demek üstte çıkmayı seviyonn hmmmmm :86::86::86::86:sevoo görüyonmuu hatun üstte çıkmayı seviyormuşşş:122: :122: :122:
Iyi vermişsin kızz ben daha 1 kilo bile veremedimmNeysee sen verirsin eminim baksana 4 kiloyu vvermişsin
yok ben hep üstte kalayım altları pek sevmem deeeeee
ama oğluda kilo istemiyoki7 kilo versen iyi olur diyo bende öle diyomda veren yok :84:
benim arkamada sen geçç çiğdem utangaç çıktıı
demek üstte çıkmayı seviyonn hmmmmm :86::86::86::86:sevoo görüyonmuu hatun üstte çıkmayı seviyormuşşş:122: :122: :122:
sonrada hastanelik ol saçmalama oruçlu oruçlu spormu olur bayılır kalırsın vallavalla bende taktım bu kiloları kociş dün moralimi bozdu zaten önün ayrı arkan ayrı konuşuyor sanki didiiiiii herşey meydandaaaa valla karar verdimmm oruçluyken bile spor yapacammm
:78::78::78::78::78::78::78:
haklısın canım üstte çıkmAdan zevkli olmuyootabeeeeeeeeeee
sonrada hastanelik ol saçmalama oruçlu oruçlu spormu olur bayılır kalırsın valla
haklısın canım üstte çıkmAdan zevkli olmuyoo
bence takılmıştır sana hem sen kilolu değilsinkiama moralimmm bozulduuuuu:26::26::26::26::26:
senin jetonda zor düşüyor benimki gibiipissssss:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
bence okadarda fazlan yok abartıyorsun ne şişkolar var etrafımızda halimize şükür
bence takılmıştır sana hem sen kilolu değilsinki
senin jetonda zor düşüyor benimki gibii
yok yaa can simidim var çok fenaa löp löp ediyo yüyürkenn
vayyy ben altta kalmayı tercih ederim tamam sen çık üstümüzee
bencede kıskanç, raporunu verdim :)))valla bilmem ben zayıflasam kilo al der kilo alsam göbek senden önce konuşuyor der adam ne istediğini bilmiyorki ayollll kıskanç bu koca benim kıskanç ama karar verdim zayıf olacammmmmm
Anladım ben onu anladımmmmmda çaktırmayaya çalışıyorum nafileeeee
ben alışığım benimki 102 kilo senin 3 katınezilirsiniz bak diyeyim bennn iyi düşündünüz demiiii sonra mızıkçılık yokkk
kaç kiloydun çiğdem sen
abartıyorusunnnnnnnnnnnnnnnnn
bencede kıskanç, raporunu verdim :)))
ben alışığım benimki 102 kilo senin 3 katın
geldim dizilin bakim ben bi atlayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?