Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaa nurcikim diğer topiğede yazdım canım ümidim yok aslında çünkü 15.günümde küçük yumurtan demişti ya geç yumurta geliştiği için gecikiyom bğyğk ihtimalle. bugün ateşimi ölçtüm 36.7 idi 30. günüm bugün

Alllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızzz ateşin çok güzellllllll adetin kaçıncı günü bugün
dur ben en iyisi diğer topikte tablonu bulayımm

28/06 da en son adetim 28 günde bir oluyorum..14.günümde normalde ağrı ve akıntı hissettmiştim 15.gün doktora gittim (kendi doktorumdeğil devlete gittim) çok küçük yumurta görünüyor dedi. sizce 14.gün yumurta olupta çatlamış olsa idi onu ultrasonda görmezmiydi ? eğer 14.günde bişey yoksa adet gecikmem normaldir diyeceğim bu sabah ateşim 36.7 idi normalde 36.2 ile adet olurum..

Alllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızzz ateşin çok güzellllllll adetin kaçıncı günü bugün
dur ben en iyisi diğer topikte tablonu bulayımm

canım boşuna arama ben ateş ölçümü yapmadım 2 aydır sadece bu sabah ölçttüm canım detayları yazdım yukaruya bacım..
keşkeee rüyan çıksa tedaviden önceki son adetimde süpriz yapsa ama hiççç ümidim yok canım

aman sende bu ay ölçmemişsin benim gibi ,,sevoo ateşine bakılırsa adet olacağa benzemiyorsun çünkü ikimizinde adetten bir gün önce ateşimiz düşer ikimizde 36.2lerde adet oluruz ..

sağol kuzum aminnnn inşşşş bekleyen herkesini yüzü gülüsün

bazı aylar 2_3 yumurtamız oluyormuş belki seninkide böyle olmuşltur bu ay , sonradan gelişen yumurtayı görmüşdür doktor ,sen bence buna takılma doktorun dediği gibiysede geç göllenme olmuştur belki

aman sende bu ay ölçmemişsin benim gibi ,,sevoo ateşine bakılırsa adet olacağa benzemiyorsun çünkü ikimizinde adetten bir gün önce ateşimiz düşer ikimizde 36.2lerde adet oluruz ..

evet yaa bu ay ölçmeyi unuttum hep..canım havalar sıcak belki o etki etmiştir birde sabah 5 te tekrar uydum sonra 8 de ölçtüm yani 3 saatlik uyku ile ölçtüm.kistim bile olsa böle gecikme yapmıyodu aslında. bakalım canım ümidim olmadığı için şimdiye kadar söylemedim yoksa bilirsin daha zamanı gelmeden ümitlenmeye başlarım

bazı aylar 2_3 yumurtamız oluyormuş belki seninkide böyle olmuşltur bu ay , sonradan gelişen yumurtayı görmüşdür doktor ,sen bence buna takılma doktorun dediği gibiysede geç göllenme olmuştur belki

alttan muayenede o küçük küçük yumurtaların var olduğunu daha öncede bir doktor söylemişti..bakalım canım cumartesiye kadar olmazsam zaten doktora giderim ne oluyor diye

inan sıcaklarla hiç alakası yok geçen adetime kadar ölçüyordum, kan ter içinde uyanıyordum sabah ama adet olacağıma yakın ateşim düşmeye başladıı ..sıcaklara bağlamaaa ...sevooo benim içime güzel hisler doğmaya başladııı ..rüyamada güveniyorumm rüyamdaki gibi kucağında değilde karnında bebişinle gideceksin tatile inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlarrrrrrrrrrrr hamiş çıksın aramızdan artık yaaaaaaaaaaaaa ALLAHIMMM hiç umadığımız beklemediğimiz bir anda göndersin meleklerimiziiii

amanınnnnn sayfalar uçmuş ben faceden çıkamadım küçüklük arkadaşımla görştük birde akraba çıktık eşiyle aynı köylü çıktık iyimi çok sevindim ama bayaaaa muhabbet ettikk

sevommmmmmm neler duyuyorum haydi inşallah bacımm bellimi olurr

yeterim çiğdemim nurcikim sevom sağolun canlarım inşallah kolları sıvadık bakalım hayırlısı allahtan
eeeeeee napıyonuz gari bu ard facede görüştüğüm arkadşımınd 6 yıl sonra olmuş çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…