Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağlıcakla büyüt inşşş

günaydın pampişlerimmmm nasılsınız bakalım ben bomba gibiyimmmallahım hepimize önce sağlık versin, en önemlisi sağlıkk

bulut bebeğiğini sağlıkla büyüt canım, hayırlı evlat olsun inşallahhh

melike guzuuuu saol canım inşallahhh dediğin gibi olacak allahın izniyleee tabi
haydeee kimseler gelmemiş daha nerdesiniz kızlarrrrrrrrrr

çiğdem haydi geçmişte boğuldun yawrum gel artık selam ver birrrrr
yeteeeeeerrr sende çok geziyosun gelin benim patron gelmeden sohbet edelim brazcık ya

1 günlük izin bana iyi geldi valla artık diğer izinlerim bayramdan sonra inşallah canımmm

canım bayramdan sonraya kaldı artıkın dün güzelce gezdim dinlendim vallaa

ne biçim iş valla yaaa nurcanımm acaip duygusallaşıyorum salya sümük oluyorum neyse bunada şükürrrr

ayy gidin valla imkanlar varken neti boşverinn biraz baş başa kalınnn

kıslarrr 29 temmuz da doğum günüm bakalım eşim bişey yapacakmı hiç sesimi çıkartmıcamm bakalım ne olacakk

nerdesinizzzzzz tontişlerrrrrrrrrrrrrr

hadi bakalımmmm ne alacakkk kocişinnn

geçen eşime napiyon pampişim dedim cevap şu
o ne kız fıstıkmı

ama sonunu güzel bağlamış canım ne güzel bizimkiside ben söylemeden yapmıyor sanki bu sefer ben ağzımı açmayuacam öyle karar verdim ben artıkınn

aynı benimki aynıııı

sevindim canım bence bi daha canını sıkma emii hamileliğin tadını çıkar artık canımm

aynı sorun bende de var canım bu hafta hiç iyi uyuduğumu uyandığımı hatırlamıyorum sersem yapıyor valla sıcaktan olsa gerekkk

allahım gönlünüze göre versin inşalalh biran önce bebiş konar karnına inşallahhhh

günaydın canımmmmm amin inşalah canımm şifa olsun inşallahhhhh

slm kızlar ben geldim test yaptırdım kan testi olumsuz sonuç aldım maleseffffff

hayırlsıı olsun canımmm

ayyy hayırlı haberlerle dön inşallah canımmmmmm eminim güzel haberler vereceksinnn

çiğdem haydi geçmişte boğuldun yawrum gel artık selam ver birrrrr
yeteeeeeerrr sende çok geziyosun gelin benim patron gelmeden sohbet edelim brazcık ya

valla boğuldum son anda kurtardım kendimiiine çok şey yazmışınız oku oku bitiremedim valla
napıyorsun canım benim bende dün izin aldım gezdim tozdum vallaaabugünde iş başı yaptıkkk

sizleri çok özledim valla ama kimsecikleri göremiyorum ben geçmişle bocalarken gittiniz galibaaa ama gene yakalayacam sizi çünkü işlerim hafiflendii yok gibi neredeyseee benim birazdan şirkete gitmem lazım kardeşime iş için form aldım onu vverecem inşallah yanıma gelirde ablasının yanında işe başlar inşallahhhh

sağol kuzum sağolll
canlarım benim benim için dua ederler kardeşim içinde ederler sağolun yüreğinize sağlık sizlerin dualrı benim için çok önemli olduğu için sizlerle paylaşsımmmm
seviyorum sizi ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

herkesee günaydınlarrrr geçmişe bakamadımm zamanım yok ama merak içindeyim :84:

çiğdem izin bitti mesai başladı neyseki işlerin hafiflemiş ne güzel..bu arada adet oldunmu canım.. bende olmayı bekliyorum bu tedaviden önceki son adetim bu tarihe göre tedavimin zamanı belli olacaktı gecikince biraz zaman planım da değişti..

melikecimm evet akşam hayırlısıyla atlattık canım bu akşamda kaynımlarda geliyo ama bu akşamdan sonra rahatımm..

yaa neyse bugün çok dinç hissediyorum.gece uyandım wc ye gittim sıcaktan uyandım sanırım.bi baktım ezan okunuyo hemen abdest alıp namaz kıldım allah kabul etsin keşke hep uyansamda kalksam ne iyi olur diyorum..bide nevonun dediği ya vehhab duasını yaptım gerçi o gece kalkıp yapılıyomuş benimkide gece sayılır dimi

tuyaneda bugün yumoşların toplanıyomuş en kalitelisinden inşallah embriyoların oluşur ve en güzelinden haberler verirsin bize

kamercim sende ilk görüşme için randevunu almışsınn ee başlamak yolun yarısı gibidir hadi bakalım adımını attın gerisi de gelir ve güzel olur inşallahhh

allah kabul etsin namazınıda duanıda (sen duanı yap rabbim kabul eder inşş)canım kolay gelsin misafir ağılamak zor iş

allah razı olsun yeteer, evet zor iş ama olsun evim şendi 2 tane bıcırık var evde

nurcik bacım günaydınnn

günaydın cicişlerr :)))

yetercimm rabbim kardeşinin gönlüne göre versin çektiği özlem son bulur bu tedaviyle

kamer sende sonunda sıvadın kollarını tedavi için hade hayırlısı bacım rabbim güldürsün yüzünü

tuyaneda yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah bu sefer hayırlısıyla hamile kalırsın canım

nuraycım kısmet işi bunlar hakkımızda hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok Rabbim daha fazla bekletmesin bizi

çiğdem moralin düzelmiş sevindim canım inşallah dahada iyi olursun

kısss sevooo hiçte demiyonn haaa kaç gün gecikti kızz ateş durmun nasıl anlat heleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…