teşekkür ederim canım yavaş yavaş kalçadan yaptırma fikrinden cayıyor gibiyim ne yapim çok korkuyorum yaaa ne zor işmiş bebek sahibi olmak
yok gülüm iyi oldu olmazsam doktorumu aramam lazım ayyyy inşallah bebişim tutunmuştur annesinede babasınıda annesinide teyzelerinide(sizleri)mutlu eder...
yok gülüm iyi oldu olmazsam doktorumu aramam lazım ayyyy inşallah bebişim tutunmuştur annesinede babasınıda annesinide teyzelerinide(sizleri)mutlu eder...
inşallah canım
ayy canım inşallah ya evdeyken bekleme süresini hep kafama takıyorum şimdi unutuyorum valla kadersiz adet günümü sorunca hatırladım yemin ederim hayırlısı inşallah gülüm...
ipek senin adet günün nezaman?
öyle canımm.hakkaten bak insan adet gününü falan da kendisi uzatıyor kafaya takıyo stres yapıyo e doğal olarak da adet te uzuyo gidiyoo
geçen ay aşılamadan sonra ayın 10 nuydu şimdi de ona göre hesapladım yarın veya perşembe olurum diyorum
geçen ay aşılamadan sonra ayın 10 nuydu şimdi de ona göre hesapladım yarın veya perşembe olurum diyorum
aynen ama busefer rahatım takmadım yani hep kafamı dağıttım bakalım rabbim ol derse olur gülüm
tüp bebek tedavisine start dedik ve yumurtalıklarımı uyarıcak bir ilaç verdi doktor inşallah olur herkez bebek özlemi çekiyor bu topikte allah hayırlısı neyse onu bizlere nasip etsin versin allah hepinizin ve benim rahmimize melekleriyle bi bebek tuttursun desteklesin bizleri melekleriyle inşallah meleklerde bu yolda yardımcımız olur allahla
ozaman seninde 4+2 hafta oluyor :uhm:
inşallahhh bebişin gelmiştirr canım dualarım sizinle..
neyse kıslar ben çıkıyorum allaha emanet olun kendinize iyi bakın inşallah hepimizden güzel haberler alırızzz öptümmm bana da dua edin litfenn hiç bişeyy yolunda gitmiyooooooo
ozaman seninde 4+2 hafta oluyor :uhm:
sıkma canını daha yaşın çok genç ..herşey yolunda gidecek inş ..inşallahhh bebişin gelmiştirr canım dualarım sizinle..
neyse kıslar ben çıkıyorum allaha emanet olun kendinize iyi bakın inşallah hepimizden güzel haberler alırızzz öptümmm bana da dua edin litfenn hiç bişeyy yolunda gitmiyooooooo
anaaaaaaaaaa kız ipek yoksam sen tarihleri yanlış hesaplayıp gününü mü geçirdiinnnnn ayyy hadi hayırlısıı yaaaaaaaaa
valla havaya girdim bile ağzım kulaklarımda resmen ümitlendirme beni kanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?