eee anlatınn bakamm ne var ne yok ben hem iş yapıp hem size laf yetiştircem tabi konuşursaız
ben neden gülme ekliyemedim
öyle tabi zaten misafir yemeğe gelmek bile istemedi ben ısrar ettim teyzemin kızı isviçreden geldi bir çay içirip göndermek içime sinmedi
valla bende olanlar belli emzir alt aç gaz çıkarması için dua et banyo yaptır uyut siz anşatın ben yokken neler oldu
kızlar nasıllar
smileylere tıklayınca çıkmıyo bazen bende sayılarını yazıyorum
bende öyle yaparım
sen yokken nemi olduu dur bir hatırlamay çalışayımöncelikle minnak melikeden ve hathardan güzel haberler var ikiside hamile hathar ikizlere...tubişin kızı olacak haberin vardır belki,başkada bişey gelmiyoki aklımaa aaaaaaaaaa dur en önemli şeyi söylemeyi unuttum fatoş geçenlerde bize geldi eşiyle beraber bir gece kalıp gittilerr resimler facedee ama senin için ekliyim bir kaç tane
a.sallah tamamına erdirsin çok sevindim darısı sizlerin başına inşallah minnakla konuşursan selam söyle ...fatoş sevdamce mi şifamı
evet güzel ve keyifli geçti ..sevoylada güzel geçmiştii hastalığımızı saymasak tabiiooh resimlere bakılırsa çok güzel geçmiş dur bende oğluşu ekliyim
ben gördümm kankimoğluşum ağlıyo görüşürüz baktıysanız siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?