slm kızlarrrrrrr ben deldiiiiiiiiiiiimmm:3
çok şükür evime taşındım yerleştiiim allahın izniyleee aranızdayımmm nörüyonuz bakeeeem bi gelişmeler varmıııı pek geçmişe gidemedimm erindimm wallaaaa
kısaca gelişmeleri aktarırsanız sevinirriiim bacılarımmm şimdilik kaçıyorum beennn görüşürüz inşallahhhh....
kız 2 saat gittim ooooooooooooo konuşmuşsunuzda konuşmusunuzz
ben varken neden konuşmuyorsunuz cadılarrrrrrrrrr[/QU
cadılar haaaaa konuşuruz canım benim kızmaa
yav geçmişe baktımda onca nmesajdan aklımd abişey kalmadı sevonun altta kalamam mesajındna başka oof ama ya insan benide çağırır şurda kıçımı toplayamıyorum ağrıdan az eğlenirdik hiç olmazsa
kıyamam canım ya bak şimdi üzüldümmm
slm kızlarrrrrrr ben deldiiiiiiiiiiiimmm:3
çok şükür evime taşındım yerleştiiim allahın izniyleee aranızdayımmm nörüyonuz bakeeeem bi gelişmeler varmıııı pek geçmişe gidemedimm erindimm wallaaaa
kısaca gelişmeleri aktarırsanız sevinirriiim bacılarımmm şimdilik kaçıyorum beennn görüşürüz inşallahhhh....
hayırlı uğurlu olsun canım yeni evinde güle güle ağız tadıyla oturun inşallah canım eviniz bereketli bebişli sağlıklı güzel günler yaşatmanızı nasip rabbim inşallahhh darısı evi olmayanlara inşallahhhh
cnm elifiiiimmm çok saol bideeenneeeemmm allah razı olsun güzel dileklerin için...yeni ewinde güle güle otur canım huzur mutluluk sağlık eksik olmasın inşallah yeni ewe bi bebek gelir bu ew sana şans getirir
Eki Görüntüle 231683
DEMETTOOOOOOOO buda benden ew hediyesi
kız 2 saat gittim ooooooooooooo konuşmuşsunuzda konuşmusunuzz
ben varken neden konuşmuyorsunuz cadılarrrrrrrrrr[/QU
cadılar haaaaa konuşuruz canım benim kızmaa
kıyamam canım ya bak şimdi üzüldümmm
hayırlı uğurlu olsun canım yeni evinde güle güle ağız tadıyla oturun inşallah canım eviniz bereketli bebişli sağlıklı güzel günler yaşatmanızı nasip rabbim inşallahhh darısı evi olmayanlara inşallahhhh
saol çiğdemcimmm allah razı olsunn rabbim olmayanada en güzelini nasip etsin inşallah...
günaydınn bacılarımmm nabersinizbugün son günümüz yani ben yarında çalışıcam ama siz olmayacaksınız yarın :76::76::76:ben perşembeye kadar yokum haberiniz olsun bacılar,izinimi ancak 3 gün alabildim gerisini tedavi sırasında alacam inşllah
kimseler yok haydi ben kaçarım hepinizi öperekten gelirim sonra
herkeseee günaydınlarrr
tuğbişimm ne bilek cnaım yaa sen can halindeydin böyle düşünceğini bilseydik çağırırdık bacım
asi güle güle sağlıcakla bol bol bebişle oturursun inşallah evinde. darısı bizlerin başına bizde evlenirizzz inşallahh
çiğdeemm son kahvaltılarının tadını çıkarr ohh ne güzell afiyet olsunn
nurcikimm bacımm bugün ateşim düştü 36.4 lere yinede yaptım test içimiz rahatlasın diye koca bir negatif aldımzaten aksi olsaydı şaşardım bir an önce adet olsamda tüp bebek zamanım değişmese yaa :44:
aman çiğdem salla gitsin boşver dünyaya bi daha mı gelecez ye gitsin :)))
sizlerinde cumanız mübarek olsun
aman çiğdem salla gitsin boşver dünyaya bi daha mı gelecez ye gitsin :)))
sizlerinde cumanız mübarek olsun
Çocuğun biri babasına sormuş :
-Baba biz nasıl olduk?
-Baba cevap vermiş maymunlar... türeye türeye biz olduk demiş.
Tabi çocuk babasının lafına inanmamış. Annesine biz nasıl olduk demiş?
Annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
Çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.
Anne cevap verir: O babanın sülalesi bizi ilgilendirmez...
Çocuğun biri babasına sormuş :
-Baba biz nasıl olduk?
-Baba cevap vermiş maymunlar... türeye türeye biz olduk demiş.
Tabi çocuk babasının lafına inanmamış. Annesine biz nasıl olduk demiş?
Annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
Çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.
Anne cevap verir: O babanın sülalesi bizi ilgilendirmez...
Günaydın kızçeelerrrr :)) Hayırlı cumalarr
Günaydın kızçeelerrrr :)) Hayırlı cumalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?