yani pregestan bitsin bir hafta içinde adet olmazsan gel demişti yarın biteli 6 gün oluyor işte
eşimle ikimiz çıkarttık daha yolun başındayız
eşimle ikimiz çıkarttık daha yolun başındayız
ozaman 2 gün daha bekle istersen ..seni iyicene gaza getirdik şimdide 2 gün bekle diyorum ...sen bilirsin canım akşam eşinlede konuşun o ne diyecek bakalım ..inş hamilesindir canım :CüvCüv:
rapor çıkarmak için 3 yıllık evli olmak şart değilmi avukat hanım ???
bide en az 2 defa aşılama yapılması gerekmezmiydi???
inşallah ablacım ben çıkıyorum şimdi görüşürüz akşam gelirim gene çok öptüm....
tamam canım görüşürz
ben şimdilik burdayım burdaki biriyle az işim var Çok üzgünüm çoook
rica ettik eşimin patranu sağolsun o bize yardımcı oldu biz aşılama felan yaptırmadık
rica eli olmuyo o işler avukat hanım siz daha iyi bilirsiniz presedürler var ve onlar ihlal edilirse usulsüzlüğe girer değilmi?burda hepimiz evreleri ve gerekenleri biliyoruz ricala olmaz o işler 3 yıllık evli olmak aşılamay yaptırmış olman gerekiyor...
kızım çok güzel cevap vermişsin sen buna ama burdaki salak kadınmı desem erkekmi desem anlamaz
tüpbebek falan yaptığı yok bunun
manyak bu manyak
seni yine siteden attıralımmı he ne dersin avukat bozuntusu :hulya:
rica ettik eşimin patranu sağolsun o bize yardımcı oldu biz aşılama felan yaptırmadık
yok anladım ki abla karşıdan bakılınca salağamı benziyorum bizi kekliyo aklınca aloooo kimsin bilmiyoum ama düştüğün durum çok zavallıca senin zekanı aşar burası git kendi zeka seviyendekilerle uğraş hadi naaşşş canım naaaaaşşşş
hukuk okuyan biri böyle yazmaz diyilmialoo ben yalan söylemiyorum eşimin patronundan rica ettik o çıkarttırmayı biliyor yalanda diyil ben bay diyilim manyak diyilim laflarına dikkat ederseniz sevinirim
aloo ben yalan söylemiyorum eşimin patronundan rica ettik o çıkarttırmayı biliyor yalanda diyil ben bay diyilim manyak diyilim laflarına dikkat ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?