Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallahı var Ömer paşanın sanki çok çabuk büyümüş gibi ipekk yaa iyi bakmışsın paşaya

tuğbiş sana bişey demiyorum anacım ve kızıyorum sana..bişey olunca hemen salya sümük kendinden geçiyon bırak sana acımıyom ama karnındakine acıyorum inan..eşin her halinden artık panik oluyodur garibim.. umarım artık bu son olur başkalarının lafıyla lütfen ama lütfen kendini üzmee melikeye panik diyoduk ama maşallahh melike senin yanından bile geçemez valla ister kız bana ama söylemeden geçemezdim bunları seni sevdiğim için yerden yere vuruyom seni ahh bide yanımda olsan valla hiç acımam kendine getirirdim seni

yaa kızlar benim yarın kaygana geliyo daha eve gidip cam sileceğim kaç haftadır fırsatım olmadı silmeye şimdi öle görmesin..üfff hiçte silecek durumda da değilimm neyse ben kaçar bir an önce gideyim yemekti camdı bu gece yi bitireyimm..

birde kızlar ben hiçç uykumdan bişey anlamıyorum sabahları hep uykusuz kalkıyom daha doğrusu kalkamıyom sıcaklardan galibaa dimi

kolay gelsin bacım sana sıcaklardandır evet ben kalkınca duş alıyorum kendime geliyorum valla yoksaolurum şu hastalıklı halleri saymazsak iyiakşamlarrrrrrr

mrhb kızlar nasılsınız bu gün hiç gelemedimmmm
dün kız kardeşim beni aradı ve tüp bebek yaptırmaya karar verdiklerini ve benim önce gittiğim merkezden randevu almamı rica etti (merkez tüp bebek tedisinden önce seminere katılama zorunluluğu var )bende aradım rica ettim seminere katılmadan gelsin dediler... kardeşim 3 defa aşılama yaptırdı 7 yıldır bebekleri yok 2 defa bebeği karnında öldü kardşim çalışıyor izin sorunu yaşıyor gittik bu sabah kan verdi dr hemen tedviye başlayalım dedi doğum kontol hapı kunamaya başlayacak ve adet olunca kısa protokle başlaynacak tüp bebeğe rabbim yüzünü gülüdürsün inşşşş tüm arkadaşlarımın ve ve kardeşimin inşşşş

ahçok şükür ipeğim ..canım ben günde iki bardak ballı süt içer, en az bi kase yoğurt yer sabahları mutlaka peynir tüketirim en bolundan evet daha 4 gün önce 896 gr iken bugün 1032 olmuş çok şaşırıdm hatta dr panikli görünce yalanmı söledi diye şüpelendim ama pc çıktısı vardı inandım deliriyorum galiba bi arkadaşım doğum öncesi sendromları yaşamaya başladığıımı söledi sen nasılsın ipem nasıl geçiyo günler anlatsana biraz annesin artık bizede yaz o duyguları bi gününü
yaaaaa benimde elimden öpsün ama yaa aben görmedimmmmm
senide görücem sevoooo dur bakalım bende melikeye kızıyodum geçmişteki mesajlarıma bakarsan ama ondna beter oldum kabul ediyorum haklısın ama inan bana başka bişey anlatılmıyo ayrıca eklediğim resimleri burada görenler beni gaza getirdi zaten aklımın bi kenarında düşündürüyodu beni ama gitmicem dr demiştim bugünde ihtimalleri göz ardı etme deyince aile hekimi salya sümük oldum hatta sümüğümü yuttum öğğğğ deme kız yaşasın iğrençliikkk bulantım geçti aetık iğrenç espürükler yapabilirimmmm senin lafın bana batmaz annem de kız bana kamçıla beni falakaya yatır beni hırrrrrrrrrrrr
canımm bu mü
barek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah en kısa zamanda hem kardeşin hem sen hemde sisteyen tüm herkese allahım katından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşalllah

Günaydın benden size kokulu öpücüklerle
herkesler nasıl
ipeğim ama isyan ve protesto ediyom yaa bende görcem ömeriiiiii
sevdam kolay gelsin kayganan geliyo dimek
tubişim seni anlıyorum ama artık hamişliğin tadını çıkart bak sürekli kontrole gidiyon Allah şükürler olsun minnoşumuz iyi herkese kulak asma doktorun ne diyosa onu dinle bak minnoş doğdunda neden bu kadar asabi yada stresli dersen senin yüzünden senin hormonlardan bebeğe stresi geçiriyon yazık günah minnoşa

hepicinizi öper kaçarıııımm vııııınnnn

amin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah canımmm benim

günaydınn pampişlerimmmmmmm
ben taktım bu pampişlere bugün keyfim yerinde biraz daha iyiym halsizliğim yok en azından çok şükürr
birde bugün ilacı ilk kez kullandım, ama unutup kahvaltıdan sonra aldım aslında önce olmalıydı. tadı otumsu biraz kokusuda wiski gibi öggg geliyor biraz ama ne yapalım idare edecez artık
allahım nelere katlanıyoruz sen bze yardım et ver artık sağlıklı birer bebicik ya rabbim hayırlı sağlıklı aminnnn

Son düzenleme:
yok quuzmm benimde tubişten kalır yanım yok bende dün akşamı deli gibi geçirdim neden bacağının birinde 2 diğerinde 3 boğum var ona takdımmm
oyy kıyamamm inşalahh bitirmişsindir işlerini ama bugünün düşünemiyorum iyisin inşalah aplamm
anaa ben diim needen bu olan bu kadar asabiiiii

aplamm maşallahh sanna hadi bakalımm inşalahh maleğine vesile olsun bu ilaç

herkeseee günaydınlarrrr evett sefalı günlerim bitti patronum teşrif ettiler :95: neyse buna da şükür diyek

tuğbişş seni kamçılayacağım merak etme canım hele sen sağ sağlim doğur da sonra kamçılanma sıran gelecek :82:

melikee demek hala paniksinn tamam insan tabiki evladına bişey olurmu bişeyi varmı diye düşünmesi çokkk çokk normal üstüne titremesi normal.ama gebelikte sadece kendi canını acıtmıyosunki karnındakinide etkiliyosun ben buna kızıyorum durunun dediği gibi bak sonra bebemm neden böle sinirli stresli demeyin
canım eve gitmeden dün kardeşime dedim sen içten sil bende dışını silerim diye sağolsun 2 camı öle silmiş bende gittim tül perde yıka ,dışlarını sil falan derken çabuk bitti 10 da oturdum yanii

dün akşam eşime takıldım bendende annemi olur dedim yıllardır evlat hasreti için psikoloji bozulmuş,ryhsal dengesi alt üst olan biri nasıl annelik yapar dedim şaka bi yana yaa gerçektende ölee artık normal değilimki nasıl olcek bilmem

yeterrrr inşallah kardeşin bu sefer sağlıcakla bebeğine kavuşur

durucumm evet kaygana geliyo bugün gündüz gelecekmiş bide :86:

günaydın herkese ...duru tubiş ve kamer ömerin resmini sizler varken tekrar koyarım gerçi üçünüzü bir arada bulmak baya zor ama olsun denk gelir elbet...kamer iyi olmana sevindim ...yeter kardeşin inşallah bebeğine kavuşur allah bu yolda emek veren herkese emeklerinin karşılığını versin inşallah ...tubiş anneliği sormuşsun çok zor ve güzel hayattaki hiç bir tecrübeye benzemiyo insanı değiştiriyo herşeyi yeniden öğreniyosun ...sevom daha hamileyken psikolojin düzelmeye başlayacak hiç merak etme ilaç gibi gelecek eski haline şaşıracaksın ben tedavi süreçlerinde farkında değildşm o durumu olgunlukla karşıladığımı sanıyodum ama hamileyken fark ettimki hamileliği beklerken aslında çok bozukmuş psikolojim ruh halim tamamen değişikmiş çok kötüymüş hatta eşimin bile bozukmuş hamilelikte anladık sende hiç endişe etme herşey yoluna giriyo inşallah en kısa zamanda görürsünüz bu farkları allahım sağlıkla hayırlısıyla yaşatsın inşallah sizlerede

hımm evet sen hep soğuk kanlılıkla tedavilerini geçirdin ama için hep baskılandırılmış duygular vardır elbet..inşallah canım dediğin gibi bizde o günleri görürüz ve psikolojimiz düzelir..

kamerimm güzelimm daha iyimişsin inşallahh tamamen düzleirsin aman ateşine dikkat

ben öyle olduğumu sanıyomuşum gerçekten çok zor günlerdi ve biliyorumki bu yolda benden daha zor günler geçirenler var daha çok bekleyenler var inşallah bütün bekleyenlerin özlemi biter .....nerde bu millet sevom biz sabaha kadar oturduk genede burdayz bu hatunlar sıcaktan bayıldımı acep

valla ne bilemm gelirlerdi şimdiye kadar ama dediğin gibi sıcakmı vurdu bunları

siz niye sabaha kadar oturdunuz bakem uyutmadımı Ömer paşa yoksa

inşallah canımmm benim

sağolun kızlar allah razı olsun inşşşş rabbim hepimize evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…