Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam millet sabah evişlerini bitireyim dedim sohbeti kaçırmışım ...lizöz aklıma hiç gelmedi gelse kesin bende isterdim
şimdi sinir oldum kendime bak ....sevom sen tedaviyemi başlıyosun haberim yoktu hayırlısı olsun tabi inşallah bu ay bebiş gelsin gerek kalmasın derken yarım bırakıp çıkıyorum ağlıyo beyefendi

Geldimm ama kimse kalmamışşş

lizöz kelimesini de ilk defa duydum ama güzellermişş sen becerirsin bunları nurcik merak etme

hoşgeldin ve güle güle canım Artık böle paşanın sağı solu belli olmaz

Evet canım eylülde inşallah tedaviye başlıyorum kısmetse eğer

selam kankimm ..valla bir lizöz almadığın kalmıştı :)çok aldın benden sipariş ..şuanda bile senin siparişi bitirmeye çalışıyorum ramazana girmeden bitirmeye çalışacam inşallah...

geldimm ama kimse kalmamışşş

lizöz kelimesini de ilk defa duydum ama güzellermişş sen becerirsin bunları nurcik merak etme
ben burdayım sevo bir yandan el işimi yapıyorum bir yandan bakınıyorum
yok kız o kadarda becerikli olduğum söylenemez her modeli yapamıyorum iştee(

hoşgeldin ve güle güle canım Artık böle paşanın sağı solu belli olmaz

Evet canım eylülde inşallah tedaviye başlıyorum kısmetse eğer
kız inşallah tedavye gerek kalmaz beyefendimiz evet evet bey efendimiz süpriz yapmıştır .olursa oğlun olacakk diyorum Gerçi cinsiyet tahminim %5 tutuyor
Eee varmı bir belirtin sevoo

Herkes her modeli yapacak diye bişey yok hoş maşallahın var biz daha şiş tutmayı bilmiyos
Benimde patron burda arada bir bakıyom

Ee anlat bakemm dün nerdeydin gelmedin

napıyonuz sultanların sultanları, yüreği temiz, bebişi güzel, eli bercerikli, zekası süper güzellerrrrr..!

herkes her modeli yapacak diye bişey yok hoş maşallahın var biz daha şiş tutmayı bilmiyos
Benimde patron burda arada bir bakıyom

Ee anlat bakemm dün nerdeydin gelmedin

teşekkür ederim bacım sağolasın

Dün eşim evde olduğundan giremedim canım bilgisayarı işgal etmişti herüff

hadi bakalım aplam bugünüde atlat hayırlısıylaa
Allah kabul etrsin şekerimmm
ayy amna benim gelenim gidenimm yokk((

aplamm hadi bakalım hayırlısı quuzm inş cee desinn zillinnnnnnn

geçmişe çok bkmadan daldımm kaçırmayım siziii

kız inşallah tedavye gerek kalmaz beyefendimiz evet evet bey efendimiz süpriz yapmıştır .olursa oğlun olacakk diyorum Gerçi cinsiyet tahminim %5 tutuyor
Eee varmı bir belirtin sevoo

ayy valla beni havaya sokuyon haa Belirtim karın kasıkta hafif ağrılarım var sızı,bazende aha adet oldum diyecek şekilde ağrım oluyo,göğüslerimi hiçbir ayda anlamam hep değişir belirtisi bu ayda uçlarım çokk hassas ama bu belirtiler hep bende olan şeyler 10 gün önce falanda taş gibi olmuşlardı ozaman süpperrlerdi Bacım başkada bişey yok belirtim falan uyku desen her zaman uykuyucum,her zaman yorgunum

zaten bu belirtiler her zaman yanıltıyo bizi adetle hamilelik belirtiler arasında pek bir fark yokmuş diyorlar takılmayak bu belirtilere En büyük belirtin şuanda adetin gecikmiş ve ateşin yüksek yarınki ateşinde yüksek çıkarsa bir test yap nolursunnnnnnn nolursunnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…