bu halde bile espiri yapıp bizi güldürüyon ya allahta seni güldürsün ..alemsin vallacanımmm minik kuzucum benimm sağol bebimm allah razı olsun hepinizden
gayret edişyorum amam ızdırabım dinmiyo kamer bunada çok şükür diliyorum allah sizlere sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin
canım allah razı olsun sağol sevomm o taş az daha büyürüse doğumdan sonra çıkarıp sokacağım yeri biliyorumevet yalnız olmak çok zor ama allah varken gam yok diyorum ne yapalım sınav hamile kalmakla bitmiyomuş benim karne muhteşem olucak bunca sınav bunca sabırlaaa ooo cennette şezlonga uzanıp güneş gözlükleirmide takıp kaynanama el sallıcam
canım benianladığını biliyorum benim dr dğün dediki taş sancısı erkeğin doğum yapması kadar zordur bende o sancı anında deidmki keşke o doğursadı alakaya maydanoz ekledim bizimkide resmiydi bi utandı bi mahcup oldu ama ben hastayım içinde bulunduğum psikolojik delliliği bana çok görmezler demi
canım allah razı olsun biliyorumki sizlerin duası beni koruyo ebeğimi koruyo bizde size duacıyız ama en sağlıklı olan gebeklikleri dileyerek
Sağol ipem ömerin yumak yumak ellerini açıpğ bize dua edersiniz dimi ipem bende bebeğimi vakt,nce kucağıma almak istiyorum çok korkuyorum o daha çok küçük allah korusun erken gelirse yaşamazkii çok yıkılırız biz haşa tövbeler tövbesi aay gözüme toz kaçtı yine
ne zırlıyonn kızzzz geldimm iştee:86::86::86::86::86::86:
canımmm minik kuzucum benimm sağol bebimm allah razı olsun hepinizden
gayret edişyorum amam ızdırabım dinmiyo kamer bunada çok şükür diliyorum allah sizlere sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin
canım allah razı olsun sağol sevomm o taş az daha büyürüse doğumdan sonra çıkarıp sokacağım yeri biliyorumevet yalnız olmak çok zor ama allah varken gam yok diyorum ne yapalım sınav hamile kalmakla bitmiyomuş benim karne muhteşem olucak bunca sınav bunca sabırlaaa ooo cennette şezlonga uzanıp güneş gözlükleirmide takıp kaynanama el sallıcam
canım benianladığını biliyorum benim dr dğün dediki taş sancısı erkeğin doğum yapması kadar zordur bende o sancı anında deidmki keşke o doğursadı alakaya maydanoz ekledim bizimkide resmiydi bi utandı bi mahcup oldu ama ben hastayım içinde bulunduğum psikolojik delliliği bana çok görmezler demi
canım allah razı olsun biliyorumki sizlerin duası beni koruyo ebeğimi koruyo bizde size duacıyız ama en sağlıklı olan gebeklikleri dileyerek
sağol ipem ömerin yumak yumak ellerini açıpğ bize dua edersiniz dimi ipem bende bebeğimi vakt,nce kucağıma almak istiyorum çok korkuyorum o daha çok küçük allah korusun erken gelirse yaşamazkii çok yıkılırız biz haşa tövbeler tövbesi aay gözüme toz kaçtı yine
canımmm minik kuzucum benimm sağol bebimm allah razı olsun hepinizden
sağol ipem ömerin yumak yumak ellerini açıpğ bize dua edersiniz dimi ipem bende bebeğimi vakt,nce kucağıma almak istiyorum çok korkuyorum o daha çok küçük allah korusun erken gelirse yaşamazkii çok yıkılırız biz haşa tövbeler tövbesi aay gözüme toz kaçtı yine
de hayde ben kaçtım yemek yapıcam fikirsiz olarak çıkıyorum öpüldünüz
bir sıkıntısı yoktur inşallahevet nurcanım bende gördüm son zamnlarda iyice sessizleşti sankiiimmmm
bir sıkıntısı yoktur inşallah
çiğdem kaldık başbaşa ne yapalımm ikimiz tek
Piştiden sıkıldımm zaten pişiyoruzz bu sıcaklarda..uzun eşşek oynayakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?