Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkes gitmiş yahuuu.ipekim merhabalaaar nasılsıııınz biliyorum ben çok hayırsızım artı çok kötüyüm çok düüncesizim bebişin oldu bi göüzn aydın diyemedim.çok çok özür canım benim hakkkını helal et. Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin çekirdek ailenizi ve hiç ayırmasın.seni de minnak erini de kocaman öpüyorum.affet noooooolluuuuuuuueee

bu arada eskiyi okudum biraz brezilya fönü die yaılan işlem yıllardır defrize olarak zaten vardı sadece ismi değişik ve pahalı yapılan işlem aynı yani bende kuaför güzellik uzmanıyım mesleğin içindeim yani ben pek önermiyorum kullanılan ilaçda önemli yapan kişide önemli tutup tutmaması konusunda çokda sağlıklı bişey değil bilginiz olsun..

hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı bize olsun inşallah....

slm kızlar ben geldim test yaptırdım kan testi olumsuz sonuç aldım maleseffffff

yuppiiiiiiii kızlar ben sonunda randevumu aldım pazartesi günü saat 2 de gelecek tüp bebek merkezi dr mete ışıkoğlundan randevumu aldım
tabi bu büyük ihtimalle tanışma ve görüşme randevusu olacak ama olsun başlangıç için böyle olsun demii
bana şans dileyin bacılarım

Son düzenleme:
nuraycım çok üzüldüm canım ama hayırlısını iste her zaman ben biliyorum allah büyük hepimize hayırlı evlatlar verecek ama zamanı var demekki canım çok üzme kendini bak ben 10 gün sonra 12 yılımı bitirecem evliliğimde ama hiç umudumu kaybetmedim sende kaybetme elbet birgün olacak

canım benim hayırlısı olsun inşallah
nuray ben uzun zamndır gelmiyordum ya topiğe canım bilmiyorum o yüzden aşılama tüp felanmı yaptırdın da?

yok canım sadece bi kez aaşılama oldu bakşa bişi yok
senin adınada sevindim rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin

he wall aplam hala aynıyım gittim geldim çok şükür bişey yokmuş:))
ohh maşlah aplamm bitirmişsinizz kayganan gelmiştir yanındadır şimdi bu saatlerdeeee anamm kıyamamm
aplam öle bi değişiyoki insan ipek aplamında dediği gibi hamileykenn herşey birden değişiyo olgunluk alıyoo düşün benn walla bakamam diodum heves gibi geldii biliyomuusn ilk zamanlarda ama şimdi çok farklıı herşey bebeğe odaklanıyoo düşün bebiş başka yerdeyken sen tek başına dışarı çık
mayı gönlün razı olmuyo
tamaman katılıyorumm:))
sen napan aplamm bebeiş nasıl nasıl geçiyoo
selam herkeze nasılsınız?benm yarın yumurtalarım oplanıyo çok heycanlı ve stresliyim sonu iyi olur inşallah....
canım dualarım seninleeee
slm kızlar ben geldim test yaptırdım kan testi olumsuz sonuç aldım maleseffffff
canım üzülme nolur hayırlısıı ne desem boş biliyorum maa herşeye hazırlıklı okmask lazım
aplamm hadi bakalımm hayırlı haberler ver sonunda inşalahh

Herkeslere selam...belki bazıları kızacak neden gelip yazı yazdı diye bizleri bırakıp başka topiklere takıldı diye...evet benim canım dostlarım haklısınız...başlarda diğer topiğe takıldım eşşeklik ettim...daha sonrada gelemedim...sizlerden utancım yüzünden...

O kadar alışmıştıkki burada birbirimize görmesekte tanımamış olsakta aramızdaki bağ farklıydı...hepimiz aynı duyguları yaşıyorduk...benim canım dostlarım asla sizlerin benim için yaptıklarınızı unutamam..rabbim hepinizden razı olsun...hep beraber dertlerimize ortak olduk...sevinçlerimizi paylaşttık...çok farklıydı bizim bağlarımız...

Sizler herzaman dualarımdasınız...unutmadım..hepiniz hakkınızı helal edin..benim için çok dua ettiniz...inanın bende sizler için halen dua ediyorum...rabbim hepinizden razı olsun....

Canlarım veeeeee ömerime kavuştum rabbime çok şükürler olsun.....tam 11 günlük olduk...çok tatlı..çok farklı duygularmış...inşallah rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkeslere bu tarifsiz duyguyu yaşatır...

Geceleri uykusuz kalmak..hiçte zor gelmiyor..onun mis kokusunu duyunca..annelik böyleymiş..çok kutsalmış onu öğrendim...

Rabbimden tekrar tekrar dilerim herkes tatsın bu duyguyu...çok güzel..veeeeee kızlar asla pes etmeyin ..ne olur..rabbimin dualarınızı kabul edeceğini inanın...inşallah...

Doğum yapmış arkadaşlarada bebeklerini güzel günlerde büyütmelerini dilerim...inşallah hepimizin bebekleri hayırlı birer evlat olurlar...

Arkadaşlar bana müsade ömerimin kalkma saati geldi...acıktı..yavrum...sizleri rabbime emanet ediyorum...haepinizden rabbim razı olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…