falan yapmayacağım mutfakta ama

ahh kader arkadaşım benim bak gördün mü bi ortak noktamızı daha bulduk ben de tek olsam yapmıcam gerçi eşim bugünlerde zayıflama modunda az ve hafif şeyler yapıyorum benim mutfağım çok küçük değil büyükte değil normal ama feci sıcak hele bide fırını çalıştırınca kendimi tandıra kuzu ayyy şeyy koyun sanıyorum

tandırda koyun haa ya bizim burada birde nem var allahım 35 derece sıcaklı oluyor 50 derece birde mutfağın sıcağı
dünyanın cehenimi oluyor ev mutfakkk :26::26::26::26::26::26:

tandırda koyun haa ya bizim burada birde nem var allahım 35 derece sıcaklı oluyor 50 derece birde mutfağın sıcağı
dünyanın cehenimi oluyor ev mutfakkk :26::26::26::26::26::26:

yaa sizin oralar daha sıcak demek ki allahtan bizim burda çok ağaç var rüzgar da esiyo yoksa ben hergün ayılıp ayılıp bayılırım dayanamıyorum sıcağa işte bide eşim bu sıcakta cam açtırmıyo üstüne de tşört giyip pikeye sımsıkı sarılıyo ben de yatmıyorum yanın da sıcaklar bitene kadar ayrı yatacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…