sevo aklıma gelmişken sorayım gelicekmisiniz bana
offf off off geçmiş olsunn :26:hoşbuldumm bidenemm kıvırcıkk doğruyodumm yunus durmuyoduu hızlı hızlı yapıum derkenn tırnakk gittii ette geldii böööö 1 saat ağladımmmmm he walla beceriklilik neym kalmadıı evlerii bbb.. Götürüyoo iş yapmadım bura daldımmm
kestimm quzuu kıvırcıkla birlikte doğradımmm
:84::84::84::84: :95::95::95::95::95::95::95::95::95:sevo aklıma gelmişken sorayım gelicekmisiniz bana
ahh ahh nerdeeeeeeecanım benim çok istiyorum gelmeyi ama duru gelemiyo ege yi bırakıp,esra da gelemiyo ist. La tek kaldım şimdide ramazan başlıyo bu haftasonuda başka yere gidicezAma öle yada böle bayramdan sonra inşallah gelirim bi bakmışsın nurcikte gelir onunla gelirim mmmm
offf off off geçmiş olsunn :26:
:84::84::84::84: :95::95::95::95::95::95::95::95::95:
biraz önce uyanmıştı emdi yatırdım tekrar uyumuş bakınırkenteşekür ederim aplamm nasılsınn ömer uyuyormuu
egeyle gelsin ne güzel olur zaten çocuğu olan insan niye onu bırakıp gezsinki bayramdan sonra beklerim canım tek gel kimse gelemezsecanım benim çok istiyorum gelmeyi ama duru gelemiyo ege yi bırakıp,esra da gelemiyo ist. La tek kaldım şimdide ramazan başlıyo bu haftasonuda başka yere gidicezAma öle yada böle bayramdan sonra inşallah gelirim bi bakmışsın nurcikte gelir onunla gelirim mmmm
offf off off geçmiş olsunn :26:
:84::84::84::84: :95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Kızlar benim dışarı kadar çıkmam lazım gelirim birazdan
biraz önce uyanmıştı emdi yatırdım tekrar uyumuş bakınırken
egeyle gelsin ne güzel olur zaten çocuğu olan insan niye onu bırakıp gezsinki bayramdan sonra beklerim canım tek gel kimse gelemezse
senide bekliyorum ikna et kocanı gel
biraz önce uyanmıştı emdi yatırdım tekrar uyumuş bakınırken
egeyle gelsin ne güzel olur zaten çocuğu olan insan niye onu bırakıp gezsinki bayramdan sonra beklerim canım tek gel kimse gelemezse
güle güle bende çıksa iyi olur dün pazardan ıspanak barbunya aldım onları hazırlasam buzluk için birde bu akşamki yemeği yapsam çok iyi olurKızlar benim dışarı kadar çıkmam lazım gelirim birazdan
çok yorma kendini emii bacımm..kolay gelsinkızlar benim dışarı kadar çıkmam lazım gelirim birazdan
benimki zor bırakırr teyzemin oğlunun düğü olursa gelirim ancak oda ne zaman evlenir belli olmaz nişanlı bile değilbiraz önce uyanmıştı emdi yatırdım tekrar uyumuş bakınırken
güle güle gardaşımgüle güle quzumm kolay gelsinn
ben de kaçıyım şekerler kocişi uyandıracamm sabah piknikten geldiii uyuyorr hayırlı günlerr
güle güle minnoşgüle güle quzumm kolay gelsinn
ben de kaçıyım şekerler kocişi uyandıracamm sabah piknikten geldiii uyuyorr hayırlı günlerr
eşinden dolayı olursa bi şey demem akan sular durureşi otobüslerde ege ile izin vermez diyo zaten eşi biraz sorunlu biliyosunTamam canım inşallah kimse gelemezsede ben gelicemm
Herkes çıkıyo bende çıkayım barii siparişler beni beklerr
ne zırlıyonn kızzzz geldimm iştee:86::86::86::86::86::86:gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çok yorma kendini emii bacımm..kolay gelsin
benimki zor bırakırr teyzemin oğlunun düğü olursa gelirim ancak oda ne zaman evlenir belli olmaz nişanlı bile değil
güle güle gardaşım
canımmm minik kuzucum benimm sağol bebimm allah razı olsun hepinizdenoy oyy quzumm bbenimm Rabbim yardımcınn olsunn inşalah sağlıkla sıhhatle al yavrunuu çok geçmiş olsun ve son olsun inşalahh
s
gayret edişyorum amam ızdırabım dinmiyo kamer bunada çok şükür diliyorum allah sizlere sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsinçok geçmiş olsun canım allahın izniyle sağ sağlim şu hamileliği bitirirsin inşallah tubişim moralmen bari zorlayarakta olsa düzgün olmaya çalış streste birçok şeyin sebebi biliyorsun
canım allah razı olsun sağol sevomm o taş az daha büyürüse doğumdan sonra çıkarıp sokacağım yeri biliyorumçokk lçokk geçmiş olsun tuğbişimm yaa gerçekten 2 gün iyiysen sonrası hastalığın artıyoo dualarımdasın inşallahh kızın zamanı ne zaman ise ozaman gelecek..inşallahhh o taşınn daha da büyümezzBiraz daha sık dişini az kaldı bacımm yaa Seninle ilgilenecek kimsede yok yanındaaa
canım benianladığını biliyorum benim dr dğün dediki taş sancısı erkeğin doğum yapması kadar zordur bende o sancı anında deidmki keşke o doğursadı alakaya maydanoz ekledim bizimkide resmiydi bi utandı bi mahcup oldu ama ben hastayım içinde bulunduğum psikolojik delliliği bana çok görmezler demi:)) ..oyyy oyyyy ölürümm sana yaaaa nedir çektiğinn tubikimm ...hamile kaldığından bu yana bir gün yüzü görmedinn tadını çıkaramadın hamişliğin kıyamamm ...böbrek sancısını çeken biri olarak çok iyi anlıyorum seni gecenin bir körü tutuyordu benimkide birgün acildeki doktor doğum sancısından beterdir bu sancı demişti...biraz daha dayan gülüm çok az kaldı serumlarla falan idare et doğumdan sonra lazerle kırdırda kurtul o illetten ..çok çok geçmiş olsunn
kız bırak yazma bişey zaten derdin sana yetiyo birde benlemi uğraşacann
canım allah razı olsun biliyorumki sizlerin duası beni koruyo ebeğimi koruyo bizde size duacıyız ama en sağlıklı olan gebeklikleri dileyerekçok geçmiş olsun canım
canımmm duanı hiç eksik etme allahım sizi koruyor bebeğinde sende çok iyi olacaksın dualarımızda sizinle o güzel yüreğin gibi güzellikler hayırlar nasip etsin rabbim allahım yardımcınız olsun canım moralini yüksek tut hep canımmm
sağol ipem ömerin yumak yumak ellerini açıpğ bize dua edersiniz dimi ipem bende bebeğimi vakt,nce kucağıma almak istiyorum çok korkuyorum o daha çok küçük allah korusun erken gelirse yaşamazkii çok yıkılırız biz haşa tövbeler tövbesi aay gözüme toz kaçtı yinetubiş çok geçmiş olsun melike alıntı yapmasa görmemiştim yazılarını inşallah bebiş kendisi için en sağlıklı en hayırlı zamanı bekler
allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin canım
ne yapıyım kankimm düşünüyom düşünüyom ne zaman istanbula giderim diyee anca düğün olursaaözlemişim senin esprilerini demek daha belli bile olmayan düğüne gelmenin hesabını yapıyosun kıyafetini de hazırla
eksik kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?