kız 2 saat gittim ooooooooooooo konuşmuşsunuzda konuşmusunuzz
ben varken neden konuşmuyorsunuz cadılarrrrrrrrrr
çatlayın emiiiyav geçmişe baktımda onca nmesajdan aklımd abişey kalmadı sevonun altta kalamam mesajındna başka oof ama ya insan benide çağırır şurda kıçımı toplayamıyorum ağrıdan az eğlenirdik hiç olmazsa
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım yeni evin sana uğur getirsin inşallahslm kızlarrrrrrr ben deldiiiiiiiiiiiimmm:3
çok şükür evime taşındım yerleştiiim allahın izniyleee aranızdayımmm nörüyonuz bakeeeem bi gelişmeler varmıııı pek geçmişe gidemedimm erindimm wallaaaa
kısaca gelişmeleri aktarırsanız sevinirriiim bacılarımmm şimdilik kaçıyorum beennn görüşürüz inşallahhhh....
herkeseee günaydınlarrr
tuğbişimm ne bilek cnaım yaa sen can halindeydin böyle düşünceğini bilseydik çağırırdık bacım
asi güle güle sağlıcakla bol bol bebişle oturursun inşallah evinde. darısı bizlerin başına bizde evlenirizzz inşallahh
çiğdeemm son kahvaltılarının tadını çıkarr ohh ne güzell afiyet olsunn
nurcikimm bacımm bugün ateşim düştü 36.4 lere yinede yaptım test içimiz rahatlasın diye koca bir negatif aldımzaten aksi olsaydı şaşardım bir an önce adet olsamda tüp bebek zamanım değişmese yaa :44:
çatlayın emiii
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım yeni evin sana uğur getirsin inşallah
üfff yaaa bu sefer ciddi anlamda ümitlenmiştim ben senden ,neyse sağlık olsun önünde tedavin var ona odaklan ve moralini yüksek tut şimdiden beynine olacak bu sefer hamile kalacam diye sinyaller gönderbeynin seni değil sen beynini yönet biliyorsun beyin ne yapmak isterse vücut ona göre tepki veriyo ,hatırlarsan nevo ve ipekte böyle bişey uygulamışlardı kendi kendilerini motive ediyorlarmış sende öyle yap bacımm
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınızz bakalımm,kamer izne çıkıyormuşsun iyi tatiler canım bol bol moral depola tedavin için sevoya söylediklerimi sende uygula bacımm
günaydın canım benim sanada hayırlı cumalarr dün ben çok enerji depoladım sizin sayenizde enerjii fışkırıyor habire salla diyorum hahaa bu sevomun yüzünden salla gitsin diyince allahhh dedim tutamadım kendimi salladım gitti
yakın zamanda bilgisayarsız kalabilrim bozuldu iyice yaaaakendi kendine kapanıp duruyorrr
formatt attır guzummmyakın zamanda bilgisayarsız kalabilrim bozuldu iyice yaaaakendi kendine kapanıp duruyorrr
üstümeze çıkan sensin depolarsın tabi enerjiyiolan banayla sevoya oldu ,gerçi o halinden memnun gibiydii
parayı borç harç edip bir şekilde denkleştirirsin canım ne yapacann ,günaydın bacım hoşgeldin
evet sağlık olsun ne diyek :)) zaten tedavime adapte olmuş durumdayım canım moralimde çok iyi bitek şy para işini halletsem rahatt edicem bide zamanlamayı iyi yapmam lazım öle iştee..
sen napıyınn bakimm
yakın zamanda bilgisayarsız kalabilrim bozuldu iyice yaaaakendi kendine kapanıp duruyorrr
üstümeze çıkan sensin depolarsın tabi enerjiyiolan banayla sevoya oldu ,gerçi o halinden memnun gibiydii
parayı borç harç edip bir şekilde denkleştirirsin canım ne yapacann ,
ne yapıyım canım duş aldım oturuyorum birazdan pazara çıkacam bizim üstteki kiracıyla çıkarız belki tabi evdeyse
aman yedekleme yapmayı unutmayın eğer bilgileriniz varsa.anakartta sorun olabilir yada klavye mouse ekran gibi şeylerde kablo yaması falan varmı..benimde başıma geldide klavyeden dolayı yapmış normalde anakart zannetmişlerdi..
evett ben memnunumm halimdenn :78:
kızlar eşim karşımda oturmuş ne zaman çıkacaksın der gibi bakıyo suratımahır çıkarmadan çıksam iyi olacakk görüşürüzüüüü
kızlar eşim karşımda oturmuş ne zaman çıkacaksın der gibi bakıyo suratımahır çıkarmadan çıksam iyi olacakk görüşürüzüüüü
ee daha yeni gelmiştin amaneyse görüşürüz
yaa kızlar daha ramazan gelmeden benim mide sinyaller vermye başladı.bugün çok fena midem ağzıma geliyo acı acı söylemesi iğrenç.. midem yanıyoosu bile söndürmüyoo
dün zaten itiraz etmemiştin anammmm sen utanırmıydın
ee daha yeni gelmiştin amaneyse görüşürüz
yaa kızlar daha ramazan gelmeden benim mide sinyaller vermye başladı.bugün çok fena midem ağzıma geliyo acı acı söylemesi iğrenç.. midem yanıyoosu bile söndürmüyoo
kızlar benim kendi laptopum bu çok iyi bişey değil zatenformatlık değil şarz giriş yeri arızalı şarzı çok zor tutuyor ve çok aşırı ısınıyor yanmasından korkuyom valla o yerinde tamiri çok zor ve pahalıymış yani böyle böyle idare edecem artık
evet izine çıkıyorummm ama gezip tozamıcaz kibenimki çalışıyor iş sezonu yeni açılmış ve elinde işleri varken nasıl yapacaz bşeyler çok zor artık hevesimizi bayrm tatiline sakladık bizde
hatta parasını biriktirmeye başladık bilesigarayı bıraktıkya biz eşimle birlikte hergün kumbaraya para atıyoruz en az 2 lira şartlandık baya birikti şimdiye kadar onu tatil parası yapacaz nasıl fikirrrrrrrr
kızlar hepinize hayırlı cumlarrrr demeyide unutmayımm canlar
yok canım utanmam ama o smile hoşuma gidiyo bişeyler yapıp hoşuna gitmiş gibi :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?