Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaa ipekk duydunmu hiç brezilya fönü diye bişey onu yaptırmak istiyom hergün saç yıka düzelt sıcakta hiç olmuyo..bunu düşündüm senin bir bilgin varmı bu konuda ..

Kızlarrrrr demn tahlıl sonclarımı maıl aldım hcgm 48.1 cıkmss napcagımı sasırdım sımdı dr gtcm sızce hamıle olabılrmıyım?

yaa ipekk duydunmu hiç brezilya fönü diye bişey onu yaptırmak istiyom hergün saç yıka düzelt sıcakta hiç olmuyo..bunu düşündüm senin bir bilgin varmı bu konuda ..
duydum ama hiç araştırmadım canım saça zararı varmıdır ki yıpratmasın
gece uyutmadı seni ama şimdi kendisi maşallahh çok iyi uyuyo..bence sende git yat bacım dinlen derim hazır uyuyoken

ben şimdi yatarsam çok kötü olurum sersem gibi olmak istemiyorum öyle olunca ilgilenemiyorum zaten bir bilemedin 1,5 saat sonra acıkır akşamüstü ayağımda sallarken içim geçerse uyurum

benim patroniçem yeni yaptırdı keçe gibi bişey oldu saçları günlerce yapış yapış oluyor ve kokuyorrrgünlerce yıkanmaması gerekiyor 3 kez gidiyosun fön için bu süre içinde yıkanmaması lazım
ve sonucunda doğal fön gibi durmuyor keçe gibi duruyor
bu benim fikrimmmmm arkadaşımpatroniçemde memnun kalmadı ve kimseye tavsiye etmem dediii......!

Son düzenleme:
aah durum ya inan bana geçen hafta dr dediki çok ksi bi kızınız olucak hemen kendimi suçladım bi rahat olamadım boşveremedim hep ağla sızlan e zaten ilk 5 buçuk ay rahatsızlığın verdiği gerginlik vardı kızda alacağını almış gibi çok sert duruyo çatık kaşlı artık son 2 buçuk ayı normsal geçirmeye çalışıcam ne kadar faydalı olur bilmem tabi

tuğbişş seni kamçılayacağım merak etme canım hele sen sağ sağlim doğur da sonra kamçılanma sıran gelecek :82:
KAMÇILA BENİ HIRRRRRRRR

ben dayandıysam sende dayanırsın uykusuzluğa ben akşamlarıkoltukta sızar kalırdım sabaha kadar tuvalete bile kalkmazdım ramazanda sahurlar işkence gibi olurdu çok sinirli olurdumşimdi allah sabrınıda kuvvetinide veriyo ben hiç bocalama yaşamadım bebekle eşim yaşadı ben yaşamadım o daha yeni yeni alıştı bebeğe ilk günler tokat yemiş gibi oldu çok zorlandı eve geç gelmeyen adam gece 12 1de geliyodu bana çok iyi geldi dah sevecen daha sabırlıyım bu sabah kendiside söylüyodu hiç sinirlenmiyosun takdir ediyorum diyo sende hiç merak etme kızın geldiğinde sabırlı dayanıklı bir anne olursun kızın sana çok iyi gelir çok yorsa bile

umarım öyle olur ipem gerçi allahtan istedik bin şükür verdi şimdi uykuyudüşünüpte nankrlük etmeyim muhabbetine konuşuyorum öle dediğin gibi allah sabrını verir inşallah

bana müsade canlar

ipeğim bu fön keratin özlü tamamen yani saça ünlüler bakım için bile bunu yaptırıyo

kamerim o 3 gün bekleyen çakma brezilya fönü o hem çok tutmuyo bozuluyo,benim kuaför 1 saatlik işlem dedi 7 ay kalır saçında dedi hem saçını çok iyi besleyen bişey dedi..bu işyerinde hatun yaptırdı snein patroniçen gibi oda 3 günlük onunda olmadı hiç

tuğbişimm saçımı tabe yıkayacağım ama sadece güzelce kurutcam okadar kendiliğinden dümdüz oluyo ben normalde düzleştirici falan kullanıyorum devamlı saçlarım hem çok yıprandı,hemde sıcakta hiç çekilmiyo,hemde nemden saç öle durmuyo bacım

nicegrl müydü neydi çıkmış ama değerin hamile değeri ama doktora gitmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…