Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim işte o yıldızname oluyo kurandan bakılan onu herkes bakamaz zaten bencede git ona baktır derim
bu arada korucu bişey falan taksana iyi olur bu konularda

kzılar nasılsınızz has yeni geldin hava cıcak size baktım ama sayfalr uçmuş okumadım valla

kızlar morelim çok bozuk. yakın arkadaşım bana mail göndermiş. regl i geçmiş hamile olabilirmiş bugün eşiyle doktora gidiceklermiş. ben senden önce hamile kaldım yazmış. ben de 5 aydır düşünüyorum. çok üzüldüğümüde biliyor. 2. çocuğuna hamile haziranda gebe kalmak isityordu hemen tutmuş. ben senden önce hamile kaldım lafına bozuldum ama benim sıpada gelmiyorki şu milletin çenesini kapatayım. hergün birisi soruyor ne oldu çocuk düşünüyormusun diye. sıkıldım artıkkkk. morelim çok iyiydi ama şimdi çok kötüyüm ağlayasım varrrr

arkadaşın yarışta felan zannetti kendini galiba...ne ayıp...hiç bozma moralini...

cnm ben de üç yıllık evliyim benimle evlenen kuzenimin eltimin komşunun hepsinin bebişi oldu etrafımızda hep böyle acımasızlar oluyor Allah böyle insanlara akıl fikir versin unutuyorlar veren de alan da Rabbim inşallah hepimiz hamiş olacağız

kıyamam canım takma allahım büyük inşalalh kollarına almayı nasip edecekkk sen üzülme ağlama allahına sığın canım

aynen öyle canım allahım merhamet versin ne diyeyimm

slm nasılsınız arkadaşlar ben hamileyim 8 haftalık ikizlerim olacak
allahım bütün hepinizin gönlünden geçenin olması dileğimle....

valla kuzum sereny arkadaşın cavebını çok bebeğdimmm ne diyeceksin kendini bilmeyene kendini öğretemesinnn

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canlarım ben şimdi işten çıkıyorum yarın görüşmek üzere allaha emanet olun öpt hepinizi....

allahım tez zamanda dağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım allahım hayırlı evlatlar nasip etsin çok sevindimmm

sağol canım iyi geçmiş iyiydi yarın taburcu olacak sanırım

ne çabuk maşallah hemen iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…