canım sanırım değişiyor benim aşılama tedavisinde her ikisinde de kalçadan olmuştu ..tüpbebek tedavimde yine kalçadan olacaktı ama çok yumurtam olduğu için başka bir çatlatma iğnesi yazdı dr onu göbekten yapmıştım ..
valla canım bana adı falan verilmedi sadece yumurta takibine başlıyoruz denip klomen ve tedavi takvimi verildi
walla ara ara çok ağrım oluyo ama geçiyo bişey batıyo gibi oluyo sanki 50 60 tane iğneyi batırıyolar gibi gögüslaerimde ağrıyo ama onada yormak istemiyorum sonra üzülüyorum...
walla bende 1 senedir uğraşıyorum başardım darısı başına bacım
bu belirtiler hamilelik belirtileri diye seni ümitendirmek istemiyorum inş düşündüğüm gibidir diye dua ediyorum
offf yaaaaa korktum şimdi ben göbekten olmak istemiyorum sanki dayanılmaz bir acısı olur gibi geliyor bana inş kalçadan olur ya of ya offfff eyvahedigeldismile
sağol tatlım inşallah. senin için desevindimm en azından aklın işte olur herşeyden uzaklaşırsınnnnn
hmm anladım hayırlısı olsun.inşallah güzel sonuçlar alırsın bir an önce kavuşursun bebişine
aynen kafam dağılıyor en azından
sana bişey diyeyimmi inan kalçadan yapmak daha çok acı veriyor göbekten yapılan iğnelerin ucu çok ince oluyor nasıl diyeyim kıl gibi batırdığın zaman çok çok hafif hisediyorsun
tabi senin daha belli değil kalçadan veya göbekten olacağı...ne zaman yapacaksın iğneyi
inş canım sanırım senin de ihtimal var gibi umarım duaların kabul olmuştur.
listeye senin adın da eklenir tez zamanda inşallah
sağol kedersizim başladım jollita için sıkıntı yaptım kendime ya bitiremeden adet olmam inşallah
smnr korkacak bi şey yok canım göbekten yapılan iğne acımıyo sadece diğerlerindeki gibi ilaç biraz yakıyo
onun iğne ucu farklı oluyo zaten insülin iğnesi gibi
ayyy canım inşallah sende bu ay hamişler listesine girersin innnnnnnnnnnşallah. nevom aplam si sürpriz bekliyorum birisinden demişti kendisi yaptı sürprizi inşallah sende bi sürpriz yaparsın inşallah.
klomen dün bitti doktor bittikten bir gün sonra bekleyip ertesi gün ultrasona gireceksin dedi yani daha yumurtaların varlığını ya da varsa büyüklüklerini görmüş değilim kısacası daha çok başındayım çoooookkkkkk
inş adet olmazsın ipeğim hiç belli olmaz belki senin bebiş size ve bize büyük bir süpriz yapar ..
ayy canım inşallah ya evdeyken bekleme süresini hep kafama takıyorum şimdi unutuyorum valla kadersiz adet günümü sorunca hatırladım yemin ederim hayırlısı inşallah gülüm...
ay canım inşallah ya keşke dediğin gibi bi süpriz olsa valla son bir iki gün kala insan ister istemez belki olmam diyo
pardon ya hatırlattımı için üzgünüm fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?