merhaba kızlar nasılsınız?
offff kızlarrr hafta sonu düğünümüz var yaaaaa çokkkkkkk samimi arkadaşlarımızın oğlunun sünnet düğünümasraf hiç bitmiyorrrrrrrrrrrr altınmı takacaz napacaz bilmiyorum da olmasada olmaz diyemiyorum ben ama eşim diyoki bişey takmıcam bundan sonra kimseye benim çocuğum ne zman oldu o zamn takarım tak tak nereye kadar dedi banada çok tuhaf gelecek bişey tammamak napsam acep 2 gündür kafamı kurcalıyor bu konu
sağol canım aynıyız biz siz nasılsınız annenler nasıl oldu
offff kızlarrr hafta sonu düğünümüz var yaaaaa çokkkkkkk samimi arkadaşlarımızın oğlunun sünnet düğünümasraf hiç bitmiyorrrrrrrrrrrr altınmı takacaz napacaz bilmiyorum da olmasada olmaz diyemiyorum ben ama eşim diyoki bişey takmıcam bundan sonra kimseye benim çocuğum ne zman oldu o zamn takarım tak tak nereye kadar dedi banada çok tuhaf gelecek bişey tammamak napsam acep 2 gündür kafamı kurcalıyor bu konu
kamerim benim ki erkek patron evet o kiloda hatta daha da fazladır..bence 100 tl falan tak altın çok pahalandı hiçbişey takmamazlıkta olmaz şimdi.
çiğdemcim hiç belirtilere kanma bu belirtiler hep aldatıyo adamı
ayşe hoşgeldin evet günüm geçti kızlarda coşturdu işte aslında bişey yokbakalım yarın ateşim yüksek çıkarsa test yapcam içimiz rahatlasın
kızlar ben kaçarrrr öpüyorumm sizleriii:92: :92:
kızlar niye sesiniz çıkmıyor gerçi bu sıcaklarda çalışan bayanlar olarak bu saate bitmiş vaziyettesinizdir siz. ben uykudan yeni kalktım bir saat kestirdim hava çok sıcak sürekli uykulu haldeyim ama yün yıkamıştım onu çırpmam lazım yoksa akşama başımızı koyacak yastık yok
kamer çiğdem bende çıkmak zorundayım işler beni bekliyor kendinize iyi bakın görüşürüz
sevindim canım annenin iyi olmasına tekrar geçmiş olsun:94::94::94:
sevom ne biliyim sen patronda tüp bebek tedavisi görüyor falan diyince aklımda öy kalmış
çiğdem ne yapsam canım bilmiyorum bende arada kaldım off
neyse bende çıkıyorum arkadşlar kendinize iyi davranın okey görüşürüz hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?