evet hamilsinnnnnn
ALLAH razı olsun :))) şimdi geldım dr ewet bıseyler wr hamılelk baslamıs gozukuo ama cok erken dedı sıra testmıdır nedr hcg bakılck hayırlısı bunu bıle beklemıodum ılk denememdı Rabbim dileyen herkese nasıp etsın aminnnnnnn
hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı bize olsun inşallah....
Daha kesin bişey yok ama bunada şükür umut fakirin ekmeği :))) Rabbim dileyn herkese tattırsın bu güzel duyguyu suphesı bıle ınsanı cok heycanlandırıo :)
slm kızlar ben geldim test yaptırdım kan testi olumsuz sonuç aldım maleseffffff
canım benim hayırlısı olsun inşallah
nuray ben uzun zamndır gelmiyordum ya topiğe canım bilmiyorum o yüzden aşılama tüp felanmı yaptırdın da?
yok canım sadece bi kez aaşılama oldu bakşa bişi yok
senin adınada sevindim rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah
he wall aplam hala aynıyım gittim geldim çok şükür bişey yokmuş:))herkeseee günaydınlarrrr evett sefalı günlerim bitti patronum teşrif ettiler :95: neyse buna da şükür diyek
tuğbişş seni kamçılayacağım merak etme canım hele sen sağ sağlim doğur da sonra kamçılanma sıran gelecek :82:
melikee demek hala paniksinntamam insan tabiki evladına bişey olurmu bişeyi varmı diye düşünmesi çokkk çokk normal üstüne titremesi normal.ama gebelikte sadece kendi canını acıtmıyosunki karnındakinide etkiliyosun ben buna kızıyorum durunun dediği gibi bak sonra bebemm neden böle sinirli stresli demeyin
canım eve gitmeden dün kardeşime dedim sen içten sil bende dışını silerim diye sağolsun 2 camı öle silmiş bende gittim tül perde yıka ,dışlarını sil falan derken çabuk bitti 10 da oturdum yanii
dün akşam eşime takıldım bendende annemi olur dedim yıllardır evlat hasreti için psikoloji bozulmuş,ryhsal dengesi alt üst olan biri nasıl annelik yapar dedimşaka bi yana yaa gerçektende ölee artık normal değilimki nasıl olcek bilmem
yeterrrr inşallah kardeşin bu sefer sağlıcakla bebeğine kavuşur
durucumm evet kaygana geliyo bugün gündüz gelecekmiş bide :86:
tamaman katılıyorumm:))günaydın herkese ...duru tubiş ve kamer ömerin resmini sizler varken tekrar koyarım gerçi üçünüzü bir arada bulmak baya zor ama olsun denk gelir elbet...kamer iyi olmana sevindim ...yeter kardeşin inşallah bebeğine kavuşur allah bu yolda emek veren herkese emeklerinin karşılığını versin inşallah ...tubiş anneliği sormuşsun çok zor ve güzel hayattaki hiç bir tecrübeye benzemiyo insanı değiştiriyo herşeyi yeniden öğreniyosun ...sevom daha hamileyken psikolojin düzelmeye başlayacak hiç merak etme ilaç gibi gelecek eski haline şaşıracaksın ben tedavi süreçlerinde farkında değildşm o durumu olgunlukla karşıladığımı sanıyodum ama hamileyken fark ettimki hamileliği beklerken aslında çok bozukmuş psikolojim ruh halim tamamen değişikmiş çok kötüymüş hatta eşimin bile bozukmuş hamilelikte anladık sende hiç endişe etme herşey yoluna giriyo inşallah en kısa zamanda görürsünüz bu farkları allahım sağlıkla hayırlısıyla yaşatsın inşallah sizlerede
sen napan aplamm bebeiş nasıl nasıl geçiyooherkes gitmiş yahuuu.ipekim merhabalaaar nasılsıııınz biliyorum ben çok hayırsızım artı çok kötüyüm çok düüncesizim bebişin oldu bi göüzn aydın diyemedim.çok çok özür canım benim hakkkını helal et. Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin çekirdek ailenizi ve hiç ayırmasın.seni de minnak erini de kocaman öpüyorum.affet noooooolluuuuuuuueee
canım dualarım seninleeeeselam herkeze nasılsınız?benm yarın yumurtalarım oplanıyo çok heycanlı ve stresliyim sonu iyi olur inşallah....
canım üzülme nolur hayırlısıı ne desem boş biliyorum maa herşeye hazırlıklı okmask lazımslm kızlar ben geldim test yaptırdım kan testi olumsuz sonuç aldım maleseffffff
aplamm hadi bakalımm hayırlı haberler ver sonunda inşalahhyuppiiiiiiii kızlar ben sonunda randevumu aldımpazartesi günü saat 2 de gelecek tüp bebek merkezi dr mete ışıkoğlundan randevumu aldım
tabi bu büyük ihtimalle tanışma ve görüşme randevusu olacak ama olsun başlangıç için böyle olsun demii
bana şans dileyin bacılarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?