Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yani pregestan bitsin bir hafta içinde adet olmazsan gel demişti yarın biteli 6 gün oluyor işte

ozaman 2 gün daha bekle istersen ..seni iyicene gaza getirdik şimdide 2 gün bekle diyorum ...sen bilirsin canım akşam eşinlede konuşun o ne diyecek bakalım ..inş hamilesindir canım :CüvCüv:

ozaman 2 gün daha bekle istersen ..seni iyicene gaza getirdik şimdide 2 gün bekle diyorum ...sen bilirsin canım akşam eşinlede konuşun o ne diyecek bakalım ..inş hamilesindir canım :CüvCüv:

inşallah ablacım ben çıkıyorum şimdi görüşürüz akşam gelirim gene çok öptüm....

rica ettik eşimin patranu sağolsun o bize yardımcı oldu biz aşılama felan yaptırmadık

rica eli olmuyo o işler avukat hanım siz daha iyi bilirsiniz presedürler var ve onlar ihlal edilirse usulsüzlüğe girer değilmi?burda hepimiz evreleri ve gerekenleri biliyoruz ricala olmaz o işler 3 yıllık evli olmak aşılamay yaptırmış olman gerekiyor...

kızım çok güzel cevap vermişsin sen buna ama burdaki salak kadınmı desem erkekmi desem anlamaz
tüpbebek falan yaptığı yok bunun
manyak bu manyak
seni yine siteden attıralımmı he ne dersin avukat bozuntusu :hulya:

yok anladım ki abla karşıdan bakılınca salağamı benziyorum bizi kekliyo aklınca aloooo kimsin bilmiyoum ama düştüğün durum çok zavallıca senin zekanı aşar burası git kendi zeka seviyendekilerle uğraş hadi naaşşş canım naaaaaşşşş

rica ettik eşimin patranu sağolsun o bize yardımcı oldu biz aşılama felan yaptırmadık

ya aslında gitmesin burda kalsın bize iyi bir eğlence çıktı delikafadulden

aloo ben yalan söylemiyorum eşimin patronundan rica ettik o çıkarttırmayı biliyor yalanda diyil ben bay diyilim manyak diyilim laflarına dikkat ederseniz sevinirim

neyse ben şimdilik çıkıyorum yemek yapıcam yemekten sonra burdayım ama avukat hanımlmaz:

aloo ben yalan söylemiyorum eşimin patronundan rica ettik o çıkarttırmayı biliyor yalanda diyil ben bay diyilim manyak diyilim laflarına dikkat ederseniz sevinirim

hangi hastane verdi rica ile bizde rica edelim hem hastanede tanıdıklarım var doktorlar başhemşireler falan onları sokarım araya hiçde uğraşmam aşılamayla falan söyle hastane ve doktoruda bende alayım rapor.avukatsın vepresedürlerin aşılmasına müsade ediyorsun vay senin müvekkillerinin haline.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…