Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Ipeğim masa örtüsaünden mi yaptırıyo o boncuk işinden ayy onlar çok güzeldii bi gün benimde masam olsun yaptırcam :78:

Melikem hoşgeldin canım amanınn parmak ditti mii geçmiş olsunn beceriksiz bacım benim ne yaparken doğradın elini öle

Ahaaa tuğbişte gelmişşş :76:

yok canım yarım kalsın istemiyorum hem bayramda serersin masana

bende senii öpiyimmmm

Gardaşım hoşgeldinnn
hoşbuldummmm lolitammmm

aplammmm benimki gibi olsunn inşalah tedaviye başlıcam zaman geldiya paşa seninkide cee desinnnnn

bu arada kıslar tubişimle knuştunuzmu datlımm çok kötü yaa böbreğindekii gıcık şey büyümüş 10mm olmuş ve yerinden oynamışş quzum benimm hastaneye gitmiş komşusuylaa ntsye bağlamışlar sancısı çıkmışş inanılmaz bi ağrıydı dioo
dr doğuma hazırlayın demişş çok korkmuş quzum benimm taşı söyleyememiş dr
o kadar kötüymüştüü eşii girmiş artık kızmış 7 aylık kadın diee
karater bağlarsak 2 ay içinde paslanır demişler canım benim serum yiyecekk

Son düzenleme:

tamam yaparım snei mi kırıcam koca bir neegatif alsamda hiç sorun değil bacım

slm herkese geçmişi göz ucuyla okudum fena bişeyler yok şükür...bulut gelmiş gözü aydın olsun allah analı babalı etsin çocuğunu duaları içinde amin diyorum allah tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar versin içinded ebana tabi...
sevom bombayı patlatman için dualar ediyorum koca göbeğimle halay çekmezsem namert olayım senin için

kızlar ben kendime nazar ettim galiba iki gün iyiyim deidm dün hafif bel aprıları vardı öğlenden sonra arttı kasıklarım ve bacaklarımada vurunca ağrısı hast.koştuk bu ağrı herzamankindne farklıydı ben kadın doğum hast.böbrek problemim olduğunu sölemeyi unuttum çektiğim acıdan onlarda doğum sancısı demesinmi öldüm öldüm dirildim neyse eşimi çağırıdm yukarı geldi kavgagürültü 7aylık hamile eşimin böbrek proböemi var ne doğumu vs.az münakaşa çıktı da şok oldu konduramadı öle bişeyi üzerimize başka hastaneye gittik ve bir hafta önce erzincanda böbrek taşu 7 mm den 3 mm edüşmüş demişlerdi dünse 10 mm çıktı ve büyüme ilerlemiş çaresi yokmu dedik ne olucak kateter takılırsa doğuma kadar kireçleme yapr takılmazsa erken doğum riski var bunun ortasını düzenli takiple bulucaz dedi yani sağlık bakanı erzurumlu ancak hastane açtırmış adam akıllıca güvenp gidebileceğim dr yok ihmalden bugüne geldim ve inanılmaz acı çekiyorum bundan sonra allaha emanetiz deyip bekliyorum allah ne demişse o olucak çok yorgun ve artık bitkin hisediyorum kendimi bi gğün iyi olsammucize gibi geliyo tani bunada bin şükür nasılsa meleğim benimle biliyorumki doğduktan sonra poposunda ısırıp hııı yapmadık yer bırakmıcam inşallahhh
görüşürüz şimdilik nurcikim sipariş almışsın çok sevindim du bende meaj yazayı kaç gündür aklımda unutuyorum hep ya nasip demi şekercim

ivett boncuk işi masa yapıyorum kankime...önce masa sonra sipariş al beklerimm

hoşbuldumm bidenemm kıvırcıkk doğruyodumm yunus durmuyoduu hızlı hızlı yapıum derkenn tırnakk gittii ette geldii böööö 1 saat ağladımmmmm he walla beceriklilik neym kalmadıı evlerii bbb.. götürüyoo iş yapmadım bura daldımmm
nasıl yaniiii:26::26::26:

kestimm quzuu kıvırcıkla birlikte doğradımmm

evet canım masa örtüsü yaptırmıştım o biraz küçük geldi sonra orta sehpa aldım doğumda evdeki sehpada gzel oldu şimdi
yeniden masa örtüsü istedim biraz büyüğünden yapıyo sağolsun kankim

evt canım iş başıda yaptık yok canım benim adetime daha var 6 ağustostan sonra olmam gerek
allahım kıldığın namazları dualarını kabul etsin inşallah canımmmmm

nurcanım evet düzeldi biraz daha iyiyim sen nasılsın canım benimmm

ayy inşallah hamilesindirrrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iyiyiz canım valla geri işe geldim öğlen bi arkadaşıma uğradım sıcaklarda hiç çekilmiyor valla sen napıyorsun canım kaç gün izine çıkıyorsunnn

tırnağımııı doğradımm çok acıyoooo işaret parmağımm dittiiii

ayy geçmiş olsun canımmmm kıyamammmmm sanaaa

keşke canımm ama sanmıyorum Olsun düşüncesi bile güzell :86:
hiç belli olmaz hem bu ay olmadıysa tedavinle gelicek inşallah

geçmiş olsun canım

hiçte bilemm hüsran olmucakk bu sefer inşalahhhh
oy oyy quzumm bbenimm Rabbim yardımcınn olsunn inşalah sağlıkla sıhhatle al yavrunuu çok geçmiş olsun ve son olsun inşalahh
ayyyyyyyy geçmiş olsun canım gel öpeyim de acısı geçsin

şımar anasını satayım şurda yılda bir coş geldi
çok teşekküyy edeyimm geçtii biliomusunnnn çokk saoll datlımmmmmmm
saol datlımmm teşekküyy ederimm

çok geçmiş olsun canım allahın izniyle sağ sağlim şu hamileliği bitirirsin inşallah tubişim moralmen bari zorlayarakta olsa düzgün olmaya çalış streste birçok şeyin sebebi biliyorsun

çokk lçokk geçmiş olsun tuğbişimm yaa gerçekten 2 gün iyiysen sonrası hastalığın artıyoo dualarımdasın inşallahh kızın zamanı ne zaman ise ozaman gelecek..inşallahhh o taşınn daha da büyümezz Biraz daha sık dişini az kaldı bacımm yaa Seninle ilgilenecek kimsede yok yanındaaa

:)) öyle deme kızzz hiç belli olmazz mucizeler hepimiz için geçerlidir belkide yarın pozitifi görünce dilin tutulurr bellimi olur.. oyyy oyyyy ölürümm sana yaaaa nedir çektiğinn tubikimm ...hamile kaldığından bu yana bir gün yüzü görmedinn tadını çıkaramadın hamişliğin kıyamamm ...böbrek sancısını çeken biri olarak çok iyi anlıyorum seni gecenin bir körü tutuyordu benimkide birgün acildeki doktor doğum sancısından beterdir bu sancı demişti...biraz daha dayan gülüm çok az kaldı serumlarla falan idare et doğumdan sonra lazerle kırdırda kurtul o illetten ..çok çok geçmiş olsunn

kız bırak yazma bişey zaten derdin sana yetiyo birde benlemi uğraşacann

çok geçmiş olsun canım
canımmm duanı hiç eksik etme allahım sizi koruyor bebeğinde sende çok iyi olacaksın dualarımızda sizinle o güzel yüreğin gibi güzellikler hayırlar nasip etsin rabbim allahım yardımcınız olsun canım moralini yüksek tut hep canımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…