Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aranıza yenı katıldım.. ben de cocuk sahıbı olmak ıstıoyorum ve Ocaktan berı denıyoruz. Ben kıst amelıyatı esımde varıkosel amelıyatı gecırdı. Şimdi kürlere basladık.. ben sogan kurune esımde kacıboynuzu kürüne basladı. yenı oldugumdan nereye yazacagımı bılemedım. ve sızın topiğnizi gordum. Burdakı acıklamalarınız cok samımı ve bu konular herkesle konusulmuyor maalesef( umarım Allah hepımızın dualarını kabul eder( bakalım kürler işe yaracakmı

bende serenayın yazısını çok beğendm. teşekkür ederim hepinize. doğru yarışta sandı sanırım kendisini.

bugün gazetede bir haber okudum. 17 yıllık evlilermiş doktor takibinde 18 kez hamile kalmış ama çocuğunu her seferinde kaybetmiş. 19. denemede hamile kalmış :))) onun adına çok sevindim. ama o kadar uzun süre beklemek allah büyük sabır vermiş demekki. umarım bizler en kısa zamanda anne oluruz. ALLAH hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun. artık üzülmeyelim.

hoşgeldin canım. ALLAH yardımcınız olsun umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz.......

aramıza yeni katılanlar olmuş kızlar hoşgeldiniz rabbim sizinde yardımcınız olsun ve gönlünüzden geçeni bir an evvel size kavuştursun

aramıza hoş geldiniz kızlarrrrr

aramıza hoşgeldin canım allahım bekletmeden bir an önce nasip eder bende 2 kere kist ameliyat oldum 2 sendir tedavi gördüm şimdi geçen ay dr kontrolüne gittim tedaviye aravermek istediğimi söyledim çok yoruldum rabbim hepimize güç sabır versin.evet haklısın canım herkesle konuşulmuyor çünkü anlamıyorlarr

Günaydın kızlar hepinizi öperim

hathar hamilemisin hayırlı olsun canım tebrik ederim, çok sık uğramıyosun gelde anlat neler yaptın

sevdam yan çizmek demeyelim akşam bir duşa giriyim dedim ege ortalığı yıktı eşimde ne oyalanıyosun çabuk çık diye bağırdıki duşa yeni girmiştim anla halimi babayla durmuyo eşimde vasıtalara izin veriyo hiçde bindirmedi oğlanla, dünyanın lafını sayar hadi egeyi bıraktım diyelim inan bana telefon telefon üstüne arar zor bir adam ne yapayım hergünümüz kavgayla geçiyo, kuaföre gidiyorum kaş aldırcam hemen telefon hadi nerdesin kauföre gidince kendini kaybediyorsun falan filan ne yapayım sen söle şimdi

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

ben çıkar vııııınnn

allahım sana güç kuvvet sabır versin canımmm ne söylesek boşş

canım uğruyorumda biraz fena oluyorum devamlı ekrana bakamıyorum....

benim kocada biraz sinirli :) çok söylenir oda. çocuk sesine tahammülü yok migreni olduğu için anında başı ağrıyor. bebikimiz olduğunda ne yapıcam ben bu kocişle bilmem....

Son düzenleme:
aynen çiğdem yaaaa bıraktım artık zaten

canım en son tahlil yaptırcaktın neler yaptın anlatsana

en iyisini yapmışsın canımm

amin inşallahhh demii iyiki var

benim kocada biraz sinirli :) çok söylenir oda. çocuk sesine tahammülü yok migreni olduğu için anında başı ağrıyor. bebikimiz olduğunda ne yapıcam ben bu kocişle bilmem....

ayy ne çok zor benim komşum hamile kendisinde de migren varmış aynen dediğin gibi sadece çocuk sesine değil hiç bi sese tahammülü yok bende içimden dünyaya gelecek çocuk için dua ediyorum ve şimdiden çocuğa acıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…