Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben neden gülme ekliyemedim

öyle tabi zaten misafir yemeğe gelmek bile istemedi ben ısrar ettim teyzemin kızı isviçreden geldi bir çay içirip göndermek içime sinmedi

smileylere tıklayınca çıkmıyo bazen bende sayılarını yazıyorum
valla bende olanlar belli emzir alt aç gaz çıkarması için dua et banyo yaptır uyut siz anşatın ben yokken neler oldu
kızlar nasıllar

sen yokken nemi olduu dur bir hatırlamay çalışayım öncelikle minnak melikeden ve hathardan güzel haberler var ikiside hamile hathar ikizlere...tubişin kızı olacak haberin vardır belki,başkada bişey gelmiyoki aklımaa aaaaaaaaaa dur en önemli şeyi söylemeyi unuttum fatoş geçenlerde bize geldi eşiyle beraber bir gece kalıp gittilerr resimler facedee ama senin için ekliyim bir kaç tane

allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı sizlerin başına inşallah minnakla konuşursan selam söyle ...fatoş sevdamce mi şifamı

oyyy kurban olsunlar dudaklarınaa ,ipeğim bu çok tatlı yaaaa allahım nazarlardan korusunn ..kara .çocuk kime çekmiş öylee

ayy maşallahh maşallahh ipemm kime benzetiyolar sana benzettim ben sağlıcakla büyüt inşallahhh

tamam sen çık canım görüşürüz

sağolun kızlar allahım inşallah sizlerede böyle güzel evlatlar nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah ...kankim o resim ilk zamanlardan sarılıklıydı ya ondan öyle aslında çok beyaz bi çocuk sevom banada babasına benzetiyolar ikimizin karışımı olmuş hadi kızlar ben gidiyorum öğleden sonra fırsat olrsa uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…