allah korusun kız demem öylee ...sıcaklardan hiç birşey yapası yokki insanınnamiinn ama ben bugün tembellik yapıyorumsonrada ayvayı yicem
zaten geçen hafta adamın biri beni çıldıırttı bu sefer tam çıkarım işten abuuuuuuuuuuuu
şuanda halimi görsenn gülersin bana..üstüm başımı soğuk suyla ıslattım hepnurcikimm ellini yüzünü yıka serin su iç aydın dahada sıcaktır allah yardımcınız olsun
allah korusun kız demem öylee ...sıcaklardan hiç birşey yapası yokki insanınn
şuanda halimi görsenn gülersin bana..üstüm başımı soğuk suyla ıslattım hepsabah uyanınca soğuk duş almıştımm ama hiçç bir işe yaramadıı..ramazanda yaklaşıyorr bu sıcaklarda zor olacakk ..Allah yardımcımız olsun
doğrudur ıslatsanda fayda etmiyor ramazanı bende düşünüyorum galiba tutamıycam ben bilmiyorum
ilk gün tutmaya çalış olmadı hafta sonları evde kaldığın zamanlar tutarsın canım
ben eskisi gibi dayanıklı değilim son senelerde fire verdim
yanılıyonnn lolita gibi hatunsunn vesselamm
tarfil naber canım
iyim tatlım çok şükür sen nasılsın
ayy nurcikim kociş öyle demiyo ama bak aynen şöyle dedi
geçen gün ofisten aşağı baktım sen servise gidiyodun aman ne görüyorum dedim yanından bir bayan geçti ama senin yarın kadar çok kilo almışın hemde çok yani kötü görünüyosun
zaten bu adam beni çıldırtmaya gelmiş dünyaya
bende iyiyim işte herşey aynı
canım face kullanıyonmu
erkek milleti topununn, nokta...noktaa ..noktaaaa..bizimkide dalga geçip durur yakında kapılardan geçemiyeceksin diyoo bana sanarsınki kendisi bay mankenn :90::90::90:
erkek milleti topununn, nokta...noktaa ..noktaaaa..bizimkide dalga geçip durur yakında kapılardan geçemiyeceksin diyoo bana sanarsınki kendisi bay mankenn :90::90::90:
ben kullanmıyorum canım eşim izin vermiyor malesefbikaç arkadaşım var sadece faceden eşimin hesabından
anladım canım izin verseydi iyi olurdu
benimkide izin vermiyordu şimdi birşey söylemiyor
eğer istersen eşin sorun çıkarmazsa ekleyebilirim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?