Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tabiki canım normalde etrafımdakiler sen kilolu değilsin diyolardı ama doktorum kilo ver verrrr diyodu devamlı. kadınların başlı başına sorun yaşadığı pco olayı şişman kadınlarda %90 ortaya çıkıyo ve doktorın bile kesin sonucu bilmediği halde zayıflayınca pco gidiyo normale dönüyo valla araştırın bak göreceksiniz. hormonlar düzgün çıkabilir,hiç bi,r sorun yokmuş gibi görünür ama maalesef hem erkek için hem kadın için kilo özellikle göbek,bel kısmı çok önemli ahh şu boğazdan kesip 6 kilo daha versem bişey istemeyeceğim..

haklısın ablam yanlış anlamam görünenn köy klavuz istemez misali evlendiğimde 58 kiloydum şimdi isa 78 ama kilo veremiyorum troid problemimde var artı tedavi için kullandığım ilaçlarda mahvetti ben

troid evet kilo vermeyi çok zorlaştırıyo canım bak ipektede vardı doktoru diyet verdi birebir ona uydu hem kilo verdi hem tiroitten kurtuldu iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim canım çünkü tiroidte hamile kalmayı engelleyen faktördür. güzel bir diyetle hepsinden kurtulabilirsin ama sporda gerekli canım

kızlarrr bugün falcıya gidicemm fala inanma falsız kalma misali çokkk iyi dediler arkadaş randevu almış gelirmisin dedi tamam dedimm iple çekiyom ne diyecek bakalımm..amaa şöle bir sorunum var falcıdan çıkınca dediklerini %70 ini unutuyomm :))) acaba tele kaydetsem olurmu

haklısın tatlım kısmet bakalım bu ara doktora gitmeye ara verdim iki aydır gitmiyorum inan çok sıkıldım çünkü stresi yetiyordu artık stres yapmıyorum ilaç kullanmıyorum bakalım ne olacak bi kaç ay daha böle geçsinde sonra tekrar başlayacağım dr gitmeye

tele kaydet bakalım ne diyecek yinede inanma derim ben

inşalalh verirsin canım evet fotodan baktım öyl ekilolu değilsiin demek drun var bi bildiği de ver diyor benim arkadaş veriyor bakalım onun adına da çok sevindim çünkü normalde dert yanıyordu veremiyorum diye şimdi iyice azimledi galiba 3 kilo yine iyi verdi bi 7 kilosu mu ne kalmış hayırlısıyla verir inşalalh ramazandan sonrada eşimle spor salonuna yazılmayı düşünüyoruz bakalım zaman ne gösterecek akşamları yemeyi neredeyse kestim artık

evett maalesefff stressi çokk canımm olsun ara vermen iyi olmuş kendini toparlarsın

tele kaydet bakalım ne diyecek yinede inanma derim ben

yokyaa ben öle fal baktırıpta hayatımı ona göre yönlendiren biri kesinlikle değilim ama baktırmadanda edemem

kaydet bizedee anlat canım geçen ben baktırdım dünde bi arkadaşım baktı bakalım bi iş arkadaşta baktı bana sizin bebğiniz olmasın diye büyü yapmışlar dedi bende inanmadım allah var ayakkabılarımı çıkarttı zorla içini tükürdüüüübüyüyü bozuyormuş bide bakan erkek dedikleri şşimdiye kadar hep çıktı bakalımmm doğrumu yalan mı allah bilir dediğin gibi fala inanma falsızda kalmaaaa

bende baktım yüzmeye gideyim diye düşündüm ama önümüz ramazan olunca kaldı bende tekrardan kışın spora başlarım olmazsa inan hantallık kalkıyo üstümden spor yapınca..
ama öğün atlama yememzlik yapma vucüdunu tembelleştirirsin sonra

evett maalesefff stressi çokk canımm olsun ara vermen iyi olmuş kendini toparlarsın

yokyaa ben öle fal baktırıpta hayatımı ona göre yönlendiren biri kesinlikle değilim ama baktırmadanda edemem

insan merak ediyo değilmi bak ben bile ne diyecek meraklandım baktırda anlatırsın sonra

oda iyiymiş :)) demek ayakkabıya tükürdü :))
bu arada ben sen,n tanıdığın kişiyide aradım nurcan dedimi sana :))

canım bizimkisi nasıl bünyeysee sülalede aç olunca daha çok hareketli ve tempolu çalışıyoruz yemek yiyincede oluyorda açken daha keyifli iş yapılıyor ondan kendimi bildim bileli öyleyiz annemde öyle şimdiye kadar hiç bi sorun çıkmadı ama allahta göstermesin

oda iyiymiş :)) demek ayakkabıya tükürdü :))
bu arada ben sen,n tanıdığın kişiyide aradım nurcan dedimi sana :))

aaaa sahi unuttum bak ben onu ne dedi sana ilk zamanlar faydasını gördüm ben bildi ve iyi geldi ama bi tane çok iyi hoca varmış nurcanada dedim çok çok eski hocalardanmış nazar duası yazdıracam kaldıramıyor bünyem bide biz nazara gelince acaip sinirli oluyoruz eşimle tartışıyoruz dün felak nas okudum durmadan hani sana demiştim dün çok sıkıntılıyım diye eşimle hafif gereksiz bi tartışma yaşadık inan var ya herşeyden soğumuştum kendimi zorla duaya verdimde iyi geldi valla rahatladım

kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz az bi işim var onu halledip arabayı temizliycem eşim kaç gündür diyo bi türlü temizlemedim bugün halledeyim baride onunda gönlü olsun bnmeyi biliyorsunda neden temizlemiyorsun diyo hepinizi öptüm hayırlı günler

kolay gelsin canım eşininde dili pabuç kadarmış valla hadi gönlünü yapda akşama neşesi yerine gelsinnnn

bana pek bişey demedi ümitlide konuşmadı bana göre :) benlik bi olayınız yok dedi büyü müyü yani temiz dedi çocuk için tüp deneyin dedi :)) bende tşk ettim kapadımm :)))

yaa ben yıldıznameye baktırmak istiyorum aslında ama onuda bakan çok az el vermiş birileri olması lazım..

demek çok çabuk nazara geliyonuz bol bol okuduğun duaları oku canım en iyi dualar bunun için nas,felak,kevser dir.

vay arabayı erkekler temizler genelde deseydin :)) neyse kolay gelsin canım görüşürüz

valla canım aynısı bi kaç arkadaşımda dedi memnun kalmadılar pek ama benimkide iyi baktı sanırım çok ağlamaktan bitkin bi haldeysin ondan uğraşmış olabilir canım benim bahsettiğim hoca yaşlı erkekmiş çevremdeki insanlar hepsi ona gitmişler kurandan bakıyormuş canım herkes faydasını görmüş canım hem iş yerimede yakın haftaya gidebilirim annemle öğle tatilinde yada cumartesi günü inanırmısın dün varya hiç içimden dua okumak falan gelmiyordu herşeye isyan ediyordum ama bişey vardı basınç yapıyordu zorla dilim dua okuyordu okuya okuya kendime geldim canım ve 2 gündür rüyamda şeytanları görüyorum o kadar çok korkuyorumki anlatamam ağlıyormuyum nappıyorum bilmiyorum ama bana şeytanlar durmadan benimle konuşmaya çalışıyorlardı bende susup allaha yalvardığımı hatırlıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…