nurcik güldürdün beni
1. sen kilo vermişsin
2. eniştem almış ayrıca göbeklenmiş
3. nokta virgül ünlem
haklısın nurcanım yaa bendede aynı sorun var eşim hem şişkom diye sever beni halbuki kendindede göbek aldı başını gidiyo bu aralar
benim için sorun değil senin için sorun olmasın
vermişim dimi duru bacımmama şu göbek olduğu gibi duruyo oda az bişey gitse yaaa:95::95:
evet eniştenin göbeği almış başını gidiyoo ama o bunun farkında değil galibaaa
soru işareti ünlem işareti tire
vermişim dimi duru bacımmama şu göbek olduğu gibi duruyo oda az bişey gitse yaaa:95::95:
evet eniştenin göbeği almış başını gidiyoo ama o bunun farkında değil galibaaa
soru işareti ünlem işareti tire
az çapa işi, az kaynananın kahrı ,sonra tatilde tempolu oldu (kalabalıktık baya) giden kilolar böyle gitti rejim yapmadım yane :93:vermişsin tabi nasıl başardın acep
eniştemin durumu feci benim kocişe yaklaştı
iki nokta üst üste, parantez
az çapa işi, az kaynananın kahrı ,sonra tatilde tempolu oldu (kalabalıktık baya) giden kilolar böyle gitti rejim yapmadım yane :93:
noktalı virgül birgül aygül sevgül
seninki en azından dikkat etmeye başlamış bizimki öyle değil ..gece yatmadan öncve bey efendi yemek yemeden yatamıyoo :96::96::96::96:ben kilo vermeye başlayınca ona hatırlatmaya başladım göbeğini canım merak etme sen oda ekmek tüketimine falan dikkat etmeye başladı bu aralar
anlatıydım yaa çapada kaynanamın bana yaptıklarını .anlatmadımmı yoksaa :44:çapa tamam
kaynana kahrı mıı ?
tatilde kalabalık olunca haklıısın çok hareket
ama güzel olmuş kaç kilo verdin desem
seninki en azından dikkat etmeye başlamış bizimki öyle değil ..gece yatmadan öncve bey efendi yemek yemeden yatamıyoo :96::96::96::96:
anlatıydım yaa çapada kaynanamın bana yaptıklarını .anlatmadımmı yoksaa :44:
söylemezmiyim hiçç .kilolarımla mutluyum diyo dinlemiyo benii...kabus görüyo görmezmi gecenin bir yarısı bağırarak uyanıyo ve uyandırıyooonurcancım engel olsana yedirmee yatmadan önce yenirmi hiç kabuslar görür valla
durucum bulamadım yaaa
söylemezmiyim hiçç .kilolarımla mutluyum diyo dinlemiyo benii...kabus görüyo görmezmi gecenin bir yarısı bağırarak uyanıyo ve uyandırıyooo
kızlar mesai bitti lavaboya gideyim
ve çıkayım
hepicinizi kocaman kocaman öperim ve çıkarım
nurcancım engel olsana yedirmee yatmadan önce yenirmi hiç kabuslar görür valla
daha ne yapsınn uyuz karıgaliba biraz bişeytler söylemiştin laf sokmaları sonra zaten hastalandın
yapmaz canım yapamazz nahh buraya yazıyorumm bizim kocişlerr kilooo veremezzzzzramazana alıştırıyo galiba
kilolarıyla mutlumuşmu kendini kandırıyo eniştem
benim kociş bölümde biriyle iddiaya girdi ama rejim yaptığı yok
kızlar mesai bitti lavaboya gideyim
ve çıkayım
hepicinizi kocaman kocaman öperim ve çıkarım
kolay gelsin ..güle güleebende çıkıyorum canım yemek yapıcam yarın görüşmek üzere
aynennasıl yemezse kabuslar görür canım benimkide öyle ne beni uyutur ne kendiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?