Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

de hayde ben kaçtım yemek yapıcam fikirsiz olarak çıkıyorum öpüldünüz

bu halde bile espiri yapıp bizi güldürüyon ya allahta seni güldürsün ..alemsin valla

ne zırlıyonn kızzzz geldimm iştee:86::86::86::86::86::86:

amin cümlemizin inşallah canım ama sende bir an önce iyi olursun inşallah allahım beterini göstermesin bizlere inşallahh evet karnen çok güzel olacak senin ben bundan eminim hayırlısıyla inşalalhhhhh benim kaynanaya da el salla oldu muu belki bende sallarım seninle birlikteee

hiç bunları düşünme allah korusun allah evladınızı size bağışlasın hep dua et hep iyi olucak de görürsün bak iyi olucak
çok sorun yaşadın biliyorum ama annelik böyle işte hepimiz sorunlar yaşıyruz allah beterinden saklasın bende 9 ay diyet yaptım son ay
hep dinlenme verdi suyum azdı 37 haftayı zor görmek için sıktık dişimizi doğum oldu oğluş hastaydı 6 gün yoğn bakımdaydı ne kdar üzüldüm ama orada bizden daha zor durumda olanları görüp halime şükür dedim inan senden çok daha zor durumda olanlarda var içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…