ben seninkinide hesapladım ama cevap yazmadın :dilcikar:
inş güzel ve kaliteli yumurtaların olmuştur:)) birbirimiz için ettiğimiz dualara bakın ya kaydirigubbakcemile3 (güzel yumurtaların olur)
daha şimdiden sıkıntıya sokma kendini rahat olki bebişin annesine sıkı sıkıya tutunsun
anaaaaaaaaaa kız ipek yoksam sen tarihleri yanlış hesaplayıp gününü mü geçirdiinnnnn ayyy hadi hayırlısıı yaaaaaaaaa
canım sen 11 ocakta adet olmuştum dedin dimi ben heasapladımda 4+1 hafta diyor senin adetin kaç günde bir gelir
yok kız geçmedi günüm 28 aralıkta aşılama oldum onbeş gün 11 ocakta doluyodu
10 ocakta hastalandım şimdi tekrar olucam işte heveslendirmeyin beni :kedi:
senin adetlerin düzeliydi bildiğim kadarıyla dimi kani
benim mesela 28 günde bir gelir çoğu zaman ..ama bazen geciktiğide oluyor tabi
opuyorumnanaktanöptümmm kışlarrrrr
şimdi gördüm özür dilerim ablamm ben ben 8zinde olmuştum daha öncelerde ama gecen ay ve önceki ay 11de oldum...
inşallah allah yüce melekleriyle bizlere bebek başeder inşalllah yüce allah bu yolda melekleriyle bize destek verir güç verir hepinizi allah korusun meleklerle meleklerle ve allah benim ve hepinizin yanında dursunlar allah ve melekleri sizlere en kısa zamanda bebek indirsinler banada indirsinler eğer hastaysanız kısırsanız allah ve melekleri sizlere mucize yaşatsınlar ve şifasını versinler bereketini artırsın allah ve melekleri sizleride korusun sizi rızıklandırsınlar
opuyorumnanaktan
]
8 ocakmı yine hesapladım 4+4 :1shok: kıs yoksa sen hamilemisin :Saruboceq:
canım korkucak bi şey yok ki hem bu iğnelerin kalamı göbekmi olacağına doktor karar veriyo hangisi senin için uygunsa oradan yapılıyo cayamazsınlmaz: daha yolun başındasın dur bakalım hamile kalmak bi şey değil sonrasıda var bu işin allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin şimdi iğne nasıl olcam deriz sonra tuttumu tutacakmı sonra aman bi şey olmasın sağlıklı büyüsün doğsun ...... devam edip gidicek
şimdi gördüm özür dilerim ablamm ben ben 8zinde olmuştum daha öncelerde ama gecen ay ve önceki ay 11de oldum...
bence sen benden daha ümit veriyosun hem tedav, oldun hem günün geçmiş doktorunu ne zaman arıyacaksın belki tahlil yaptırır
nazracam hoşgeldin bacım nasılsın
avukat bozuntusu başka yere buraya gelip huzurumuzu bozma alsanaalsanasmile
ama geçen ay 11de oldum...ben 8zinde olmuştum daha öncelerde ama gecen ay ve önceki ay 11de oldum...bak iyi okuyun...genede geçmişmi oluyor ben hesaplamayı bilmiyomda ona göre yarın ararım doktorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?