- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
nasıl yaniiii:26::26::26:tırnağımııı doğradımm çok acıyoooo işaret parmağımm dittiiii
hoşbuldummmm lolitammmmyok canım yarım kalsın istemiyorum hem bayramda serersin masana
bende senii öpiyimmmm
Gardaşım hoşgeldinnn
ayy valla beni havaya sokuyon haaBelirtim karın kasıkta hafif ağrılarım var sızı,bazende aha adet oldum diyecek şekilde ağrım oluyo,göğüslerimi hiçbir ayda anlamam hep değişir belirtisi bu ayda uçlarım çokk hassas ama bu belirtiler hep bende olan şeyler 10 gün önce falanda taş gibi olmuşlardı ozaman süpperrlerdi Bacım başkada bişey yok belirtim falan uyku desen her zaman uykuyucum,her zaman yorgunum
zaten bu belirtiler her zaman yanıltıyo bizi adetle hamilelik belirtiler arasında pek bir fark yokmuş diyorlar takılmayak bu belirtilereEn büyük belirtin şuanda adetin gecikmiş ve ateşin yüksek yarınki ateşinde yüksek çıkarsa bir test yap nolursunnnnnnn nolursunnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84::84:
ayyyyyyyy geçmiş olsun canım gel öpeyim de acısı geçsintırnağımııı doğradımm çok acıyoooo işaret parmağımm dittiiii
abowww bu iltifatların hepsi bizemiii şımarırızz bakk :82: :82:
ivett boncuk işi masa yapıyorum kankime...önce masa sonra sipariş al beklerimmıpeğim masa örtüsaünden mi yaptırıyo o boncuk işinden ayy onlar çok güzeldii bi gün benimde masam olsun yaptırcam :78:
Melikem hoşgeldin canım amanınn parmak ditti mii geçmiş olsunn beceriksiz bacım benim ne yaparken doğradın elini öle
Ahaaa tuğbişte gelmişşş :76:
inşallah hamilesindir sevo erken bayram hediyesi olur ne güzel
hoşbuldumm bidenemm kıvırcıkk doğruyodumm yunus durmuyoduu hızlı hızlı yapıum derkenn tırnakk gittii ette geldii böööö 1 saat ağladımmmmm he walla beceriklilik neym kalmadıı evlerii bbb.. götürüyoo iş yapmadım bura daldımmmIpeğim masa örtüsaünden mi yaptırıyo o boncuk işinden ayy onlar çok güzeldii bi gün benimde masam olsun yaptırcam :78:
Melikem hoşgeldin canım amanınn parmak ditti mii geçmiş olsunn beceriksiz bacım benim ne yaparken doğradın elini öle
nasıl yaniiii:26::26::26:
Ipeğim masa örtüsaünden mi yaptırıyo o boncuk işinden ayy onlar çok güzeldii bi gün benimde masam olsun yaptırcam :78:
herkesee günaydınlarrrrgeçmişe bakamadımm zamanım yok ama merak içindeyim :84:
çiğdem izin bitti mesai başladı neyseki işlerin hafiflemiş ne güzel..bu arada adet oldunmu canım.. bende olmayı bekliyorum bu tedaviden önceki son adetim bu tarihe göre tedavimin zamanı belli olacaktı gecikince biraz zaman planım da değişti..
melikecimm evet akşam hayırlısıyla atlattık canım bu akşamda kaynımlarda geliyo ama bu akşamdan sonra rahatımm..
yaa neyse bugün çok dinç hissediyorum.gece uyandım wc ye gittim sıcaktan uyandım sanırım.bi baktım ezan okunuyohemen abdest alıp namaz kıldım allah kabul etsin keşke hep uyansamda kalksam ne iyi olur diyorum..bide nevonun dediği ya vehhab duasını yaptım gerçi o gece kalkıp yapılıyomuş benimkide gece sayılır dimi
günaydın cicişlerr :)))
yetercimm rabbim kardeşinin gönlüne göre versin çektiği özlem son bulur bu tedaviyle
kamer sende sonunda sıvadın kollarını tedavi için hade hayırlısı bacım rabbim güldürsün yüzünü
tuyaneda yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah bu sefer hayırlısıyla hamile kalırsın canım
nuraycım kısmet işi bunlar hakkımızda hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok Rabbim daha fazla bekletmesin bizi
çiğdem moralin düzelmiş sevindim canım inşallah dahada iyi olursun
kısss sevooo hiçte demiyonn haaa kaç gün gecikti kızz ateş durmun nasıl anlat heleeee
28/06 da en son adetim 28 günde bir oluyorum..14.günümde normalde ağrı ve akıntı hissettmiştim 15.gün doktora gittim (kendi doktorumdeğil devlete gittim) çok küçük yumurta görünüyor dedi. sizce 14.gün yumurta olupta çatlamış olsa idi onu ultrasonda görmezmiydi ? eğer 14.günde bişey yoksa adet gecikmem normaldir diyeceğim bu sabah ateşim 36.7 idi normalde 36.2 ile adet olurum..
amanınnnnn sayfalar uçmuş ben faceden çıkamadım küçüklük arkadaşımla görştük birde akraba çıktık eşiyle aynı köylü çıktık iyimi çok sevindim ama bayaaaa muhabbet ettikk
sevommmmmmm neler duyuyorum haydi inşallah bacımm bellimi olurr
yeterim çiğdemim nurcikim sevom sağolun canlarım inşallah kolları sıvadık bakalım hayırlısı allahtan
eeeeeee napıyonuz gari bu ard facede görüştüğüm arkadşımınd 6 yıl sonra olmuş çocuğu
tırnağımııı doğradımm çok acıyoooo işaret parmağımm dittiiii
hiç belli olmaz hem bu ay olmadıysa tedavinle gelicek inşallahkeşke canımm ama sanmıyorumOlsun düşüncesi bile güzell :86:
hoşbuldumm bidenemm kıvırcıkk doğruyodumm yunus durmuyoduu hızlı hızlı yapıum derkenn tırnakk gittii ette geldii böööö 1 saat ağladımmmmm he walla beceriklilik neym kalmadıı evlerii bbb.. götürüyoo iş yapmadım bura daldımmm
kestimm quzuu kıvırcıkla birlikte doğradımmm
hiçte bilemm hüsran olmucakk bu sefer inşalahhhhtamam yaparım snei mi kırıcam koca bir neegatif alsamda hiç sorun değil bacım
oy oyy quzumm bbenimm Rabbim yardımcınn olsunn inşalah sağlıkla sıhhatle al yavrunuu çok geçmiş olsun ve son olsun inşalahhslm herkese geçmişi göz ucuyla okudum fena bişeyler yok şükür...bulut gelmiş gözü aydın olsun allah analı babalı etsin çocuğunu duaları içinde amin diyorum allah tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar versin içinded ebana tabi...
sevom bombayı patlatman için dualar ediyorum koca göbeğimle halay çekmezsem namert olayım senin için
kızlar ben kendime nazar ettim galiba iki gün iyiyim deidm dün hafif bel aprıları vardı öğlenden sonra arttı kasıklarım ve bacaklarımada vurunca ağrısı hast.koştuk bu ağrı herzamankindne farklıydı ben kadın doğum hast.böbrek problemim olduğunu sölemeyi unuttum çektiğim acıdan onlarda doğum sancısı demesinmi öldüm öldüm dirildim neyse eşimi çağırıdm yukarı geldi kavgagürültü 7aylık hamile eşimin böbrek proböemi var ne doğumu vs.az münakaşa çıktı da şok oldu konduramadı öle bişeyi üzerimize başka hastaneye gittik ve bir hafta önce erzincanda böbrek taşu 7 mm den 3 mm edüşmüş demişlerdi dünse 10 mm çıktı ve büyüme ilerlemiş çaresi yokmu dedik ne olucak kateter takılırsa doğuma kadar kireçleme yapr takılmazsa erken doğum riski var bunun ortasını düzenli takiple bulucaz dedi yani sağlık bakanı erzurumlu ancak hastane açtırmış adam akıllıca güvenp gidebileceğim dr yok ihmalden bugüne geldim ve inanılmaz acı çekiyorum bundan sonra allaha emanetiz deyip bekliyorum allah ne demişse o olucak çok yorgun ve artık bitkin hisediyorum kendimi bi gğün iyi olsammucize gibi geliyo tani bunada bin şükür nasılsa meleğim benimle biliyorumki doğduktan sonra poposunda ısırıp hııı yapmadık yer bırakmıcam inşallahhhgörüşürüz şimdilik nurcikim sipariş almışsın çok sevindim du bende meaj yazayı kaç gündür aklımda unutuyorum hep ya nasip demi şekercim
çok teşekküyy edeyimm geçtii biliomusunnnn çokk saoll datlımmmmmmmayyyyyyyy geçmiş olsun canım gel öpeyim de acısı geçsin
şımar anasını satayım şurda yılda bir coş geldi
saol datlımmm teşekküyy ederimmevt canım iş başıda yaptık yok canım benim adetime daha var 6 ağustostan sonra olmam gerek
allahım kıldığın namazları dualarını kabul etsin inşallah canımmmmm
ayy geçmiş olsun canımmmm kıyamammmmm sanaaa
slm herkese geçmişi göz ucuyla okudum fena bişeyler yok şükür...bulut gelmiş gözü aydın olsun allah analı babalı etsin çocuğunu duaları içinde amin diyorum allah tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar versin içinded ebana tabi...
sevom bombayı patlatman için dualar ediyorum koca göbeğimle halay çekmezsem namert olayım senin için
kızlar ben kendime nazar ettim galiba iki gün iyiyim deidm dün hafif bel aprıları vardı öğlenden sonra arttı kasıklarım ve bacaklarımada vurunca ağrısı hast.koştuk bu ağrı herzamankindne farklıydı ben kadın doğum hast.böbrek problemim olduğunu sölemeyi unuttum çektiğim acıdan onlarda doğum sancısı demesinmi öldüm öldüm dirildim neyse eşimi çağırıdm yukarı geldi kavgagürültü 7aylık hamile eşimin böbrek proböemi var ne doğumu vs.az münakaşa çıktı da şok oldu konduramadı öle bişeyi üzerimize başka hastaneye gittik ve bir hafta önce erzincanda böbrek taşu 7 mm den 3 mm edüşmüş demişlerdi dünse 10 mm çıktı ve büyüme ilerlemiş çaresi yokmu dedik ne olucak kateter takılırsa doğuma kadar kireçleme yapr takılmazsa erken doğum riski var bunun ortasını düzenli takiple bulucaz dedi yani sağlık bakanı erzurumlu ancak hastane açtırmış adam akıllıca güvenp gidebileceğim dr yok ihmalden bugüne geldim ve inanılmaz acı çekiyorum bundan sonra allaha emanetiz deyip bekliyorum allah ne demişse o olucak çok yorgun ve artık bitkin hisediyorum kendimi bi gğün iyi olsammucize gibi geliyo tani bunada bin şükür nasılsa meleğim benimle biliyorumki doğduktan sonra poposunda ısırıp hııı yapmadık yer bırakmıcam inşallahhhgörüşürüz şimdilik nurcikim sipariş almışsın çok sevindim du bende meaj yazayı kaç gündür aklımda unutuyorum hep ya nasip demi şekercim
tamam yaparım snei mi kırıcam koca bir neegatif alsamda hiç sorun değil bacım
oyyy oyyyy ölürümm sana yaaaa nedir çektiğinn tubikimm ...hamile kaldığından bu yana bir gün yüzü görmedinn tadını çıkaramadın hamişliğin kıyamamm ...böbrek sancısını çeken biri olarak çok iyi anlıyorum seni gecenin bir körü tutuyordu benimkide birgün acildeki doktor doğum sancısından beterdir bu sancı demişti...biraz daha dayan gülüm çok az kaldı serumlarla falan idare et doğumdan sonra lazerle kırdırda kurtul o illetten ..çok çok geçmiş olsunn[ı]slm herkese geçmişi göz ucuyla okudum fena bişeyler yok şükür...bulut gelmiş gözü aydın olsun allah analı babalı etsin çocuğunu duaları içinde amin diyorum allah tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar versin içinded ebana tabi...
Sevom bombayı patlatman için dualar ediyorum koca göbeğimle halay çekmezsem namert olayım senin için
kızlar ben kendime nazar ettim galiba iki gün iyiyim deidm dün hafif bel aprıları vardı öğlenden sonra arttı kasıklarım ve bacaklarımada vurunca ağrısı hast.koştuk bu ağrı herzamankindne farklıydı ben kadın doğum hast.böbrek problemim olduğunu sölemeyi unuttum çektiğim acıdan onlarda doğum sancısı demesinmi öldüm öldüm dirildim neyse eşimi çağırıdm yukarı geldi kavgagürültü 7aylık hamile eşimin böbrek proböemi var ne doğumu vs.az münakaşa çıktı da şok oldu konduramadı öle bişeyi üzerimize başka hastaneye gittik ve bir hafta önce erzincanda böbrek taşu 7 mm den 3 mm edüşmüş demişlerdi dünse 10 mm çıktı ve büyüme ilerlemiş çaresi yokmu dedik ne olucak kateter takılırsa doğuma kadar kireçleme yapr takılmazsa erken doğum riski var bunun ortasını düzenli takiple bulucaz dedi yani sağlık bakanı erzurumlu ancak hastane açtırmış adam akıllıca güvenp gidebileceğim dr yok ihmalden bugüne geldim ve inanılmaz acı çekiyorum bundan sonra allaha emanetiz deyip bekliyorum allah ne demişse o olucak çok yorgun ve artık bitkin hisediyorum kendimi bi gğün iyi olsammucize gibi geliyo tani bunada bin şükür nasılsa meleğim benimle biliyorumki doğduktan sonra poposunda ısırıp hııı yapmadık yer bırakmıcam inşallahhh[/ı]Görüşürüz şimdilik nurcikim sipariş almışsın çok sevindim du bende meaj yazayı kaç gündür aklımda unutuyorum hep ya nasip demi şekercim
teşekür ederim aplamm nasılsınn ömer uyuyormuuhiç belli olmaz hem bu ay olmadıysa tedavinle gelicek inşallah
geçmiş olsun canım
slm herkese geçmişi göz ucuyla okudum fena bişeyler yok şükür...bulut gelmiş gözü aydın olsun allah analı babalı etsin çocuğunu duaları içinde amin diyorum allah tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar versin içinded ebana tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?