- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
uyumadı çok huzursuzdu üçte uyudu altıda emmek için kalktı sonrada saat 11.30 gibi uyudu hala uyuyo
duydum ama hiç araştırmadım canım saça zararı varmıdır ki yıpratmasınyaa ipekk duydunmu hiç brezilya fönü diye bişey onu yaptırmak istiyom hergün saç yıka düzelt sıcakta hiç olmuyo..bunu düşündüm senin bir bilgin varmı bu konuda ..
gece uyutmadı seni ama şimdi kendisi maşallahh çok iyi uyuyo..bence sende git yat bacım dinlen derim hazır uyuyoken
yaa ipekk duydunmu hiç brezilya fönü diye bişey onu yaptırmak istiyom hergün saç yıka düzelt sıcakta hiç olmuyo..bunu düşündüm senin bir bilgin varmı bu konuda ..
hoşgeldin pampiş
ben banka işlemlerimizi kontrol ediyodumkızlar ne oldu yawww herkes yok oldu bir andaaa
aah durum ya inan bana geçen hafta dr dediki çok ksi bi kızınız olucak hemen kendimi suçladım bi rahat olamadım boşveremedim hep ağla sızlan e zaten ilk 5 buçuk ay rahatsızlığın verdiği gerginlik vardı kızda alacağını almış gibi çok sert duruyo çatık kaşlı artık son 2 buçuk ayı normsal geçirmeye çalışıcam ne kadar faydalı olur bilmem tabik
tubişim seni anlıyorum ama artık hamişliğin tadını çıkart bak sürekli kontrole gidiyon Allah şükürler olsun minnoşumuz iyi herkese kulak asma doktorun ne diyosa onu dinle bak minnoş doğdunda neden bu kadar asabi yada stresli dersen senin yüzünden senin hormonlardan bebeğe stresi geçiriyon yazık günah minnoşa
KAMÇILA BENİ HIRRRRRRRRtuğbişş seni kamçılayacağım merak etme canım hele sen sağ sağlim doğur da sonra kamçılanma sıran gelecek :82:
allaah evldınızı sizlere bağışlasın sağlıkla inşallah...
demek hamilelik insanın psikolojisini düzeltiyo he benim niye bozuldu o zaman gerçi kabul ediyoum benim kafa temelden bozuk gebelik ne etsin bunaallah isteyen tüm arkadaşlarıma,tanıdık tanımadık herkese nasip etsişn inşallahhh
bu arada sende az dinlesen iyi olmazmı ipemuyumadı çok huzursuzdu üçte uyudu altıda emmek için kalktı sonrada saat 11.30 gibi uyudu hala uyuyo
ben duydum ama nedir nasıldır bilmem niye onu yapınca saç yıkama derdin olmıcakmı kokarsın kız iş yerin milleitn masasnıa bit sıçrar bu sıcaktaa aaay yine iğrençliğim üstümde yaaayaa ipekk duydunmu hiç brezilya fönü diye bişey onu yaptırmak istiyom hergün saç yıka düzelt sıcakta hiç olmuyo..bunu düşündüm senin bir bilgin varmı bu konuda ..
hayırlı olsun bacım bizim topiğe gelmişken elini ayağını sür kurban olam burdakilerede dua edelim hep birlikteKızlarrrrr demn tahlıl sonclarımı maıl aldım hcgm 48.1 cıkmss napcagımı sasırdım sımdı dr gtcm sızce hamıle olabılrmıyım?
önce böyle oluyıorben şimdi yatarsam çok kötü olurum sersem gibi olmak istemiyorum öyle olunca ilgilenemiyorum zaten bir bilemedin 1,5 saat sonra acıkır akşamüstü ayağımda sallarken içim geçerse uyurumsonra sana bunu yapıyorum hemde ağzımı açık tutarakk
aaay ben ne yaparımki gözüm tırstı bak şimdi ..bebek yapma eylemleri hızla devam ettiği günlerde bi gece artık uykum tavan yapmış herif gün bu gündür uyuma kalk diye sallıyo beni preseed kullanıyoduk o zamaan benimde aksi ya üzerime ölü toprağı serpiilmiş sanki 100 kiloluk adam tepikleyip duruyo ben hala uyumaya çalıyorum düşündümde bşr an ben nasıl dururum uykusuz beaa
aah durum ya inan bana geçen hafta dr dediki çok ksi bi kızınız olucak hemen kendimi suçladım bi rahat olamadım boşveremedim hep ağla sızlan e zaten ilk 5 buçuk ay rahatsızlığın verdiği gerginlik vardı kızda alacağını almış gibi çok sert duruyo çatık kaşlı artık son 2 buçuk ayı normsal geçirmeye çalışıcam ne kadar faydalı olur bilmem tabi
KAMÇILA BENİ HIRRRRRRRR
allaah evldınızı sizlere bağışlasın sağlıkla inşallah...
demek hamilelik insanın psikolojisini düzeltiyo he benim niye bozuldu o zaman gerçi kabul ediyoum benim kafa temelden bozuk gebelik ne etsin bunaallah isteyen tüm arkadaşlarıma,tanıdık tanımadık herkese nasip etsişn inşallahhh
bu arada sende az dinlesen iyi olmazmı ipem
ben duydum ama nedir nasıldır bilmem niye onu yapınca saç yıkama derdin olmıcakmı kokarsın kız iş yerin milleitn masasnıa bit sıçrar bu sıcaktaa aaay yine iğrençliğim üstümde yaaa
hayırlı olsun bacım bizim topiğe gelmişken elini ayağını sür kurban olam burdakilerede dua edelim hep birlikte
önce böyle oluyıorsonra sana bunu yapıyorum hemde ağzımı açık tutarakk
aaay ben ne yaparımki gözüm tırstı bak şimdi ..bebek yapma eylemleri hızla devam ettiği günlerde bi gece artık uykum tavan yapmış herif gün bu gündür uyuma kalk diye sallıyo beni preseed kullanıyoduk o zamaan benimde aksi ya üzerime ölü toprağı serpiilmiş sanki 100 kiloluk adam tepikleyip duruyo ben hala uyumaya çalıyorum düşündümde bşr an ben nasıl dururum uykusuz beaa
kızlar ne oldu yawww herkes yok oldu bir andaaa
umarım öyle olur ipem gerçi allahtan istedik bin şükür verdi şimdi uykuyudüşünüpte nankrlük etmeyim muhabbetine konuşuyorum öle dediğin gibi allah sabrını verir inşallahben dayandıysam sende dayanırsın uykusuzluğa ben akşamlarıkoltukta sızar kalırdım sabaha kadar tuvalete bile kalkmazdım ramazanda sahurlar işkence gibi olurdu çok sinirli olurdumşimdi allah sabrınıda kuvvetinide veriyo ben hiç bocalama yaşamadım bebekle eşim yaşadı ben yaşamadım o daha yeni yeni alıştı bebeğe ilk günler tokat yemiş gibi oldu çok zorlandı eve geç gelmeyen adam gece 12 1de geliyodu bana çok iyi geldi dah sevecen daha sabırlıyım bu sabah kendiside söylüyodu hiç sinirlenmiyosun takdir ediyorum diyo sende hiç merak etme kızın geldiğinde sabırlı dayanıklı bir anne olursun kızın sana çok iyi gelir çok yorsa bile
Kızlarrrrr demn tahlıl sonclarımı maıl aldım hcgm 48.1 cıkmss napcagımı sasırdım sımdı dr gtcm sızce hamıle olabılrmıyım?
umarım öyle olur ipem gerçi allahtan istedik bin şükür verdi şimdi uykuyudüşünüpte nankrlük etmeyim muhabbetine konuşuyorum öle dediğin gibi allah sabrını verir inşallah
bana müsade canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?