ben sana kırgınım biraz özeline bişey yazmıştım ama tenezül edip bir cevap bile vermemiştinyeteeeeer sevdanehri54 1982kamer kedesiz
nerdesiniz günaydın dedim kimseden ses yokkk
evettt ihtiyacımızz varr böyle bir habereeekızlarrrrrrrrrrrr hamiş çıksın aramızdan artık yaaaaaaaaaaaaa allahımmm hiç umadığımız beklemediğimiz bir anda göndersin meleklerimiziiii
ne güzel darısı başımıza tedaviylemi olmuşamanınnnnn sayfalar uçmuş ben faceden çıkamadım küçüklük arkadaşımla görştük birde akraba çıktık eşiyle aynı köylü çıktık iyimi çok sevindim ama bayaaaa muhabbet ettikk
Sevommmmmmm neler duyuyorum haydi inşallah bacımm bellimi olurr
Yeterim çiğdemim nurcikim sevom sağolun canlarım inşallah kolları sıvadık bakalım hayırlısı allahtan
Eeeeeee napıyonuz gari bu ard facede görüştüğüm arkadşımınd 6 yıl sonra olmuş çocuğu
valla kiimseden cvp gelmeyince üzüldüm yaaa ...iyiiiz şükür büyüyoruz sıcaklarda zor oluor tabi ama yapcak bişe yokk sen nasılsınabuuuuuuuu kurban olurum günaydın yawrum ağlama burdayızzzzzzz nasılsınız bebiş ve sen
ben sana kırgınım biraz özeline bişey yazmıştım ama tenezül edip bir cevap bile vermemiştin
ne güzel darısı başımıza tedaviylemi olmuş
görmediğini düşünemedim valla ..hani bebek örgüleri yapıp satıyorum ya bir topik açmıştım sende bak diye oğlun için beğendiğin olursa yapabilirim demiştimmvalla kiimseden cvp gelmeyince üzüldüm yaaa ...iyiiiz şükür büyüyoruz sıcaklarda zor oluor tabi ama yapcak bişe yokk sen nasılsın
ne yazdın ne özeli vallahi görmedim ne yazmıştın yawww ben nie görmedim bi daha yaz nolur nolur günahımı alma görmedim bnm pc çok boulzdu servisten gelio 2 gün sonra yine gidio 1 hafta gelmio pc im çok bozuk şimdi bile girene kadar ne çektim valla arkadaşım nolur nolur kırılma küsme özür dilerim ama görmedim zaten pcimdeki tüm esimlerimde silinmiş bi üzülüorum
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr boll kazançlar arkadaşım bereketli olsun inşallahTubişin topiğinde bir arkadaştan sipariş aldım kızlar yupppiiiiiiii
valla kiimseden cvp gelmeyince üzüldüm yaaa ...iyiiiz şükür büyüyoruz sıcaklarda zor oluor tabi ama yapcak bişe yokk sen nasılsın
iyiym canım sağol evet sıcaklar en çokta sizi etkiler canım bol bol ayran için fazla tuzlu olmasıniyi gelir
ne yazdın ne özeli vallahi görmedim ne yazmıştın yawww ben nie görmedim bi daha yaz nolur nolur günahımı alma görmedim bnm pc çok boulzdu servisten gelio 2 gün sonra yine gidio 1 hafta gelmio pc im çok bozuk şimdi bile girene kadar ne çektim valla arkadaşım nolur nolur kırılma küsme özür dilerim ama görmedim zaten pcimdeki tüm esimlerimde silinmiş bi üzülüorum
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr boll kazançlar arkadaşım bereketli olsun inşallah
Günaydınnnnnnnn kızlarrr hayırlı gunlerrr noluooo kazakmı oruoruz :))
günaydın canım biz iyiz şükür sen nasılsın işlerin var galiba kolay gelsinherkeslere günaydın nasılsınız bakalım sevo inşallah bacım hamiş olduğunu öğrenirsin
neyse ben bi selam vereyim demiştim biraz işlerim varda sonra görüşürüz inşallah kızlar:80::80:
günaydınnnnnnnn kızlarrr hayırlı gunlerrr noluooo kazakmı oruoruz :))
BAK BUNU İPEĞİN OĞLUŞUNA YAPMIŞTIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?