Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne güzel darısı başımıza tedaviylemi olmuş

abuuuuuuuu kurban olurum günaydın yawrum ağlama burdayızzzzzzz nasılsınız bebiş ve sen
valla kiimseden cvp gelmeyince üzüldüm yaaa ...iyiiiz şükür büyüyoruz sıcaklarda zor oluor tabi ama yapcak bişe yokk sen nasılsın
ben sana kırgınım biraz özeline bişey yazmıştım ama tenezül edip bir cevap bile vermemiştin

ne yazdın ne özeli vallahi görmedim ne yazmıştın yawww ben nie görmedim bi daha yaz nolur nolur günahımı alma görmedim bnm pc çok boulzdu servisten gelio 2 gün sonra yine gidio 1 hafta gelmio pc im çok bozuk şimdi bile girene kadar ne çektim valla arkadaşım nolur nolur kırılma küsme özür dilerim ama görmedim zaten pcimdeki tüm esimlerimde silinmiş bi üzülüorum

görmediğini düşünemedim valla ..hani bebek örgüleri yapıp satıyorum ya bir topik açmıştım sende bak diye oğlun için beğendiğin olursa yapabilirim demiştimm

herkeslere günaydın nasılsınız bakalım sevo inşallah bacım hamiş olduğunu öğrenirsin
neyse ben bi selam vereyim demiştim biraz işlerim varda sonra görüşürüz inşallah kızlar :80::80:

Tubişin topiğinde bir arkadaştan sipariş aldım kızlar yupppiiiiiiii
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr boll kazançlar arkadaşım bereketli olsun inşallah

herkeslere günaydın nasılsınız bakalım sevo inşallah bacım hamiş olduğunu öğrenirsin
neyse ben bi selam vereyim demiştim biraz işlerim varda sonra görüşürüz inşallah kızlar :80::80:
günaydın canım biz iyiz şükür sen nasılsın işlerin var galiba kolay gelsin

günaydınnnnnnnn kızlarrr hayırlı gunlerrr noluooo kazakmı oruoruz :))

günaydınnn evettttt nörüyoruzzzz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…