kaçtım bendee görüşürzzzz
güle güleee canlarım burdan yazyım dedim durucum gidiyorsun
tarfilim kolay gelsin canım
daha ne yapsınn uyuz karı
yapmaz canım yapamazz nahh buraya yazıyorumm bizim kocişlerr kilooo veremezzzzz
kolay gelsin ..güle gülee
aynenn
ağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi akşamlar kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz kaçırdım yaa anca temizliğimi bitirip geldim kimse kalmamış çiğdemcim faceden kabul ettim seni çok güzel hatunsun maaşaallah canım
utandırıyorsun beni canım:78::78::78::78::78:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgünaydılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım gerçi öğlen oldu ama naber iyimisin yetercim
sıcaktan eriyip akmasam eğer iyiym kuzum
Günaydıııııılaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
gününüz aydın olsun, bereketli olsun, işleriniz rast gitsin , mutlulukla geçsin, dilekleriniz kabul olsun
kocaman kokulu öpücükler bende sizeeeeee
ahh canım sorma valla aynen ben de öle 2 gecedir uyku tutmuyo bi de benim sıcaktan ayaklarımın altı yanıyo çok uyuz bişey uyuyamıyorum gecede 2 3 kere ayaklarımı yıkıyorum san ki duman çıkıyo yıkarkene akşama da kaynım gelecek yemek yapacam mutfağım da çoookkk sıcak oluyo nasıl yapacam bilmem
kız sen kendindenmi söz ediyorsun benimi anlatıyorsunn benimde ayaklarımın altı yanıyor terlik falan giymiyorum yalın ayak yürüyorum evdaa mutfağımda sıcak ve küçük hiçç geresimyok valla eşim evde olmasa ben yemek falan yapmayacağım mutfakta ama
ahh kader arkadaşım benim bak gördün mü bi ortak noktamızı daha bulduk ben de tek olsam yapmıcam gerçi eşim bugünlerde zayıflama modunda az ve hafif şeyler yapıyorum benim mutfağım çok küçük değil büyükte değil normal ama feci sıcak hele bide fırını çalıştırınca kendimi tandıra kuzu ayyy şeyy koyun sanıyorum
tandırda koyun haaya bizim burada birde nem var allahım 35 derece sıcaklı oluyor 50 derece birde mutfağın sıcağı
dünyanın cehenimi oluyor ev mutfakkk :26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?