Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

teşekkür ederim canım yavaş yavaş kalçadan yaptırma fikrinden cayıyor gibiyim ne yapim çok korkuyorum yaaa ne zor işmiş bebek sahibi olmak

canım korkucak bi şey yok ki hem bu iğnelerin kalamı göbekmi olacağına doktor karar veriyo hangisi senin için uygunsa oradan yapılıyo cayamazsın lmaz: daha yolun başındasın dur bakalım hamile kalmak bi şey değil sonrasıda var bu işin allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin şimdi iğne nasıl olcam deriz sonra tuttumu tutacakmı sonra aman bi şey olmasın sağlıklı büyüsün doğsun ...... devam edip gidicek

yok gülüm iyi oldu olmazsam doktorumu aramam lazım ayyyy inşallah bebişim tutunmuştur annesinede babasınıda annesinide teyzelerinide(sizleri)mutlu eder...

canım sen 11 ocakta adet olmuştum dedin dimi ben heasapladımda 4+1 hafta diyor senin adetin kaç günde bir gelir

ayy canım inşallah ya evdeyken bekleme süresini hep kafama takıyorum şimdi unutuyorum valla kadersiz adet günümü sorunca hatırladım yemin ederim hayırlısı inşallah gülüm...

öyle canımm.hakkaten bak insan adet gününü falan da kendisi uzatıyor kafaya takıyo stres yapıyo e doğal olarak da adet te uzuyo gidiyoo

geçen ay aşılamadan sonra ayın 10 nuydu şimdi de ona göre hesapladım yarın veya perşembe olurum diyorum

aynıyız yani bende perşembe olmazsam cumartesi giderim kızlar sevgilile gününe güzel süpriz olur dimi:) ipek inşallah olmayız bacım yaaaa hamiş olalım adet değil

tüp bebek tedavisine start dedik ve yumurtalıklarımı uyarıcak bir ilaç verdi doktor inşallah olur herkez bebek özlemi çekiyor bu topikte allah hayırlısı neyse onu bizlere nasip etsin versin allah hepinizin ve benim rahmimize melekleriyle bi bebek tuttursun desteklesin bizleri melekleriyle inşallah meleklerde bu yolda yardımcımız olur allahla

aynen ama busefer rahatım takmadım yani hep kafamı dağıttım bakalım rabbim ol derse olur gülüm

inşallahhh bebişin gelmiştirr canım dualarım sizinle..

neyse kıslar ben çıkıyorum allaha emanet olun kendinize iyi bakın inşallah hepimizden güzel haberler alırızzz öptümmm bana da dua edin litfenn hiç bişeyy yolunda gitmiyooooooo

hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebişinize

sağol canım benim.tabiki dualarımız hepimiz için inşallah heşey yoluna girer bacım öptüm kocaman görüşürüz inşallah

sıkma canını daha yaşın çok genç ..herşey yolunda gidecek inş ..

ayyy inşallah ya walla çok kötüyüm sırf sizi merak ettiğim için girdimmm

dualarınız içinde allah razı olsun hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…