Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız 2 saat gittim ooooooooooooo konuşmuşsunuzda konuşmusunuzz
ben varken neden konuşmuyorsunuz cadılarrrrrrrrrr

çatlayın emiii allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım yeni evin sana uğur getirsin inşallah

üfff yaaa bu sefer ciddi anlamda ümitlenmiştim ben senden ,neyse sağlık olsun önünde tedavin var ona odaklan ve moralini yüksek tut şimdiden beynine olacak bu sefer hamile kalacam diye sinyaller gönder beynin seni değil sen beynini yönet biliyorsun beyin ne yapmak isterse vücut ona göre tepki veriyo ,hatırlarsan nevo ve ipekte böyle bişey uygulamışlardı kendi kendilerini motive ediyorlarmış sende öyle yap bacımm

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınızz bakalımm,kamer izne çıkıyormuşsun iyi tatiler canım bol bol moral depola tedavin için sevoya söylediklerimi sende uygula bacımm

günaydın canım benim sanada hayırlı cumalarr dün ben çok enerji depoladım sizin sayenizde enerjii fışkırıyor habire salla diyorum hahaa bu sevomun yüzünden salla gitsin diyince allahhh dedim tutamadım kendimi salladım gitti

Son düzenleme:
yakın zamanda bilgisayarsız kalabilrim bozuldu iyice yaaaakendi kendine kapanıp duruyorrr

Son düzenleme:

üstümeze çıkan sensin depolarsın tabi enerjiyi olan banayla sevoya oldu ,gerçi o halinden memnun gibiydii

günaydın bacım hoşgeldin

evet sağlık olsun ne diyek :)) zaten tedavime adapte olmuş durumdayım canım moralimde çok iyi bitek şy para işini halletsem rahatt edicem bide zamanlamayı iyi yapmam lazım öle iştee..

sen napıyınn bakimm

parayı borç harç edip bir şekilde denkleştirirsin canım ne yapacann ,

ne yapıyım canım duş aldım oturuyorum birazdan pazara çıkacam bizim üstteki kiracıyla çıkarız belki tabi evdeyse

yakın zamanda bilgisayarsız kalabilrim bozuldu iyice yaaaakendi kendine kapanıp duruyorrr

aman yedekleme yapmayı unutmayın eğer bilgileriniz varsa.anakartta sorun olabilir yada klavye mouse ekran gibi şeylerde kablo yaması falan varmı..benimde başıma geldide klavyeden dolayı yapmış normalde anakart zannetmişlerdi..

üstümeze çıkan sensin depolarsın tabi enerjiyi olan banayla sevoya oldu ,gerçi o halinden memnun gibiydii

evett ben memnunumm halimdenn :78:

kızlar eşim karşımda oturmuş ne zaman çıkacaksın der gibi bakıyo suratıma hır çıkarmadan çıksam iyi olacakk görüşürüzüüüü

parayı borç harç edip bir şekilde denkleştirirsin canım ne yapacann ,

ne yapıyım canım duş aldım oturuyorum birazdan pazara çıkacam bizim üstteki kiracıyla çıkarız belki tabi evdeyse

canım kredi çekicektimya onu halletmem lazım ama faizler yükseldi bende bayram kampanyası falan olur diye bekliyorum işte..

ohh sıhhatlerrr olsunnn bizimde pazar var bugün ama gidebilene..komşunla nasıl aran bakimm

dün zaten itiraz etmemiştin anammmm sen utanırmıydın

kızlar eşim karşımda oturmuş ne zaman çıkacaksın der gibi bakıyo suratıma hır çıkarmadan çıksam iyi olacakk görüşürüzüüüü

ee daha yeni gelmiştin ama neyse görüşürüz

yaa kızlar daha ramazan gelmeden benim mide sinyaller vermye başladı.bugün çok fena midem ağzıma geliyo acı acı söylemesi iğrenç.. midem yanıyoo su bile söndürmüyoo

kızlar benim kendi laptopum bu çok iyi bişey değil zaten formatlık değil şarz giriş yeri arızalı şarzı çok zor tutuyor ve çok aşırı ısınıyor yanmasından korkuyom valla o yerinde tamiri çok zor ve pahalıymış yani böyle böyle idare edecem artık

evet izine çıkıyorummm ama gezip tozamıcaz kibenimki çalışıyor iş sezonu yeni açılmış ve elinde işleri varken nasıl yapacaz bşeyler çok zor artık hevesimizi bayrm tatiline sakladık bizde
hatta parasını biriktirmeye başladık bile sigarayı bıraktıkya biz eşimle birlikte hergün kumbaraya para atıyoruz en az 2 lira şartlandık baya birikti şimdiye kadar onu tatil parası yapacaz nasıl fikirrrrrrrr

kızlar hepinize hayırlı cumlarrrr demeyide unutmayımm canlar

anneminde senin bahsettin gibi oluyor rennie diye bişey var eczanede satılıyor ağzında eritiyorsan çok iyi geliyor dedi bende kullandım bi daha aman maşallah aynı sorunu yaşamadımm yaşamam inşallahh çok kötü bişey yaaa

ahhh sevom çok zor olacak sıcakta gerçekten tutanlar allah sabır versin
kafvaltıda ağır bişilermi yedin ondan olabilir

valla çok güzel yapmışınız canım
aynısını bende yapıyordum eşimin bozuk paralarını alıp koyuyordum bende eşime dedim ki bu paralarla tatile gidecez ellemiyeceksin dedim güldü bana sonra baktım paralar eksiliyor eşimin aldığını biliyorum sigara parası çıkartıyor kumbaradan söyledim şakayla espriyle itiraz ediyor durr dedim bi sabah uyurken kumbrayı karıştırıyordu bi bağırdım adamın yüreği ağzına geldi hani almuıyrodun dedim pis pis güldü sonra evde ki kumbarayı aldım işe getirdim bend eiyi yapmışmıyım canım bende çok konuştum kusura bakmayın emi aklıma geldi paylaşmak istediydimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…