Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldimmm
demek başbaşa uzun eşek oynayacaksınız bensiz olur mu hiççç eşek başı benimmm haydi kim giriyo bacak aramaaaa

Aha sevoda geldi o üstümüze çıkarsa yandıkkk

hahaha ben senin yanında kuş misali olurumm :80: :79: :76: :76: :76:

dün kaygana laf çarpıyo bana fındık kırıyom yiyin yiyin sonra alın kiloları onlar bizler kadar stresli olup,bu kadar ialç kullansalar ne olurlardı acep :84:

hastanelik olurlardııı bunların zaten işi gücüü gelinleriyle oğullarının arasını bozmakkk benimkidee gülcüğee gittiii kafa rahat ama gelince acısı çıkacakkkk

4 kilo verdim benn kaldı 10 kilo onuda vertecem inşallahh

Ne bakıyon kaynana lafınaa oğlun böyle seviyo deseyd,n sendee

hastanelik olurlardııı bunların zaten işi gücüü gelinleriyle oğullarının arasını bozmakkk benimkidee gülcüğee gittiii kafa rahat ama gelince acısı çıkacakkkk
gülücükleri öğrenipte gelseeee nirdeeeee ben çok severim der arkandan bıçaklarlarrrrr

gülücükleri öğrenipte gelseeee nirdeeeee ben çok severim der arkandan bıçaklarlarrrrr

ne oldu çiğdem utandınmıı ee bana alışacaksınn daha

4 kilo verdim benn kaldı 10 kilo onuda vertecem inşallahh

Ne bakıyon kaynana lafınaa oğlun böyle seviyo deseyd,n sendee

iyi vermişsin kızz ben daha 1 kilo bile veremedimm neysee sen verirsin eminim baksana 4 kiloyu vvermişsin

gir bebemmmm ee senin arkana kim geçecek çok kısa eşek oluyo birilerini daha bulalım çiğdemde atlasın sonra değiş tokuş yaparızzz :76:

yok ben hep üstte kalayım altları pek sevmem deeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…