msn ye hiç giremem de topiğe müsait olunca yine girerim tamamen kopamam :)))
cümle düşüklüğü yapmışım önceki mesajımda buradaki çalışanlarla çok huzurluyduk patron yokken şimdi gelince herkesin rahatlığı gidecek demek istemiştim :))
haydi ben kaçtımm iyi akşamlar
daha işyerindeki personelle onlara kiralık ev bakmaya gideceğiz benimde gelmemi istediler çok anlarımya evden
çok iyi yapmışın sevommmm çok svindim hayde inşallah herhangi birimiz kim olduğu hiç önemli değil bu ilaçla hamiş olalım yaaaaSelam kızlar bitek bacım kalmış nasılsın canım
kamer egçmiş olsun bu arada ilacı içme zamanın yaklaşmış hadi inşallah sana şifa verir.. Bizim işyerindeki mühendiste romanya ile mailleşiyo benim için bu ilaç için ama ödeme ile ilgili sorun var onun cevabını bekliyodu en son şimdide şehir dışında bakalım gelince sorucam..eğer sipariş verebilirsim nurcikimede alıcam
evet iş yerleri patronsuz olsa olmazmı patronların işte işi ne evden yönlendirsinler bizi demi yanibenim rahatlığım yarından sonra bitiyo patronun tatili bitiyookadar huzxurluydukki hep birlikte özleyeceğim bu günleri
yarın müsait olursam açarım canım
ben yavaştan çıkıyporum işlerimi toparlayayım iyi akşamalr canım
geldimm geldimm
sevo bir yandan facede okey oynuyom bir yandan sana özelden mesaj yazıyordum bu yüzden geç kaldım biraz
canımsınn yaaa benide düşünrmüş sevo inan hiç gerek yok almış kadar oldun sevindirdin bacını sağol varol allahım güzel gönlüne göre versinn
çok iyi yapmışın sevommmm çok svindim hayde inşallah herhangi birimiz kim olduğu hiç önemli değil bu ilaçla hamiş olalım yaaaa
evet iş yerleri patronsuz olsa olmazmı patronların işte işi ne evden yönlendirsinler bizi demi yani
aman sende bize kızıyosun faceye gidiyoz diye kendin gidiyon hemde oyunaaaa
nurcikim yaw eğer ilaç adamların söylediği gibi 5 tane gelseydi 1 sana 1 sevoya geçirmiştim içimden bende ama 1 tane geldibunada şükür
inşallah sevo getirtir 1 tanede sana
arkadaşlarım kimse yanlış anlamasın olurmu arkadaş ayrımı yapmıyorum yanlış anlamayın sakınsadece biz daha uzun yıllardır uğraşıyoruz onun için ikisine niyetlenmiştim ama zaten kısmet değilmiş gele gele 1 şişe geldi
neyse boğazımmmmmmmmmmmmm eve gitmek istiyorummm zaman da geçmiyor yaw görüşürüz iyiakşamlar herkeseeee
ayın 1 inde izine çıkıyorummmmmm yuppiiiiiiiiiiiiii dohtordanda randevu alayım 1 ine demiiiiii kızlarrrrr
GÜnaydıııııınnnnn
nabersiniz minnoşlar
romanyadan getirtiğiniz ilaç vesile olsun hamiş olun bebek bekleyen kader arkidişlerim 3 aylar hürmetine Rabbim göbişlerinize bebeleri kondursun
hep hayırlısını isteyin herşeyin hayırlısı amiiiinnnnnn
günaydınn
inşallahhhh drummmm amin çok sağolevet herşeyin hayırlısı
kızlar ben çok kötüyüm akşam ateşler içinde yandımboğazım çok kötü beyaz beyaz olmuş yutkunamıyorum
kocamada çokkk kızdım akşam benimle hiç ilgilenmediben aç ve ağrılarla kıvrandım o çekirdek keyfi yapıp film seyretti ben bide bu adama çocuk yapmak için uğraşıyorummmmmm:84::84::84::84:üstüne uyuşuk hareket ediyosun diye bağırdı bende kapıyı çarptım odamda uyudum sabaha kadar tabi kıvrandım pek uyuyamadım da
uyuzzzzzzzzzzzz
aklıma geldide sorayım sizede şimdi ateşli hastalık geçirmiş oluyorum ya ben acaba yumurtalıklarım bu ay normal işlevini görürmü ki? ilaca başlıcam ya içimde bir kuşku oluştu nedense....!bide adetim bugün bitiyor daha :26:yarın başlayım mı dersiniz?
herkese günaydınlar
kamer daha ilaç içmeye başlamadınya o yüzden eğer bugün yarın geçerse sorun olmaz gibi ama en iyisini doktor bilir canım. bu arada ilaç olayında düşünmen yeter canımbu kocalar hep aynı yaa :88: biz onlar hasta olunca böle mi yapıyos okadar ilgide bile benimki ilgilenmiyon diyo bide ama kendileri bir bardak suyu getirmeye bile üşeniyolar yeri geliyo..
durucummm aminnn diyorummm tüm içtenliğimle
çiğdem maalesef hormonlar böle yapıyo bizi..çok iyi olur git dinlen canım 3 gün iyi gelir
ipeeemmm nasılsın bacım Ömer nasıl mızmız mı yoksa durgunmu bakayım yanında birileri varmı yalnızmısın anlat heleee
iyiyim canım ömer biraz mızmız kucak seviyo yanlızım başbaşa kaldık oğlumla annem haftasonu gitti sen nasılsın canım
iyiyim canım ömer biraz mızmız kucak seviyo yanlızım başbaşa kaldık oğlumla annem haftasonu gitti sen nasılsın canım
günaydınnn topik sakinlerii
kamer en iyismi doktora gitmen canım böyle olmuyacak galiba bademciklerin şiştiyse ilaç almadan zor geçer geçmiş olsun
çiğdem adet öncesi sendromu yaşıyon bacım:)) banada oluyo hem sinirli hem duygusal oluyorum duygu karmaşası yaşıyorum resmen ..izne çıkman iyi olacak 3 gün bile güzel bir yerlere gitseniz eşinle moralini düzeltmeye yeter inanki
kankimm seni bugünde görmek ne güzel
çok şükür iş yaptırıyo dün ilk yanlız günümüzdü temizlik yapmama akşam yemeğine misafr ağırlamama izin verdi sağolsunmaşallahh yinede demekki çok mızmız değilki odanı ve mutfağı toplayabiliyonoan izin vermeyen bebeler var :86: bende iyiyim canım aynı bırtaktığın gibi i,şte devamm
annenin gittmesine sevindimmmmannem buradayken onu bırakmak istemediğim için gelemiyodum artık gelirim kankim
artık olduğu kadar kankim ..misafirlerinde çocuklu bir kadının ne kadar çeşit yapabilecini biliyorlardır herhaldeçok şükür iş yaptırıyo dün ilk yanlız günümüzdü temizlik yapmama akşam yemeğine misafr ağırlamama izin verdi sağolsun
zor oldu gerçi temizlik çok uzun sürdü yemek fazla çeşitli olmadı ama oldu
ben neden gülme ekliyemedimannenin gittmesine sevindimmmm
artık olduğu kadar kankim ..misafirlerinde çocuklu bir kadının ne kadar çeşit yapabilecini biliyorlardır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?