Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Iyi vermişsin kızz ben daha 1 kilo bile veremedimm Neysee sen verirsin eminim baksana 4 kiloyu vvermişsin

yok ben hep üstte kalayım altları pek sevmem deeeeee
demek üstte çıkmayı seviyonn hmmmmm :86::86::86::86:sevoo görüyonmuu hatun üstte çıkmayı seviyormuşşş:122: :122: :122:

ama oğluda kilo istemiyoki 7 kilo versen iyi olur diyo bende öle diyomda veren yok :84:

valla bende taktım bu kiloları kociş dün moralimi bozdu zaten önün ayrı arkan ayrı konuşuyor sanki didiiiiii herşey meydandaaaa valla karar verdimmm oruçluyken bile spor yapacammm

benim arkamada sen geçç çiğdem utangaç çıktıı

:78::78::78::78::78::78::78:

valla bende taktım bu kiloları kociş dün moralimi bozdu zaten önün ayrı arkan ayrı konuşuyor sanki didiiiiii herşey meydandaaaa valla karar verdimmm oruçluyken bile spor yapacammm

:78::78::78::78::78::78::78:
sonrada hastanelik ol saçmalama oruçlu oruçlu spormu olur bayılır kalırsın valla

bence okadarda fazlan yok abartıyorsun ne şişkolar var etrafımızda halimize şükür

yok yaa can simidim var çok fenaa löp löp ediyo yüyürkenn

demek üstte çıkmayı seviyonn hmmmmm :86::86::86::86:sevoo görüyonmuu hatun üstte çıkmayı seviyormuşşş:122: :122: :122:

vayyy ben altta kalmayı tercih ederim tamam sen çık üstümüzee

bence takılmıştır sana hem sen kilolu değilsinki

senin jetonda zor düşüyor benimki gibii

valla bilmem ben zayıflasam kilo al der kilo alsam göbek senden önce konuşuyor der adam ne istediğini bilmiyorki ayollll kıskanç bu koca benim kıskanç ama karar verdim zayıf olacammmmmm

anladım ben onu anladımmmmmda çaktırmayaya çalışıyorum nafileeeee

yok yaa can simidim var çok fenaa löp löp ediyo yüyürkenn

vayyy ben altta kalmayı tercih ederim tamam sen çık üstümüzee

abartıyorusunnnnnnnnnnnnnnnnn

bencede kıskanç, raporunu verdim :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…