Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet ya bazen bende evde eşimle konuşurken arada geçen yok yumurtladım yumurtlayamadım yok çatladı çatlamadı laflarına gülüyorum eşimin bile diline farketmeden o kadar yerleşmiş ki bak canım sana incir aldım ye yumurtaların çatlasın falan diyo hani ben söyleyince normal geliyor da eşimin ağzından duyunca komik oluyor kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaa kız ipek yoksam sen tarihleri yanlış hesaplayıp gününü mü geçirdiinnnnn ayyy hadi hayırlısıı yaaaaaaaaa

yok kız geçmedi günüm 28 aralıkta aşılama oldum onbeş gün 11 ocakta doluyodu
10 ocakta hastalandım şimdi tekrar olucam işte heveslendirmeyin beni :kedi:

inşallah allah yüce melekleriyle bizlere bebek başeder inşalllah yüce allah bu yolda melekleriyle bize destek verir güç verir hepinizi allah korusun meleklerle meleklerle ve allah benim ve hepinizin yanında dursunlar allah ve melekleri sizlere en kısa zamanda bebek indirsinler banada indirsinler eğer hastaysanız kısırsanız allah ve melekleri sizlere mucize yaşatsınlar ve şifasını versinler bereketini artırsın allah ve melekleri sizleride korusun sizi rızıklandırsınlar

Kedersiz ablam geçen ay akıntım var demiştim ya o adet belirtisiymiş sökmeye başlıyormuş ama şuan öyle bişey yok geçen 2-3gün önceden başlamıştı söylemiştim ya bakalım hayırlısı...

avukat bozuntusu başka yere buraya gelip huzurumuzu bozma alsanaalsanasmile

korunmayı ilk bıraktığımda hemen hamile kalırım gibi gelmişti ama zamanla anladımki hiç de öyle göründüğü gibi kolay değilmiş meğer ne ağrılar sıkıntılar eziyetler çekiliyormuş dediğin gibi bu daha başlangıç hayırlısıyla doğana kadar hep bi tedirginlik oluyor gerçi doğduktan sonra da bitmiyor ya neyse bu yolda stres yapmamayı zor da olsa öğrendim tabi sabretmeyi de

bence sen benden daha ümit veriyosun hem tedav, oldun hem günün geçmiş doktorunu ne zaman arıyacaksın belki tahlil yaptırır

ama geçen ay 11de oldum...ben 8zinde olmuştum daha öncelerde ama gecen ay ve önceki ay 11de oldum...bak iyi okuyun...genede geçmişmi oluyor ben hesaplamayı bilmiyomda ona göre yarın ararım doktorumu

kızlar özlüyorum valla ben sizi sayfalar almış başını gitmiş yetişemiyorum benim moralim bozulmuştu ama nevbahar azıcık sevindirdi beni eşim azıcık yaz sonra yat diyo yarın evime döncem nasipse fırsat buldukça yazarım kızlar öptüüüm

ama geçen ay 11de oldum...ben 8zinde olmuştum daha öncelerde ama gecen ay ve önceki ay 11de oldum...bak iyi okuyun...genede geçmişmi oluyor ben hesaplamayı bilmiyomda ona göre yarın ararım doktorumu

canım benimde 2 ay üst üste aynı tarihte olmuştu bazen öyle denk geliyor ama önemli olan her ay kaç günde bir oluyorsun ?eğer 28 günde bir adet oluyorsan 3_4 gün gecikmiş oluyor bu durumda sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…