- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın cicişlerr :)))
yetercimm rabbim kardeşinin gönlüne göre versin çektiği özlem son bulur bu tedaviyle
kamer sende sonunda sıvadın kollarını tedavi için hade hayırlısı bacım rabbim güldürsün yüzünü
tuyaneda yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah bu sefer hayırlısıyla hamile kalırsın canım
nuraycım kısmet işi bunlar hakkımızda hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok Rabbim daha fazla bekletmesin bizi
çiğdem moralin düzelmiş sevindim canım inşallah dahada iyi olursun
kısss sevooo hiçte demiyonn haaa kaç gün gecikti kızz ateş durmun nasıl anlat heleeee
günaydın bacım nasılsınn ..kız anlatsana hele kaç günün gec,ikti yoksam gördüğüm rüya çıkıyormuuuallah razı olsun yeteer, evet zor iş ama olsun evim şendi 2 tane bıcırık var evde
nurcik bacım günaydınnn
günaydın bacım nasılsınn ..kız anlatsana hele kaç günün gec,ikti yoksam gördüğüm rüya çıkıyormuuuallah razı olsun yeteer, evet zor iş ama olsun evim şendi 2 tane bıcırık var evde
nurcik bacım günaydınnn
Alllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızzz ateşin çok güzellllllll adetin kaçıncı günü bugünyaa nurcikim diğer topiğede yazdım canım ümidim yok aslında çünkü 15.günümde küçük yumurtan demişti ya geç yumurta geliştiği için gecikiyom bğyğk ihtimalle. bugün ateşimi ölçtüm 36.7 idi 30. günüm bugün
Alllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızzz ateşin çok güzellllllll adetin kaçıncı günü bugün
dur ben en iyisi diğer topikte tablonu bulayımm
allah razı olsun yeteer, evet zor iş ama olsun evim şendi 2 tane bıcırık var evde
nurcik bacım günaydınnn
günaydın cicişlerr :)))
yetercimm rabbim kardeşinin gönlüne göre versin çektiği özlem son bulur bu tedaviyle
kamer sende sonunda sıvadın kollarını tedavi için hade hayırlısı bacım rabbim güldürsün yüzünü
tuyaneda yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah bu sefer hayırlısıyla hamile kalırsın canım
nuraycım kısmet işi bunlar hakkımızda hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok Rabbim daha fazla bekletmesin bizi
çiğdem moralin düzelmiş sevindim canım inşallah dahada iyi olursun
kısss sevooo hiçte demiyonn haaa kaç gün gecikti kızz ateş durmun nasıl anlat heleeee
bazı aylar 2_3 yumurtamız oluyormuş belki seninkide böyle olmuşltur bu ay , sonradan gelişen yumurtayı görmüşdür doktor ,sen bence buna takılma doktorun dediği gibiysede geç göllenme olmuştur belki28/06 da en son adetim 28 günde bir oluyorum..14.günümde normalde ağrı ve akıntı hissettmiştim 15.gün doktora gittim (kendi doktorumdeğil devlete gittim) çok küçük yumurta görünüyor dedi. sizce 14.gün yumurta olupta çatlamış olsa idi onu ultrasonda görmezmiydi ? eğer 14.günde bişey yoksa adet gecikmem normaldir diyeceğim bu sabah ateşim 36.7 idi normalde 36.2 ile adet olurum..
aman sende bu ay ölçmemişsin benim gibi ,,sevoo ateşine bakılırsa adet olacağa benzemiyorsun çünkü ikimizinde adetten bir gün önce ateşimiz düşer ikimizde 36.2lerde adet oluruz ..
bazı aylar 2_3 yumurtamız oluyormuş belki seninkide böyle olmuşltur bu ay , sonradan gelişen yumurtayı görmüşdür doktor ,sen bence buna takılma doktorun dediği gibiysede geç göllenme olmuştur belki
inan sıcaklarla hiç alakası yok geçen adetime kadar ölçüyordum, kan ter içinde uyanıyordum sabah ama adet olacağıma yakın ateşim düşmeye başladıı ..sıcaklara bağlamaaa ...sevooo benim içime güzel hisler doğmaya başladııı ..rüyamada güveniyorummevet yaa bu ay ölçmeyi unuttum hep..canım havalar sıcak belki o etki etmiştir birde sabah 5 te tekrar uydum sonra 8 de ölçtüm yani 3 saatlik uyku ile ölçtüm.kistim bile olsa böle gecikme yapmıyodu aslında. bakalım canım ümidim olmadığı için şimdiye kadar söylemedim yoksa bilirsin daha zamanı gelmeden ümitlenmeye başlarım
cumartesiye kadarmıalttan muayenede o küçük küçük yumurtaların var olduğunu daha öncede bir doktor söylemişti..bakalım canım cumartesiye kadar olmazsam zaten doktora giderim ne oluyor diye
yeteeeeer sevdanehri54 1982kamer kedesiz
nerdesiniz günaydın dedim kimseden ses yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?