Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tubiş çok geçmiş olsun melike alıntı yapmasa görmemiştim yazılarını inşallah bebiş kendisi için en sağlıklı en hayırlı zamanı bekler
allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin canım

sevo aklıma gelmişken sorayım gelicekmisiniz bana

canım benim çok istiyorum gelmeyi ama duru gelemiyo ege yi bırakıp,esra da gelemiyo ist. La tek kaldım şimdide ramazan başlıyo bu haftasonuda başka yere gidicez Ama öle yada böle bayramdan sonra inşallah gelirim bi bakmışsın nurcikte gelir onunla gelirim mmmm

offf off off geçmiş olsunn :26:

sevo aklıma gelmişken sorayım gelicekmisiniz bana
:84::84::84::84: :95::95::95::95::95::95::95::95::95:

ahh ahh nerdeeeeeee

teşekür ederim aplamm nasılsınn ömer uyuyormuu
biraz önce uyanmıştı emdi yatırdım tekrar uyumuş bakınırken
egeyle gelsin ne güzel olur zaten çocuğu olan insan niye onu bırakıp gezsinki bayramdan sonra beklerim canım tek gel kimse gelemezse
offf off off geçmiş olsunn :26:

:84::84::84::84: :95::95::95::95::95::95::95::95::95:

senide bekliyorum ikna et kocanı gel

oyy yerim ben onu maşalahh tebarekallahh

eşi otobüslerde ege ile izin vermez diyo zaten eşi biraz sorunlu biliyosun Tamam canım inşallah kimse gelemezsede ben gelicemm

kızlar benim dışarı kadar çıkmam lazım gelirim birazdan
çok yorma kendini emii bacımm..kolay gelsin

benimki zor bırakırr teyzemin oğlunun düğü olursa gelirim ancak oda ne zaman evlenir belli olmaz nişanlı bile değil

güle güle quzumm kolay gelsinn

ben de kaçıyım şekerler kocişi uyandıracamm sabah piknikten geldiii uyuyorr hayırlı günlerr
güle güle gardaşım

güle güle quzumm kolay gelsinn

ben de kaçıyım şekerler kocişi uyandıracamm sabah piknikten geldiii uyuyorr hayırlı günlerr
güle güle minnoş
eşi otobüslerde ege ile izin vermez diyo zaten eşi biraz sorunlu biliyosun Tamam canım inşallah kimse gelemezsede ben gelicemm
eşinden dolayı olursa bi şey demem akan sular durur
her zaman beklerim canım

çok yorma kendini emii bacımm..kolay gelsin

benimki zor bırakırr teyzemin oğlunun düğü olursa gelirim ancak oda ne zaman evlenir belli olmaz nişanlı bile değil

güle güle gardaşım

özlemişim senin esprilerini demek daha belli bile olmayan düğüne gelmenin hesabını yapıyosun kıyafetini de hazırla
eksik kalmasın

oy oyy quzumm bbenimm Rabbim yardımcınn olsunn inşalah sağlıkla sıhhatle al yavrunuu çok geçmiş olsun ve son olsun inşalahh

s
canımmm minik kuzucum benimm sağol bebimm allah razı olsun hepinizden

çok geçmiş olsun canım allahın izniyle sağ sağlim şu hamileliği bitirirsin inşallah tubişim moralmen bari zorlayarakta olsa düzgün olmaya çalış streste birçok şeyin sebebi biliyorsun
gayret edişyorum amam ızdırabım dinmiyo kamer bunada çok şükür diliyorum allah sizlere sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin

canım allah razı olsun sağol sevomm o taş az daha büyürüse doğumdan sonra çıkarıp sokacağım yeri biliyorum evet yalnız olmak çok zor ama allah varken gam yok diyorum ne yapalım sınav hamile kalmakla bitmiyomuş benim karne muhteşem olucak bunca sınav bunca sabırlaaa ooo cennette şezlonga uzanıp güneş gözlükleirmide takıp kaynanama el sallıcam

canım benianladığını biliyorum benim dr dğün dediki taş sancısı erkeğin doğum yapması kadar zordur bende o sancı anında deidmki keşke o doğursadı alakaya maydanoz ekledim bizimkide resmiydi bi utandı bi mahcup oldu ama ben hastayım içinde bulunduğum psikolojik delliliği bana çok görmezler demi

canım allah razı olsun biliyorumki sizlerin duası beni koruyo ebeğimi koruyo bizde size duacıyız ama en sağlıklı olan gebeklikleri dileyerek

sağol ipem ömerin yumak yumak ellerini açıpğ bize dua edersiniz dimi ipem bende bebeğimi vakt,nce kucağıma almak istiyorum çok korkuyorum o daha çok küçük allah korusun erken gelirse yaşamazkii çok yıkılırız biz haşa tövbeler tövbesi aay gözüme toz kaçtı yine

özlemişim senin esprilerini demek daha belli bile olmayan düğüne gelmenin hesabını yapıyosun kıyafetini de hazırla
eksik kalmasın
ne yapıyım kankimm düşünüyom düşünüyom ne zaman istanbula giderim diyee anca düğün olursaa
Gerçi teyzem kardeşimi istiyo oğlunada kardeşim istemiyoo akraba evliliği yapmam sizin gibi diyo ne yapsamm kardeşimi ikna etsemmi acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…