Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bişey almadan da olmuyor ki ama şöyle yapabilirsin canım ihtiyacı olan bişey al derim mesela hiç olmazsa seninde için rahat eder onuda düşünmüş olursun

merhaba kızlar nasılsınız?

iyiyiz sen nasılsın annenler nasıl oldu canım

Son düzenleme:

canım bişey almadan da olmuyor ki ama şöyle yapabilirsin canım ihtiyacı olan bişey al derim mesela hiç olmazsa seninde için rahat eder onuda düşünmüş olursun

merhaba kızlar nasılsınız?

iyiyiz sen nasılsın annenler nasıl oldu canım

Son düzenleme:
kamerim benim ki erkek patron evet o kiloda hatta daha da fazladır..bence 100 tl falan tak altın çok pahalandı hiçbişey takmamazlıkta olmaz şimdi.

çiğdemcim hiç belirtilere kanma bu belirtiler hep aldatıyo adamı

ayşe hoşgeldin evet günüm geçti kızlarda coşturdu işte aslında bişey yok bakalım yarın ateşim yüksek çıkarsa test yapcam içimiz rahatlasın

kızlar ben kaçarrrr öpüyorumm sizleriii :92: :92:

kızlar niye sesiniz çıkmıyor gerçi bu sıcaklarda çalışan bayanlar olarak bu saate bitmiş vaziyettesinizdir siz. ben uykudan yeni kalktım bir saat kestirdim hava çok sıcak sürekli uykulu haldeyim ama yün yıkamıştım onu çırpmam lazım yoksa akşama başımızı koyacak yastık yok

yok canım kanmıyorum 2 senedir haa hamileyimdir diye diye kandırıyorum habire kendimeee şimdi hiç takmıyorum ama ne olursa olsun adetten önce göğüs ağrım olurdu şimdi belirti olmayınca şaşırdım ondan dediydim canımmm
öpüyorum canım benim dikkatli ol kendine iyi bak aeo

kolay gelsin sana evet çok sıcak yaaa yanıyorum vallaa gözlerimin içi yanıyor cayır cayırrr

seyhan bak şimdi bende heveslendim yap bir test hep beraber rahatlayalım inşallah hayırlı haber alırım senden yarın hadi güle güle görüşürüz:79:

sevindim canım annenin iyi olmasına tekrar geçmiş olsun:94::94::94:

sevom ne biliyim sen patronda tüp bebek tedavisi görüyor falan diyince aklımda öy kalmış

çiğdem ne yapsam canım bilmiyorum bende arada kaldım off

neyse bende çıkıyorum arkadşlar kendinize iyi davranın okey görüşürüz hepinizi öptüm

by by canım sen kendi bildiğini yap canım zor durumlar ya hep arada kalırsın hep böyle benimde bu cumartesi çok sevdiğim yakınım evleniyor evlenip boşandı 2. evliliği bu bende ne yapsam diye düşünüp dururken gece yatarken aklıma geldi güzel bi ihtiyacı olan şeyi almaya karar verdim onu alacam artıkın napalımm
neyse kendine dikkat et canım öptüm byy

kız 2 saat gittim ooooooooooooo konuşmuşsunuzda konuşmusunuzz
ben varken neden konuşmuyorsunuz cadılarrrrrrrrrr

yav geçmişe baktımda onca nmesajdan aklımd abişey kalmadı sevonun altta kalamam mesajındna başka oof ama ya insan benide çağırır şurda kıçımı toplayamıyorum ağrıdan az eğlenirdik hiç olmazsa

slm kızlarrrrrrr ben deldiiiiiiiiiiiimmm :3
çok şükür evime taşındım yerleştiiim allahın izniyleee aranızdayımmm nörüyonuz bakeeeem bi gelişmeler varmıııı pek geçmişe gidemedimm erindimm wallaaaa
kısaca gelişmeleri aktarırsanız sevinirriiim bacılarımmm şimdilik kaçıyorum beennn görüşürüz inşallahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…