canlarım ben şimdi işten çıkıyorum yarın görüşmek üzere allaha emanet olun öpt hepinizi....
aranıza yenı katıldım.. ben de cocuk sahıbı olmak ıstıoyorum ve Ocaktan berı denıyoruz. Ben kıst amelıyatı esımde varıkosel amelıyatı gecırdı. Şimdi kürlere basladık.. ben sogan kurune esımde kacıboynuzu kürüne basladı. yenı oldugumdan nereye yazacagımı bılemedım. ve sızın topiğnizi gordum. Burdakı acıklamalarınız cok samımı ve bu konular herkesle konusulmuyor maalesef( umarım Allah hepımızın dualarını kabul eder ( bakalım kürler işe yaracakmı
allahım tez zamanda dağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım allahım hayırlı evlatlar nasip etsin çok sevindimmm
ne çabuk maşallah hemen iyileşir inşallah
aranıza yenı katıldım.. ben de cocuk sahıbı olmak ıstıoyorum ve Ocaktan berı denıyoruz. Ben kıst amelıyatı esımde varıkosel amelıyatı gecırdı. Şimdi kürlere basladık.. ben sogan kurune esımde kacıboynuzu kürüne basladı. yenı oldugumdan nereye yazacagımı bılemedım. ve sızın topiğnizi gordum. Burdakı acıklamalarınız cok samımı ve bu konular herkesle konusulmuyor maalesef( umarım Allah hepımızın dualarını kabul eder ( bakalım kürler işe yaracakmı
bende serenayın yazısını çok beğendm. teşekkür ederim hepinize. doğru yarışta sandı sanırım kendisini.
bugün gazetede bir haber okudum. 17 yıllık evlilermiş doktor takibinde 18 kez hamile kalmış ama çocuğunu her seferinde kaybetmiş. 19. denemede hamile kalmış :))) onun adına çok sevindim. ama o kadar uzun süre beklemek allah büyük sabır vermiş demekki. umarım bizler en kısa zamanda anne oluruz. ALLAH hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun. artık üzülmeyelim.
sende allaha emanet ol iyi akşamlarrr:80::80:
Günaydın kızlar hepinizi öperim
hathar hamilemisin hayırlı olsun canım tebrik ederim, çok sık uğramıyosun gelde anlat neler yaptın
sevdam yan çizmek demeyelim akşam bir duşa giriyim dedim ege ortalığı yıktı eşimde ne oyalanıyosun çabuk çık diye bağırdıki duşa yeni girmiştim anla halimi babayla durmuyo eşimde vasıtalara izin veriyo hiçde bindirmedi oğlanla, dünyanın lafını sayar hadi egeyi bıraktım diyelim inan bana telefon telefon üstüne arar zor bir adam ne yapayım hergünümüz kavgayla geçiyo, kuaföre gidiyorum kaş aldırcam hemen telefon hadi nerdesin kauföre gidince kendini kaybediyorsun falan filan ne yapayım sen söle şimdi
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben çıkar vııııınnn
hathar hamilemisin hayırlı olsun canım tebrik ederim, çok sık uğramıyosun gelde anlat neler yaptın
sevdam yan çizmek demeyelim akşam bir duşa giriyim dedim ege ortalığı yıktı eşimde ne oyalanıyosun çabuk çık diye bağırdıki duşa yeni girmiştim anla halimi babayla durmuyo eşimde vasıtalara izin veriyo hiçde bindirmedi oğlanla, dünyanın lafını sayar hadi egeyi bıraktım diyelim inan bana telefon telefon üstüne arar zor bir adam ne yapayım hergünümüz kavgayla geçiyo, kuaföre gidiyorum kaş aldırcam hemen telefon hadi nerdesin kauföre gidince kendini kaybediyorsun Yasakli Sitean filan ne yapayım sen söle şimdi
ben çıkar vııııınnn
allahım sana güç kuvvet sabır versin canımmm ne söylesek boşş
canım uğruyorumda biraz fena oluyorum devamlı ekrana bakamıyorum....
aramıza hoş geldiniz kızlarrrrr
sevdam yan çizmek demeyelim akşam bir duşa giriyim dedim ege ortalığı yıktı eşimde ne oyalanıyosun çabuk çık diye bağırdıki duşa yeni girmiştim anla halimi babayla durmuyo eşimde vasıtalara izin veriyo hiçde bindirmedi oğlanla, dünyanın lafını sayar hadi egeyi bıraktım diyelim inan bana telefon telefon üstüne arar zor bir adam ne yapayım hergünümüz kavgayla geçiyo, kuaföre gidiyorum kaş aldırcam hemen telefon hadi nerdesin kauföre gidince kendini kaybediyorsun falan filan ne yapayım sen söle şimdi
ben çıkar vııııınnn
günaydın canlarmmmm nasılsınız bakalım hepinize kucaklar dolusu günaydın öpücüğü gönderiyorummmm
aynen çiğdem yaaaa bıraktım artık zaten
canım en son tahlil yaptırcaktın neler yaptın anlatsana
aynen çiğdem yaaaa bıraktım artık zaten
canım en son tahlil yaptırcaktın neler yaptın anlatsana
teşekkürler kızlar.... iyi ki böyle bir site var yoksa derdimizi sıkıntımızı kime anlatacağız.... kim hergün bizi dinler ki
birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim. ALLAH çocuk isteyen herkezin dualarını kabul etsin.
benim kocada biraz sinirli :) çok söylenir oda. çocuk sesine tahammülü yok migreni olduğu için anında başı ağrıyor. bebikimiz olduğunda ne yapıcam ben bu kocişle bilmem....
benim kocada biraz sinirli :) çok söylenir oda. çocuk sesine tahammülü yok migreni olduğu için anında başı ağrıyor. Bebikimiz olduğunda ne yapıcam ben bu kocişle bilmem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?