Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hımm bende bu kara çocuk kime çekmiş diyorum :))allahım sana bağışlasın kankimm çok sevdim ben ömeriiii

aminn inşallahh canımm

sevo seninde işlerin var galiba ben en iyismi evi topluyayım biraz

tamam canım toplada gel bende işlerimi toparlayayım biraz

ben görmedim ömeriiiiii:84::84::84:

selam kızlar nasılsınız benim moral sıfır erzincanda dr a gitmiştim usg girdim bebeğin gözleri büyük insan gözü gibi bakıyodu açıp kapatıoyodu bende dr sorduğumda normakl demişti ama netten baktığım hiç bir bebeğin gözlweri öle değil içime kurt düştü beni bilirsiniz pireyi deve yapar oturur ağlarım saatlerce bugünde bi ark.gösterdim oda benimle aynı şeyidüşündü dayanamadım ocağa gittim ebemiz baktı oda aile hekimine gösterdi aişle hekimide tekrar usg ye gir dedi bugün saat 3 te gidicem dr a çok korkuyorum inallah kusursuız bi evlat olur neyse öpüyorum herkesi moralsizi,m ben çoook

canım doktorun doğru demişş inan banaaa moralin düzelsin diye demiyorum bak benimde teyzem hamileyken hep ben gidiyordum onunla ulstrason bilmem kaç boyutlu olduğu için bebeğinin ağzı gözleri kocaman çıkıyordu bizde senin gibi endişelenmiştik doktor normal demişti... büyüteç gibi düşün buda onun gibi bişey canımm

Son düzenleme:
nurcan netten baktığım hiçbir 4 boyutlu çekilmiş usg resimleri videoları benzemiyo buna onlarda büyüteç gibi olsun madem yok benim şansım burayada yetti galiba yinede çok şükür dualarla geldi bu bebek tek güvencem o allahtan boş istemedim hayırlı sağlıklı deidm analı babalı olsun dedim kusursuz evlat olsun deidm sizlerin çevremin dualarıyla geldim bu güne inşallah buda dediğin gibidir nurcanımmm

sen dediklerime inan böyle bişey olsa doktor söylerdi elbet ..canını sıkmaa allahın izni ilee sağlıklı eli ayağı düzgün bir kızın olacak

tubiş bak bir resim buldum bununda gözleri büyük çıkmışş yanee normall demek istiyorum

nurcan allah sendne razı olsun içimi binebzede olsa rahatlattın ama biliyosun dr gidipte kendim görmedikçe almaz aklım bişey s,nanda çok kızdı ni,ye ağlıyon belamı çağırıyon diye ama elimd edeğil gören herk4es nedne böle dedi yaaaaa

Tuğbiş hoşgeldin kendini üzme desekte sen rahat etmezsin biliyorum. Ama sorun olsa doktor normal der miydi ? Neden desinki en ufak sorun hissetse doktorlar birçok tahlil test yaptırıyolar..bencede hiçbir sorun yok hem kendini hem kızını üzüyosun canım. Bende bakayımm bi nasılmış nereye ekledin

,
eşin doğru demiş lütfenn içindeki kuşkuları korkuları at artık çevrendekiler ne bilsin allah aşkına ,bende teyzemde ilk gördüğümüzde neden böyle kocaman çıkmış demiştik insanın başına gelmeyince bilmiyo demekki:)çevrendekiler daha önce görmemişler demekki bu yüzden senide korkutmuşlar

selam hepinize arkadaşlarr muhabbet güzel geçmiş maşallahhhh
ipek bende göremedimmmm oğluşunu daha sonra tekrar ekle olurmu
tuğbişşş moralini bozma canım bizim gelinimizde çektirdi ugs bizim evde tw ye bağlayıp baktık oda gözlerini açıp kapatıyodu büyük insan gibi gözleri hatta seninkinden küçük birde canını sıkma canım

sevom nurcikim sağolun kızlar dohtora gidemiyorumbugün izin alırsam yıllık izinmden düşecek alamadım işte sürünüyorummm:94::94::94:
hatta yazamıycam fazla başım dönüyor ben çıktım haydi görüşürüz hepinizi öptümmm

akşam acile git hiç olmazsa ..tekrar geçmiş olsun canım inşallah çarçabuk atlatırsın

merhaba nasılsınız?
tuğba kızıyın resmine baktım bana normal geldi sıkmacanını inşallah bir sorun çıkmaz doktordan hayırlı haberlerle dönersin

merhaba papatya nasılsın annen nasıl oldu

iyim nurcan çok şükür artık tuvalete götüre biliyorum tekerlekli sandalyeyle koltuk deynekleriyle birkaç adım atıyor çok şükür rabbim korudu bize bağışladı annemi zor günleri atlattık.
bide bişey soracağım geçmişi okumadım ama galiba hayırlı bir habermi var sevdamceye ne oldu merak ettim?

inşallah yakında eski sağlığına dönecek ...sevdamce bize gelmişti canım eşiyle beraber onu söyledim ipeğe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…