valla canım aynısı bi kaç arkadaşımda dedi memnun kalmadılar pek ama benimkide iyi baktı sanırım çok ağlamaktan bitkin bi haldeysin ondan uğraşmış olabilir canım benim bahsettiğim hoca yaşlı erkekmiş çevremdeki insanlar hepsi ona gitmişler kurandan bakıyormuş canım herkes faydasını görmüş canım hem iş yerimede yakın haftaya gidebilirim annemle öğle tatilinde yada cumartesi günü inanırmısın dün varya hiç içimden dua okumak falan gelmiyordu herşeye isyan ediyordum ama bişey vardı basınç yapıyordu zorla dilim dua okuyordu okuya okuya kendime geldim canım ve 2 gündür rüyamda şeytanları görüyorum o kadar çok korkuyorumki anlatamam ağlıyormuyum nappıyorum bilmiyorum ama bana şeytanlar durmadan benimle konuşmaya çalışıyorlardı bende susup allaha yalvardığımı hatırlıyorum canım
herkes gitmişşşşş
canım benim işte o yıldızname oluyo kurandan bakılan onu herkes bakamaz zaten bencede git ona baktır derim
bu arada korucu bişey falan taksana iyi olur bu konularda
geldim canım balkonda çay yudumladım geldim
işte zaten onun için gidecem canım sakıncası yoksa msn adresini verebilirmisin canım
ben işyerinde msn açmıyorum canım yinede özeline yazayım ama istersen face açayım olarmı
kzılar nasılsınızz has yeni geldin hava cıcak size baktım ama sayfalr uçmuş okumadım valla
kızlar morelim çok bozuk. yakın arkadaşım bana mail göndermiş. regl i geçmiş hamile olabilirmiş bugün eşiyle doktora gidiceklermiş. ben senden önce hamile kaldım yazmış. ben de 5 aydır düşünüyorum. çok üzüldüğümüde biliyor. 2. çocuğuna hamile haziranda gebe kalmak isityordu hemen tutmuş. ben senden önce hamile kaldım lafına bozuldum amabenim sıpada gelmiyorki şu milletin çenesini kapatayım. hergün birisi soruyor ne oldu çocuk düşünüyormusun diye. sıkıldım artıkkkk. morelim çok iyiydi ama şimdi çok kötüyüm ağlayasım varrrr
kızlar morelim çok bozuk. yakın arkadaşım bana mail göndermiş. regl i geçmiş hamile olabilirmiş bugün eşiyle doktora gidiceklermiş. ben senden önce hamile kaldım yazmış. ben de 5 aydır düşünüyorum. çok üzüldüğümüde biliyor. 2. çocuğuna hamile haziranda gebe kalmak isityordu hemen tutmuş. ben senden önce hamile kaldım lafına bozuldum amabenim sıpada gelmiyorki şu milletin çenesini kapatayım. hergün birisi soruyor ne oldu çocuk düşünüyormusun diye. sıkıldım artıkkkk. morelim çok iyiydi ama şimdi çok kötüyüm ağlayasım varrrr
cnm ben de üç yıllık evliyim benimle evlenen kuzenimin eltimin komşunun hepsinin bebişi oldu etrafımızda hep böyle acımasızlar oluyor Allah böyle insanlara akıl fikir versin unutuyorlar veren de alan da Rabbim inşallah hepimiz hamiş olacağız
hoşgeldin canım nasıl geçti ameliyat
arkadaşın yarışta felan zannetti kendini galiba...ne ayıp...hiç bozma moralini...
slm nasılsınız arkadaşlar ben hamileyim 8 haftalık ikizlerim olacak
allahım bütün hepinizin gönlünden geçenin olması dileğimle....
slm nasılsınız arkadaşlar ben hamileyim 8 haftalık ikizlerim olacak
allahım bütün hepinizin gönlünden geçenin olması dileğimle....
sağol canım iyi geçmiş iyiydi yarın taburcu olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?