ayy sinir ediyo benidee her defasında karşıma çıkıyo bu ne yaaya bu ariston reklemı nereden çıktı yineeeeeeeeeeeeee
selam millet sabah evişlerini bitireyim dedim sohbeti kaçırmışım ...lizöz aklıma hiç gelmedi gelse kesin bende isterdim
şimdi sinir oldum kendime bak ....sevom sen tedaviyemi başlıyosun haberim yoktu hayırlısı olsun tabi inşallah bu ay bebiş gelsin gerek kalmasın derken yarım bırakıp çıkıyorum ağlıyo beyefendi
selam kankimm ..valla bir lizöz almadığın kalmıştı :)çok aldın benden sipariş ..şuanda bile senin siparişi bitirmeye çalışıyorum ramazana girmeden bitirmeye çalışacam inşallah...selam millet sabah evişlerini bitireyim dedim sohbeti kaçırmışım ...lizöz aklıma hiç gelmedi gelse kesin bende isterdim
şimdi sinir oldum kendime bak ....sevom sen tedaviyemi başlıyosun haberim yoktu hayırlısı olsun tabi inşallah bu ay bebiş gelsin gerek kalmasın derken yarım bırakıp çıkıyorum ağlıyo beyefendi
ben burdayım sevo bir yandan el işimi yapıyorum bir yandan bakınıyorumgeldimm ama kimse kalmamışşş
lizöz kelimesini de ilk defa duydum ama güzellermişş sen becerirsin bunları nurcik merak etme
kız inşallah tedavye gerek kalmaz beyefendimiz evet evet bey efendimiz süpriz yapmıştır .olursa oğlun olacakk diyorumhoşgeldin ve güle güle canımArtık böle paşanın sağı solu belli olmaz
Evet canım eylülde inşallah tedaviye başlıyorum kısmetse eğer
herkes her modeli yapacak diye bişey yok hoş maşallahın var biz daha şiş tutmayı bilmiyos
Benimde patron burda arada bir bakıyom
Ee anlat bakemm dün nerdeydin gelmedin
anamm anamm bu ne moral böyleee az banada ışınlasanaa kamerimm :86::86::86::86::86::86::86::86:napıyonuz sultanların sultanları, yüreği temiz, bebişi güzel, eli bercerikli, zekası süper güzellerrrrr..!
hadi bakalım aplam bugünüde atlat hayırlısıylaaherkesee günaydınlarrrrgeçmişe bakamadımm zamanım yok ama merak içindeyim :84:
çiğdem izin bitti mesai başladı neyseki işlerin hafiflemiş ne güzel..bu arada adet oldunmu canım.. bende olmayı bekliyorum bu tedaviden önceki son adetim bu tarihe göre tedavimin zamanı belli olacaktı gecikince biraz zaman planım da değişti..
melikecimm evet akşam hayırlısıyla atlattık canım bu akşamda kaynımlarda geliyo ama bu akşamdan sonra rahatımm..
yaa neyse bugün çok dinç hissediyorum.gece uyandım wc ye gittim sıcaktan uyandım sanırım.bi baktım ezan okunuyohemen abdest alıp namaz kıldım allah kabul etsin keşke hep uyansamda kalksam ne iyi olur diyorum..bide nevonun dediği ya vehhab duasını yaptım gerçi o gece kalkıp yapılıyomuş benimkide gece sayılır dimi
28/06 da en son adetim 28 günde bir oluyorum..14.günümde normalde ağrı ve akıntı hissettmiştim 15.gün doktora gittim (kendi doktorumdeğil devlete gittim) çok küçük yumurta görünüyor dedi. sizce 14.gün yumurta olupta çatlamış olsa idi onu ultrasonda görmezmiydi ? eğer 14.günde bişey yoksa adet gecikmem normaldir diyeceğim bu sabah ateşim 36.7 idi normalde 36.2 ile adet olurum..
anamm anamm bu ne moral böyleee az banada ışınlasanaa kamerimm :86::86::86::86::86::86::86::86:
yok canım yarım kalsın istemiyorum hem bayramda serersin masanasevom hakkında hayırlı olsun ...kanki ramazana bitmesi şart değil rahat ol ramazandan sonrada olur
dur geliyim seni öpiyim bi
kız inşallah tedavye gerek kalmaz beyefendimiz evet evet bey efendimiz süpriz yapmıştır .olursa oğlun olacakk diyorumGerçi cinsiyet tahminim %5 tutuyor
Eee varmı bir belirtin sevoo
napıyonuz sultanların sultanları, yüreği temiz, bebişi güzel, eli bercerikli, zekası süper güzellerrrrr..!
zaten bu belirtiler her zaman yanıltıyo bizi adetle hamilelik belirtiler arasında pek bir fark yokmuş diyorlar takılmayak bu belirtilereayy valla beni havaya sokuyon haaBelirtim karın kasıkta hafif ağrılarım var sızı,bazende aha adet oldum diyecek şekilde ağrım oluyo,göğüslerimi hiçbir ayda anlamam hep değişir belirtisi bu ayda uçlarım çokk hassas ama bu belirtiler hep bende olan şeyler 10 gün önce falanda taş gibi olmuşlardı ozaman süpperrlerdi Bacım başkada bişey yok belirtim falan uyku desen her zaman uykuyucum,her zaman yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?