Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amiinn ama ben bugün tembellik yapıyorum sonrada ayvayı yicem
zaten geçen hafta adamın biri beni çıldıırttı bu sefer tam çıkarım işten abuuuuuuuuuuuu
allah korusun kız demem öylee ...sıcaklardan hiç birşey yapası yokki insanınn

nurcikimm ellini yüzünü yıka serin su iç aydın dahada sıcaktır allah yardımcınız olsun
şuanda halimi görsenn gülersin bana..üstüm başımı soğuk suyla ıslattım hep sabah uyanınca soğuk duş almıştımm ama hiçç bir işe yaramadıı..ramazanda yaklaşıyorr bu sıcaklarda zor olacakk ..Allah yardımcımız olsun

allah korusun kız demem öylee ...sıcaklardan hiç birşey yapası yokki insanınn

doğrudur ıslatsanda fayda etmiyor ramazanı bende düşünüyorum galiba tutamıycam ben bilmiyorum

yanılıyonnn lolita gibi hatunsunn vesselamm

ayy nurcikim kociş öyle demiyo ama bak aynen şöyle dedi

geçen gün ofisten aşağı baktım sen servise gidiyodun aman ne görüyorum dedim yanından bir bayan geçti ama senin yarın kadar çok kilo almışın hemde çok yani kötü görünüyosun

zaten bu adam beni çıldırtmaya gelmiş dünyaya

erkek milleti topununn, nokta...noktaa ..noktaaaa..bizimkide dalga geçip durur yakında kapılardan geçemiyeceksin diyoo bana sanarsınki kendisi bay mankenn :90::90::90:

erkek milleti topununn, nokta...noktaa ..noktaaaa..bizimkide dalga geçip durur yakında kapılardan geçemiyeceksin diyoo bana sanarsınki kendisi bay mankenn :90::90::90:

nurcik güldürdün beni

1. sen kilo vermişsin
2. eniştem almış ayrıca göbeklenmiş
3. nokta virgül ünlem

haklısın nurcanım yaa bendede aynı sorun var eşim hem şişkom diye sever beni halbuki kendindede göbek aldı başını gidiyo bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…