Herkeslere selam...belki bazıları kızacak neden gelip yazı yazdı diye bizleri bırakıp başka topiklere takıldı diye...evet benim canım dostlarım haklısınız...başlarda diğer topiğe takıldım eşşeklik ettim...daha sonrada gelemedim...sizlerden utancım yüzünden...
O kadar alışmıştıkki burada birbirimize görmesekte tanımamış olsakta aramızdaki bağ farklıydı...hepimiz aynı duyguları yaşıyorduk...benim canım dostlarım asla sizlerin benim için yaptıklarınızı unutamam..rabbim hepinizden razı olsun...hep beraber dertlerimize ortak olduk...sevinçlerimizi paylaşttık...çok farklıydı bizim bağlarımız...
Sizler herzaman dualarımdasınız...unutmadım..hepiniz hakkınızı helal edin..benim için çok dua ettiniz...inanın bende sizler için halen dua ediyorum...rabbim hepinizden razı olsun....
Canlarım veeeeee ömerime kavuştum rabbime çok şükürler olsun.....tam 11 günlük olduk...çok tatlı..çok farklı duygularmış...inşallah rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkeslere bu tarifsiz duyguyu yaşatır...
Geceleri uykusuz kalmak..hiçte zor gelmiyor..onun mis kokusunu duyunca..annelik böyleymiş..çok kutsalmış onu öğrendim...
Rabbimden tekrar tekrar dilerim herkes tatsın bu duyguyu...çok güzel..veeeeee kızlar asla pes etmeyin ..ne olur..rabbimin dualarınızı kabul edeceğini inanın...inşallah...
Doğum yapmış arkadaşlarada bebeklerini güzel günlerde büyütmelerini dilerim...inşallah hepimizin bebekleri hayırlı birer evlat olurlar...
Arkadaşlar bana müsade ömerimin kalkma saati geldi...acıktı..yavrum...sizleri rabbime emanet ediyorum...haepinizden rabbim razı olsun.....
çiğdem haydi geçmişte boğuldun yawrum gel artık selam ver birrrrr
yeteeeeeerrr sende çok geziyosun gelin benim patron gelmeden sohbet edelim brazcık ya
günaydın minnoşlar ..durU ne güzel dua etmiş bütün kalbimle amin diyorum ...kamer geçmiş olsun ...çiğdem sana iyi tatiller ...
kimse yokken ben mutfağı ve yatak odasını toplasam iyi olur geldiğinizde burada olurum
herkese günaydınlar
kamer daha ilaç içmeye başlamadınya o yüzden eğer bugün yarın geçerse sorun olmaz gibi ama en iyisini doktor bilir canım. bu arada ilaç olayında düşünmen yeter canımbu kocalar hep aynı yaa :88: biz onlar hasta olunca böle mi yapıyos okadar ilgide bile benimki ilgilenmiyon diyo bide ama kendileri bir bardak suyu getirmeye bile üşeniyolar yeri geliyo..
durucummm aminnn diyorummm tüm içtenliğimle
çiğdem maalesef hormonlar böle yapıyo bizi..çok iyi olur git dinlen canım 3 gün iyi gelir
ipeeemmm nasılsın bacım Ömer nasıl mızmız mı yoksa durgunmu bakayım yanında birileri varmı yalnızmısın anlat heleee
günaydınnn topik sakinlerii
kamer en iyismi doktora gitmen canım böyle olmuyacak galiba bademciklerin şiştiyse ilaç almadan zor geçer geçmiş olsun
çiğdem adet öncesi sendromu yaşıyon bacım:)) banada oluyo hem sinirli hem duygusal oluyorum duygu karmaşası yaşıyorum resmen ..izne çıkman iyi olacak 3 gün bile güzel bir yerlere gitseniz eşinle moralini düzeltmeye yeter inanki
kankimm seni bugünde görmek ne güzel
tabi canım evde olanlar çalışanlara göre daha dayanıklı oluyor.. çalışanlara oruç çok çok zor tutanların allah yardımıcısı olsun...eşimle yazlığa gidelim diyoruz orası daha serin orda daha rahat geçer diyorumda eşim kararsızz bir gideriz diyo bir bilgisayarsız zaman geçmez diyoo
kıslarrr 29 temmuz da doğum günüm bakalım eşim bişey yapacakmı hiç sesimi çıkartmıcamm bakalım ne olacakk
nerdesinizzzzzz tontişlerrrrrrrrrrrrrr
geçen eşime napiyon pampişim dedim cevap şu
o ne kız fıstıkmı
eşimde bende ayrı ayrı arkadaşlarla denize gidecektik plan öle idi sonrada akşam yemeğe çıkacaktık.eşimin deniz işi iptal oldu benim ki olmadı bende ağzını aradım devamlı hani plan program varmı gibisinden ama yontulmamış kalas gibi anlamadı tabibende gittim denize akşam aradı ben denizden dönerken ben abimlerle köye gidiyom dedi moralim bozuldu tabee..sonra falancı yerde bi paket var o senin dedim ölece kapattık teli. normalde hediye zaten almıcaktık ama ben dayanamadım aldımo ben denize gittim ama o gidemedi diye hayıflandı,bende ondan bi tepki beklemiştim aslında..
eve geldim bikaç saat sonra mesaj çektim içimdekileri döktüm oda gelince telafi ederiz dedi pişkin şekildebende gerek yok didim.. yarım saat sonra kapı açıldı meğer gitmemiş bana tek taşlı gibi şekilli bi yüzük almış :78: ölelikle barıştık işte..korktu tabee ben hediye aldım onda tepki yok köye giderse geldiğinde 2-3 gün seyhanın afra tafrasını çekecek zaten oda ölediyo çoğunluk ondan gitmedim diyo
ayy bir sordun bin anlattım bende
sevommm yüzügünü güle güle kullan canımbende böyle bir performans beklemiyom bizimkinden o kesin bana şunu yaparrr keresteee
eeeeeeeee napıyoruz sen bişey iste onu yapalımbende diyorumki birkerede sen bul bişeyler bana sorma amann ben beceremem sen ne istersen onu yapalım işte der
slm lar geldim çok şükür iyi geldim güle oynaya geldim kendimede bi güzel kızdım
dr gittim normal kontrolmü dedi hayır dedim ben 4 gün önce erzi,ncanda dr gittim usg de bebeğin gözleri çok büyüktü dr normal dedi ama tatmin olmadım bugünde aile hekimi ve ebeler şüpheli bakınca panik oldum dedim resme baktı güldü bense karşısında böleyim bu göz değilki dedi göz çukuru ve içeri gönderilen ses dalgasının yansıması ve gölgeler dedi usg ye aldı baktı inceleri gözü kapalıydı az bekletti tekrar aldı gözü açık bak dedi ama açık kapalı fark edilmicek gibiydi bi güzel inceledi bqna inceletti senin gözler iri ama bu bebek babasına benziyo dedi tombişliği gözlerinin ufaklığı vs.evet evet gözleri ufakmış bana güldü ve sağlık ocağını aile hekimini yasakladıı bu arada bebişim 1 kg olmuş çok şaşırdım 4 gün önce 896 gr dı eveeet kızçemin gözleri normal şükürler olsuuunnnnnnnnn yatış pozisyonun sordum sırt üstü yatma dedi sağ tarafınada yatma sağ böbrekte büyüme olduğu için rahatsız olursun dedi sola yatki bebkte solda toplansın ve böbrek sıkıntısını yaşama dedi ayrıca yediklerimizin vitamini sola yatınca olduğu gibi bebeğe ulaşırmış dedi doktor amcamız çok öpüyorum herkesi allah hepimize sağlıklı hayırlı kusursız evlatlar nasip etsin
yaa kızlar benim yarın kaygana geliyo daha eve gidip cam sileceğim kaç haftadır fırsatım olmadı silmeye şimdi öle görmesin..üfff hiçte silecek durumda da değilimmneyse ben kaçar bir an önce gideyim yemekti camdı bu gece yi bitireyimm..
birde kızlar ben hiçç uykumdan bişey anlamıyorum sabahları hep uykusuz kalkıyom daha doğrusu kalkamıyomsıcaklardan galibaa dimi
mrhb kızlar nasılsınız bu gün hiç gelemedimmmm
dün kız kardeşim beni aradı ve tüp bebek yaptırmaya karar verdiklerini ve benim önce gittiğim merkezden randevu almamı rica etti (merkez tüp bebek tedisinden önce seminere katılama zorunluluğu var )bende aradım rica ettim seminere katılmadan gelsin dediler... kardeşim 3 defa aşılama yaptırdı 7 yıldır bebekleri yok 2 defa bebeği karnında öldükardşim çalışıyor izin sorunu yaşıyor gittik bu sabah kan verdi dr hemen tedviye başlayalım dedi doğum kontol hapı kunamaya başlayacak ve adet olunca kısa protokle başlaynacak tüp bebeğe rabbim yüzünü gülüdürsün inşşşş tüm arkadaşlarımın ve ve kardeşimin inşşşş
günaydınn pampişlerimmmmmmm
ben taktım bu pampişlerebugün keyfim yerinde biraz daha iyiym halsizliğim yok en azından çok şükürr
birde bugün ilacı ilk kez kullandım, ama unutup kahvaltıdan sonra aldım aslında önce olmalıydı. tadı otumsu biraz kokusuda wiski gibi öggg geliyor biraz ama ne yapalım idare edecez artık
allahım nelere katlanıyoruz sen bze yardım et ver artık sağlıklı birer bebicik ya rabbim hayırlı sağlıklı aminnnn
slm kızlar ben geldim test yaptırdım kan testi olumsuz sonuç aldım maleseffffff
yuppiiiiiiii kızlar ben sonunda randevumu aldımpazartesi günü saat 2 de gelecek tüp bebek merkezi dr mete ışıkoğlundan randevumu aldım
tabi bu büyük ihtimalle tanışma ve görüşme randevusu olacak ama olsun başlangıç için böyle olsun demii
bana şans dileyin bacılarım
çiğdem haydi geçmişte boğuldun yawrum gel artık selam ver birrrrr
yeteeeeeerrr sende çok geziyosun gelin benim patron gelmeden sohbet edelim brazcık ya
1 günlük izin bana iyi geldi valla artık diğer izinlerim bayramdan sonra inşallah canımmm
canım bayramdan sonraya kaldı artıkın dün güzelce gezdim dinlendim vallaa
ne biçim iş valla yaaa nurcanımm acaip duygusallaşıyorum salya sümük oluyorum neyse bunada şükürrrr
ayy gidin valla imkanlar varken neti boşverinn biraz baş başa kalınnn
hadi bakalımmmm ne alacakkk kocişinnn
ama sonunu güzel bağlamış canım ne güzel bizimkiside ben söylemeden yapmıyor sanki bu sefer ben ağzımı açmayuacam öyle karar verdim ben artıkınn
aynı benimki aynıııı
sevindim canım bence bi daha canını sıkma emii hamileliğin tadını çıkar artık canımm
aynı sorun bende de var canım bu hafta hiç iyi uyuduğumu uyandığımı hatırlamıyorum sersem yapıyor valla sıcaktan olsa gerekkk
allahım gönlünüze göre versin inşalalh biran önce bebiş konar karnına inşallahhhh
herkesee günaydınlarrrrgeçmişe bakamadımm zamanım yok ama merak içindeyim :84:
çiğdem izin bitti mesai başladı neyseki işlerin hafiflemiş ne güzel..bu arada adet oldunmu canım.. bende olmayı bekliyorum bu tedaviden önceki son adetim bu tarihe göre tedavimin zamanı belli olacaktı gecikince biraz zaman planım da değişti..
melikecimm evet akşam hayırlısıyla atlattık canım bu akşamda kaynımlarda geliyo ama bu akşamdan sonra rahatımm..
yaa neyse bugün çok dinç hissediyorum.gece uyandım wc ye gittim sıcaktan uyandım sanırım.bi baktım ezan okunuyohemen abdest alıp namaz kıldım allah kabul etsin keşke hep uyansamda kalksam ne iyi olur diyorum..bide nevonun dediği ya vehhab duasını yaptım gerçi o gece kalkıp yapılıyomuş benimkide gece sayılır dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?