Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yeni ewinde güle güle otur canım huzur mutluluk sağlık eksik olmasın inşallah yeni ewe bi bebek gelir bu ew sana şans getirir

DEMETTOOOOOOOO buda benden ew hediyesi

günaydın canlarım kuzularım tatlılarımmmm fıstıklarım nasılsınızz bakalım bugün sabah iş yerimde son kahvaltımızı yapacaz hazırlıklara başlıyoruzz ee ramazan giriyor arayaa sizleri çok seviyor ve özlüyorum keşke biraraya gelebilsek yüz yüze sohbet etmeyi o kadar çok istiyorum ki rabbim o günleride gösterecek inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ben çıkarım hepinizid kocaman kokulu kokulu mis gibi koklaya koklaya öperimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yeni ewinde güle güle otur canım huzur mutluluk sağlık eksik olmasın inşallah yeni ewe bi bebek gelir bu ew sana şans getirir

Eki Görüntüle 231683
DEMETTOOOOOOOO buda benden ew hediyesi
cnm elifiiiimmm çok saol bideeenneeeemmm allah razı olsun güzel dileklerin için...
sende minik oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh....

günaydınn bacılarımmm nabersiniz bugün son günümüz yani ben yarında çalışıcam ama siz olmayacaksınız yarın :76::76::76:ben perşembeye kadar yokum haberiniz olsun bacılar,izinimi ancak 3 gün alabildim gerisini tedavi sırasında alacam inşllah
kimseler yok haydi ben kaçarım hepinizi öperekten gelirim sonra

herkeseee günaydınlarrr

tuğbişimm ne bilek cnaım yaa sen can halindeydin böyle düşünceğini bilseydik çağırırdık bacım

asi güle güle sağlıcakla bol bol bebişle oturursun inşallah evinde. darısı bizlerin başına bizde evlenirizzz inşallahh

çiğdeemm son kahvaltılarının tadını çıkarr ohh ne güzell afiyet olsunn

nurcikimm bacımm bugün ateşim düştü 36.4 lere yinede yaptım test içimiz rahatlasın diye koca bir negatif aldım zaten aksi olsaydı şaşardım bir an önce adet olsamda tüp bebek zamanım değişmese yaa :44:

kamerimm demek 3 günlük izne çıkıyosunn iyice stresini at dinlen tedavine odaklan geri dönüşün çok güzel olsun

canım benim engüzel günlerini yaşa inşallahh özleyecez seni

çıkardım valla bide dün ne demiştim kilo verecemm ben böyle gidersem oooo zor kilo veririm napalım son bu sonra ramazandan sonra bidaha başlarız kahvaltılaraa :)))

aman çiğdem salla gitsin boşver dünyaya bi daha mı gelecez ye gitsin :)))

sizlerinde cumanız mübarek olsun

Salla salla birazda buraya
Haydi salla birazda oraya
Salla çalkala endamın yürüsün
Anasının gözüsün, uyusun da büyüsün

sallaaaa nereye kadar sallayalım canım benim böyle diyoruz diyoruz sonra da kilo var diye zırlıyoruz

sallaaaa nereye kadar sallayalım canım benim böyle diyoruz diyoruz sonra da kilo var diye zırlıyoruz

Çocuğun biri babasına sormuş :
-Baba biz nasıl olduk?
-Baba cevap vermiş maymunlar... türeye türeye biz olduk demiş.
Tabi çocuk babasının lafına inanmamış. Annesine biz nasıl olduk demiş?
Annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
Çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.
Anne cevap verir: O babanın sülalesi bizi ilgilendirmez...

salla gitsin dertleri
haydi döndür belleri
şaklat şimdi elleri
oyna takıp zilleri

oyna, oyna, oyna...

şıkır şıkır oynarım
fıkır fıkır kaynarım
kıpır kıpır yüreğim
aşık oldum yanarım

karanfiller aldınmı
mavi boncuk taktınmı
nazar değmez inşallah
nazar değmez maşallah

ohh ohhh

ben bunu o kadar çok seviyorum ki bazen beni kızdırınca bu fıkrayı derim

ayyy koptumm süpermişşş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…