çiğdem kaldık başbaşa ne yapalımm ikimiz tek
Piştiden sıkıldımm zaten pişiyoruzz bu sıcaklarda..uzun eşşek oynayakkk
waooowww uzun eşekkkk hadi oynayakkkkık
ALTIMDA KAN TER İÇİNDE KALMIŞSIN ÇİĞDEMM
Aha sevoda geldi o üstümüze çıkarsa yandıkkk
ben geldimmm
demek başbaşa uzun eşek oynayacaksınız bensiz olur mu hiçççeşek başı benimmm haydi kim giriyo bacak aramaaaa
Aha sevoda geldi o üstümüze çıkarsa yandıkkk
puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikasınnn hadi innn sıra bendeeeeee
ben geldimmm
demek başbaşa uzun eşek oynayacaksınız bensiz olur mu hiçççEşek başı benimmm Haydi kim giriyo bacak aramaaaa
hahaha ben senin yanında kuş misali olurumm :80: :79: :76: :76: :76:
dün kaygana laf çarpıyo bana fındık kırıyom yiyin yiyin sonra alın kilolarıonlar bizler kadar stresli olup,bu kadar ialç kullansalar ne olurlardı acep :84:
4 kilo verdim benn kaldı 10 kilo onuda vertecem inşallahhhahaha ben senin yanında kuş misali olurumm :80: :79: :76: :76: :76:
Dün kaygana laf çarpıyo bana fındık kırıyom yiyin yiyin sonra alın kilolarıOnlar bizler kadar stresli olup,bu kadar ialç kullansalar ne olurlardı acep :84:
banane banane inmemm yerim güzelll
sensizz olmazz tabikineeeben girerimmmm yane bacak aranaa
dün kaygana laf çarpıyo bana fındık kırıyom yiyin yiyin sonra alın kilolarıonlar bizler kadar stresli olup,bu kadar ialç kullansalar ne olurlardı acep :84:
banane banane inmemm yerim güzelll
sensizz olmazz tabikineeeben girerimmmm yane bacak aranaa
4 kilo verdim benn kaldı 10 kilo onuda vertecem inşallahh
Ne bakıyon kaynana lafınaa oğlun böyle seviyo deseyd,n sendee
gir bebemmmmEe senin arkana kim geçecek çok kısa eşek oluyo birilerini daha bulalım çiğdemde atlasın Sonra değiş tokuş yaparızzz :76:
ne oldu çiğdem utandınmııee bana alışacaksınn daha
4 kilo verdim benn kaldı 10 kilo onuda vertecem inşallahh
Ne bakıyon kaynana lafınaa oğlun böyle seviyo deseyd,n sendee
gir bebemmmmee senin arkana kim geçecek çok kısa eşek oluyo birilerini daha bulalım çiğdemde atlasın sonra değiş tokuş yaparızzz :76:
bence okadarda fazlan yok abartıyorsun ne şişkolar var etrafımızda halimize şükürama oğluda kilo istemiyoki7 kilo versen iyi olur diyo Bende öle diyomda veren yok :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?