Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk bacım fena deilim kasıklarımda batmalar var nevbaharında öyle olmuş rahatladım biraz

canım kasıkta batmaların olması iyiye işaretmiş nevo arkadaşımıznda öyle olmuş inş sonucunda nevo arkadaşımıznki gibi pozitif olur :CüvCüv:senin içinde topiği inletiriz :lepi:

canım benimde 2 ay üst üste aynı tarihte olmuştu bazen öyle denk geliyor ama önemli olan her ay kaç günde bir oluyorsun ?eğer 28 günde bir adet oluyorsan 3_4 gün gecikmiş oluyor bu durumda sositososito

normalde 28 günde bir oluyorum düzenli ablacım doktorda öyle söylemişti düzene girdi diye arada sapıtıyo ama nadiren yani

hayırdır bi sorunmu var kedersiz

canım ben bu kişiyi çok iyi hatırladımda ..daha önce siteden atıldı .bilmem hatırlarmısınız size açtığı topikin linkini göndermiştim saçma sapan şeyler yazmıştı yok yasemin köylü arkadaşımın kızı hasta yok karı koca çıldırıyor yok bilmeme ne ondan sonra yine başka isimle üye oldu bu sefer yine başka bir topik açmış yok ben tüpbebekle hamileyim ama daha bakireyim kk daki çoğu kadını çileden çıkarmıştı şimdi yine bu isimle üye olmuş saçma sapan laflar ediyor yok kısırsınız diyo bize manyakmıdır nedir

hatırladım kendini avukat sanan saçma sapan kişilik amaaan be kedersizim
boşver bozma sinirini kısır olabiliriz ama en azından onun gibi deli değiliz akıl sağlığı her şeyden önemli biliyosun :lepi:

ammaaannnn canım ya ne takıyosun bende inşallah hayırlısı olur dedim salak gibi biz kısırsak kendi neymiş acaba salla gitsin ya üzme kendini

yarın işlerime yakın zaten giderim canım akşamada haber getiririm size
yarın senin güzel haberini dört gözle bekliyecez
hatırladım kendini avukat sanan saçma sapan kişilik amaaan be kedersizim
boşver bozma sinirini kısır olabiliriz ama en azından onun gibi deli değiliz akıl sağlığı her şeyden önemli biliyosun :lepi:

allah akıl fikir versin ne diyelim:hulya:

kızlar arma motoruna gebelik hesaplama diye yazdım biyere girdim 11 ocak2010 diye yazdım 4hafta 1günlük hamilesiniz çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…